ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלן הולך לסטוק. קיץ של רווחים. שחקן בינוני פרווה, מתאים לסטוק.

2. k_700 Member

איזה אהבלים אלוהים, 13 מיליון פאונד.

כנראה שרצף של כותרות על "צ'אבי הוולשי" מאז היורו עושים את שלהם.
    13 מיליון על שחקן ששווה ביום טוב חצי.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה בשנה לסיום חוזה. אבל מזמן כבר הפסקתי להבין את השוק האנגלי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. Mellow29 Kopite

שטויות. 13 מ' פאונד עבור סטוק זה סכום סביר עבור שחקן טוב. אני בכלל לא בטוח שאנחנו מביאים תחליף בריא יותר לעמדה הזו.

5. k_700 Member

13 מיליון פאונד זה סכום סביר עבור שחקן טוב, אבל איזה שחקן טוב הם מקבלים? קיבלו ג'ו אלן, פרווה בקישור האחורי ועוד יותר פרווה כשמשחק מקדימה.

וכשהוא בקיץ אחרון לחוזה זה אפילו עוד יותר לא נתפס.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלן הוא הסמל הכי טוב של ליברפול של רוג'רס שאחרי סווארז.
    שחקן שמשחק על הכי בטוח שיש, לא מספיק טוב בחילוצים, לא מספיק טוב בניהול, לא מספיק טוב בתמיכה בהתקפה. בינוני בהגדרה.
    סטוק התקדמה כשהביאה שחקנים מעניינים להתקפה, הרכש הזה יבסס את מעמדם במרכז הטבלה.

למעשה לא מספיק טוב בתמיכה בהתקפה זאת מחמאה, הוא נכה בהתקפה. אין לו מושג מה לעשות עם הכדור כשהוא מתקרב לרחבה. הוא חייב את השחקן הפנוי במרחק 5 מטר ממנו כדי למסור את המסירה הכי צפוייה שיש בכדורגל. כמה פעמים היינו צריכים לסבול אותו בעמדה של "מספר 10", פשוט עינוי.

7. owen11111 Member

אם העסקה תצא לפועל, סך הכל טוב לשני הצדדים.
    בהנחה והוא היה מוכן לחתום על חוזה חדש כשחקן ספסל, הייתי שמח לו היה נשאר. היו לא מעט משחקים העונה שהוא עלה מהספסל וממש הצליח להביא שינוי. אבל בהחלט לא מספיק טוב כשחקן הרכב, ובהתחשב בנסיבות, 13.5 מיליון פאונד זו עסקה טובה לשני הצדדים.
    לא מבין את הפליאה מהמחירים, הוא בהחלט שווה את המחיר הזה ובעיקר, השוק לא מלא בשחקנים כאלה שסטוק תוכל להביא תמורת סכום כזה.

אני מניח שזה אומר שעסקת ווינאלדום תסגר בקרוב. הדיווחים מדברים שזה יכול להיות תוך 48 שעות.

אגב, שמתם לב שג׳יי ריילי איבד לחלוטין את הדיווחים שלו? לא הייתה ידיעה אחת שהוא צדק בה הקיץ.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  8. Mellow29 Kopite

מה הקשר לשחקנים שהביאה להתקפה? הם יכולים להמשיך להביא כאלה גם עם אלן בתפקיד ה50-50 שלו. זה נראה לי כמו המשך ישיר למדיניות של שחקנים טכניים וחכמים אצל יוז על פני התבססות על כוח תחת פיוליס.

למעשה הוא לא ממש קיבל הזדמנות בעמדה האמיתית שלו כשהיה אצלנו כי היה לו את הנדרסון וג׳רארד שהועדפו על פניו. כשתופקד כקשר התקפי נראה פרווה וכשתופקד כקשר אחורי נראה לא משהו, למה זה מפתיע מישהו בעצם? הוא צריך לשחק בעמדה שבה הוא שיחק בסוונזי ובנב' ויילס.
    לשאיפות שלנו אולי זה לא מספיק, אבל בשביל סטוק? די והותר. קשר בגיל הנכון, נסיון בינלאומי ובקבוצה טובה יותר מסטוק... מישהו משלה את עצמו אם הוא חושב שבאקלים הנוכחי אלן אמור לעבור פחות.

neilmizrahi1992, Coutinho10 ו-owen11111 אוהבים את זה.
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה התפקיד שלו? 50-50? גם את זה הוא שיחק אצלנו. זה מגביל מאוד כשה50-50 שלך זה אלן. מגביל מאוד את ההתקפה שלך.
    הוא היה רכש רע, עוד רכש חסר כל היגיון של רוג'רס שהגביל את הקבוצה שלנו.

10. Mellow29 Kopite

כן, 50-50. שיחק מעט מאוד אם תחשוב על זה שבכל רגע שבו הנדרסון או ג׳רארד היו כשירים הם הועדפו על פניו.

