ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yonmu Member

לא רואה סרט שבו אין (לפחות) 2 שחקני קישור מאחורי ווינאלדום וקוטיניו, ועם הנדרסון, גרויץ, צ'אן ואלן (ולוקאס!) המצב שם נראה די סגור.
    אני תוהה אם קלופ מעדיף את קוטיניו כשחקן התקפה באגף או כמוביל כדור במרכז, וממילא ווינאלדום נמצא באותה שאלה. אישית הייתי מעדיף את קוטיניו במרכז. עם מאנה ופירמינו (או סטארידג' כשהוא כשיר) זה סוגר חוליה התקפית די אופיינית לקלופ, והאמת שדי מרתק אותי לראות איך זה יראה.

ההגנה שלכם, לעומת זאת... רחוקה מלשכנע.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב את ההגנה, אם אתה חייב להרכיב 2 מהרשימה הזאת שנתת של הקישור המרכזי שלנו אז זאת הבעייה הכי גדולה שלנו.
    כבר כתבנו על זה פה אינספור פעמים, הקבוצה הזאת חייבת קשר מרכזי רציני.

3. Rushie Member

יש ספקות לגביי ההתאמה של ווינאלדום למרכז המגרש ועדיין אני מעדיף את הניסיון הזה על פני כל אופציה אחרת שיש לנו בקישור כרגע. אמרה-הנדרסון זה הצמד היחיד שעוד אני מסוגל לסמוך עליו, וגם משם יש עוד לאן לשאוף.
    עדיף על עוד עונה עם מילנר/אלן שם זה בטוח.

4. Coutinho10 Member

עם הנדרסון בקישור אתה הכי שלם ?
    עם אלן ומילנר במקומו נראינו הרבה יותר טוב, להנדרסון אין ערך במשחק בו אתה צריך להניע כדור, הוא לא פליימייקר, גם מילנר לא ולכל אחד מהם יש את הדרך האחרת לתרום לקבוצה, למילנר באמצעות בישולים ולהנדרסון באמצעות גולים מקו שני, לא קשה להבין מי אפקטיבי יותר במה שהוא עושה מביניהם.

לעומת זאת אלן כן יודע לשלוט בקצב וקבלת ההחלטות שלו טובה, כל דקה שהוא שיחק מהרגע שקלופ הגיע קיבלנו תמורה מלאה, חוסר הפיזיות שלו זה דבר שבעוכריו אבל בחיי שאני מעריך יותר את הבנת המשחק שלו מאשר העבודה הקשה והפיזיות של הנדרסון (וזה לא שאלן לא עובד קשה ולא מחלץ כדורים מחונן בעצמו).

אני אבין אם המועדון יחליט למכור את אלן כשהערך שלו כרגע בשיאו אבל אני גם רואה שחקן שעוד שנתיים - שלוש כולם יעריכו אותו כי אין מה לעשות, הוא באמת פרח בשיטה של קלופ.

יש לי תחושה אגב שגרויץ׳ יהיה חלק חשוב יותר ממה שמנבאים לו העונה והוא כן ישולב במשחקים לא מעט ואולי אפילו יפרוץ להרכב.

אם ווינאלדום מגיע זה כנראה לקישור המרכזי, אבל זה בטוח להרכב.
    הם לא יוציאו 25 מיליון על שחקן רוטציה, אני חושב שקוטיניו ישאר בשמאל ו-ווינאלדום יהיה בקישור המרכזי כי קלופ מאמין שהפיזיות של ווינאלדום מספקת בשביל לתת את התמיכה בהגנה.

5. Rushie Member

מילנר ואלן לא מסוגלים לעשות כלום חוץ מלהניע כדור. זו בדיוק הבעיה שלי איתם. מילנר בינוני מאוד כקשר מרכזי וכמעט כל השערים והבישולים שלו הגיעו כששיחקו איתו באגפים או כששיחקו איתו באמצע והוא בעצמו נדד לאגפים.
    אלן היה שחקן סתמי וישאר שחקן סתמי של פול גז בניוטרל. מתרוצץ, מחלץ, מחזיק בכדור אבל לא מסוגל למסור מעבר ל5 מ'. מבלי לבדוק אני אהמר שיש לו בעונה הקודמת איזה 2 שערים ו2 בישולים.
    הנדרסון שחקן טוב שעבר עונה לא טובה עם הרבה פציעות. הוא לא מנהל משחק מחונן והוא לא טכני במיוחד אבל יודע לדחוף את הקבוצה קדימה, יודע להצטרף, יודע למסור כמו שצריך בהתקפה וכקבוצה שב70-80 אחוז מהזמן משחקת מול קבוצות שמצופפות מולה אני לחלוטין לוקח את זה על פני המעט מאוד שאני מקבל מהשניים האחרים.
    כמובן שקיוויתי ועדיין מקווה שאנחנו נביא מישהו שמסוגל לתת את מה שהנדרסון מביא וגם יותר בכל מה שקשור לשליטה בקצב ותרומה להתקפה.

