ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ori8 Member

קלופ שוב טעה בבחירת ההרכב, שוב טעה בניהול המשחק ובגדול צריך להגיד תודה לאל על הדרדלה הזו של השחקן שהוא לא סופר. פייר? אני לא משוכנע ביכולת שלו להכין את הקבוצה למשחקים מבחינה טקטית, אם להסתמך לפחות על מה שאנחנו רואים ממנו אצלנו.

מה שאני כן רואה בצורה ברורה זה קבוצה שעולה בטירוף ומשחקת כדורגל רשלני. עולה ויורדת כמו אדם במאניה דיפרסיה. אני בטח לא רואה קבוצה שטקטית יודעת מה היא רוצה מעצמה ויודעת איך לעמוד על המגרש. הפחד שלי הוא שליברפול תחתיו (בטווח הרחוק יותר כמובן) תמשיך להיות קבוצה מאוד מאוד לא יציבה. כזו שחוטפת שלישיות בחוץ ובבית על בסיס יחסית קבוע.

אולי באמת אין לו את הכלים המתאימים כדי לשחק את הכדורגל שהוא היה רוצה לראות ואולי הוא באמת עדיין לא לגמרי למד את הפרמייר-ליג, אבל לי מרגיש שזה קצת יותר מזה. אני חלילה לא מזלזל בחשיבות של מוטיבציה ולחץ גבוה (בדקות מסוימות), אבל למעט אלו אני באמת לא רואה הבדלים משמעותיים בין ליברפול של רודג'רס לזו הנוכחית.

*מיניולה עלוב. אם יביאו בקיץ שוער רציני והוא יהפוך לשוער שני זה יהיה נפלא, הסיכוי רק שזה יקרה שווה ערך לסיכוי שלנו להיפטר מלוקאס.

*הלוואי ואלן יקבל חוזה חדש. אני חושב שהוא ההגדרה המושלמת לשחקן גיבוי ששווה להחזיק. אחד כזה שלפעמים לגמרי שווה הרכב פותח (כמו שהוא היה שווה היום) ויכול להוכיח שהוא בסופו של דבר נכס משמעותי.

*אייב? אולי שווה לשקול להוציא דווקא אותו שוב להשאלה באיזו קבוצת צ'מפיונשיפ. אני ממשיך להמר ששם יהיה העתיד שלו. מעבר לזה שהוא באמת לא מצליח להראות שום דבר מיוחד הוא גם מסתמן כשחקן טיפש וחד גוני בטירוף.

*לאלאנה? אני לא מתבייש לזרוק אותו באותה שורה עם דאונינג. לא חושב שיש לו מקום בהרכב של מכבי ת"א. איזה רכש נורא.

*מילנר? :sm_BangHead:

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/16
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפחות לוקאס לא שיחק היום.

ddddd

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

לא מסוגל להכין טקטית? למשחקים הגדולים אנחנו עולים מצוין בינתיים תחתיו.

יש לו פחי אשפה שלא שייכים בשום צורה לרמות האלה.

להעיף את מיניולה בקיץ זה חובה. לא מבין איך יכולים להציע לו חוזה חדש. לשמור על ערך? לא מציעים חוזה של 5 שנים בשביל זה כשיש לו עוד שנתיים. חוץ מזה שאיזה ערך יש לו לעזאזל? לא נראה לי שיהיה מישהו מטומטם דיו באנגליה על מנת לרכוש אותו.

טורה זה בדיחה. שהאוהדים ימשיכו לגמור על הצחוקים איתו כי הוא לא שייך בכלל לרמות האלה. הוא צריך ללכת לשחק בטורקיה או ארה"ב.

סאקו מאז שחזר מהפציעה (הקודמת) רע מאוד.

לאלאנה פח. הוא קשר התקפי שלא מאיים על השער, לא מבקיע, לא מבשל, לא סוחט עבירות, לא עובר שחקנים ובאופן כללי לא עושה כלום חוץ מלהתרוצץ. הוא גם השחקן עם קבלת ההחלטות הכי גרועה שיש לנו בלי תחרות בכלל.

מילנר הוא בכלל זוועה. גם לרוץ הוא לא רץ. אני מתחרפן שאני רואה אותו משחק. איך לעזאזל הוא לא הגיע ראשון לכדור בגול השלישי שלהם?? אם גם לרוץ הוא לא מסוגל אז מה לעזאזל הוא כן יכול?

