ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

אם הבעיה שלו זה דקות משחק אז אין ספק שלעבור לסיטי זה הצעד המתבקש.

2. k_700 Member

הוא משחק באנדר 21, לא??
    לא יודע מה טיב היחסים הכללי שלו עם קלופ, אם אני לא טועה הוא אפילו הושיב אותו על הספסל פעם אחת.

בכל אופן, נראה לי כמו החלוץ הכי מוכן לדקות משחק מאצלכם(מאלה שראיתי השנה באנדר 21).

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא החליט שהעתיד שלו לא בליברפול, איך שאני רואה את זה אין טעם לתת לו הזדמנויות כרגע. מי שכנראה יפתח הוא בכל מקרה בנטקה, הוא לא פתח מול סטוק והמשחק הבא הוא רק כעבור 5 ימים. את הדקות שהיית נותן לסינקלייר אני מעדיף לתת לשחקנים כמו אוג'ו וקנט (לא חלוצים, אבל עדיין).

בכל אופן יהיה מעניין לראות את מי קלופ זורק למים מחר ואיפה. אחד מצ'אן\לוקאס יוצבו כבלמים, השאלה היא מי יהיה לידם ומי יקבל הזדמנות בהתקפה.

4. Esomech Member

מעניין למה לא החזירו את קאנוס..
    גם הוא עושה חיל לא קטן בברנטפורד בצ'מפיונשיפ..

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכה, גם זה עוד עשוי לקרות ברגע שנגלה את חומרת הפציעה של אייב.

אלה לא פתרונות בעיניי, חייבים להכנס לשוק ההעברות, להחזיר את כל המושאלים שלך שיש להם בין 0 ל1 הופעות פרמיירליג ביניהם זה לא רציני, אז מול אקסטר זה יעבור חלק בגרון אבל כשריאן קנט יעלה כחילוף ראשון נגד ארסנל פשוט כי אין אף אחד אחר זה כבר לא יהיה כ"כ נחמד ומרענן.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלה הרבה פצועים אבל מכולם רק קוטיניו באמת גורם לי לבאסה.
    אלה שחקנים שלא מתפקדים, שהם חלק מבזיונות (לא פחות) ואחרי שקיבלנו בראש בווטפורד ובווסטהאם מבחינתי ממילא לא מזיק לעשות מהפיכה בהרכב. זה יהיה נוח להכין עכשיו את התירוצים לתוצאות הרעות הבאות, היינו בינוניים קודם ונשארנו בינונים גם אחרי. אני לא חושב שהסיכויים שלנו נפגעו בצורה קיצונית. היה עדיף שלא היה קורה אבל האבידה המשמעותית היא בעיקר קוטיניו וזה מה שחבל, אם הוא היה כשיר אני לא חושב שהייתי מתרגש יותר מדי. כל מה שקורה אצלנו מבחינת בלמים יכול דווקא להוביל לכך שנגלה שמישהו מתאים לשם יותר מהבלמים המקוריים שלנו ששלושה מהם משחקים שם די הרבה ואני לא בטוח שכל כך קשה להראות מתאים יותר מהם.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  7. Esomech Member

האמת, אני חושב ששחקנים צעירים הם הפתרון הטוב ביותר לטווח הקצר.
    עולים עם אש בעיניים והרבה רצון להוכיח.

הייתי רוצה לראות הרכב כזה מול אקסטר, ולא מזלזול חלילה.

-בוגדן-
    סמית'-אילורי-לוקאס-רנדל
    -----מילנר----אלן-------
    ---------טישיירה--------
    אוג'ו------קנט-----לאלנה

-צ'אן חייב מנוחה.
    -פירמינו חייב מנוחה, שפך מנוע כבר בדקה ה60 נגד סטוק.
    -בנטקה צריך לקבל סטירה ולהבין שלמרות שלא פתח מול סטוק, הוא לא פותח כי לא מגיע לו. (היה צפוי!)
    -קליין ומורנו חייבים לנוח גם הם.
    והייתי מאוד שמח לראות את בראנאגן וצ'ירוולה משתתפים מהספסל.
    המון צעירים, יחד עם שלד יחסית מנוסה.

