ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. oranfu Member

אני נהנה מזה וכמה שאני מבין גם האוהדים המקומיים בגדול נהנים מזה.

לורנסון תוקף את ליברפול על כל דבר, אז "להיות ליברפול" לא ממש יוצא דופן.

2. Mellow29 Kopite

ה-U21 ניצחו את בורו 1:0 בחוץ משער של מורגן, בישול יפה של פאצ'קו.

3. Big Virgil Member

skyday20, לורנסון לא מת על הבעלים ועל אייר וזה ידוע, כל צעד של הקבוצה תחת הבעלים האמריקאים הוא מבקר.
    אני באופן אישי נהנה מהסדרה בעיקר מההכירות עם האנשים שמאחורי הקלעים של המועדון, מלראות את הדינמיקה בין השחקנים לבין עצמם ובינם לבין רודג'רס.

משחק לא רע של האנדר 21, ובעיקר גול יפה. הייתי רוצה לראות את פאצ'קו מקבל יותר הזדמנויות בקבוצה הראשונה.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דארן פארלי הזה ענק.

אני מבין למה אנשים מהדור של שנות 70 80 מרגישים רע עם התוכנית הזאת, הרעיון הזה להכניס מצלמות לחדר הלבשה ולאימונים זה רעיון מסוכן מאוד שיכול להוציא אותנו מטומטמים ולתת חומר לבדיחות בשביל היריבות שלנו, זה בהחלט רעיון שלא היה עולה באנגליה אלא רק במדינה בה אין תרבות כדורגל כמו ארה"בשם דוחפים מצלמות לכל חור אם זה בספורט או אם זה בכלל. יחד עם זאת, אני שמעתי עליה ביקורות טובות מאנשים וייתכן שבכל זאת היא נעשתה בטעם טוב ואולי התחמקנו מהכדור פה. אפשר להבין את לורנסון, ואגב לבוא ולהגיד על שחקן ששירת את המועדון בצורה כל כך נאמנה שהוא פשוט "כל הזמן אנטי ליברפול" זאת בדיחה, תנסו להקשיב למילים במקום להתגונן, זה בד"כ SPOT ON רק שלא נעים לשמוע.

5. itay2789 Member

סך הכל תכנית נחמדה. רק כואב שהתוכנית יוצאת באחת מתקופות השפל הגדולות ביותר של המועדון. בעצם בפרק השלישי חווינו את ההפסד לווסט ברום ומעתה והלאה יהיו רק אכזבות אז בעצם התוכנית חופפת רק להפסדים שלנו. זה נותן טעם מר בפה שעושים תוכנית על מועדון גדול לכאורה שבמהלך כל התוכניות שומעים רק על הפסדים או אכזבות. אני מאוד שמח שמראים על השחקנים OFF PITCH, הבתים והמשפחות. משהו יודע כמה פרקים יש לתוכנית הזו בסך הכל? אני לא חושב שהולכים להיות יותר מדיי פרקים. הייתי מעדיף תוכנית שבועית כמו ARSENAL WORLD אבל עם תוספות שאין ב ARSENAL WORLD כמו השיחות מחדר הלבשה לפעמים או הבתים של השחקנים וכו.

6. Mellow29 Kopite

תוכנית חביבה לדעתי, אני מבין למה אנשים יותר "שמרנים" מסתייגים ממנה וממה שהיא מייצגת, אבל אם זה מכניס כסף למועדון דרך אוהדים, זכויות ומרצ'נדייז אני לא מתלונן. חוץ מזה, נחמד לקבל עוד 45 דקות של ליברפול פעם בשבוע.
    מעניין מה יקרה קודם, קראגר יפרוש או שאני אלמד לפענח את המבטא שלו.
    -----------------

http://www.uefa.com/memberassociations/ass...id=1875036.html
    ג'ו אלן זכה בשני תארים: השחקן הוולשי של השנה (בכדורגל המועדונים) ושחקן נב' וויילס של השנה, לפני בייל, גיגס, בלאמי ושות'. רק שני שחקנים זכו באותה שנה בשני התארים - אשלי וויליאמס ב-2009 ורוברט ארנשאו ב-2004. 8 שנים אח"כ הוא גמר בליגת לוזון...
    כל הכבוד! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

-----------------
    http://soccernet.espn.go.com/blog/_/name/l.../id/179?cc=4716
    קטע מעניין לקריאה של כריסטיאן וולש (אוהד ליברפול) ב-ESPN בנושא סוארז.