11. Ori8 Member

העיקר שהקפטן לוקאס נשאר, זה הכי חשוב. מזל שנפטרנו מאלן.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו, אם הוא שיחק פחות בתפקיד המדוייק הזה או יותר זה לא ממש מעניין בעיני. הוא פשוט לא טוב מספיק.
    כשהיה לנו את אלונסו, אחת הבעיות הכי גדולות שלו היא שאתה חייב להרכיב לידו קשר אחורי והוא למעשה לא נייד וזה מגביל אותך בהתקפה.
    אלן יוצר את אותה המגבלה כשאתה מרכיב אותו כ50-50 רק בלי טווח המסירות. למעשה אם אתה מרכיב את אלן לצד אחורי ואתה משחק נגד קבוצה שמצופפת מאחורה, אתה גוזר על עצמך משחק של מעט מצבים אלא אם יש לך איזה גאון כדורגל למעלה. אין לנו את הלוקסוס לקבל 0 התקפה מהקישור המרכזי שלנו.

אורי, לוקאס צריך ללכת ואלן צריך ללכת. האחד לא סותר את השני.

StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוקאס מתח האמסטרינג, בדיוק מה שהוא היה צריך כדי לברוח מהגרזן עוד פעם, דווקא אחרי דיווחים שבניטז מאוד רוצה אותו כחלק מעסקת וינאלדום ואפילו הציע לו שם את סרט הקפטן כדי לשכנע אותו לרדת לצ'מפיונשיפ.

אני לא מאושר מהמכירה של אלן כי זה מגדיל את הסיכויים של לוקאס להשאר בקבוצה. אם גם לוקאס יעזוב אז אני אהיה מרוצה, סה"כ מחיר טוב לשחקן סביר בשנה האחרונה של החוזה. ככה או ככה צריך קשר נוסף כי הקישור נראה דליל מאוד כרגע.

משחק קצת מצחיק, ב30 הדקות האחרונות כבר איבדתי עניין במשחק וכל מה שרציתי זה שינסו לסדר לג'מאל ג'ורג' שער. למדנו גם שקוטיניו לא צריך לקחת פנדלים.

14. oranfu Member

חדשות טובות בקשר לאלן. הוא שחקן לא רע אבל לא מספיק טוב עבורנו. מחיר טוב סה"כ.

כל כך שונא את לוקאס. מאמין שהוא מסוגל לזייף פציעה בשביל לא לעבור. לגמרי שווה לשלם 20 מיליון ולשלוח אותו לאיחוד מרגש עם זה שהביא אותו, גם אם לא קבל את ווינאלדום בתמורה.

ווינאלדום שחקן טוב, אבל גם לי לא ממש ברור איפה הוא משתלב. בכל מקרה אני מניח שזה אומר פחות דקות ללאלאנה אז זה מבורך.

אין לי מושג מי זה הבלם אבל אלא אם כן אנחנו מחליטים שהולכים על בלם כוכב (וזה בהכרח אומר שלוברן או סאקו עוזבים וזה לא נראה סביר) אז יש לנו בעיה להביא בלם מבטיח כשהוא יודע שהוא גיבוי. לא יודע איך אני מרגיש בקשר לזה כי בחיים לא ראיתי אותו משחק.

גם את מרקוביץ' דחוף להעיף. הוא כל כך גרוע. אפילו מהירות לא נראה שיש לו.

הלוואי פלאנאגן יעזוב. צריך מגן גיבוי אבל אם לא נביא אחד כזה, זה חייב להיות טרנט אלכסנדר ארנולד ולא רנדל (שחלש מאוד בעצמו). הילד נראה לא רע עד עכשיו במשחקי האימון ויש לו כישרון בסיסי עם הכדור בניגוד לאחרים.

קנט צריך להישאר בסגל העונה. ככה פשוט.

מאנה נראה טוב מאוד עד עכשיו. מהיר מאוד, דריבל טוב, איום על השער, משחק קבוצתי וכמו שגיל רשם - מאוד היתה חסרה לנו תנועה מהירה לעומק בלי (ועם) כדור.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  15. StevenGerrard Member

Liverpool confident over a Wijnaldum deal - and he'll join them in America - Liverpool Echo

Liverpool pursued a deal for the 25-year-old this week after being frustrated in their attempts to land Udinese's Piotr Zielinski.

זה מה שאני לא מבין. לא רק שעושה רושם שהם שחקנים שונים, איך עוברים מלסרב לשלם יותר מ-12 מ' פאונד על שחקן אחד ואז לשלם בערך פי שתיים על האלטרנטיבה? :huh:

גם לקבוצת המילואים יש פתיחת עונה קשה ומעניינת: סאות'המפטון, צ'לסי וארסנל באוגוסט.
    'Premier League 2' to replace U21 football - This Is Anfield

נערך לאחרונה ב: ‏21/7/16
    owen11111 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.