ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mellow29 Kopite

בחיי שמפתה לקבל את זה ככה כמו שאתה אומר, אבל שנינו יודעים שהדברים האלה מתפוצצים לנו בסביבות נובמבר לכל המאוחר. סטארידג' כשיר מאז שקלופ "טיפל" בו בתחילת השנה, אבל שנינו יודעים שהמרחק בין "כשיר" לבין "גמר את העונה" הוא סנטימטרים מבחינת סטארידג'.
    הנדרסון, לוברן, מורנו, אוריגי - שחקנים עם המון מה להוכיח. לא פוסל את זה שתחת קלופ ואחרי פרה סיזן מלא, הם יצליחו לשחזר את היכולת שהראו בשיאם ואז אין סיבה שלא נתחרה באמת על טופ4. מצד שני, הם גם יכולים לא לשחזר את היכולת הזו, ואז אנחנו נשארים עם אותו סגל של מקום שש-שבע פלוס מינוס.

יש לא מעט אוהדים שלנו שכותבים את הקלישאות הרגילות על כך שאין לנו אירופה, עונה ראשונה מלאה של קלופ, פרה סיזן שהוא יעביר, כל הסיכויים לטובתינו לשחזר את ההצלחה מ2013/14 או הריצה היפה של לסטר. יש מידה של אמת בכל הטיעונים האלה על אירופה - כל מנג'ר באליטה הודה שלדברים האלה יש חשיבות לא מבוטלת, אבל אני לא מבין למה שלא נגדיל עוד יותר את הסיכויים שלנו לעשות משהו יפה. צריך להוציא כסף.

oranfu, owen11111 ו-Rushie אוהבים את זה.
  2. Coutinho10 Member

אני חי טוב עם התקפה של אוריגי (פוט' וורלד קלאס ללא ספק), סטארידג', אינגס ופירמינו (שהראה שאת התפקיד הזה הוא עושה נפלא).
    בנטקה ילך, אין לנו מה להחזיק אותו, ברור שבסוף הרי נתקפל וניקח הצעה שקרובה ל 30 מיליון שאנחנו רוצים.
    אני לא חי טוב עם הקישור הזה, לא בעונה כמו זאת שבאה עלינו, אנחנו מרחק שנות אור מכל קבוצת דרג ב' בעולם מבחינת הקישור.
    אין לנו שחקן טכני ויצירתי אחד בקישור, אמרה צ'אן מעולה ובורג חשוב אבל בעיקר הגנתית, הוא לא נכה התקפית והוא רחוק מזה אבל הוא גם לא השחקן שיחלק כדורי עומק להתקפה.
    גרויץ' האמת נראה מעניין מאוד, בנוסף לפיזיות שלו יש לו אחלה של טכניקה והוא דווקא כן שחקן עם אוריינטציה התקפית יותר. אבל הבעיה היא שהוא רק הגיע והוא ילד ולדבר על לרוץ איתו העונה בהרכב זה לא רציני. (אלא אם כן תיהיה איזו מכת פציעות והוא יוכיח את עצמו).

לגבי ז'יילינסקי וצ'ילוול, לא אכפת לי שפספסנו אותם, במיוחד את צ'ילוול, אבל אם סמית' הולך להיות הגיבוי למורנו אנחנו בבעיה, הוא לא פחות חלש ממורנו.
    אני בטוח שאת הקיץ נסיים עם עוד קשר, בטוח, אי אפשר לפספס את החיסרון שלנו בעמדה הזו וגם קלופ מבין את זה.
    אני מאוד מבין למה לא רצינו לשלם מחיר מופרז על ז'יילינסקי, אמנם הוא מוערך שם באיטליה אבל העברה שלו יכולה להתברר כטובה במחיר מסוים (ה-13 מיליון האלו), יותר מזה כבר עדיף ללכת למטרה אחרת.

3. k_700 Member

קצת מדהימה האופטימיות שאפשר להוציא מחלקכם בתחילת יולי בכל שנה(מCoutinho10 אני לא מתרגש, הוא בתקופות האלה רגיל לחשוב שרודג'רס יכול לפחות להיות הסימאונה הבא ובאלוטלי? הוא יצליח בליברפול כי גם סווארז היה הד קייס והצליח, מילים ולחן נכון לתקופה הזו בשנה מלפני שנתיים),
    גיל אתה באמת חושב שסטארידג' יכול לשים את הפציעות מאחוריו?
    לפרוטוקול, גם פיל ג'ונס פחות או יותר כשיר מסוף מרץ ואני אפילו לא סופר אותו במצבה של הבלמים אצלנו למשחק הראשון בעונה כי אין לי ספק שעד אז הוא יספיק להפצע כמה פעמים.
    יש שחקנים שהעדכון לגבי הכשירות שלהם נכון בדיוק לשניות שאתה כותב את זה, סטארידג' אחד מהם.

