ליברפול 2015/16: ימי קלופ

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Mellow29, Jul 10, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yakov_y YNWA

בזמן שלאלאנה ואיבי עם 0 שערי ליגה, אלברטו עם 4 שערי ליגה ב-14 הופעות בלה ליגה.
    המושאל הראשון שהיה צריך לחזור.

2. oranfu Member

יש לו עונה טובה אבל לא צריך להגזים.

3. Ori8 Member

רודג'רס התראיין. אלו עיקרי הדברים בגדול.

"מעולם לא הייתה לי את המילה האחרונה בנוגע לרכישות שחקנים. באלוטלי הוא דוגמא לקומיטי - הבעלים חשבו שאני אוכל לפתח אותו"
    "אם לא היה שחקן ברשימת הדרושים, לא היית יכול להחתים אותו"
    "חשבנו שאנחנו מחתימים את אלכסיס סאנצ'ס ובסוף קיבלנו את ריקי לאמברט"
    "ישבתי שעות עם דלה עלי במלון, חשבנו שהכל סגור ובסוף הוא הלך לטוטנהאם" (הוא מציין שקארל רובינסון (מי זה?) הסיע את השחקן אליו ושליברפול למרות הכל לא הצליחה להוציא את העסקה לפועל

אני עדיין די מסרב להאמין שכל רכישה טובה שלנו נעשתה על ידי הקומיטי וכל רכישה רעה נעשתה על ידו. אי אפשר להאמין לאף אחד שם. תענוג המועדון הזה.

4. oranfu Member

תמיד אמר שהמילה האחרונה שלו. חוץ מזה הוא לא ממש מחדש. ידענו שלא רצה את באלוטלי, ידענו שרצינו את סאנצ'ז, ידוע שסגרנו עם עלי אבל לא סיכמנו עם דונס בסופו של דבר (רובינסון זה המנג'ר של דונס).

אין בכלל מחלוקת על הדברים והוא לא חידש כלום.

חרא הרכב, מאוד מאוד מאכזב. צופה הפסד.

5. Mellow29 Kopite

הנדרסון בימין, ללאנה מאחורי החלוץ ומילנר בשמאל...שלישייה התקפית מהסרטים ממש.

6. oranfu Member

ולוקאס, אל תשכח את לוקאס.

7. Ori8 Member

אין לי מושג מה האיש הזה עושה. הרכב מגוחך. עם לוקאס ומילנר על המגרש מגיע לו לצאת מהאצטדיון עם 0 נקודות וזה גם מה שיקרה.

oranfu likes this.
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מועדון מגוחך. לא סומך על בנטקה? תקנה חלוץ. תקנה שחקני התקפה, לא ייתכן שבמשחק כזה אנחנו עולים עם פירמינו וללאנה בתור 2 שחקני ההתקפה היחידים בהרכב, כשאני מאוד נזהר לקרוא לללאנה שחקן התקפה.

אני לא יודע מה בדיוק קורה מאחורי הקלעים, אם זה קלופ שלא רוצה שחקנים חדשים או המועדון שלא מוכן לשחרר את הכסף, אבל זה מצב אבסורדי. ההרגשה היא שבמועדון פשוט וויתרו לגמרי על העונה הזאת, זה מרתיח.

אנחנו במהלכו של חלון העברות, יש משבר פציעות ושחקני ההתקפה נופלים כמו זבובים, והפתרון הכי טוב שאנחנו מסוגלים לתת זה פשוט לעלות בלי שחקני התקפה כמעט? התגובה היא להחזיר מהשאלה כל מני שחקני מילואים שלא שיחקו פעם אחת בקבוצה הבוגרת? מה זאת האדישות הזאת? צאו ותתאבדו על שוק ההעברות.

יונייטד בהופעה באמת מעוררת רחמים, ושוב הרכות שלנו בהגנה וספציפית במצבים נייחים פשוט מעניקה להם 3 נקודות קלילות. שער אחד מבעיטה אחת למסגרת, בדיוק כמו שארסנל כבשה 2 שערים מבעיטה וחצי למסגרת. היכולת שלנו לספוג שערים מטומטמים מקבוצות שבכלל לא נמצאות במשחק היא מעוררת השראה, אין מילים.