אמרה היה מעולה בראשונה, גרוע בשניה.

הנדרסון גם במשחק רגוע שלו הוא תענוג. מאוד אוהב אותו.

בנטקה נכנס ואמנם בישל אבל הוא לא עושה שום תנועה, כלום. הוא מסוגל לעשות משהו רק כשהמשחק סטטי לחלוטין. למה לעזאזל הוא לא עושה שום תנועה לקצר???

פירמינו היה מספר אחד על הדשא. הלוואי יתחיל להראות סוף סוף מה הוא יודע.

מאוד מאכזב אותי שקלופ ממשיך לתת ללאלאנה ומילנר לשחק. הילדים עדיפים עליהם בלי שום ספק.

העונה לדעתי גמורה כבר ממזמן אבל אני מקווה מאוד שהוא מבין שרוב השחקנים האלה הם חרא בהתגלמותו וצריך מהפיכה בסגל הזה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. South Boy Member

אפשר לדעת למה הטענות לקלופ? משהו לא היה בסדר בבחירת ההרכב שלו או בניהול המשחק?
    אני דווקא חושב שהוא פגע בהכול ורק יום מזעזע במיוחד של הגנה מזעזעת מנע ממנו ניצחון, אנשים כנראה לא מבינים עד כמה הסגל הזה מוגבל ואין מאמן בעולם שהיה מוציא ממנו יותר ממה שקלופ הוציא ממנו.
    בכל הנוגע לעמידה על המגרש אני נוטה שלא להסכים כי אמנם המשחק היה נראה רשלני ומפוזר אבל לשערים שקיבלנו היה חלק ברושם הזה שנוצר ואין להם שום קשר לעמידה טקטית אלא לחוסר הבנה בסיסית של המשחק של כמה שחקנים, השחקנים שכן בלטו עמדו מצוין על המגרש ונראו יותר ממושמעים טקטית, אני כמובן מדבר על החלק הקדמי שיצא קדימה במהירות והחזיק טוב בכדור.
    סך הכול הבעיה היא לא עמידה על המגרש או יציאה קדימה בהתקפות מעבר וחזרה להגנה, הבעיה היא חומר שחקנים זול שלא מתחבר לפילוסופיית המשחק של המאמן ולרובו אין מקום ברמות האלה, גם אם תיקח את הטקטיקן הטוב בעולם בעינייך ותבקש ממנו להעמיד חוליית הגנה כזאת באופן מושלם 90 דקות מול ארסנל אתה תקבל את אותו קרקס שראית היום, זאת פשוט לא הרמה שלהם.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  5. הקופ בישראל Member

חברים, מציע לכולכם להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו (הרבה מולטימדיה ברמה הכי גבוהה).

היכנס/י לפייסבוק | פייסבוק

--

אין מה להיכנס לפאניקה על בחירת השחקנים, כרגע זה מה שיש לצוות המקצועי ואיתם מנסים להפיק את המירב בכל המפעלים. במאי קלופ יסכם את העונה, אם יחליט שצריך לשחרר 10-17 שחקנים, הוא יעשה זאת כפי שעשה בדורטמונד.

קלופ שוב מבהיר לשחקנים, יש להם עד מאי 2016 להוכיח את עצמם תחתיו. הם יבחנו על בסיס שנתי.

“I always say with players that I don’t sign contracts but it’s a contract for one year – a very good season the player can leave, a very bad one and the club will let the player leave.
    Anything can happen. In this year we are only focused on trying everything to make a season that when we are old and grey we can look back and say it was really worth it, that we found new friends, had success, all those things. It’s an agreement. You have to try things. Pressure is there but the art is only to feel the pressure to win games.

Jürgen Klopp tells his players they have until May to prove themselves | Football | The Guardian

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

באנו עם המון אנרגיות ומוטיבציה וזה גם יכל להספיק ל3 נקודות אם לא טעויות קשות בחלק האחורי.
    ארסנל לדעתי נחנקת מאז שהיא במקום ה1, גם מול ניוקאסל הם לא נראו טוב, אותי הם לא מרשימים והמשחק הזה היה שם בשבילנו כדי לקחת 3 נקודות אבל מועדון שלא רוצה להביא פיתרון לבלמים ולשים 30 מ' פאונד שם ובמקום זה הולך על בלם מליגת המשנה כפלסטר אז זה מגיע לו.
    טורה, מגוחך בהגנה על ג'ירו, מביך פשוט. שימשיכו להראות לי תמונות שלו וכמה שהוא אלוהים, שכחו שהוא בלם חרא והיה אמור להיות בקטאר כבר לפני שנתיים.
    סאקו, הליצן הכי פחות ליצן בהחלט רוצה לתת פייט ולהתקדם בדירוג הליצנים. לא סומך עליו.
    מיניולה, למה חוזה ל5 שנים? למה לא ל10?
    אני עולה עם וורד וקולקר נגד מנ יו.

