ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

  1. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    עכשיו רשמית סטרלינג הבקיע יותר מדאונינג כשחקן ליברפול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    Liverpool-Forever
    אתה כמובן רשאי להטיל ספק, גם Opta פרסמו לפני המשחק נגד סנדרלנד שאלן היה השחקן שמסר הכי הרבה כדורים ארוכים בליגה (30/31). אין לי מושג מה ההגדרה שלהם לכדורים ארוכים, אבל לא יכול להיות שכולם טועים חוץ ממך. יותר סביר שההפך הוא הנכון.
    אני אגב כן הזכרתי את אלן-ג'רארד בהקשר לביקורת של שירר עליו. טענתי שאם הוא רוצה לבקר את אלן, ג'רארד הוא בטח לא הדוגמא שצריך לתת. לא חושב שהוא נופל בכלום מארטטה ומקאריק, וזה למרות שהוא מנוסה הרבה פחות מהם.
    אפרופו מסירות קדימה, הנה הנתונים של אלן מהמשחק נגד סנדרלנד. גם במסירות קדימה יש לו 83% שזה יותר מהדיוק הכללי של ג'רארד, כולל המסירות לאחור ולצדדים. שירר החטיא פה בגדול.


    נשארו במלווד לקראת המשחק מחר: ג'רארד, סוארז, אלן, ריינה, אגר, סקרטל, קלי, ג'ונסון וגם בוריני(?).
    הסגל שטס: ג'ונס, גולאשי, קראגר, קואטס, פלאנגן, רובינסון, ויזדום, קודי, סוסו, סטרלינג, מורגן, פאצ'קו, יסיל, הנדרסון, אסיידי, שאהין, דאונינג.
    (לפי האקו)

    איזה כיף. מקווה לראות את אסיידי ושאהין בפורם טוב, סטרלינג צפוי להיות על הספסל כדי לשמור אותו למנ' יונייטד מה שאומר שגם פאצ'קו, סוסו, יסיל ומורגן בכוננות הרכב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏19/9/12
  2. Big Virgil Member

    הצטרף ב:
    ‏5/12/11
    הודעות:
    702
    לייקים שהתקבלו:
    497
    אני מקווה שגם שאהין ישחק לא יותר ממחצית ונראה אותו שוב מול מנצ'סטר.
    ושדאונינג ישחק כל המשחק כדי שאותו לא נצטרך לראות.

    בהחלט יהיה מעניין לראות את החברה הצעירים בפעולה, האמת שאני לא מכיר את הרמה של יאנג בויז, אבל זה הסגל שהייתי שולח לכל משחקי החוץ גם אם זה יעלה לנו בהמשך דרכנו במפעל.
     
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,086
    לייקים שהתקבלו:
    18,594
    מלו, אני חושב שהבנת עד עכשיו שאני לא מסתכל על סטטיסטיקות והן לא מעניינות אותי, לדעתי הן יותר מעוותות מציאות מאשר משקפות אותה. ה83 אחוז הזה למסירות קדימה זה עוד בולשיט, מה זה קדימה? האם כשהשחקן 4 מטר ממנו אבל קדמית זה קדימה? האם כשהמסירה היא 5 מטר ימינה אבל השחקן נמצא קדמית ב3 מטר זה קדימה? קשקושים נו. אני יכול לדבר על ההתרשמות שלי ואין לי בעייה לשמוע התרשמות מצד אוהדים אחרים ושסביב זה יתרכז הדיון. המספרים האלה לא משכנעים אותי.
     
  4. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    אני מסכים שהסטטיסטיקה לא בהכרח אומרת יותר מהמספרים היבשים שהיא מציגה, אני לא טוען שאלן יכול להעמיד שחקן מול שוער עם through ball מהסרטים יותר טוב מג'רארד. לא על כך הויכוח. טענתי שמשום מה בגלל שהוא מרבה לשחק פסים קצרים עם שחקני ההגנה, מתעלמים מהמסירות שלו שהולכות קדימה וגם מכך שהוא לוקח על עצמו לא פחות מסירות ארוכות מג'רארד. הנתונים מגבים את מה שאני אומר, וזה הכל. אני לא אומר שאלן יותר או פחות טוב מג'רארד בתפקיד שאותו הם ממלאים, את זה אי אפשר להשוות ע"פ סטטיסטיקה.
    הוא בהחלט אמין יותר בשמירה על פוזשן וזה בא על חשבון דחיפה להתקפה לעומת ג'רארד, זו ההתרשמות שלי מהמשחק שאינה מבוססת על הסטטיסטיקה.

    ה-U19 מפסידים 3:2 במילאנו למחזיקת הגביע אינטר. אדורז'אן כבש בפנדל ובכדור חופשי כדי להשוות ל-1:1 וכדי לצמק ל3:2 בדקה ה-89, אבל לפי מה שכותבים הפסדנו בצדק ושיחקנו פחות טוב מהאיטלקים.
     
