ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו מדמיין הרכב שלנו עם ווינאלדום מאנה פירמינו קוטיניו וסטארידג'? מקווה שקוטיניו לא הולך.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. owen11111 Member

בדיוק מה שתהיתי לעצמי אחרי ששמעתי את השמועות על ווינאלדום.
    איך האלטרנטיבה של קשר בן 23 ב-12.5 מיליון פאונד זה קשר התקפי בן 25 ב-25 מיליון פאונד. לפי הלוגיקה הזו שווה לנו שהעסקה הזו תפול, אולי נקבל את טוני קרוס בסוף.

הגענו לסיכום עם ניוקאסל, 25 מיליון פאונד.

גיל, לא חושב שיש קשר לקוטיניו.
    אם אני צריך לנחש ווינאלדום מגיע על המשבצת של אלן ואני בהחלט חושב שיש סיכוי שנראה הרכב שכולל את כל מי שציינת מעלה.
    במקרה הספציפי של קוטיניו, אין אף קבוצה שמקושרת אליו לאחרונה ואנחנו נכנסים ל-3 שבועות האחרונים של ההכנה, קשה לי לדמיין תסריט כזה, בייחוד שבשבועיים האחרונים תחת כל עץ רענן אנחנו רואים כתבות בסגנון של ״קוטיניו מראה למה קלופ בונה את הקבוצה סביבו״.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אואן, בוא נגיד את זה ככה. לדעתי ללוקאס יש יותר סיכוי לפתוח נגד ארסנל במחזור ה-1 מאשר לסטארידג'.
    עוד הסתכלות על הרכש הזה יכולה להיות במובן שהיא מקדמת את פירמינו לעמדת ה9 ליותר משחקים.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לי מאוד קשה להאמין שנעלה בהרכב כזה. מילא אם היה לנו קשר אחורי גרזן והגנה ברמה מאוד גבוהה... צ׳אן יכול להתפתח לאחד כזה, אבל כרגע הוא עוד לא שם. בעיניי זאת התאבדות לעלות עם הרכב כזה ב90 אחוז מהמשחקים שיהיו לנו העונה, אלא אם פספסתי איזשהן יכולות הגנתיות יוצאות דופן של ההולנדי.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Shamal George, Trent Alexander Arnold & Ovie Ejaria have all travelled with the Liverpool squad to the US.

מקווה בשביל קנט שאם לא מקום בסגל שלנו, אז מישהי מהפרמייר ליג תיקח אותו בהשאלה.

Jon Flanagan is NOT on the plane to the USA *Echo*

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/16
  6. Big Virgil Member

גם אוג'ו מצטרף אחרי שחוזר מהטורניר עם הunder-19.
    אגב אני ממש לא בטוח שזה אומר שקנט יוצא להשאלה. קלופ כבר הודיע שהוא יקח רק שניים שלושה שחקנים מהאקדמיה וזה לא נורא שקנט לא ביניהם, הרי את הרוב המוחלט של המשחקים הוא בכל זאת יעביר בקבוצה הצעירה העונה. החלק ההתקפי שלנו עמוס גם ככה עכשיו שהאנגלים והבלגים חוזרים.

7. Rushie Member

ככל שאני חושב על זה אני מפנים שהוא כן יגיע לקישור המרכזי. אין לנו כרגע פריבילגיה לשים מישהו מבין ווינאלדום-מאנה-פירמינו-קוטיניו על הספסל. לשחק עם פירמינו בחוד שמאחוריו שלושת האחרים זו אולי תהיה אופציה למשחקים נקודתיים. קלופ מעריך את כל אחד משלושת החלוצים (פרט לבנטקה שכנראה לא יהיה פה בסוף הקיץ) ולדעתי יעדיף לפתוח איתם כל עוד אפשר.
    כמו שאמרתי אני מעדיף את הניסוי הפרוע הזה על פני לא להביא אף אחד, אבל עדיין יש לי הרבה ספקות איך זה ייראה בסוף.
    כרגע בעיקר מצער אותי שאנחנו שוב לא מצליחים לשים ידיים על המטרות הראשונות שלנו שכנראה היו דאהוד וזיילינסקי ונאלצים להסתפק בפשרות מהסוג הזה. כנראה שבזאת גם סיימנו את הרכש שלנו, במקסימום יגיע אולי איזה מישהו בזול שיכול להיות גיבוי למגנים אבל לא משהו מרגש. קיץ עם טעם מר מאוד.