אני בד"כ לא משתלח בשחקנים פה, אבל היום איבדתי את הסבלנות עם הקבוצה הזאת. נגד ארסנל סיימתי עם מיניולה, היום מבחינתי סיימתי עם ללאנה ומילנר, 2 שחקנים שאין לי שום בעיה לראות אותם עוזבים כבר מחר בעד כל סכום שיתנו לנו עליהם.
    לקלופ חייב להתחיל להבין קצת יותר מהר מה הסגל שלו שווה ולפעול בעניין, הוא נראה על הקווים קצת כמו מישהו שבעצמו מתחיל לאבד סבלנות ואני מקווה שראשים יתחילו להתגלגל בסגל הזה כבר עד סוף החודש.

Scouser Tommy likes this.
  9. Ori8 Member

הבעיה היא לא בליברפול, הבעיה היא במי שחושב שהמועדון הזה מתכוון להגיע לאן שהו. הוא לא, וככל שתפנימו את זה מהר יותר כך תקלו על עצמכם. אולי במקום להיות מופתעים כל פעם מחדש מזה שהמועדון הזה ישן בעמידה ולא עושה כלום כדי להתקדם תפנימו שאנחנו בתכלס אוהדים את ניוקאסל בתחפושת? קבוצת אמצע טבלה בינונית שבמקרה הטוב תתן איזה ניצחון יפה נגד קבוצה גדולה ותתמודד על מקומות 6-7-8 כיאה לרמתה. צריך לקרות הרבה הרבה יותר מהחלפת מאמן כזה או אחר כדי שהמצב הזה ישתנה, זה הרבה מעבר לזה.

ספציפית, הגול הזה של רוני לא הצליח להזיז לי וריד בגוף בזמן ששכבתי על הספה חצי רדום. זה כל כך צפוי ושקוף שאי אפשר שלא לקבל את זה בהכנעה ובחצי חיוך. הקבוצה הזאת כל כך גמורה שזה פתטי בעייני לראות את קלופ עומד על הקווים ומצפה מהשחקנים שהוא מעלה לעשות בכלל משהו. האמת היא שאני שמח על ההפסד הזה ואני שמח שהבלון הזה ממשיך לאבד אוויר שבוע אחרי שבוע. אם נמשיך לאבד גובה בקצב המסחרר הזה אולי יש סיכוי שנראה כמה עלובים מהסגל הזה עפים מפה בקיץ.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעייה שבליברפול החליטו על עונה פיננסית. קולקר לחוד זה הרכש לינואר כשגילינו המון בעיות עם הסגל הזה. אז ככה זה נראה, על הדרך יהיו גם השפלות כמו היום, להפסיד להם בבית זאת השפלה תמיד לא משנה מה התוצאה.
    מעבר לזה גם בסגל הנוכחי, קלופ לא מוציא את המקסימום. מילנר ולאלאנה מסריחים את הדשא כבר שבועות רבים, למה הם עולים? שיעלה מצידי הקיצוני של האנדר 16 כי אתם הרי תענו לי שאין קיצוניים כולם פצועים או מושאלים.
    שחקנים שמסריחים לא חייבים לעלות על המגרש כל שבוע, לא מבין למה זה ככה.

במקום זה, מה שמועדון גדול אמור לעשות זה לראות שיש אופצייה למקום 4 למרות התחלה בינונית, לצרף כמה שחקנים החודש ולהסתער על המקומות ה3-4.

קליין חלש כבר חודש חודשיים, כנראה הוא גם הבין שאין יותר על מה לשחק והוא נח במשחקים או לא מתאמץ.
    מילנר וואן טריק פוני - תמיד לעצור ולהגביה עם ימין.
    לאלאנה וואן טריק פוני - תמיד לעצור לנסות להסתובב ולאבד.
    מיניולה זה דיוויד ג'יימס חדש, עצירות מרהיבות ואז עולה לך בגולים מכלום.
    צ'אן חייב לאבד פחות כדורים. בלי לחץ בכלל הוא מוסר עקום, אין לזה הצדקה.
    פירמינו מאוד השתפר בשבוע האחרון, הוא לא היה פקטור בכלל ועכשיו הוא ממש מניע את כל ההתקפה שלנו. חבל לי שהוא עדיין שחקן די איטי וחסר ריכוז כמו במצב שקיבל אבל לפחות הוא יותר בעניינים כרגע.
    הנדרסון, משפר אותנו מאוד, טוב מאוד שחזר.