וכאן מישהו ריכז כמה כניסות חזקות בסוארז והפנדלים שהוא לא קיבל השנה. אני מבין שהנושא טחון אבל נטחן עוד קצת....אמנם הוידיאו קצת מטעה כי בחלק קטן מהמקרים אני חושב שסוארז צלל, ובחלק יותר גדול נשרק פאול לזכותו, אבל בעיקר שימו לב לתגובה של השחקנים היריבים סביבו בחלק מהעבירות. כל נפנופי הידיים לשופט הן פאתטיות לא פחות ממה שסוארז עשה. צריך להוקיע את שתי הדברים. מעבר לכך, אני חושב שהכתבה ב-ESPN מסכמת לא רע את המצב - למרות שעם השורה התחתונה שלה אני לא כ"כ מסכים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/12
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, הוא לבטח ראוי להגנה טובה יותר של השופטים. הרבה פעמים שחקנים עם האיכות הזו נתקלים בשמירה קשוחה עד ברוטלית כי זו הדרך היחידה שהיריבים מוצאים כדי לעצור אותם. אבל שוב, ואנחנו חוזרים על זה הרבה בימים האחרונים, השופטים אינם רובוטים ואינם מחשבים, הם בני אנוש, על הדברים שמתרוצצים להם בראש והעיניים שלא תמיד רואות בבירור. ואם אתה רוצה שהם יגנו עליך, לתת להם את הרושם שאתה תמיד מנסה לעבוד עליהם זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות. צודק? לא, אבל כל עוד מדובר בבני אדם, זה מה יש. תהיה חכם ולא צודק.

8. nwish Member

אפילו בסרטון הנ"ל הוא צולל בחצי מהפעמים, וברוב המקרים גם מגזים עם התגובה\הגלגולים\זעקות האימה, ללא קשר לאופי התיקול.

just sayin'.

9. StevieG Member

נו, הוא היה יכול להיות יותר גרוע. הוא היה יכול לרוץ לשופט ולדרוש ממנו שייתן כרטיסים לשחקני היריבה כמו ששחקני יונייטד עושים.

והם באים ומקיאים את השטויות שלהם על קלאס וספורטיביות. כמו עכברושים הם יוצאים מהמחילות שלהם כדי להפעיל לחץ פיזי מתון על השופט(נו, הם למדו משהו ממאסטר ספלינטר שלהם באימונים). לא שמעתי שום תגובה על ההתנהגות הדוחה של שחקני יונייטד בדרישה, הקבועה יש לציין, מהשופט לשלוף כרטיסים לשחקני היריבה. מניפולציה דוחה כמו צלילה.

מי שגר בבית מזכוכית וכו'

10. שםמשתמש Member

הרמאי הגדול ביותר מקבל בדיוק את מה שמגיע לו, חבל על הזמן. כמות כזאת של רמאויות משחקן אחד בתקופה כל כך קצרה יחסית לא ראיתי הרבה מאוד זמן. זה שצריך לבחון כל מקרה בנפרד זה משהו אחר, זה לא משנה את העובדה שזאת אשמת השחקן ושהוא לא יכול לבכות לאף אחד עכשיו. שחקן מבחיל.

ולחשוב מה היה קורה אם הוא היה לומד אצל "מאסטר ספלינטר"...וואו! לאיזו רמה הוא היה מגיע?!

11. Mellow29 Kopite

StevieG
    מה הקשר? ולמה אי אפשר להתייחס למקרה סוארז בלי להזכיר את אוהדי מנ' יונייטד כמו אנשים בוגרים?

nwish
    לא ראיתי שהוא צולל בחצי מהמקרים, היו שם 2-3 צלילות אבל זה ממש לא כל מה שהסרטון הזה מראה. עבירות ברוטאליות לעיתים קרובות, סוארז תיאטרלי מאוד אבל השופטים בחלק מהמקרים פשוט מסמנים לו לקום והשחקנים היריבים מוסיפים חטא על פשע ודורשים להעניש את הצוללן אחרי שנתנו לו בומבה ברגל לפני כן.

