יש סיכוי העונה למקום 4, אנחנו בינוניים אבל כך גם טוטנהאם וניוקאסל, אברטון בעונה טובה מוגדרת כבינונית גם כן. ארסנל טיפה מעל הרשימה הזאת אבל לא משהו שצריך לוותר מראש. אם נגיע לחלון ההעברות בינואר עם 3-5 מינוס ממקום 4 אני אהיה מרוצה.
גיל זו תקוות שווא. אחרי הכריסמס כבר נהיה ממש רחוקים. לא יודע איך אנחנו אמורים לשרוד עם חלוץ אחד עד ינואר? בכל מקרה אנחנו עם ממוצע ספיגות של 2 שערים למשחק לפחות וכיוון שצריך לדפוק את הראש בקיר עד שאנחנו כובשים, אני לא רואה אותנו בהפרש של עד 5 נק בתחילת ינואר. סוארס היחיד שכובש וכולנו יטדעים שיש לו ימים גרועים וימים טובים. בימים גרועים אנחנו לא מהווים פקטור במשחק בכלל. ומה אם ייפצע? לגבי אריקסן 20 מליון עליו שאין לך חלוץ בקבוצה זה המשך ישיר לבדיחה שנקראת ליברפול כל חלון העברות. אני מקווה מאוד שקודם כל יגיעו 2 חלוצים נורמליים ואז נדבר על אחרים. חלוו גרוע נוסף ןצריך לעשות סדרה שתקרא being a joke: liverpool
הוא לא ממש משחק במילואים (עד כמה שאני זוכר). הוא במעין לימבו בין הקבוצה הראשונה למילואים מה שמוביל לזה שהוא בקושי משחק. לא עשה בינתיים שום דבר כשקיבל הזדמנות, אבל ההזדמנויות היו בעיקר לצד שחקנים נכים כמו דאונינג וקטל אז קשה לשפוט.
משחק לחלוטין בשליטה שלנו היום כאשר ניוקאסל רק בעטה פעם אחת למסגרת.......ממש מרתיח שאנחנו רק עם שחקן אחד בקבוצה שיודע לכבוש. שלבי וסטרלינג יכלו לעשות יותר היום במה שהגיעו. הבעיה העיקרית שהייתה לנו לא נפתרה בקיץ ורק הוחמרה ולכן אנו אוגרים מעט נקודות. המזל שלנו הוא שהעונה למרות עונה שעברה, סוארס on fire
דני פאצ'קו ב U21 כבש מול וולבס, מה שמעניין זה גם הדרך שבה ליברפול הצליחו לכבוש, אחרי הרבה ניסיונות לשער במהלך יחיד.
האנדר 21 שלנו (כמו כל קבוצות הנוער) חזקים מאוד. פאצ'קו נתן משחק מצויין והביקורת הכי גדולה שלי על רודג'רס זה שאפסים מוחלטים כמו קול ודאונינג ממשיכים לקבל הזדמנויות במקום שחקנים כמו פאצ'קו. אני מקווה שהוא ישחק ביום חמישי ברוסיה אבל אני בספק.
We know he needs support going forward," Rodgers said. "If we can add the types of players we want to finish off the type of play we are producing it is going to be a really exciting team. For now we'll just keep plugging away, keep our heads down." אפשר לרשום את זה בתור סיכום למשחקים שלנו, אין מה להוסיף לזה באמת. רוצים בשפה עממית? נאכל חרא עד שנביא לסוארז שחקנים לשחק איתם. לחילופין, אפשר לרשום אחרי כל משחק: שלטנו, הגענו לX מצבים אבל אנחנו חסרי מחץ, הם כבשו מכל המצבים שלהם.
אנגו זומן לסגל לקראת המשחק מול אנז'י מחר. עריכה: ליברפול כמו ליברפול - לא הוציאו לו ויזה בזמן לרוסיה והוא לא יהיה בסגל.