אוריגי- היה חביב בסוף העונה שעברה, הראה כמה אספקטים שגורמים לך לחשוב שהוא יכול להיות חלוץ יעיל בשיטה של קלופ וליד פרמינו אבל לחלוץ ראשון כשאתם שואפים להכנס לטופ 4 ? לא יודע, מרגיש לי כאילו באוקטובר אני אצטרך לחזור לפה ולראות כמה מכם עדיין בחיים אחרי 3 שערי ליגה שאחד מהם היה שער עצמי של קוסיילני.

לא הייתי רגוע לצאת עם רוטציית חלוצים כזאת לעונה.
    לדעתי למצוא היום חלוץ טוב שנותן מספרים זה לא פחות חשוב ממנהל משחק.

Rushie אוהב/ת את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

K700, אל תשכח שגם פירמינו יכול לשחק בחוד.
    אני לא בונה בשקט על סטארידג', אבל כל עוד בנטקה בקבוצה אני בונה גם עליו. הוא נראה מחריד בעונה שעברה, אני חושב שהוא הרבה יותר טוב מזה ואם הוא יישאר הוא עוד יכול להפתיע.
    תעלה עם רביעייה התקפית של מאנה פירמינו קוטיניו ובנטקה/סטארידג'/אוריגי...החלק הזה בהחלט מספיק למאבק על טופ 4 לכל הפחות.
    הקישור לעומת זאת, אני חושב שצ'אן הוא אובר רייטד אצל האוהדים שלנו, אני עדיין אמשיך לחשוב שהוא נכה כשהוא הולך להתקפה, יש לו המון אספקטים לשפר שם שספק אם הוא יצליח. הנדרסון של אחרי הפציעה נראה נייד בערך כמו ג'ררארד בשלהי הקריירה והרי החוזק הכי גדול של הנדרסון היה שריפת השטחים והניידות. אלן לא שחקן לרמות של מקום 6-8 אפילו, לשחרר מהר. לוקאס.... מילנר סביר. גרויץ' לא ישחק העונה בבוגרים. חייבים שחקן איכותי לקישור, חובה פשוט. והנקודה שנעלמת משום מה, מה קורה אם קליין נפצע לתקופה? זוכרים את המשחק האחרון של פלאנגן אצלנו? הוא סידר למאנה את החוזה במשחק הזה. יש סימן כלשהוא שהוא חוזר לרמה סבירה? צריך מגן ימני גיבוי בדיוק כמו שצריך מגן שמאלי גיבוי.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  5. Coutinho10 Member

K700

את שני הדברים שאמרת עלי לא זכור לי שאמרתי מעולם, יותר מזה, אני זוכר בוודאות כמה עצבים הוצאתי במקלדת מההחתמה של באלוטלי.
    לגבי רוג׳רס, כן, אחרי עונת הכמעט כל אוהד ליברפול סגד לו, לא זוכר מתי השוואתי אותו לסימאונה (את קלופ לעומת זאת כן).

אני מחכה שתשים פה ציטוטים שלי אומר את שני הדברים שאמרת, אתה מוזמן להתחיל לחפש.

אני לא אובר-אופטימי, אני מתעקש לא לראות את הקיץ הזה כסוף העולם, אני מתעקש לזכור שאנחנו עדיין באמצע יולי ולא ב 31 לאוגוסט, אני עוד לא שולח חיצים בהנהלה ובקלופ.
    אני אשאיר את זה לסוף העונה, לי זה גם ברור שיש לקלופ עוד מה ללמוד בעניין ההעברות, כרגע הוא מאמין ביכולות שלו להוציא מהסגל הזה 150%, אנחנו האוהדים קצת פחות אופטימיים, אבל אנחנו משחקים פעם בשבוע, אפשר לתת עונה טובה, בחצי עונה האחרונה נראינו הכי טוב בליגה, אין סיבה שעכשיו עם הרבה פחות עומס ניראה פחות טוב מבתקופה הזו.

6. Coutinho10 Member

Liverpool have stalled in their quest to sign Ben Chilwell & Piotr Zielinski but wants Dahoud & a CB. (Dominic King)

אותו אחד שאמר שהשניים שהפסדנו היום הם יהיו האחרונים שלנו לקיץ.

קלופ רוצה קשר וידענו את זה מהיום הראשון אז חלאס עם הפאניקה הזאת כבר.

7. k_700 Member

אפילו לא היה קשה מדי לחפש, 5 דקות.