צ'אן חייב לאבד פחות כדורים בחצי שלו, זה קורה לו יותר מדי פעמים.
    לאלאנה ומילנר, צריכים להימכר בהקדם.
    אייב, התחיל חלש, המשיך יותר טוב, העונה הפיננסית הזאת צריכה לכלול אותו כמטרה ראשית - תשתפשף, אני הייתי פותח איתו קבוע במטרה אולי להרוויח אותו לעונה הבאה.
    פירמינו, 2 גולים טובים וגם משחק מצויין בלי קשר לשערים, הלוואי שזה ייתן לו ביטחון וימשיך ככה.
    בנטקה, לא פותח גם כשיש מכת פציעות וזה אומר בדיוק מה קלופ חושב עליו. כשנכנס עדיין מתעקש לא לעשות תנועה למרכז הרחבה לפני כדורי רוחב.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

וורד וקוקר הם לחלוטין השמות הראשונים בהרכב לראשון. חוץ מזה מסכים מאוד עם הניתוח שלך גיל. ארחיב על אלן שלדעתי מאז שקלופ הגיע נראה לא רע בכלל, מגיע לו השער הזה ומגיע גם לו מקום בהרכב על חשבון מילנר הכבד.

נקודה אחת חיובית שלא צוינה פה, שוב שער מאוחר באנפילד. אני מסתכל על זה בצורה מאוד משמחת, קלופ מתחיל לבנות אופי לקבוצה ואפשר לקוות שבעתיד אלה יהפכו להיות שערי נצחון.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

פירמינו הראה אתמול מה יש לו ברגליים. משחק נהדר שלו, וכבר ברור לגמרי שיש פה דפוס ברור מאוד - הוא משחק הרבה יותר טוב קרוב לשער, כחלוץ או חלוץ שני, מאשר באחד האגפים.

אני לא יודע אם אני רץ איתו כחלוץ מרכזי, אבל קלופ צריך להשתמש בו יותר קרוב לשער.

אף אחד לא היה מהמר על שער של ג'ו אלן אבל הוא לא רע בכלל מאז שקלופ הגיע, כמו אורי גם לטעמי זה שחקן שאני בכיף שומר עליו בסגל. שימשיכו לעשות ממנו אפס, אין לי מושג על מה סמך מה, שחקן די פרווה אבל כמעט אך פעם לא נותן משחק רע, עושה עבודה יעילה בקישור ובסה"כ בסדר גמור לרוטציה.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

9. Rushie Member

נראה לי שזה שהוא משחק כל כך מעט גורם לאנשים לשכוח כמה בינוני וחסר תועלת הוא כשהוא כן משחק. השער החריג מאוד שלו אתמול הוא בערך כמה? ה-3 שלו ב3 שנים? כמות הבישולים גם לא רחוקה מזה.