8. Coutinho10 Member

מה מר בקיץ הזה ? דומה מאוד לקיץ הקודם שהיה די מוצלח.
    קיבלת שני שחקנים חדשים להרכב בשווי של 55 מיליון לשניהם. אפשר להתווכח על מאנה, וגם על ווינאלדום, על הנייר שניהם שדרוג לאחרים שבתפקידם בקבוצה. (מאנה שדרוג על פני לאלנה, ווינאלדום לפחות בפן ההתקפי והיצירתי הוא שדרוג על פני כל קשר מרכזי אחר בקבוצה, ואין ספק שזה אספקט שהקבוצה זקוקה לשיפור בו).
    קיבלת בלם עם משחק רגל טוב ודי מוערך בגרמניה ובחינם (אמנם חייב להעלות מאסה ולהתאים את עצמו לליגה), שוער ראשון חדש מודרני ועם משחק רגל אדיר שנחשב לפרוספקט גדול בגרמניה במחיר זנות, קיבלת פרוספקט צעיר לקישור שבינתיים נראה הכי מרשים מכל מי ששיחק מתחילת משחקי ההכנה.

כל זה בעונה שאין לך אירופה, וזה בלי לאבד (לפחות כמו שזה מסתמן) אף שחקן מוביל.
    אם לא יגיע מגן כלשהו לגיבוי זו תיהיה הטענה היחידה שלי כלפי החלון הזה, ואולי אם מאנה יכשל כישלון חרוץ כי זה כן שחקן שהטלתי ספק בו כשראיתי את המחיר.

כולנו הגענו עם ציפיות לגצה, אבל כששחקן שנזרק מבאיירן ונראה כמו תחת כבר שנתיים דוחה אותך אין לך מה לחפש בשוק של השחקנים הגדולים.

9. StevenGerrard Member

According to Bild, Liverpool have enquired about Schalke's Max Meyer and are willing to pay €30m for the highly rated midfielder

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

10. South Boy Member

נראה לי מונפץ לגמרי, לא רואה אותנו שמים סכום כזה על חיזוק בעמדה הכי עמוסה בסגל.
    כל כך מאכזב שלא מנסים בכלל להביא מגן שמאלי, זה הדבר הראשון שצריך לחזק.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיכום שלך פה הוא יפה מאוד, אבל דברים כאלה נאמרים פה כמעט כל קיץ. סטטיסטית ולפי נסיון העבר, חלק מההחתמות האלה לא יתבררו כטובות, והרקורד שלנו הוא גרוע במיוחד, לצערי במיוחד עם שחקנים כמו מאנה ווינאלדום שמגיעים בכסף גדול מהפרמיירליג.

הגיוני להיות סקפטיים וקצת מאוכזבים מהקיץ הזה שכן הוא נראה בדיוק כמו כל קיץ אחר כאן ב4-5 שנים האחרונות, וזה לא הביא אותנו לשום מקום עד עכשיו. עם קלופ כמנג'ר ולא דלגליש\רודג'רס, אנשים ציפו למשהו אחר בקיץ הזה - לדעתי גם ציפיה הגיונית לגמרי. זה לא קרה, הרכש הוא שוב רכש די רוחבי, זה עוד קיץ שבו מזניחים את הקישור המרכזי ומשאירים את לוקאס, לדעתי המצב שם אפילו גרוע יותר מבשנים קודמות כי כבר אין לנו אפילו את הנדרסון מודל 2014-15 להאחז בו ואנחנו תלויים ביכולת שלו לחזור לעצמו, וזה ממש לא מובן מאליו. רק דמיין לך עוד עונה של הנדרסון כמו האחרונה - נתקעת עכשיו עם מילנר כבאנקר בקישור במקרה הטוב, לוקאס או ילד כמו גרויץ' במקרה הרע. בהצלחה.

הסיבות המרכזיות לאופטימיות כרגע הן העובדה שזו תהיה העונה המלאה הראשונה של קלופ, ושהיא תהיה עונה בלי אירופה. בהחלט אפשר לעשות עונה טובה יותר מהקודמות, אבל קלופ יצטרך להיות חתיכת קוסם כדי לקחת את הקבוצה הזאת לטופ 4 אחרי מסע ההתחמשות של קבוצות הצמרת (כמעט באתי לכתוב "שאר קבוצות הצמרת", then it hit me...) וההחלפה של הליצנים בעמדות המנג'ר שם באנשים רציניים יותר.

oranfu, Mellow29 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. StevenGerrard Member

לכל המעוניין...

