ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Rushie Member

הבעיה של ג'ררארד מעל הכל היא חוסר התאמה בסיסי לשיטה. הוא שחקן הרבה יותר ישיר ממה שהכדורגל של רודג'רס דורש. שיתוף שלו הוא לא אידאלי בשתי העמדות שעליהן דיברתם כאן אבל אם כבר אני מעדיף לראות אותו כ"חצי חלוץ", קשר התקפי או איך שלא תרצו לקרוא לזה. עדיף לקבוצה שהוא יגע בכדור פחות מאשר הוא נוגע מעמדת הקשר המרכזי. בשליש השלישי יש לו עוד מה לתרום מדי פעם עם הבעיטה שלו או הכוח המתפרץ שנותר.
    סיבה נוספת היא שבעמדת הקשר המרכזי צריך להיות איזשהו פן הגנתי שלג'ררארד כבר אין כושר לבצע בצורה טובה 90 דקות. מי שבמקרה עקב אישית אחרי סטיבי ביורו כמוני בטח היה שם לב לזה שהוא היה ממש כמו מסננת במרכז המגרש אף על פי שבסה"כ היה לו יורו בסדר.

לגבי שלבי, כישרון גדול, לדעתי יש לו בקאדר מספיק יכולות בשביל לשחק גם כחצי חלוץ וגם כקשר מרכזי ברמה גבוהה. השנים הקרובות אצלנו יכולות להשפיע מאוד על העמדה הסופית בה ישחק בשיאו. נקודה למחשבה- בהשאלה הקצרה שלו בעונה שעברה בצ'מפיונשיפ הוא שיחק חצי חלוץ וסגר תקופת השאלה טובה עם לא מעט שערים.

2. oranfu Member

גם סוסו כמובן יכול לשחק בעמדה הזאת והוא יותר פליימייקר קלאסי. אבל זה עדיין מוקדם מאוד ולגמרי לא רציני לקחת אותו בחשבון כשחקן רוטציה לעמדה הזאת. עם כל הכבוד לכישרון הענק שלו, הוא לא היה רואה יותר מדי דקות באף מועדן גדול אחר באנגליה (לא בגלל שהוא לא סופר מוכשר אלא כי זה לא רציני לבנות על ילד כשחקן כל כך משמעותי).

בקשר לשלבי, הוא כבש המון (יחסית לכמה ששיחק) בהשאלה שלו בבלקפול. כמעט שער למשחק אם אני לא טועה. גם אצלנו אנחנו רואים שיש לו את זה.

אגב בקשר לסיגורדסון - יכול להיות שרודג'רס לא התעקש עליו, או על שחקן שכמותו, כי הוא התרשם משלבי?
    ב"להיות: ליברפול" רואים את רודג'רס אומר לשלבי כבר בתחילת מחנה האימונים שהוא הולך לשחק תפקיד גדול אצלו (רודג'רס) ויותר מפעם אחת בסדרה רואים אותו מדבר אל ועל שלבי ככישרון גדול.

נערך לאחרונה ב: ‏11/10/12
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות רעות מנבחרת איטליה הצעירה, בוריני שבר עצם בכף הרגל, כנראה ייעדר תקופה.

4. oranfu Member

ובנימה זו, יסיל שוב הבקיע הערב במדי הנבחרת הצעירה של גרמניה.

5. itay2789 Member

שלבי כשרון רציני ואני סומך עליו ב 100 אחוז אבל במידה ולא יילמד לתקל הוא הולך לקהל הרבה כרטיסים אדומים(ואני לא מדבר על יונייטד). הוא נוראי בתיקולים.במידה וישפר את הפן הזה במשחק שלו הוא יכול להיות מחליף לגאררד בעתיד. החדשות של בוריני זה קטסטרופה כי למרות שהוא ירד לבפסל, הוא עדיין יכול לשחק בליגה אירופית או גביע ליגה או מחליף בליגה והסגל הדל שלנו ללא חלוצים נוספים כרגע חוץ מסוארס וילדים.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

התיקולים של שלבי מסוכנים אבל הם נובעים מחוסר נסיון, לפחות בינתיים. זה לא כמו צ'ארלי אדם שהוא עצלן ולא רץ אחרי שחקנים אז הוא כותש אותם, ולא כמו קשר אחוריים סטייל רוי קין/מסצ'ראנו שהם שוברי רגליים אבל מצד שני אתה תקבל מהם המון בגלל האגרסיביות שלהם. הוא קשר התקפי, הוא לא צריך למצוא את עצמו במצבים של גליצ'ים כאלה, הוא ילמד. גם אני מחזיק ממנו מאוד בסה"כ אבל יש לו הרבה לאן להתפתח.

לגבי בוריני... נפלנו חזק. זה אומר הלאה לU21 אני מניח... מורגן ויסיל יראו הרבה דשא עד ינואר לפחות. בנוסף זה דיי חותם לנו את שלישיית ההתקפה להרכב בליגה, שתורכב מסוארז, ו2 מתוך סטרלינג/סוסו/אסאידי. האחרון אגב, צריך להתחיל להרים את עצמו כי אנחנו צריכים אותו בהרכב, עם כל הכבוד לשני הילדודס שבאמת נראים אחלה בסה"כ.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://duncanjenkins.blogspot.co.uk/2012/1...s-such-big.html
    קראתם/שמעתם על הדברים האלה? אם "דאנקן ג'נקינס" לא משקר והכל פה נכון, המועדון שלנו מאחורי הקלעים זה בדיחה עוד יותר גדולה ממה שחשבתי עד היום וחשבתי שהבדיחה היא גדולה מאוד.
    וואו.

