ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

לא מאמין בדברים האלה.
    אני גם לא חושב שאנשים מזלזלים באנשי כדורגל, פשוט מחפשים במה להביע את הדעה שלהם וכל דעה פה, בטח כשמדובר על כדורגל בחו"ל תתבסס על מידע מועט יחסית שניתן דרך התקשורת. לפי ההיגיון שלך כל מי שלא יושב בישיבות הנהלה ולא מסתובב באימונים אז שלא יגיב.

כבר כתבתי שלא מדובר רק ב4 מקרים. במקרה הטוב בכפול מזה. וכמו שמותר להתלונן על הטעויות שלנו ברכש אז צריך להתלונן גם על זה. אפשר לחשוב שבגלל שכתבתי בפורום הישראלי להחליף צוות רפואי אז מחר המועדון זורק 3 משפחות של רופאים ו5 משפחות של פיזיותרפיסטים לרחוב.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסטירה השנתית מגיעה מוקדם הפעם.
    דאהוד בדורטמונד, ברנדט בבאיירן.

Die Werkself, k_700, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר לא נורא, זה בגלל שאנחנו יודעים שבקיץ 2018 יהיה יותר קל להשיג אותם... ידוע שבחלון העברות בקיץ בשנה אי-זוגית אי אפשר להשיג שחקנים טובים במחירים סבירים.

אה לא לא, סליחה, בכלל לא רצינו אותם.

Revealed: Why Liverpool are no longer interested in signing Mahmoud Dahoud - Goal.com

ו... לוקאס. Team news: Lucas and Lovren start for Reds v Everton - Liverpool FC

נערך לאחרונה ב: ‏1/4/17
    oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

ברדנדט מצטרף לרשימה ארוכה של שחקנים שהיו מטרות בכירות שלנו אבל לא הצלחנו לקנות כי המועדונים שלהם לא רצו למכור אותם (ושניה אחרי זה עוברים למועדון אחר).
    הבעלים האלה כנראה לא גונבים כסף מהמועדון ובהיבט המסחרי\שיווקי הם טובים מאוד אבל באופן כללי הם בעלים גרועים ולא ניקח איתם תארים. הם לא מכוונים לזה והם לא מוכשרים בזה (או שזה לפחות לא ממש מעניין אותם בכדורגל). אני יכול גם לתת כל מיני דוגמאות (שלא קשורות לרכש) למה הם או שלא לוקחים ברצינות את המועדון או שהם גרועים בניהול שלו אם הם כן. אני דיי בטוח שאין עוד מועדון בעולם שפשוט מתדרך את התקשורת באופן קבוע על המטרות הבכירות שלו ואז מצליח (כמעט) תמיד לפספס אותן (הפיספוס הוא תמיד כשיש עליהם תחרות).

הנדרסון, פציעה טורדנית או לא, מחמיץ המון המון משחקים (ואנחנו מדברים פה על הפליימייקר שלנו). זה לא רציני לבנות על שחקן שהחמיץ\מחמיץ חצי מהמשחקים בעונה.

לוקאס, כצפוי, פותח. מה אני אגיד לכם, הייאוש שלי מהמועדון טוטאלי. קלופ הוא אכזבה גדולה מאוד בעיניי (עם כל זה שהוא מאמן מצוין). או שהוא לא מבין כמה חלק מהשחקנים שלו לא קשורים בכלל בכלל לרמות האלה או שהוא מבין אבל לא עושה כלום בשביל לשנות את זה. בכל מקרה הוא אשם.

5. Rushie Member

כל משחק מעכשיו ומעד סוף העונה הולך להיות עינוי. רק קבוצות מהסוג שאנחנו שונאים לשחק נגדן.
    לדעתי אנחנו נצטרך פה 5-6 ניצחונות לטופ פור וזה הולך להיות סופר קשה.
    הפציעה של מאנה נראית רע מאוד ואפשר רק לקוות שנופתע לטובה. בלעדיו ובלי לאלאנה הסיכויים שלנו צונחים משמעותית.

אני חושב שאם מורידים את השערים שספגנו ממצבים נייחים העונה אנחנו במקום שני עם פער ואפילו מסתכלים לכיוון צ'לסי. מנג'רים באים והולכים והרכות/טיפשות שלנו שם נשארת בלתי נסבלת פשוט.

6. oranfu Member

קוטיניו היה מצוין, אמרה היה טוב מאוד.
    ווינאלדום כאילו לא שיחק היום.
    מאטיפ ולוברן סבירים.
    לוקאס היה טוב.
    אוריגי היה טוב כשנכנס.