13. Rushie Member

קוטיניו,
    אני ציפיתי שבקיץ ראשון של מנג'ר בקאליבר של קלופ אנחנו נראה כוונות רציניות. ממש לא מדבר על אליפות או להתחרות על שחקנים בסגנון של פוגבה, אבל כן האמנתי שננסה להעמיד פה קבוצה שיש לה סיכויים טובים לטופ 4 עם אופציה לדבר על מקום או שניים למעלה. עם הקבוצה שעומדת אצלנו היום אני לא מעז להסתכל על המנצ'סטריות וצ'לסי. ליגה אחרת בעיניי. אני מסתכל על ארסנל טוטנהאם ו-ווסטהאם וגם שם אני בעיקר מקווה שיצליחו (ויישחקו מלשון שחיקה) באירופה כי מבחינת סגל אני לא חושב שאנחנו מתעלים על אף אחת מהן, וזה הסיכוי העיקרי שלנו לגנוב מקום 4.
    יש סיכוי סביר מאוד שקאריוס מאטיפ ומאנה ישתלבו ואם זה יקרה אנחנו נהיה קבוצה טובה ומאוזנת יותר מעונה שעברה. ועדיין עם כמה בעיות שגורמות לי לחשוב את מה שאני חושב-
    1. מרכז הגנה מאוד לא "בטוח". בשביל שיהיה לנו שקט שם נצטרך גם שמאטיפ יתברר כהחתמה טובה, גם שלוברן ישמור על הכושר מסוף עונה שעברה, גם שסאקו ייראה יותר טוב מהבינוניות של עונה שעברה כשישחק וגם שכולם יישארו כשירים באחוז גבוה מהזמן. יותר מדי תנאים שאני בטוח שלא יתממשו כולם ויגרמו לבלם האסטוני לראות הרבה דשא.
    2. חוד דליל. לכאורה סטארידג' אוריגי ואינגס זה אמור להספיק. בפועל כמובן שאסור להמר על הכשירות של סטארידג'. עפ"י מה שמסתמן אנחנו הולכים לעשות בדיוק את זה וכמובן שזה הולך להסתיים רע ועם הרבה מאוד דקות לאוריגי שאמנם מוכשר אבל עוד בוסר ואינגס שבעיניי הוא לכל היותר חלוץ נחמד שיש לו בעיות של טכניקה וגם הסיומת שלו לא מפילה אותי. אנשים כאן אופטימיים שכשנמכור את בנטקה נביא חלוץ חדש, נותר לי רק לקוות כי חלוץ רציני זה היה משהו חובה לקיץ הזה.
    3. בעיה גדולה של איכות במרכז הקישור שדיברו עליה כאן מספיק בעמודים האחרונים. אנחנו הולכים לנסות לפתור אותה -כנראה- עם הסבה של קשר התקפי לעמדה הזאת וכמובן שהסיכויים להצלחה כאן הם ממש לא בטוחים.
    4. מורנו שקלופ הולך איתו ובעיניי זו טעות. הייתי בזמנו בעד הרכישה של השחקן הזה אבל עברו שנתיים וכל האוהדים כבר מכירים את הבעיות שיש לו. מועד להרבה מאוד טעויות בהגנה, נוח בהתקפה אבל לא נותן שם מספיק. לא רואה מאיפה הוא משפר את הדברים האלה ברמה שתהפוך אותו למגן מספיק טוב בשבילנו.
    עוד 3 סיבות למה הקיץ הזה עם טעם מר? מאנה והבלם האסטוני. רכישות מהסוג הזה בדיוק זה טיפיקל ליברפול ונפלנו שם כל כך הרבה פעמים בעבר. יכול להיות והלוואי שהשניים האלה ספציפית יצליחו אבל השתנה מנג'ר ואין שום כיוון חדש איך לנצל את הכסף בצורה מרעננת ומשתלמת יותר.
    וסיבה אחרונה זה כל מה שקורה עם סוגיית הגיבוי למגנים שאמנם פלאנגן לא שחקן גדול אבל אני לא מצליח להבין למה משאילים אותו כי אין כלום בערך מלבדו.

הרבה בעיות ושאלות ואני כבר באמת לא יודע אם האצבע המאשימה צריכה להיות מופנית לקלופ או לבעלים. מצד אחד משתמע שהרכש הוא כולו שלו. מצד שני לא נראה לי שהוא עד כדי כך חסר מושג בנוגע לבעיות שיש בקבוצה שלו וכן מרגיש כאילו הוא עושה ויתורים שנובעים מתקציב צר.

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/16
  14. StevenGerrard Member

15. Esomech Member

Galatasaray have opened negotiations with Liverpool over a potential £2.5m deal for Lucas Leiva. #lfc (David Maddock - Mirror)

Klopp still expects to pull off at least one more deal, with a left back high on his list of priorities. #LFC (Maddock)

מצב נושא:
הנושא נעול.