ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

לאברטון יהיו חיסורים משמעותיים יותר. לשניידרלין וקולמן כנראה יתווסף גם פונס מורי.

2. Ori8 Member

אם כך היה, יש לי טענות אך ורק ללאלאנה עצמו. אם הוא הרגיש את הרגל במחצית ולא ביקש/דרש לצאת אז קשה לי לבוא בטענות לסאות'גייט או למי מהצוות בנבחרת הזאת. לא בעיה שלהם, ולא אמור לעניין אותם את מי הם סוחטים ואת מי לא.
    אני פשוט מצפה מהשחקנים לעשות קצת יותר כדי לשמור על הרגליים שלהם עבור המועדון שלהם, כשמדובר במשחקים בינלאומיים חסרי כל חשיבות.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

כשסטרלינג היה בנבחרת ואמר למאמן שהוא מרגיש שהוא לא יכול לשחק מבחינה פיזית, התקשורת צלבה אותו. ברמת העיקרון אני מסכים איתך אבל זה לא כזה פשוט עבור שחקן להודיע למאמן שהוא לא יכול לשחק במשחקי נבחרת (בטח באנגליה).

אנחנו גם זוכרים שהודג'סון התעלל בסטארידג' בנבחרת למרות שסטארידג' אמר לו שהוא סובל מכאבים ("רציתי לבחון את העמידות שלו"...).

בתיזמון "מפתיע", יום אחרי שהמועדון מתדרך את התקשורת שאנחנו בכלל לא רוצים את דהוד, מגיעים דיווחים מגרמניה שדורטמונד הפעילו את סעיף השחרור שלו שעומד על 12-14 מיליון יורו.
    הבדיחה, כרגיל, היא על חשבוננו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. oranfu Member

הנדרסון לא כשיר לדרבי. היכונו לביאת הלוקאס והפסד ראשון בדרבי באנפילד בפאולר יודע כמה שנים.

5. cheddar Member

באנפילד זה עד 1999

6. Big Virgil Member

גרויץ' חייב לפתוח, נראה מאיזה חומר עשויים האשכים של קלופ.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי עולה עם מילנר באמצע ומורנו בשמאל. עדיף על לוקאס בקישור.
    לחילופין, אפשר לעלות עם קוטיניו בקישור ואוריגי בחוד.

8. oranfu Member

זה חייב להיות קוטיניו בקישור ואוריגי בהתקפה. אבל זה יהיה לוקאס וזה יהיה מגעיל.

הנדרסון לא צפוי לשחק גם בשלושת המשחקים הבאים. כשאומרים שצריך למכור את סטארידג' כי אי אפשר לבנות עליו והוא תמיד פצוע, צריך להתחיל לדבר על הנדרסון בצורה דומה. הוא בדרך להחמיץ חצי מהמשחקים בשנתיים האחרונות עקב פציעות.
    בניגוד לסטארידג', הוא לא איזה כישרון על מלכתחילה.

9. Rushie Member

זה לא רציני להשוות בין הפציעות של סטארידג' להנדרסון.

אם כבר להיפטר ממישהו זה מהצוות הרפואי הזול של המועדון הזה. כי אם הנדרסון כבר חזר להתאמן והיה אופציה שישחק מחר, ופתאום הוא בחוץ לשלושה משחקים אז זה אומר שהוא הוחזר מוקדם מדי להתאמן והחמיר את הפציעה.
    למה אני אומר את זה בביטחון? כי זה קרה העונה כבר עם קליין ומאטיפ ועוד יותר מדי פעמים בשנים האחרונות.

10. oranfu Member

למה לא רציני? תראה כמה הנדרסון פצוע בשנתיים פלוס האחרונות.
    יש להנדרסון בעיה פיזית רצינית, הפציעה שלו טורדנית וככל הנראה לא משהו שייעלם. זה עושה רושם שהוא הולך להחמיץ לא מעט משחקים על בסיס קבוע. גם אם הפעם החזירו אותו מוקדם מדי, זה לא משנה. את אותו דבר גם אפשר להגיד על לוברן (הוא גרוע בלי קשר) - הוא פצוע המון. מסיבה כזו או אחרת זה מקבל פחות התייחסות מסטארידג' (כנראה כי סטארידג' היה חלוץ באמת מצוין ושני אלה לא להיטים גדולים בכל מקרה).

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. Rushie Member

יש להנדרסון בעיות. אני חושב שהרול החדש שהוא משחק אצלנו עוזר לו עם העומס ואפשר לו לתת אצלנו ריצות של חודשים שלמים עם 90 דקות העונה.

אם סטארידג' היה משחק כמות כזאת של דקות ובכושר שאנחנו זוכרים ממנו מלפני שנתיים-שלוש... אפשר רק לחלום.

