ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. owen11111 Member

קצת מתקשה להסכים. מבחינתי ל-2 הגביעים יש חשיבות כמעט זהה, אם כי אני מצליח להבין את הפאר וההיסטוריה שעומדים מאחורי הגביע האנגלי, בעיניי ל-2 מפעלי הגביע יש כמעט את אותו המשקל.
    בהתחשב בזה שבמפעל הראשון שיחקנו בחצי הגמר, ובמפעל הזה אנחנו משחקים בסיבוב השלישי (כשהגמר הוא הסיבוב השמיני), מול קבוצת ליגה רביעית - אני מאד יכול להבין את קלופ.
    יש לנו מכת פציעות חסרת תקדים, אפילו במונחי ארסנל. וכשרואים שבעתיד הקרוב יש לנו את ארסנל ומנצ'סטר יונייטד בליגה, כשגם ככה אנחנו חסרים לא פחות מ-13 שחקני סגל, אני לא הייתי רוצה שיסכנו אף אחד היום. שקליין או צ'אן יפצעו במגרש הרעוע של אקסטר בשביל מה? לעלות לסיבוב הרביעי?
    במפעל השני לפחות אנחנו במרחק נגיעה מהגמר ו-וומבלי. אם יש צורך לעשות ויתורים? במקרה הספציפי הזה, הייתי פועל בדיוק כמו קלופ.

2. k_700 Member

בקשר לגיצה שמקושר- תזכרו שהוא פצוע עד לאמצע פברואר בערך.
    הוא באמת שם שעולה בהקשר שלכם, מעניין אם תפתחו את הארנק באמת כדי להשתגע עליו כשגם בפרמטר של השכר תצטרכו להשתגע.

מדברים שסטיוארט ואילורי שחזרו מההשאלות שלהם הולכים להזרק להרכב.

ונגר מעדכן שסאנצ'ז לא יהיה כשיר למשחק נגדיכם.

קולו טורה הסניף משהו כנראה כדי לזרז את ההחלמה אחרת אין הסבר מדעי לזה:
    “We are losing a lot of centre backs right now but we are a team and we fight and defend as a team,” Toure said.

Lucas was the man of the match. He is good as a centre-half and because we play as a team he knows he is not on his own.

“He has players who will cover for him and that can only make him more confident. I had no voice left because I was talking to Lucas so much!”

“I don't know what I'm going to do after the end of the season,” Toure said.

“If I can play like that then maybe I will go to Real Madrid!

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אואן, חבל שאני לא יכול שלא להופיע לעבודה כי יש חשש שאני אחטוף מחלה במשרד.

תמוה בעיני ההיגיון שהצגת, הסגל הזה קיים כדי שנתקדם בליגה ובגביעים ואם עכשיו נותנים לכל אחד מהבכירים לנוח מחשש שייפצעו זה יכול לעלות לנו ביוקר. אם בנטקה יעלה מול ההגנה של אקסטר הוא יהיה כל כך מותש נגד ארסנל?
    שחקנים כמו לאלאנה ופירמינו איך שהם נראים אני כבר מעדיף לעלות עם צעירים אז לא ממש מפריע לי שלא יעלו, אבל צ'אן, בנטקה, אלן ועוד כמה חייבים לעלות.

4. oranfu Member

מי זה כל אחד מהבכירים שמקבלים מנוחה? אמרה, קליין ומורנו חייבים לנוח. העומס גדול ואנחנו רואים מה קורה לנו. חוץ מזה אני לא רואה אף שחקן בכיר שמקבל מנוחה, כל השאר או פצועים כבר או גם ככה לא טובים ואין סיכון בלתת להם לנוח.

אני מניח שבנטקה כן יעלה.

גם ג'ויס מאשר שיש עניין בגצה (מדובר על הקיץ). יש לו עוד שנה וחצי לסיום החוזה ככה שהמחיר שנזרק (50 מיליון יורו) נראה לי מוגזם מאוד.
    אני לא רואה טעם ברכישה של גצה אלא אם קוטיניו יעזוב בקיץ (מה שאני כן מצפה שיקרה).
    האמת היא שגם באופן כללי אני לא נופל מגצה, אף פעם לא ראיתי ממנו משהו מעבר ל"שחקן טוב". אני חושב שהמוניטין שלו גבוה בהרבה מהיכולת בפועל.

אנריקה שיחק לפני כמה שבועות בלם במשחק של המילואים (אולי נגד יונייטד אבל לא זוכר בוודאות). היה גרוע מאוד.

לא יודע מה בדיוק הסיפור איתו אבל זה ברור שאף אחד במועדון לא רוצה לראות אותו ואני חושב שיש שם משהו שהוא הרבה מעבר למקצועי.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק לשחקנים ששיחקו 90 דקות ב4 משחקים ב11 ימים האחרונים (נראה לי שאלה רק צ'אן, מורנו וקליין), הייתי נותן מנוחה. כל השאר ממש לא. המשחק הבא כפי שנאמר הוא רק עוד 5 ימים וכל מי שיכול לפתוח בהרכב צריך לפתוח. לא רואה שום הצדקה לעלות עם הרכב ריזרבס כל כך מוגזם (אם אכן נעלה ככה).

