תרשה לי לא להתייחס לציטוטים האלה, אניח שתפסו את רוג'רס בפאב בלילה אחרי כמה שוטים ואז הוא ניפק את הפנינים האלה. לגבי אנריקה, לא ברור לי מאיפה ההנחה שרוג'רס לא מעריך אותו, הוא היה פצוע ולכן לא שיחק, לפני שבועיים רוג'רס שיבח אותו ואמר שהוא מחכה שיחזור לכשירות. אני חושב שמצבו שונה משל הנדרסון דאונינג וקול שהם פשוט נזרקו מהרוטציה למרות שהם כשירים. לא חושב שתקבל 10-12 על הנדרסון, ממש לא, בקריירה שלו אצלנו אפשר לספור אולי 3 משחקים טובים והאמת היא שגם בסנדרלנד אתה לא תמצא יותר מדי. אני לא רואה את הכישרון הגדול שבו ואני חושב שבמידה ונשווק אותו לקבוצות בליגה, הם יבינו כמה רחוק הוא ממקום בהרכב אצלנו והמחיר יצנח בהתאם.
הוא נסחף בכמה קילומטרים בנוגע לג'ונסון כאחד המגנים הטובים בעולם, אבל אני חושב שהוא עושה עבודה טובה, בעיקר בחלק ההתקפי. כמובן שיש לו הרבה מקום לשיפור בחלק היותר משמעותי בתפקיד שלו (הגנה), אבל לאור היכולת ההתקפית החלשה שלנו הוא באמת נכס רציני כשהוא עולה למעלה. לא יודע לגבי אנריקה ומחמאות, רודג'רס גם אמר היום שקול הוא בדיוק כמו כל שחקן אחר בסגל ואני מקווה שעמוק בלב רודג'רס כבר הפנים שעדיף לתת לפאצ'קו את הדקות העלובות שול קיבל. העניין הוא שאנריקה מאז ינואר 2012 נראה בינוני מאוד, אני גם לא יודע איך הוא משתלב במשחק הפוזשן של רודג'רס באופן עקרוני. חובת ההוכחה היא על הספרדי אחרי שהוא מזייף הרבה זמן, ביינתים נראה לי שקצת מיהרת לכתוב אותו כמגן השמאלי הכי טוב שראית בליברפול בשנים האחרונות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אפשר להתווכח על הכשרון של הנדרסון אבל שחקן עם הופעות בנבחרת אנגליה, קפטן ה-U21, עם נסיון של 3 עונות פרמייר-ליג מלאות בגיל 22, שנרכש ב-16 מ' פאונד: כמה נמוך כבר אפשר להעריך אותו? כל זה על הנייר ולא שווה הרבה, אבל אין מצב שהוא שווה פחות מ-10 מ' בשוק הבריטי. מה שכן, אני לא חושב שכדאי "לדחוף" אותו החוצה בכוח במחיר זנותי. בניגוד לדאונינג, אני לא חושב שהנדרסון מפריע למישהו בעצם הנוכחות שלו אצלנו. מצד שני אני די בטוח שמנג'רים אחרים מבינים שהנדרסון מוערך פחות מאלן, ג'רארד, לוקאס, שאהין, שלבי ואולי גם סוסו אז אני משער שיהיו הצעות עליו.
אין בכלל ספק שמיהרתי...עכשיו ריסה נראה טוב מאוד לידו. לא הייתי מוכר את הנדרסון אלא משאיל אותו, אולי חזרה לסנדרלנד, הבעייה כמו שכתבתי כשאתה מחליט למכור שחקן קבוצות אחרות רואות שאתה רוצה להיפטר ממנו וגם רואות שהוא בקושי מקבל אצלך דקות ואז המחיר צונח ככה שלא נקבל עליו משהו משמעותי. שישחק שנה בסנדרלנד, אולי יהיה נהדר שם ואז זה יקפיץ את המחיר שלו.
אפשר מקור? לא מאמין שאייאקס תסכים להצעה כזאת, וגם אם כן קשה לי לראות את אריקסן מסכים להגיע כשהרבה קבוצות במצב הרבה יותר טוב משלנו רודפות אחריו.
אף אחד לא רודף אחריו. ואייאקס תמורת 20 מיליון ליש"ט תמכור גם תמכור. פשוט לא מאמין שאכן התקבלה הצעה כזו. אפשר מקור?
אני זוכר שקראתי בקיץ שעבר שוויסקי נוז מעוניין בו ואריקסן אמר שהוא מוחמא מההתעניינות אבל רוצה להמשיך להתפתח באייאקס ושיגיע הזמן הוא יעבור. והרצליה אם אתה טוען שאייאקס תמכור במחיר כזה למה אתה לא מאמין שהוצעה הצעה כזאת?
כי ביינתים לא הראת שום מקור שבו זה דווח, ואנחנו בכלל לא יודעים האם רודג'רס מעוניין בו? אני גם חושב ששאלקה תמכור את הונטלאר תמורת 10 מ' פאונד, זה לא אומר שגם הצענו את זה באמת.
כי אני בסך הכל עוקב באופן שטוף אחר המדיה ההולנדית ומאמין שהייתי רואה את זה אצלנו באתרים הבכירים ולא ראיתי, בגלל זה אני מבקש מקור. וכמו שאתה יכול לבקר בפורום ההולנדי ולראות שהמניות שלו ירדו העונה ולא במעט (למעט שני המשחקים האחרונים שנראה שהוא חוזר לעצמו) אז קשה לי להאמין שדווקא עכשיו תבוא הצעה שכזו. אבל אולי אני טועה.. השם הוא ארז.
למה אני אמרתי שהגשנו הצעה עליו? סקיידיי אמר שיש דיווחים בתקשורת בהולנד שליברפול הציעה עליו 20 מיליון פאונד.
תיקון טעות, זה לא הצעה. רק התעניינות. זה התנאים שאייאקס העבירו, לא פחות מ20. According to ((reports in Holland,)) Ajax have told Liverpool that Eriksen will not be sold for less than £20million, http://www.metro.co.uk/sport/football/9168...ristian-eriksen Liverpool wants to strengthen in the winter with Christian Eriksen. http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-ge...interstop-.html 'Liverpool wil gelederen in winterstop versterken met Eriksen' Lees verder: http://www.voetbalnieuws.be/news/41863/Liv...n#ixzz2BAG6usW3
קשה לי להאמין. לא רואה שום סרט שאנחנו מוציאים 20 מיליון על שחקן שהוא עדיין בגדר "הבטחה" בינואר, בטח ובטח אם זה לא חלוץ.
למרות שאני חושב שהוא יכול להיות שחקן נהדר, אני גם חושב שזה סכום מוגזם. אבל לומר שאני לא רואה שום סרט כזה? ראינו כבר סרטים גרועים יותר מתממשים, על אחת כמה וכמה כשאנחנו נמצאים בעתות משבר.