6. StevenGerrard Member

Gini Wijnaldum set to miss Newcastle friendly as £25m move to Liverpool edges closer - Shields Gazette
    וויאנלדום כנראה בדרך.

קל לאהוב את מה שרואים בסרטון, גם אם זה רק היילייטס ביוטוב, אבל אני לא יודע בדיוק איפה הוא נכנס ומה החזון של קלופ לעונה הקרובה. בינתיים שניהם יהנו מהספק.

קלאבן רשמי. ילבש את המספר 17, סאקו ילבש 3.
    Liverpool complete deal to sign Ragnar Klavan - Liverpool FC

בוגדאן בדרך לוויגאן.
    Liverpool clearout continues with Bogdan heading to Wigan - Liverpool Echo

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/16
    Big Virgil אוהב/ת את זה.
  7. Rushie Member

תמיד הבלם המבוגר שאנחנו מחתימים לגיבוי משחק בסוף יותר מכל השאר. עם הכשירות של סאקו ולוברן ומאטיפ שגם מסתבר סוחב איזה משהו בעקב כבר תקופה, לא אופתע בכלל אם זה יהיה ככה גם העונה.
    נשאר רק לראות אם הוא טוב, אני לא מעז לצפות ממנו באמת למשהו.

בנוסף לסעיפי רכישה בחזרה שהכנסנו לחלק מהצעירים שמכרנו, באקו כותבים שהתחלנו להתנות השאלות של שחקנים בהתחייבות של הקבוצה לשתף אותם בלפחות 75% מהמשחקים. זה צעד יפה אחרי מקרים כמו אילורי למשל ששנה שעברה לא ראה דקה באסטון וילה. השאלה היא האם זה לא ימנע מקבוצות לקחת את הצעירים שלנו (במיוחד הפחות מוכרים) ואז עוד עונה באנדר 21 במקום... לא יודע כבר מה עדיף.
    זה מה שגרם לוויגאן לא לקחת בהשאלה את בראנגן לפי השמועות.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. StevenGerrard Member

9. Big Virgil Member

אני מעדיף את בראנגן אצלנו ל7-8 משחקי גביע מאשר שילך לויגאן וישחק שם עשרה משחקים. אין ספק איפה רמת האימון יותר גבוה ואיפה הוא יקבל את מה שהוא צריך בשביל ההתפתחות שלו.
    ככלל אני חושב שרואים השאלות לקבוצות קטנות כדבר האולטימטיבי להתפתחות של שחנים צעירים אבל שוכחים הרבה אפסקטים שיכולים לעכב זאת כמו רמת אימוניים ירודה ומתקנים ברמה נמוכה. דקות משחק זה קריטי אבל זה לא הכל עבור שחקן צעיר.

oranfu ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

לשחקן צעיר הכי חשוב לצבור נסיון וזה משיגים רק דרך משחקים. הסעיף הוא נכון יחד עם זאת אידאלי ששחקן צעיר שנפלט מהסגל יעביר עונה מלאה בהשאלה במקום אחד וכמובן ישחק במהלכה הרבה.

11. k_700 Member

אבל רגע חשבתי שניוקאסל בעצם לא יכולה להתמקח כי היא בסך הכל קבוצה עלובה שירדה ליגה...
    מעניין אם זה יסגר קרוב למה שהם דורשים(27 מיליון פאונד) או למה שאתם רוצים לתת.

12. Rushie Member

אגב פלאנגן לא בסגל למשחק היום מול האדרספילד כי הוא שוקל מעבר לברנלי בהשאלה לעונה... מי יהיה המחליף של קליין אם ככה? מילנר?

13. yakov_y YNWA

כרגע קונור רנדל כנראה, יש גם את אנדרה וויזדום.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/16
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע בדיוק מי היריבות ועדיין אני נהנה מאוד לראות את מאנה משתלב בקבוצה במשחקים האלה.
    מביא מהירות וגם תחכום והפתעה במשחק. שכחתי כבר איך זה שיש איום בתנועה לעומק בלי כדור.
    אם רק נשכיל להביא קשר משמעותי שיידע להעביר את הכדור מההגנה לחלק הקדמי המצויין שלנו, מצבנו ישתפר בצורה רצינית מאוד.

פלאנגן לברנלי, אני לא בעד שפלאנגן ימשיך אבל אם הוא הולך חייבים להביא מישהו אחר שיהיה גיבוי לקליין. רנדל לא נראה לי טוב יותר מפלאנגן.

oranfu ו-owen11111 אוהבים את זה.
  15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרויץ' לא פראייר בכלל, לא נראה כמו עוד שחקן צעיר שבא לפה כדי להקבר במילואים ובשוליים של הסגל ולהמכר עוד שנתיים בחצי מחיר.

להתקפה הזאת יש פוטנציאל, זו לא הבעיה.

מצב נושא:
הנושא נעול.