אמיר ע
    כן, סוארז טועה אבל כנראה שהעסק הזה טבוע בו חזק כי אחרת אין לי הסבר למה הוא לא עושה את הסוויץ' הזה. זה ברור שהוא צריך להסתכל על עצמו במראה, אבל גם באיגוד השופטים צריכים לראות איך הם מתייחסים אליו באופן הוגן כמה שיותר - התפקיד שלהם זה לשפוט באובייקטיביות ולא ע"פ ריפיוטיישן, וביינתים הם נכשלים בזה (מבחינתם).

--------
    http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...rce=twitterfeed
    בעניין אחר שדנו עליו פה קודם, הביקורת שהעביר שירר ב-MOTD על ג'ו אלן שלוקח מסירות קצרות מדי בניגוד לג'רארד... אז כשראינו איך ג'רארד נראה בשיטה שהיא הרבה פחות ישירה מהשיטה של בניטז, הודג'סון ודלגליש אני לא מבין איך בכלל אפשר לשים אותו כדוגמא למשהו; ואחרי שראינו את הסטטיסטיקות מוכיחות שאלן מוסר הכי הרבה כדורים ארוכים אצלנו באחוזים הכי טובים, גם רודג'רס תוקף את הדברים של שירר:

'Unbelievable. Our so-called pundits who don’t know the dynamics of a team and how it functions. Joe will prove an absolute bargain.'
    “Joe, offensively, has more than what a lot of people have seen, just because he’s had to play more of a sitting role. That comes when Lucas is back,”

לא יודע איך תעבוד שלישיית קישור של לוקאס-שאהין-אלן, על פניו שלושת השחקנים מצטיינים באזור מחצית המגרש ומנהלים את המשחק מאוד עמוק. מישהו מהם יצטרך להיות טוב מאוד בעמדת הקשר ההתקפי, אני משער שזה יהיה שאהין/ג'רארד ברגע שלוקאס יחזור.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אתה לא יודע איך זה יעבוד? זה "יעבוד" בדיוק כמו שזה "עובד" כשג'ררארד על המגרש.
    אפשר להבין למה רוג'רס רצה את סיגורדסון, הוא קשר התקפי מסוג שפשוט אין לנו, אז אני לא ממש תמכתי בחתימה כי אני לא חושב שסיגורדסון הוא שחקן טוב מאוד אבל היה צריך ללכת על מישהו אחר מסוגו.

13. oranfu Member

במה הוא בדיוק שונה משחקנים אחרים שיש לנו?

14. Big Virgil Member

לשאהין אומנם יש הרבה מה להוכיח כרגע, אבל יש לו ברגליים הרבה יותר ממה שראינו עד עכשיו והוא יכול להיות השחקן שיעשה מבחינתנו את ההבדל. הוא זה שאמור למלא את החלל הזה שאתה מדבר עליו וכן אני יודע שבתפקוד הטבעי שלו הוא אינו קשר התקפי קלאסי.
    שורה תחתונה מבחניתי, סיגורדסון לעומת שאהין? אין שאלה בכלל.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאהין מנהל משחק, הוא לא שחקן שמתמחה בתנועה ללא כדור לעומק כדי לנצל מצבים, הוא לא שחקן של שליש שלישי, הוא שחקן של מרכז מגרש.
    סיגורדסון הוא איום על השער, אם זה בבעיטה מחוץ לרחבה או בתנועה לרחבה כחלוץ שני, אני לא מבין למה לא רכשנו טייפ קאסט כזה ולא את השחקן עצמו. ברגע שמשחקים 4-3-3 ו3 הקשרים המרכזיים הם לא כאלה שיכולים להציע הרבה ברחבת היריב זה הופך אותך להגנתי יותר גם מספרית וגם איכותית.