מקווה מאוד מאוד שהפציעה של מאנה קלה.

המצבים הנייחים שלנו, בהגנה ובהתקפה, זה משהו לא יאומן. הזוי כמה אנחנו גרועים בזה.

7. Scouser Member

אני חושב שמאטיפ ולוברן היו נהדרים. לוקאקו בקושי נגע בכדור וזה הרבה בזכותם.
    צ'אן היה טוב, אנרגטי מאוד ונמצא בכל מקום, בסוף קצת התפזר וקיוויתי שלא יקבל קדום אבל בכללי הופעה חיובית שלו.
    קוטיניו כמובן איש המשחק, זו היכולת שרצינו לראות ממנו. שער אדיר עם תנועה טובה ומדוייקת.

8. oranfu Member

הם לא היו נהדרים. הם פיספסו כמה כדורי גובה. סה"כ גם הטקטיקה עצמה גרמה להם למשחק (יחסית) קל כי אברטון סתם העיפו כדורים.
    משחק כמו היום זה המקסימום שניתן לצפות משניהם וזה לא מספיק טוב.

אם אמרה היה מקבל אדום זה היה פשוט מצדיק שמישהו מהקהל יבוא ויפרק את השופט.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון גדול מאוד.
    כמובן שעכשיו החשש הוא לגבי מאנה, השער שלו היה פשוט נהדר. מתפלל שזאת פציעה קלה.
    צ'אן השתפר בזמן האחרון אחרי תקופה נוראית.
    לוקאס זכה בהרבה מאבקי 50-50 והיה לו משחק טוב אבל הייתי משנה את ההרכב בכל זאת ברביעי.
    לוקאס ומאנה בחוץ, אוריגי ומורנו בפנים.

10. Coutinho10 Member

לא שאני אומר שלוקאס שחקן כזה טוב, אבל התנועה שלו והעבודה שלו בקישור האחורי הרבה יותר אסתטית וטבעית מהנדרסון, הוא הרבה יותר עוזר בהנעת הכדור ובא לתמוך בבלמים, התנועה שלו נכונה ובחירת המסירות שלו והכוונת המשחק גם היא.
    כשצריך אז צריך, הוא היה מעולה היום (עד שנגמר לו האוויר והוא לא הצליח לרוץ אחרי אף שחקן יריב).
    הגול בעיקרון היה גול שאפשר לחטוף וקורה, שכן אם צריך לשים את האצבע המאשימה על מישהו זה על מאטיפ שנתן לג׳אגיילקה לנגוח, אבל שאר המשחק שלו היה מעולה, וכן הרבה יותר משמח לראות את לוברן מאשר את קלאבן או לוקאס במקום, הוא היה גם כן מצוין היום וקרא מהלכים לפני שאר השחקנים. הוא חי מהאקשן הזה ומהאתגרים מול שחקנים גדולים מולו, מול קבוצות קטנות הוא משתעמם ומאבד ריכוז. כנל לגבי אמרה צ׳אן.

11. oranfu Member

המזל של לוקאס (ושלנו) זה שהם בכלל לא רצו היום עם הכדור. הוא לא מסוגל לעצור אף אחד על הקרקע.

הוא "מבין" הגנה יותר טוב מהנדרסון זה נכון.

גולים כאלה אנחנו מקבלים כל הזמן. לא לוקחים ראשון ואז קופאים בריבאונד.
    מאטיפ רך מאוד, הוא חלם עוד איזה פעמיים בכדורי גובה. הוא בלם בינוני, לא יותר מזה.

לוברן לא חי משום אקשן. הוא מחרבן גם במשחקים גדולים. גם לו היה מזל שהם בעיקר העיפו כדורים. הוא לא מסוגל לעצור בדריבל.
    ראינו שכשמיירלס נכנס ורץ מולו הוא ניפנף אותו בקלות.