10. Magpie27 Member

ג'ואל מאטיפ עובר אליכם בקיץ. מברוק
    רציתם בלם וקיבלתם

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, מה? ברצינות? בוא נניח שאלן על מילנר זה חילוף שכולנו היינו עושים, מה עוד היית משנה בהרכב? לא רואה שום טעות פה. בניהול המשחק? אתה מדבר על ניהול המשחק שהביא את שער השוויון (מבשל ומבקיע מהספסל)? בחיי שאין לי מושג איזה משחק ראית. אני ראיתי מאמן עם כלים מוגבלים, שלושת החלוצים שהוא מעדיף בכלל לא בסגל וזה שכן בסגל לא מתפקד, הקשר ההתקפי הכי טוב שלו פצוע, ו2 בלמים שהוא לגמרי מעדיף על טורה פצועים (ובואו לא נשכח שעם כל הליצנות, לוברן נראה טוב תחתיו). עם כל זה היינו יותר טובים מארסנל, הקבוצה בכושר הכי טוב בליגה (על אף שגם אצלה היו שני חיסורים משמעותיים), וחטפנו 2 גולים שהם בדיחה מוחלטת מצד מיניולה. אז מה התלונה כלפי קלופ? שלא עלה עם וורד? לא חושב שיש מישהו שציפה ממנו לעשות צעד כזה קיצוני מול ארסנל. ביום ראשון לעומת זאת, אני כבר אתאכזב אם לא יהיה שינוי בעמדת השוער.
    אם אתה מדבר על עמידה טקטית, אז הוא עדיין לומד את הפרמיירליג וזאת לא בושה בעיניי. ליגה שונה לחלוטין מהגרמנית, במיוחד כשמסתכלים ממקום 10 ומטה, סגנון אחר שמצריך טקטיקה שונה. נגד סיטי, לסטר, צ'לסי, סטוק וטוטנהאם עמדנו טקטית מצוין, אבל את זה כבר לקחת ממנו אני מבין...
    בכל אופן כל זה כמעט ולא רלוונטי כשהוא 3 חודשים לתוך התפקיד, בלי פרי סיזן ועם סגל פצוע מאוד וגם ככה לא 100% מתאים לדרישות שלו. העיקר שאתה כבר לא משוכנע ביכולת שלו להכין טקטית... נו באמת.

אסף,
    אני רואה באלן כלבויניק לא רע בקישור ומאז שקלופ הגיע הוא באמת נראה יותר טוב גם אם משחק מעט. את לוקאס ומילנר הייתי משחרר לפניו בוא נגיד ככה...

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תעשו לי מאלן שחקן, בבקשה. הוא פרווה ואין לי מה לרצות דבר כזה בסגל. עדיף בהרבה שחקן בינוני שלפחות אתה יכול לקבל ממנו משהו ביום נתון כלשהוא כמו סוג של ג'וקר. אלן זה בינוניות לשמה. יש גרועים יותר? נכון, ועד שנטפל בהם אין מה להגיע אליו אבל אל תעשו ממנו שחקן טוב.

k_700 ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. Ori8 Member

אלן שחקן טוב ובניגוד להרבה מאוד אחרים אני לא רוצה לדפוק את הראש בקיר כשאני רואה אותו משחק. הוא עושה עבודה טובה בכל פעם שהוא משחק ובהחלט ראוי לחוזה חדש.
    כשנהיה פסז׳ תהיה לנו פריבילגיה להחזיק תותחים על הספסל ולא שחקן כמוהו, עד אז הוא יופי של שחקן קישור לרוטציה והיום גם שווה הרכב פותח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הבנתי שאתה התהפכת בימים האחרונים.
    היית מבקר את כל הצעדים כמעט, פתאום אלן שחקן טוב וקולקר זאת רכישה שאתה בעדה.
    מה אני אגיד לך.
    אלן לא מגיע לסגל בשום קבוצת צמרת. אבל אנחנו לא קבוצת צמרת אז זה בסדר. סה"כ הוא מתאים מאוד לקישור שלנו, אלן לאלאנה מילנר לוקאס...זאת רביעייה שבאמת קשה לי לזכור בהיסטוריה שלנו מתי היו 4 קשרים שלוקחים כל כך הרבה דקות והם כל כך חסרי השראה. אח"כ רק לא להתפלא למה אין לנו מושג בשליש שלישי מול קבוצה שבאה לצופף. זה מתחרה בקישור שהוייה היה מעלה עם שמיצר ומרפי באגפים והאמן באמצע. זה אפור ובינוני ואני לא אהפוך את אלן לשחקן טוב בגלל הגול השנתי שלו. בדיחה של רכש ב15 מ' פאונד. רוג'רס יכול רק להתבייש על הרכישות האלה.

15. oranfu Member

אני מחבב את אלן אבל הוא לא באמת נותן כלום. להיות יותר טוב מלוקאס ומילנר לא עושה עליי רושם כי סביר להניח שחלק מחברי הפורום גם טובים מהם. הוא לא פח כמוהם, הוא פשוט לא טוב במיוחד.

כן, הוא נראה יותר טוב בזמן האחרון אבל זה לא מספיק. חוזה חדש? לא. שיעבור בקיץ לסוונזי בחזרה ושיהיה לו בהצלחה.

מצב נושא:
הנושא נעול.