  5. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    38,063
    לייקים שהתקבלו:
    21,064
    ההרכב של ה-NEXT GEN חלש יותר משנה שעברה. אם נוסיף לזה את העובדה שלמשחק מחר לקחנו שחקנים צעירים אז השארנו את האנדר 19 מוחלשים עוד יותר.
    בכלל עושה רושם שהקבוצות הצעירות שלנו נחלשו השנה.
     
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    13,884
    לייקים שהתקבלו:
    8,053
    אדורז'אן נראה לי קצת אנדררייטד... כמעט כל פעם שראיתי אותו, בין אם במשחק או בתקצירים, הבחור נותן הברקות רציניות בעיקר בכדורי עומק מצוינים וגם בסיומת טובה לעיתים קרובות.
     
  7. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    38,063
    לייקים שהתקבלו:
    21,064
    לא יודע. הוא דיי מוגבל כי הוא יכול לשחק רק בעמדה אחת (מאחורי החלוץ) ואני מקבל ממנו את הרושם שחסר לו משהו. הוא מאוד יצירתי ומסוגל לספק כדורי עומק מצויינים, אבל בשביל לשחק בעמדה הזאת צריך להיות משהו מאוד מיוחד ואני לא חושב שהוא כזה.
     
  8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    13,884
    לייקים שהתקבלו:
    8,053
    http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...-Carragher.html

    ראיון מאוד מעניין של רוג'רס על קרא. מחמיא לו מאוד בעיקר בהיבטי הבנת כדורגל ואינטיליגנציית משחק, ואומר שלדעתו הוא יכול להמשיך לשחק, על אף שהוא חשב על לפרוש בסוף העונה הקרובה.

    לדעתי אין פה שום ספק - קרא צריך לפרוש אבל חייב להישאר במועדון. הוא יכול לתרום המון בתור מאמן, אולי אפילו בסגנון של עוזר מאמן שני. אבל על המגרש אסור לו להישאר, ואפשר להניח שנמשיך לראות עדויות לכך היום נגד יאנג בויז לצערי.
     
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,086
    לייקים שהתקבלו:
    18,594
    כן ומעטים האוהדים שיחלקו עליך. זה כבר נהיה קונצנזוס אבל אני שמח שיש לנו מאמן רציני שזיהה את זה וקאררגר הוא היום בלם רביעי בלבד, זה גם משהו, החשש שלי היה שהוא יהיה מחליף ראשון או שאפילו יפתח בחלק ממשחקי הליגה. קאררגר היה צריך לפרוש בקיץ הקודם, כל מה שהוא עושה כרגע מבזה את הקריירה שלו, אם הוא ממש מתעקש להמשיך לשחק כדורגל כי אני יודע שזה קשה מאוד לשחקנים לפרוש, היה צריך ללכת בהשאלה לקבוצה מליגה נמוכה, אצלנו זה יגרום לנזק כל פעם שהוא יעלה על המגרש. הוא יפרוש בתור בלם שתרם לנו המון בטווח של 4-5 שנים בקריירה שלו מאז שבניטז העביר אותו ממגן בינוני מינוס לבלם טוב מאוד בתקופת השיא שלו, אבל זהו...נגמר הסוס ועוד קצת.
     
  10. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    "מבזה את הקריירה" זה קצת חזק מדי, הוא לא עושה שום דבר בכוונה לאף אחד ועד לרודג'רס כל אנשי המקצוע שעבדו איתו במועדון כן ראו לנכון לשים אותו כבלם שלישי לכל הפחות, הוא לא צריך להתנצל על זה או משהו כזה...

    יש קצת בעיה לשלוח אותו להשאלה כי הוא יושב על חוזה שמן מאוד (100k£ בשבוע אם אני זוכר את הפרסומים משלהי תקופת פורסלאו), לא יודע כמה קבוצות בליגה נמוכה ירצו לשלם אפילו רבע מזה, והוא גם לא איזה ילד בן 19 שאתה שולח לבלקפול בלי שיהיה לו סיי בעניין. קשה "להפריש" שחקן שחושב שהוא יכול להמשיך ולשמור איתו על יחסים טובים, במקום להתייחס אליו כאל נטל (כי אין כ"כ מה לעשות בנידון) צריך לנסות להוציא את המיטב ממנו בזכות הנסיון והמנהיגות שיש לו והדוגמא האישית שהוא יכול לתת לצעירים.