זה התחיל מההזייה של שני אלה(שמאז שהתגלתה לרשויות הם כבר שנתיים מטופלים בכפייה ובמרשם בציפרלקס):
    http://up416.siz.co.il/up2/yjy30ndjqcya.Xxx

http://up416.siz.co.il/up3/jmyyn2yy2x0t.Xxx

ואז הגיע הניתוח המבטיח הבא(כשאנחנו מדברים על הרכש הטרי- באלוטלי שבדיוק הגיע להצעיד את ליברפול לעבר המטרה הנשגבת- לעשות לפחות את מה שאתלטיקו מדריד עשתה עונה אחת קודם)-
    http://up416.siz.co.il/up1/dnlgyjtzkkrm.Xxx

וכל זה רק מהזכרון, הייתי יכול להמשיך לחפש עוד כמה פנינים.

8. alexshw Member

@Coutinho10
    לתת הצגות ספורדיות זה עדיין לא נקרא להראות הכי טוב בליגה.

9. Coutinho10 Member

לא רואה מילה אחת על באלוטלי בהודעות האלה (חוץ מזה שהוא מוסיף עומק ?), לא רואה גם שום מילה על רוג׳רס.

אני בטוח שחיפשת קשה וזה הכי הרבה שמצאת, הדברים האלה נכתבו אחרי העונה עם סוארז, יש דברים שאני מתחרט שכתבתי וזה לא אחד מהם.
    כולנו הרגשנו שיש לנו קבוצה אדירה שלא ראתה אף אחת בליגה וגם אם לא לקחה אליפות.

שום דבר על רוג׳רס = סימאונה, שום דבר על באלוטלי ״העילוי ההתקפי״.

אלכס,

נראינו טוב, כבשנו הכי הרבה שערים בליגה מאז קלופ הגיע (זה נתון עובדתי), ב3 חודשים האחרונים למעט סאותהמפטון שגם שם מחצית ראשונה היינו גדולים עליהם לא זכור לי שום הפסד.
    כל זה בזמן שכבר איבדנו מזמן עניין בליגה וכשאנחנו נותנים קמפיין מצוין באירופית.
    לסטר אמנם ניצחה אבל גירדה את הניצחונות שלה ולא הציגה כדורגל מדהים.
    טוטנהאם הייתה טובה אבל התפרקה בסוף, ארסנל הייתה ברצף נחמד ואתה יודע מה, אפשר לטעון שעמדה איתנו אבל זה רק אם מדברים על סוף העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/16
  10. yakov_y YNWA

ליברפול - וויגאן

הרכב:
    Karius
    Randall Lovren Matip Flanagan
    Brannagan Stewart Ejaria
    Coutinho Firmino Mane

מחליפים:
    George, Lucas, Ilori, Ings, Kent, Wisdom, Markovic, Woodburn, Alexander-Arnold

פירמיניו חלוץ, גורייץ׳ חולה, בוגדאן מחוץ לסגל ובדרך החוצה.

11. Big Virgil Member

ben woodburn :sm_smlove2:

owen11111 אוהב/ת את זה.
  12. yakov_y YNWA

קלופ התראיין בסיום המשחק ואמר שתהיה עוד החתמה או שתיים (מגן שמאלי ואולי קשר מרכזי).

מתסכל מאוד, התקווה היחידה היא פתיחת העונה הרצחנית, אולי אם נפשל שם והמצב יהיה לא טוב אז נתחזק לקראת סוף החלון.

עוד 4 ימים חוזרים האנגליים לאימונים, עוד 5 הבלגים, קאן ואלן עוד 9 ימים.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה בישול של קנט וסיומת של וודברן. תענוג.
    קנט הזה אחלה שחקן, הייתי מחזיק אותו בסגל לעונה. הוא יכול לתת אימפקט מהספסל לדעתי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Ori8 Member

קנט כבר בעונה שעברה הוכיח בכמה דק׳ בגביע שהוא לא ברמה של שאר החבר׳ה האלה. הלוואי ויקבל מקום על הספסל פה ושם. הוא ובראנאנגן.

דבר שאני לא כל כך מבין זה למה ליברפול מתקשה כל כך למצוא לילדים המוכשרים שלה קבוצות בפרמיירליג לאורך השנים. זה הרי לא מהיום. שנים שצ׳לסי, יונייטד וארסנל מוציאות שחקנים להשאלה לקבוצות קטנות, ואנחנו? מישהו זוכר מתי בפעם האחרונה שלחנו שחקן להשאלה בליגה הבכירה להוציא את ויזדום? איך אין להם טיפת ביקוש?

Sent from my iPhone using Tapatalk

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. JohnTerry26 Member

מסקרן אותי איזו תגובה ווינאלדום יוציא מכם, ייאוש או התלהבות.

אני מהמר על ייאוש.

בוא נמתין ונראה.

owen11111 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.