ובקשר לאילורי, בבורדו היה טוב עד שנפצע, בגראנדה היה נפלא, לא מובן לי למה לא קיבל דקות בוילה..אולי יראה משהו.

8. oranfu Member

מדהים הקטע עם הפציעות.

מחר והצעירים בכלל (חפירה קטנה):
    לא יודע מה הסיבוב שסינקלייר קיבל אבל כרגע זה נראה כמעט חסר סיכוי שהוא ימשיך במועדון. בהתאם לכך (וזה שלקח כסוכן את הנבלה הזה וורד) אני לא הייתי נותן לו לשחק (אלא אם כן זה שיקול של להגדיל את הערך שלו כי הוא יעבור ללא תמורה ואנחנו נקבל דמי השבחה). הדיבור הוא שהוא יילך לסיטי ככה שאם נצרף את זה לעובדה שלקח את הנבלה כסוכן - זה ברור שמה שמניע אותו זה לא דקות משחק.
    אני גם חושב שההתקדמות שלו נבלמה בשנה האחרונה. עד לפני כשנה (פחות או יותר) הוא נראה מבטיח מאוד. מאז הוא נראה כאילו לא משתפר בכלל וגם נוטה להיפצע.
    הוא החלוץ הכי טוב שיש לנו בנוער? הוא היחיד. יסיל מושאל לשוויץ, ג'ק דאן לא ממש חלוץ (ובכלל מקרה עצוב, הוא כל הזמן פצוע והוא באמת נחשב לפוטנציאל גדול בזמנו). אנחנו משתמשים בטריקט-סמית' כחלוץ והוא בכלל קשר. באנדר 18 יש את טוני גומז (שלדעתי הוא פוטנציאל גדול) וגם הוא בערך היחיד שם. הוא היה פצוע בתקופה האחרונה אז שיחקנו עם בן וודברן (קשר בן 15) כחלוץ. זה דווקא עבד לא רע והילד הזה נראה כמו פוטנציאל מעניין.

קנט ואוג'ו אני מניח ישחקו. אני מאוד מחכה לראות אותם. שניהם הלכו להשאלות מוצלחות יחסית. שני צעירים, מהירים (אוג'ו מטוס) עם כח פריצה מרשים. אוג'ו חזק פיזית עם בעיטה טובה ואם יתפתח טוב יכול להיות כח רציני מאוד.
    קנט מהיר, משתמש באופן טבעי לחלוטין בשתי רגליים. הוא לא ממש חלוץ.

אני מניח שבנוסף אליהם נראה את טשיירה. מניח שרובנו מכירים אותו כבר. מאוד טכני, אלגנטי, יצירתי. לא חושב שיש יותר מדי מה לבנות עליו כבר אבל מרגיש קצת כמו פיספוס.

גם בראנאגן ישחק לדעתי. שחקן מאוד לא אנגלי. קשר התקפי עם שליטה מצוינת על שטח קטן, יצירתי.

חוץ מהם בטח ישחקו רנדל וסמית' כמגנים. לא הכי מחזיק מהם אבל קליין ומורנו חייבים לנוח.

אני מקווה שאילורי ישחק בלם אבל ספק רב. גם בוילה אני מבין שהוא היה פצוע\לא כשיר.

אגב, גם שלושת הבלמים של הנוער פצועים. הזוי ממש.

לא יודע כרגע מה הסיכוי שקאניוס יחזור. הוא חווה השאלה מוצלחת מאוד בברנטפורד. רק לפני איזה שבוע הם האריכו את ההשאלה עד סוף העונה.

לא יודע מי ישחקו בלמים, אני מניח שלוקאס ואמרה. רע מאוד כי את אמרה לא הייתי מסכן בשום פנים ואופן (מה נשאר לנו חוץ ממנו??) לוקאס זה לוקאס.
    גם אם הבלמים שלנו לא טובים (והם לא) - לוקאס זה קטסטרופה ברמה אחרת לחלוטין. חד משמעית ובלי תחרות בכלל השחקן הכי גרוע במועדון. לא יכול להגיד עליו שום דבר חיובי מבחינה מקצועית, ממש כלום. הוא גרוע בכל מובן.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  9. Esomech Member

אורן, הוא דווקא אחלה שעיר לעזאזל במצבים כאלה שצריך להקריב מישהו לטובת מנוחה של שחקן טוב יותר (;

10. oranfu Member

לוקאס? לא מקבל את זה בכלל. אני באמת חושב שהוא זוועה ביותר, לחלוטין לחלוטין לא קשור לרמות האלה בשום סיטואציה.