8. Big Virgil Member

קראתי הרבה ביקורת על ההתנהלות של צ'אנג. אבל זה, אם זה נכון כמובן, כבר עובר כל גבול.
    אי אפשר להפיל את זה על "התנהלות המועדון" בגלל שכמו שדאנקן מציג את זה רק צ'אנג עמד מאחורי כל הסיפור. צ'אנג יוצא פה אפס מאופס.
    את זה שיש בעיות ניהוליות כולנו יודעים, ואני חושב שהם ימשכו עד שלא יהיה מישהו שינהל את המועדון כמו שצריך ויהיה "נאמן" של הבעלים שיגור בקביעות בעיר, כמו שדרשו הSOS.

9. Mellow29 Kopite

אחד הדברים הכי מוזרים/הזויים/משוגעים שקראתי במשך הרבה מאוד זמן...

10. Pipe Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

11. Bobby Pires Member

פשוט הזוי. וואו.

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספרו לי גם! ספרו לי גם! אני לא עוקב בטוויטר אחרי אף אחד, אבל בא לי גם להיות שותף

13. genadi23 Member

מה עם מרגן ופאצ'קו למה הם לא בסגל? רודג'רס חייב לשנות מערך ממה שהוא משחק. זה לא הגיוני שהקישור שלנו מטורף ממש ולוחץ אבל אין מי שיקבל כדור ברחבה ויבקיע, זה בגלל שאין חלוצים זה בגלל השיטה שהיא לא מתממשת במערך של 4-3-3 זה פשוט לא עובד אהל אם זה יהיה ב4-4-2 זה יהיה יעיל יותר כי אז יהיו שני חלוצים מוגדים לא ווינגרים שיהיו במרכז ויהיו שני קיצוניים שיבאו ממהאגפים כמו עכשיו ויהיו שני קשרים במרכז שיתנו גם הם את הכדורים.

בקיצור המערך האופטימלי שיהיה גם היעיל ביותר ג'ונסון אגר שקרטל וויזדום בהגנה סטרלינג קיצוני ימיני סוסו קיצוני שמאלי אלן ושהין בהחלפה עם ג'ררד ובהתקפה לאור המצב סוארז עם מורגן או פאצ'קו שאחד מהם יהיה תמיד ברחבה בשביל לקבל כדורי אורך ורוחב. זאת דעתי למה שצריך לשנות אחרת זה יהיה עד ינואר ככה בתקווה שיביאו מעשהו טוב ולא עוד פלופ.

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/12
  14. golding מנהלים

איזה סיפור יוצא דופן. אני לא יודע אם הבחור אמין, אבל אין לי סיבה לחשוב כי הוא ממציא סיפור כזה, בטח לא כאשר הוא עצמו אוהד ליברפול.

מוזר נורא, ואם העלילה הזו באמת התרחשה, הרי שיש לליברפול - כמועדון - בעיה לא זעירה איתו ב?בורד?.

15. oranfu Member

א- זה שהוא טוען שהוא אוהד ליברפול עוד לא אומר שהוא באמת אוהד ליברפול. הוא עדיין לא הזדהה. (לא שאני אומר שכל הסיפור לא נכון, אנחנו פשוט לא יודעים עדיין).

ב- ג'ן צ'אנג הוא לא חבר הנהלה. הוא עובד של המועדון. אם הסיפור הזה באמת נכון כמו שג'נקינס מתאר, אז זה לא כזו בעיה גדולה מבחינת המועדון כי הוא פשוט יפוטר (ואולי יותר מזה).
    מה שכן בעיה גדולה זה קבלת ההחלטות וצורת הניהול של הבעלים. אם הסיפור הזה נכון, זה עוד עובד (בכיר) שמתברר כמינוי גרוע. כמו קומולי. כמו אולי דלגליש (הם לא ממש רצו אותו מלכתחילה אבל עדיין מינו אותו). כמו זה שעד היום אין לנו מנכ"ל. מה הולך בתפקידים אחרים שפחות נחשפים לציבור רק אלוהים יודע. המחלקה המשפטית שלנו (אם עוד לא בעטו את כולם שם לכל הרוחות) היא עלובה ביותר כפי שהתברר בפרשה של סוארז.

בקיצור מה שמטריד זה לא בהכרח המקרה הזה, אלא המגמה הכללית.

genadi
    מה שאתה למעשה אומר זה לרודג'רס לשנות לגמרי את כל השיטה שלו וכל ה"אני מאמין" שלו. אני לא חושב שזה הפיתרון. אין לנו עוד אף שחקן בסגל (כולל הצעירים) שיכול לגרום לשינוי משמעותי בחוד. העיקר לדחוף לשם את מורגן או פאצ'קו (שהוא בכלל לא חלוץ. אם כבר יסיל או אנגו) לא יתרום לנו לדעתי יותר מדי. מה גם שאין לנו סגל בשביל 4-4-2. לא שחקני מרכז מגרש ובטח לא קיצוניים. סה"כ אנחנו נראים לא רע בכלל ברוב המשחקים בצורה הנוכחית. הבעיה היא שחסרה לנו איכות. חסרה לנו איכות בשחקני קישור שייצרו מצבים טובים וחסר לנו חלוץ שפיץ. מה שיש לנו בפועל זה סוארז שמנסה גם להיות היוצר העיקרי וגם המסיים העיקרי. אני חושב שאם ג'רארד יוזז לספסל וניתן לסוסו את תפקיד הקשר ההתקפי ונשים את אסאידי באגף זה יעזור.