6. oranfu Member

Bogdan, Randall, Ilori, Enrique, Smith, Teixeira, Brannagan, Stewart, Kent, Sinclair, Benteke.

7. Ori8 Member

מטורף. אותי לפחות מעניין בעיקר לראות את סינקלייר (ולקוות שישבור משהו אם הוא אכן חותך לסיטי), קנט ואילורי (שהלוואי ויוכיח שיש בו משהו).
    מעבר לזה, קשה באמת לצפות מההרכב הזה לעבור את המשחק הזה בשלום, גם אם מדובר בקבוצה מהליגה הרביעית. העיקר שלא יתפרקו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מדי סיכונים, אני לא הייתי עולה בהרכב הזה ומי שבחר בו דמו בראשו כי אם זה יסתיים בהפסד הביקורת צריכה להיות מאוד חריפה.
    פירמינו ולאלאנה כל כך חלשים שלא מטריד אותי שלא עלו, אלן צ'אן ולוקאס היו צריכים לעלות אלא אם יש פציעות שאני לא יודע עליהן אצל שלושתם.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ׳אן לא צריך לעלות למשחק חמישי בשבועיים. חלאס, מדובר בשחקן הכי טוב שלנו בערך ומאז שקלופ הגיע הוא בקושי קיבל מנוחה. זה השחקן הראשון ששווה את המנוחה הזאת... אם הוא היה עולה הרכב היום ותופס את ההאמסטרינג הביקורת שלי הייתה גדולה יותר מאם נעוף בלעדיו.

זה שאין אף אחד על הספסל זאת דווקא כן בושה דיי גדולה בעיניי. ממש מוגזם. פירמינו לא יכול לעלות ולשנות משהו אם נהיה במינוס גול דקה 60? לא תגידו שיש סכנה להארכה או משהו...

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/16
    oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.
  10. k_700 Member

אומנם זה המון בלאגן ברחבה שלהם אבל יש לו חושים טובים לסינקלייר, קרא טוב את המצב והיה מספיק זריז לסיים עם פיניש טוב.

שחקן שחקן הוא יכול להיות.

11. Roma מנהלים

אנריקה עדיין בליברפול? הזוי.

12. k_700 Member

וואו בוגדן שמע ישראל.

פריירה כבש אחד כזה השבוע לשוער של האנדר 21 של טוטנהאם רק מהצד השני.

13. oranfu Member

איזה גול פתאטי. עוד החתמה ביזיונית של רודג'רס השוער הזה.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחח איזה שער מגוחך. העיקר שנתן כיף למשקוף. מה שבעיקר מצחיק זה שגם מיניולה היה חוטף את הגול הזה...

האמת שהמשחק עד כה היה בערך מה שציפיתי. אנריקה פשוט לא קשור לספורט יותר, מחפש ציפורים כל הערב. ממש לא מבין איך קלופ הרשה לעצמו לעלות עם הדבר הזה למגרש. סמית' עם כמה קרוסים טובים, רנדל עם המון חוסר טכניקה אבל הרבה אגרסיביות, אילורי נראה לא רע אבל רך מאוד. ברנגן הכי הרשים אותי, טווח מסירות טוב, קבלת החלטות נכונה וגם לוקח תיקולים במרכז הקישור.
    בהתקפה קנט התחיל טוב אבל ממשיך עם שטויות, נראה קצת שכונה. סינקלייר בגול של חדות. טישיירה כהרגלו עושה דברים יפים עם הכדור אבל לא מספיק מעורב.

ויש לנו גם איזה חלוץ בוגרים אחד, שגם עם הרכב כזה ומול בלמים כאלה, עדיין הצליח להיות החוליה החלשה בהתקפה. מה עובר עליו?

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תומר, מה זה מותח את ההאמסטרינג? אל תעלה איתו ברביעי גם, אולי הוא ימתח את ההאמסטרינג נגד ארסנל.

קלופ ניצל מביזיון גדול מאוד והוא צריך להתבייש בבחירת ההרכב הזה. תעוף מהגביע כשאתה מנסה לעבור שלב לפחות. ניצלנו מהדחה מביכה מאוד ואני לא מבין את הנונשאלנטיות הזאת. נפצעו כמה שחקנים ואנשים נכנסים למוד פאניקה שייפצעו אחרים.
    צחוק הגורל הוא שמי שמתעסק בהרכב ילדים בגלל עומס יקבל עכשיו משחק ריפליי נוסף בחודש עמוס ממילא.
    אנחת רווחה גדולה ועכשיו מספיק עם השטויות, יש לשלב צעירים יחד עם בוגרים ויש לעלות בהרכב שכולו צעירים שזאת התאבדות.

אוג'ו הזה נראה מעניין, לא ברור לי למה לא פתח. אני מעדיף אותו כרגע על לאלאנה ופירמינו.

מצב נושא:
הנושא נעול.