ספציפית מחר כנראה שבאמת אין שום ברירה אלא אם לוקחים שחקן מהאנדר18 (לא יודע אם יש לנו שם איזה פוטנציאל בכלל בעמדת הבלם) וזה משהו שאני הייתי מוכן לראות אם זה אומר בלי לוקאס, אבל ברור לי שזה לא משהו שסביר שקלופ יעשה.

בארט - רנדל, סמית', בראנאגן וטשיירה צפויים לפתוח.
    אנריקה ישחק בלם. גם קווין סטיוארט וג'רום סינקלייר צפויים לפתוח.

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/16
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

Liverpool manager Jurgen Klopp says: I'll play the kids!... as he risks humiliation in FA Cup trip to face Exeter City | Daily Mail Online

דומיניק קינג צופה 11 שחקנים חדשים בהרכב (כולל בוגדאן).

בוגדאן
    סמית' אנריקה אילורי רנדל
    ברנגאן צ'יריוולה
    סטיוארט טישיירה קנט
    אוג'ו

נראה כמו התאבדות. אי אפשר "לסכן" את לוקאס בשביל להשאיר את אנריקה בחוץ? למרות שאם שניהם בכושר אני הולך עם הספרדי, בכל זאת מדובר על שחקן שלא שיחק שנה שלמה ולא בגלל פציעה. גם עם בנטקה הייתי משחק בוודאות, המשחק הבא מול ארסנל רק ברביעי (מצחיק שזה מרווח גדול אצלנו) והוא לא פתח מול סטוק. יש שחקנים שבאמת חייבים מנוחה, אבל מהסגל הבכיר מי שיכול לשחק צריך לשחק בעיניי.

12. Rushie Member

בארט מאשר שאנחנו רוצים את סובוטיץ'.

13. alexshw Member

אלן הנסן בהיכון

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוג'ו לא חלוץ, אני חושב שאם קלופ מוותר לגמרי על שחקני הרכב במשחק הזה אז אנחנו דווקא כן נראה את סינקלייר פותח.
    אנריקה בתור בלם... נו, שיהיה. נחמד שמישהו נזכר להוציא אותו מהבוידעם, חייב להגיד שלא לגמרי הבנתי למה רודג'רס בחר להקפיא אותו לגמרי מלכתחילה גם בזמנים שבהם היינו חייבים עומק בעמדת המגן השמאלי, אבל מי יודע מה נשאר ממנו אחרי כ"כ הרבה זמן.

הסיפור המרכזי שעושה גלים הבוקר מגיע מגרמניה, בבילד מדווחים שקלופ רוצה להביא את גצה לליברפול ושבאיירן מוכנה להקשיב להצעות וכנראה תסכים למכור תמורת 50 מ' אירו. אם אני לא טועה הם מדברים על הקיץ ולא על משהו שרלוונטי לינואר.

מבחינת בלמים מסתמן שאין סיכוי למאטיפ כבר החודש והשמות העיקריים הם סובוטיץ' ואנדראה ראנוקיה, אני אף פעם לא התרשמתי מהאיטלקי כשראיתי אותו.
    סובוטיץ' זה גם חתיכת סיכון, שחקן שעבר פציעות קשות והעונה בקושי שיחק בכלל בדורטמונד.
    בהשאלה אולי שווה להמר על אחד מהם בהתחשב במצב הפציעות, אבל לא הייתי רוצה לראות אותנו מחתימים אף אחד מהם. הם בוודאות לא טובים מהבלמים שכבר יש לנו.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמישהו יספר לקלופ שהוא התבלבל בין הגביעים. זה הפחות חשוב זה ששוחק ביום שלישי ולא להיפך. אני מבין שזאת רק אקסטר אבל לתת לכל מי שכשיר מנוחה כי יש משחק בעוד 5 ימים? לא מבין את המחשבה הזאת ואת ההרכב הזה. מי שכשיר שישחק.

מצב נושא:
הנושא נעול.