2 בלמים שבמקסימום צריכים להיות גיבוי במועדון רציני.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים לגמרי לגבי מאטיפ, אני עוד לא סגור על כמה הוא טוב אבל אני חושב שבתור בלם 3 ברוטציה אני בסדר עם זה.
    לוברן צריך ללכת, הוא בלם בינוני ומטה. הוא כנראה מאוד תלוי בביטחון עצמי, אי אפשר לבנות על שחקן כזה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Mellow29 Kopite

בלם שלישי אתה אומר זה בסדר? בוא נהיה ריאלים. לכמה קבוצות בפרמיירליג יש אפילו בלם שני שהוא בוודאות יותר טוב ממאטיפ? חוץ מטוטנהאם כל היתר בסימן שאלה גדול מאוד בעיניי.
    אתמול מאטיפ היה בסדר אבל כן חלם בגול ובהתקפה ההיא שמיראלס סיבסב אותו. לוברן היה מצוין וביחד עם משחק טוב של לוקאס זה חיסל לגמרי את כל המשחק ההתקפי של אברטון (=לוקאקו). באופן כללי ברור שלוברן זה שחקן של מצבי רוח וכשהוא קם על הצד הלא נכון הוא אסון מוחלט. מאטיפ כן עושה עלי רושם טוב מאוד של בלם רגוע שבדרך כלל גם ממוקם טוב מאוד. אנחנו צריכים להביא בלם אתלטי יותר שישחק לצידו.

צ׳אן היה טוב אתמול. אפשר להגיד הכל על הנכות הטכנית שלו אבל למשחקים האלה הוא עולה עם סכין בין השיניים, אתמול הוא חטף שלוש עבירות של אדום ולא ברח מהמאבקים הפיזיים. דרישות השכר שלו (אם מה שמפרסמים נכון) הן גבוהות אבל אני לא בטוח שאני מרגיש בנוח לשחרר אותו ולבנות על רכש שנביא.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

owen11111 אוהב/ת את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'אן על אותו תקן של לוברן מבחינתי, שחקנים שאני נהנה מאוד לראות אותם במשחק טוב, אבל תמיד עם תחושה חמוצה קצת של "חבל שאני יודע שהם לא יכולים לשמור על יכולת כזאת לאורך זמן". לצ'אן עוד עשיתי הנחות בגלל גילו, אבל העונה נפל לי האסימון סופית שלא ייצא ממנו השחקן שקיוויתי שייצא. על שניהם אני לא בונה בעונה הבאה, מסדר להם כיסא נוח בספסל ואם הם רוצים לשחק שיוכיחו את עצמם משם. רכש משמעותי לעמדות שלהם זה גבוה מאוד בסדר העדיפויות שלי ובעיקר בגלל היכולת הבינונית של שניהם רוב הזמן.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  15. oranfu Member

יש כמה הבדלים בולטים בין שניהם.

לוברן כשלא טוב הוא מפסיד משחקים. הכי פשוט שיש. אמרה כשלא טוב זאת בעיה כמובן אבל הוא לא מפסיד לנו משחקים (אולי בגלל שהוא לא בלם).
    חוץ מזה, אמרה עדיין צעיר. ניתן בהחלט לצפות שישתפר בצורה לא מבוטלת.

כששיחק בקישור (בעיקר האחורי יותר) היו לו הרבה יותר משחקים טובים מרעים. כשמשחקים איתו בלם\מגן\שחקן התקפה זה כמובן נראה לא טוב.
    צריך לקחת בחשבון גם, אם להאמין לקלופ, שאמרה היה פצוע במשך תקופה ממושכת והחלים מהפציעה רק לאחרונה (בערך במקביל לשיפור ביכולת שלו).
    הוא בדרך כלל טוב במשחקים הגדולים, הפיזיות והאנרגיות שלו הן נכס.

אני לא יודע כמה הוא מבקש לקבל, אני לא בונה עליו להרכב לעונה הבאה, אבל אני לא ממהר לוותר עליו.
    אגב, שימו לב שכשאמרה לא ממהר להאריך חוזה אז התקשורת המקומית עושה רעש מהדרישות הגבוהות שלו. השבוע למדנו שתכלס גם לוברן מסרב לחתום אבל אף אחד שם לא עשה רעש על זה.

לכמה קבוצות בליגה יש בלמים שני טוב יותר ממאטיפ? לא יודע. אני לא מתלהב ממנו האמת וחושב שהאוהדים שלנו ממהרים להתלהב ממנו יותר מדי. אני לא רואה דומיננטיות באוויר, אני לא רואה משחק רגל להיט והוא אדיש\רך יותר מדי לטעמי.
    אני יכול לחיות איתו אם לצידו יש בלם ברמה גבוהה אבל אני פשוט לא ממש מתרשם ממנו.
    גם אם אין הרבה קבוצות עם בלם שני טוב ממנו, למה לא לשאוף לטוב יותר?
    אוי ואבוי לנו אם מאטיפ ולוברן אלה הבלמים הבכירים שלנו בעונה הבאה (מה שאני מעריך שכן יקרה).

מצב נושא:
הנושא נעול.