12. Mellow29 Kopite

אנחנו מכירים את הבעיה הפיזית של הנדרסון, למיטב ידיעתי אין קשר לפציעה הנוכחית שנגרמה מתיקול עם שחקן אחר באימון (תקן אותי אם אני טועה אורן). בכל מקרה זה בכלל לא בר השוואה לסטארידג', שאין חוליה, עצם או שריר ברגליים שלו שהוא לא מתח או נקע. וכן, הנדרסון לא מוכשר כמו סטארידג', הוא גם הרבה מאוד דברים אחרים שסטארידג' לא והוא שחקן חשוב מאוד בקבוצה הזו בשנים האחרונות, בזכות ולא בחסד. יותר מזה, כשאני מסתכל על הקישור של כל הקבוצות בליגה אני לא רואה קבוצה שהוא לא יכול להכנס להרכב שלה כשהוא בכושר טוב.

מה שגם לא רציני זה לכתוב דברים כמו "להעיף את הצוות הרפואי הזול" של המועדון הזה. רק לפני שנה החלפנו חלק משמעותי ממנו בצוות שהגיע מבאיירן מינכן. לזה שכותבים מבינים יותר מאנשי כדורגל אני התרגלתי, אבל עכשיו אני מגלה שכותבים פה גם כמה דוקטורים ומומחים לפציעות ספורט שיודעים בדיוק את מי החזרנו מוקדם ולמה לא, על סמך פירורי מידע שמפורסמים בתקשורת. נהדר.

13. k_700 Member

כשהוא בכושר טוב בתור קשר אחורי אתה לא מוצא קבוצה שהוא לא יכול להכנס להרכב שלה?

אני מוצא לפחות חמש.

14. Rushie Member

"כותבים שמבינים יותר מאנשי כדורגל". זה אומר בעצם שכל ההודעות שנכתבות כאן חייבות להיות מיושרות עם מה שהמנג'רים עושים ואם לא הן לא רציניות?

אני לא צריך להיות דוקטור כדי להצליח לראות שהנדרסון התאמן עם הקבוצה השבוע, או להצליח לקרוא את הכתבים האמינים אומרים שהוא אופציה לדרבי ואז פתאום הוא בחוץ לעוד שבועיים. מה עוד יכול להיות כאן אם לא טעות בעומסים?
    אם זה היה רק המקרה הזה עוד הייתי אומר חוסר מזל. אבל הטעויות האלה אצלנו בהחזרה של שחקנים מפציעה הן נסיבתיות לא פחות מהטעויות בסקאוטינג ובמשא ומתן. לך אחורה ותבדוק.
    הבאנו לפני שנה מאמן כושר ותזונאית מגרמניה שאני בספק אם הם בכלל מעורבים בהחלטות האלה שאני מדבר עליהן ואם כן אז וואלה, שישלמו על זה במשכורות שלהם.

15. Mellow29 Kopite

בגדול - כן, אני חושב שבאופן עקרוני בפורומים יש המון כותבים (וגם אני בכללם) שלפעמים הזלזול שלהם באנשי כדורגל הוא מופרך. אני לא מדבר על מקרים שבהם ברור לגמרי שמנג'ר כלשהו מונע מאגו, כמו למשל בניטז בתקופה מסויימת או מוריניו, או דינוזאורים כמו הודג'סון... אבל כשאני קורא רק היום הודעה כמו "נראה איפה הביצים של קלופ", כשמדובר כנראה במנג'ר בטופ 5 העולמי בדירוג הביצים האירופאי שכרגע המצאתי, כן יש לי הרגשה שאנשים נסחפים.
    אבל מילא, כדורגל זה לא מדע מדויק. אתה בונה פה תאוריה על צוות רפואי על סמך שתי תמונות מהאימון, קובע שמדובר בטעות בעומסים והאשמה היא על הצוות הרפואי. אולי האשמה על קלופ? אולי האשמה על הנדרסון עצמו שהתעקש שהוא מרגיש בסדר? אולי ברגע שהתחיל לעשות דברים טיפה יותר אינטנסיבים, התחיל להרגיש את הפציעה והחליטו לא לסכן אותו?

אתה שולח אותי אחורה לבדוק, אבל בעצמך אומר שהבאנו מאמן כושר חדש לפני שנה (ורופא חדש לפני שנה וחצי). שנה וחצי ושלושה-ארבעה שחקנים פצועים שלא חזרו כמו שצריך זה מדגם מייצג?

כנראה פשוט המועדון מקולל. DNA של מועדון, כמו שאומרים.

owen11111, Die Werkself ו-Gianzola אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.