ב FOX הם כותבים שליברפול רוצה את החלוץ ההולנדי של שלאקה, KJH. החוזה שלו נגמר בקרוב, אז לא אמור לעלות יותר מדי. http://msn.foxsports.com/foxsoccer/premier...untelaar-110612
זה לא פוקס אלא דיילי מירור. ההגיון אומר לי שהונטלאר הוא מטרה ריאלית בהתחשב במצב החוזה שלו בשאלקה ובאיכויות שיש לו וחסרות לנו. האם אנחנו רוצים אותו? איך אפשר לדעת? ביינתים אגב, האינדיפנדנט כותב שהספרס עשויים להתעניין בו. מעניין האם רודג'רס ירשה לעצמו להפסיד להם שחקן בפעם השלישית בתוך חצי שנה? http://www.independent.co.uk/sport/footbal...am-8289451.html תיאו וולקוט, קלאס יאן הונטלאר, דמבה בה, קירו אימובילה, פרננדו יורנטה, ווילפריד זאהה, לואיס הולטבי, סים דה יונג, תומר חמד, גארי הופר, כריסטיאן אריקסן, רוברט לבנדובסקי... אני יכול להמשיך ולכתוב עוד 20 שמות של חלוצים שקושרו אלינו. מה משותף ל-99% מהרשימה הזו? שבראשון בפברואר הם לא יהיו שחקני ליברפול. http://www1.skysports.com/football/news/11...r-Joe-Cole-back אז אחרי שאיבד את הכשרון הגדול שלו אדן הזאר לצ'לסי, רודי גארסיה מוכיח טביעת עין מצויינת בדרך למציאת המחליף הראוי. "This can be prohibitive for the return of Joe to Lille. Sportingly and humanly, I'd love to see him back." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
על ג'ו קול, בלי קשר להאזאר, אחרי שהייתה לו תקופה טובה שם והוא מכיר את הקבוצה, המאמן מרגיש שהוא יכול לעזור. בסופו של דבר זה בסך הכל קבוצה במקום 8 בצרפת, אמצע הטבלה פחות או יותר, יכול להיות שעבורם ג'ו יהיה שחקן מוערך מבחינה מקצועית.
אני לא ממש מכיר את הליגה הצרפתית ואולי לקול יש מה לתת בקצב נמוך יותר מזה שבאנגליה, אבל הוא נראה סוס מת בצ'אנסים שהוא קיבל גם מול קבוצות חלשות ביורופה ליג ובאנגליה. לא יודע כמה כבר אפשר לסחוט את הלימון הזה עד הסוף. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...-Carragher.html לפי הדיילי פייל, וזה סיפור שאני שומע בפעם הראשונה: רודג'רס מעוניין מאוד באלכס פירס, שהפך תחתיו לקפטן רדינג ומסיים חוזה בקיץ הקרוב. הבלם בן ה-23 נולד באנגליה, שיחק בנב' הצעירות בסקוטלנד והשנה ערך בכורה דווקא בנבחרת אירלנד. חייב לציין שלא ממש שמעתי עליו אבל טוענים שהצענו עליו הצעה שנדחתה בקיץ, הוא לא מרוצה מהחוזה שרדינג מציעים לו ואנחנו רוצים לנצל את זה. אולי אין כ"כ אמת בדיווחים האלה כי הוא עומד לדון על הארכת החוזה שלו, אבל בלי קשר אני אשמח אם מישהו שראה את רדינג קצת יותר (או הרבה יותר, אריאל?) יוכל לספר עליו. אני מניח שהרעיון הוא להביא אותו כבלם רביעי כשקראגר יפרוש (רודג'רס יודע משהו שאנחנו לא?), אבל זה נראה לי כמו משהו ממש לא דחוף בסולם העדיפויות שלנו. מה היתרונות והחסרונות שלו? האם יש נסיון גם בעמדות האחרות בהגנה?
בטוויטר טוענים שזה הולך להיות ההרכב מחר בליגה האירופית. Jones - Downing Coates Carragher Wisdom Flanagan - Shelvey Coady Henderson - Joe Cole - Adam Morgan.
בהתחשב בסגל שלקחנו למשחק, אני לא בטוח שההרכב האמיתי רחוק ממה שכתבת... Liverpool squad in full: Jones, Gulacsi, Cole, Assaidi, Pacheco, Henderson, Coates, Downing, Wilson, Carragher, Suso, Shelvey, Coady, Yesil, Flanagan, Wisdom, Robinson, Morgan, Sama. הייתי רוצה שאסאיידי יקבל סוף סוף דקות בליגה, ואם הוא היה נשאר בבית בעוד שסוסו וסטרלינג היו נוסעים זה יכל להיות יותר טוב. מהחומר שאני רואה פה, ההרכב שהייתי רוצה לראות: ג'ונס רובינסון קראגר קואטס וויזדום הנדרסון קודי סוסו דאונינג מורגן פאצ'קו