ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Big Virgil Member

2. golding מנהלים

רק אני חושב שזה מגוחך? אני מקווה שלעולם לא יעשו דבר כזה על צ'לסי.

3. Mellow29 Kopite

אל תדאג, אף אחד באמת לא יביים את Being: Chelsea ביחד עם מילים כמו tradition ו-history בפתיח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    כל הפרוייקט הזה מאוד אמריקאי, לא טיפוסי לכדורגל ולבריטים ואני מבין את ההסתייגות והשמרנות כלפיו. מצד שני, כל עוד זה לא פוגע בנו מבחינה מקצועית אני לא חושב שיש בזה משהו נורא. יכל להיות נחמד אם היו לנו בעלים מקטאר או רוסיה שיכניסו המון כספים מנפט, זו לא המציאות כרגע ואם הדרך של הבעלים האמריקאים להגדיל את הרווחים ולחשוף את ליברפול לאוהדים חדשים היא ע"י תוכנית ריאלטי, וואטאבר.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/12
  4. פול סקולס Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    תכנית מטופשת לדעתי, אבל אם זה מכניס כסף במישרין או בעקיפין בהחלט אפשר להחליק את זה בגרון בלי בעיה.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוהב איך שהתוכנית עשוייה ואני בד"כ לא סובל את הדברים האלה.
    רק חבל לי שמכניסים מצלמות לחדר ההלבשה בזמן משחקים רשמיים, זה גבול שלא היה צריך לעבור.

6. skyday20 Member

דרך אגב אם הזכרתם את התוכנית הזאת, אז הפרק הבא יהווה את סיכומה, והיא לא תמשיך מעבר לכך.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין שבBEING LIVERPOOL פרק 5 רוג'רס אומר לשלבי כמה שהוא בונה עליו להרכב ואז אומר לו שההרכב הראשון יהיה לוקאס שלבי אלן במרכז כשבהתקפה ג'ררארד ועוד חלוץ וקיצוני.

8. JohnTerry26 Member

אתה רציני שמשודרים דברים כאלו בתכנית הזאת? זה הדבר הכי לא מקצועני ששמעתי בערך... איך המועדון שלכם הלך על זה לא ברור לי. למרות שאם היה כזה על צ'לסי לא הייתי מפספס פרק...

9. Mellow29 Kopite

כי צריך לראות את זה לפני שקובעים שזה "לא מקצועני", בסה"כ שיחת עידוד בזמן האימון שבה רודג'רס אומר לשלבי שהוא בונה עליו להוסיף שערים ונותן לו את תפקיד הקשר ההתקפי לפני משחק בליגה האירופית. זה לא שבאמת רואים שם איזה סודות מקצועיים ושומעים הסברים מעמיקים. גם מחדר ההלבשה במשחקים רשמיים, בסה"כ שומעים 2 משפטים שבהם רודג'רס אומר לשחקנים לשחק עם תשוקה ומחויבות וכל מיני שטויות כאלה...לא קשה להבין איך הוא הלך על זה, זו יוזמה שמגיעה מכיוון הבעלים ובעל המאה הוא בעל הדעה, גם אם אין לו מושג בכדורגל.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...-prankster.html
    הדיילי מייל מפרסם שאיאן אייר נפגש עם "דאנקן ג'נקינס" (או בשמו האמיתי שון קאמינגס) ושמע ממנו את הצד שלו בפרשה. צ'אנג לא השתתף באירוע גאלה ומעריכים כי הוא יאבד את המשרה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/12
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שלהכניס מצלמות לחדר הלבשה זה בטח לא מקצועני.

11. Mellow29 Kopite

תלוי מה מראים. אם רואים את השחקנים מתלבשים, את אגר מביא כיפים לכולם ואת רודג'רס אומר להם לשחק עם passion ו-determination זה לא בהכרח "לא מקצועני". נכון שזה בעיקר פלצני והתוכנית לא מראה שום דבר מעניין מבחינת כדורגל נטו, אבל עדיף שזה ישאר ככה.

12. itay2789 Member

כל הסיפור עם דאנקן גנקינס מאכזב. מאכזב גם מהצד של צאנג שחשב כנראה שצריך לפתוח סניף של המאפיה הסינית בליברפול וממש מאכזב שדאנקן גנקינס בעצם לא באמת יודע משהו לגבי ההעברות והכל ניחושים וחיפושים בפורומים של אוהדים ותחושות בטן. לא באמת יהיה כיף בחלוו ההעברות הבא שלא נשאר אף מקור אמין של ליברפול בטוויטר מלבד הכתבים הבכיריפ של בי בי סי וליברפול אקו.........חחח לגבי החדר הלבשה, אני גם חושב שזה לא נורא אם כל מה שמצלמים זה איזה 2 משפטים של רודגרס ולחיצות ידיים. אם נדבר על חמישי נגד אנזי-אני חושש מאוד מהרכב חזק של ברנדן כי המשחק בראשון הטא סופר סופר סופר קריטי. אברטון כבר 6 נק מאיתנו והפסד בגודיסון והפרש של 9 זה כבר לא צחוק. אני יודע שאין לנו שחקנים אבל באמת שלא אכפת לי לחטוף בחמישי כי גם ככה גם עם ההרכב החזק לא בטוח שננצח.....נקודות האור הם שפינאר וכנראה פלאיני לא ישחקו.

13. Big Virgil Member

אני לא מאמין שנראה הרכב חזק במיוחד,לא את סוארז ג'רארד, ואף לא את אחד משני הבלמים הבחירים שלנו. אני משאר שכן נראה את שלבי הנדרסון ואסאיידי פותחים כמו כן גם יסיל או מורגן. אולי אפילו שניהם.

בקשר לסדרה, כמו שכבר נכתב פה, אף אחד לא מראה דיבורים מחדר ההלבשה ובטח שלא ניתוחים של קבוצת יריב או טקטיקה כזו או אחרת. מצד שני הסדרה סה"כ מציגה את המועדון באור חיובי ונותנת במה גם לאנשים שלרוב אנחנו לא מרגישים, אלו שמאחורי הקלעים. כמו כן אנחנו בתור אוהדים מקבלים הכרות עם משפחות השחקנים ובתיהם וקצת על הרגלי חייהם. לדעתי זה לא מזיק בשום צורה, ההפך הוא הנכון, זה מקרב את האוהדים לקבוצה ואולי מושך גם אוהדים חדשים. להערכתי אנחנו הקבוצה הראשונה שעושה את זה, בטוח לא האחרונה.

14. Mellow29 Kopite

15. skyday20 Member