    אני לא חושב שיש סכנה שהוא יופיע יותר מדי בהרכב, קואטס קיבל את תפקיד הבלם השלישי ורודג'רס כבר הוכיח העונה שאין לו בעיה לתת לצעיר מוכשר את המקום של מבוגר שלא נמצא ברמה (סטרלינג ע"פ דאונינג וקול). אולי וויזדום או קלי יקבלו את התפקיד אם נצטרך גיבוי כזה בליגה. באירופה אין לי בעיה שקראגר ישחק, שיהיה לו לבריאות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/7/07
    הודעות:
    13,884
    לייקים שהתקבלו:
    8,053
    אולי לו זה לבריאות, לנו האוהדים זה ממש לא. לא יודע מה איתך, אני לא נהנה לראות כל מיני קבוצות קיקיוניות חוגגות לנו ברחבה גם אם זאת מסגרת פחות חשובה מהליגה. יש לי תחושה שהיום בשווייץ אנחנו נקבל מנה גדושה של מצבים ברחבה במקום שנעצור את יאנג בויז וניתן ליאנג בויז שלנו (כן ואני יודע שהבדיחה הזאת טחונה עד דק, מה לעשות) להראות מה הם שווים עם הכדור ברגל.

    http://www.guardian.co.uk/football/2012/se...rdew?CMP=twt_gu

    דמבה בה ב7 מיליון פאונד... חוטפים?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12
  12. Mellow29 Kopite

    הצטרף ב:
    ‏21/1/11
    הודעות:
    9,072
    לייקים שהתקבלו:
    3,608
    יכול להיות שיחגגו עלינו היום, אני לא חושב שעצם העובדה שקראגר ישחק ולא קלי/וויזדום (למשל) תגרום לכך. אנחנו עולים עם הרכב מוחלש ועם הרבה צעירים, אז גם ככה אנחנו לא פייבוריטים, והמשחק הזה לא חשוב עד כדי כך. אני לא חושב שיש בכך משהו שלילי שלפחות יהיה מבוגר אחראי אחד על המגרש. יש לו נסיון חשוב שאין לשאר ההרכב שלנו, המהירות שלו על הרצפה אבל חוץ מזה הוא בלם בינוני ביום רגיל, לא טיטוס בראמבל או משהו כזה.

    לא מבין מה הסיפור עם פארדיו ולמה הוא כל הזמן טורח לרמוז על הסעיף הזה. מרגיש לי כאילו הוא רוצה למכור אותו, אמנם המחיר לא מי יודע מה עבור ניוקאסל אבל השילוב של בה-סיסה לא עובד, בה באגף נראה לא טוב ובטח גם יש חשש מפציעה שתגיע מתישהו בברך הבעייתית. אם אנחנו חוטפים? במצבנו אי אפשר להיות בררנים במיוחד...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12
  13. JohnTerry26 Member

    הצטרף ב:
    ‏10/3/11
    הודעות:
    4,881
    לייקים שהתקבלו:
    763
    לא עובד.. תלוי איך אתה מסתכל על זה (אני מדבר עליהם במערך של 2 חלוצים לא כשבה באגף, והעונה הם שיחקו 4-4-2 יותר ממה שראיתי). זה לא שילוב שיזין אחד את השני אבל הם חלוצים מהטובים שיש בפרמיירליג ושניהם בחוד זה נשק אדיר בשביל ניוקאסל. המספרים שלהם מדברים בעד עצמם. גם קשה להאמין שפארדיו ימצא משהו יותר טוב בשביל ניוקאסל אם ימכור את בה רק ב7 מיליון פאונד, ככה שלא נראה לי שהוא מנסה להיפטר ממנו. מבחינתי בה הוא אופציה נפלאה לחיזוק בינואר גם לצ'לסי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,086
    לייקים שהתקבלו:
    18,594
    מלו
    למה משכורת של ג'ו קול כן מפריעה אבל בלם שאתה רושם 4 שחקנים טובים ממנו בעמדה הזאת ומרוויח סכום דומה לא מפריע לך. או שיפרוש או שישלחו אותו למישהי שתשלם חלק מהשכר או שהוא יקצץ בשכר של עצמו כי הוא כבר לא שחקן חשוב בהרכב אלא שחקן סגל קצה, זה מה שהיה מצופה מ"מר ליברפול" לא?
    מבזה את הקריירה מבחינה מקצועית לא בגלל משהו לא כשר, איך שהוא נראה בשנתיים האחרונות זה ישאיר לאנשים טעם רע כמו עם ג'ון בארנס למשל.

    פארדיו מזכיר את כל זה כי יש סיבה שהשחקן הזה נכשל בבדיקות רפואיות גם בגרמניה וגם בסטוק, אני מניח שהברך שלו זה פצצת זמן מתקתקת וניוקאסל היו רוצים את הפיצוץ אחרי שהכסף אצלהם. אין לי הסבר אחר לזה.
     
  15. פול סקולס Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/06
    הודעות:
    5,690
    לייקים שהתקבלו:
    324
    ברור שאתם חוטפים את דמבה בה ב 7 מיליון ליש"ט. איך זה בכלל פתוח לדיון?!