הרכב למשחק הבא:
    וורד, ראנדל, לוברן, סאקו, מורנו, צ'אן, הנדרסון, אייב, אוג'ו, פירמינו, בנטקה.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

״קולקר לחוד...״ במתכונת הנוכחית בליברפול לא במקרה קראתי את זה בפעם הראשונה לא בסדר.

Die Werkself and alexshw like this.
  12. oranfu Member

אין שום הצדקה מבחינתי לשחק עם מילנר ולאלאנה, כלום. לאלאנה הוא טכני ואלגנטי אבל יש לו תכלית כמו של דאונינג. הוא לא תורם כלום. להתרוצץ על הדשא לא עושה עלי רושם. הוא שחקן התקפה שלא מבקיע, לא מבשל, לא עובר שחקנים, לא סוחט עבירות. מה לעזאזל הוא עושה???

מילנר זה בכלל פח. פלאייני והילד המגן הזה שלהם עשו עליו דריבלים. עלוב. לא נותן כלום.

את שני אלה אני מטיס בהזדמנות הראשונה מהמועדון. מאוד מאכזב אותי שקלופ נותן להם לשחק.

לאלאנה האפס אמר לפני המשחק (הוא התראיין, שוב, כמובן) שבאימונים הוא דווקא מבקיע ועכשיו צריך לעשות את זה במשחקים. ליצן. באימונים הוא מבקיע נגד בוגדן ומיניולה. גם הילדה הקטנה שגרה בקומה השניה אצלנו בבניין יכולה להבקיע להם.
    בתחילת המשחק הוא קיבל כדור לבד מול דה-חאה והחטיא. אפס מחורבן.

את לוקאס אני מבקר המון, היה לו משחק לא רע היום (זה עוזר שיונייטד קבוצה באמת עלובה). מצד שני הוא הפקיר לגמרי את רוני בגול שלהם. גם אותו אני מטיס בהזדמנות הראשונה.

את השלושה האלה אני מעיף גם בלי לקבל עליהם כלום. רק לא לראות אותם.

סאקו וטורה היו טובים.

פירמינו היה מצוין אבל התעייף לקראת הסוף. אין לו עם מי לשחק.

להחזיר שחקני מילואים מהשאלות זה לא פיתרון אבל לעזאזל לקנט ואוגו יש יותר סיכוי לעשות משהו התקפי מאשר מילנר ואלאלאנה.

אפשר להתפוצץ כשרואים את העלובים האלה ממשיכים לעלות על הדשא אצלנו. אנחנו קבוצת אמצע טבלה וזה מה שמגיע לנו על רכש של מאמן בריטי טיפש כמו רודג'רס.

ושיביאו כבר פאקינג חלוץ!! הרי ברור שעל סטארידג' אי אפשר יותר לבנות ובנטקה לא מספיק טוב. הוא עומד על המגרש, זה בלתי נסבל.

13. Ori8 Member

לא נמאס כבר להאשים את רודג'רס על לאלאנה ומילנר? אם קלופ היה חושב שאם כאלה עלובים הם לא היו משחקים. מאמן עם ביצים היה מעלה במקומם כבר את אוג'ו, קנט וטשיירה, אבל האמת היא שהוא חושב שהם שווים יותר מזה וזה מה שבאמת עצוב.
    היחיד שהעתיד שלו באמת בסימן שאלה לדעתי זה בנטקה. אם קלופ מכניס אותו דקה 80 במשחק הזה, זה די ברור מה מעמדו. אבל מילנר ולאלאנה (ולוקאס)? הם יהיו אצלנו גם בעונה הבאה וכולנו יודעים את זה.

14. oranfu Member

נמאס מאוד אורי.

הוא המטומטם הגדול שהביא אותם (ועוד כמה פחים).

קלופ מרתיח בזה שממשיך לתת להם קרדיט.

לא חושב שיש סימן שאלה לגבי בנטקה. אני חושב שניפטר ממנו בהזדמנות הראשונה. בשר לשלושה האחרים אני מאוד חושש שאתה צודק. אבל עדיין לא היינו בחרא הזה אם רודג'רס לא היה אידיוט כזה גדול.

15. Sturridge Member

זה כנראה קטע כזה של מאמנים שמגיעים באמצע עונה, להכיר תודה לליצנים שגרמו לפיטורים של הקודם.

xArtur, Scouser Tommy and oranfu like this.
Thread Status:
Not open for further replies.