ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Big Virgil Member

למרות שסוסו הוא לא שחקן אגף טבעי, יש לו גם את הכישרון לרכז את המשחק מהאגף והוא עושה את זה בצורה מרשימה עד עכשיו. שימשיך כך והוא יגיע רחוק. הוא ניחן בראיית משחק נהדרת מסירה טובה ודריבל מעולה, פשוט כיף לראות אותו משחק.

ג'רארד לא מזכיר בשום מובן את השחקן שהוא היה, והיה צריך לצאת היום במקום שאהין שיש לו הרבה יותר מה למכור כרגע מבחינה התקפית והגנתית מלג'רארד, למרות שהוא נראה עדין קצת שייקי.

סוארז, עם כל הביקורת עליו, הוא שחק ההתקפה הטוב ביותר שלנו ובפער ניכר.

אני רוצה לציין לטובה את ויזדום שנתן עוד תצוגה נהדרת, גם בגילו עושה כמעט הכל נכון, בטוח מאוד עם הכדור חזק ויציב ובעל נוכחות מעולה בהגנה ובהתקפה.

ג'ונסון לעומת זאת הוא כרגע,על-פי דעתי, הוא השחקן שהכי פחות מצליח לשחק בשיטת המשחק שרודג'רס מנסה להנחיל, הוא תמיד נראה לחוץ וכמעט אף פעם לא עושה את הפעולה הנכונה.

המתחרה הגדול שלו זה סקרטל, למרות שהיום היה לו משחק סולידי ורגוע.

2. פול סקולס Member

אני סוטה לרגע מהדיון, אבל רונאלדו השתפר בקטע של הצלילות, עוד בסוף התקופה אצלנו וגם אצל ריאל מדריד.

אני חושב שמהרשימה שנתת, סוארז ודרוגבה הכי מגעילים (מסכים איתך שסוארז לא קיבל כמה דברים מאוד ברורים שהיה צריך לקבל לזכותו במחזורים האחרונים).

3. oranfu Member

כמו שאמרתי, הבעיה הכי גדולה שהוא לא מקבל פשוט כלום, לא משנה כמה זה ברור.
    שאר הצוללנים מקבלים עדיין שריקות, גם על צלילות שלהם לפעמים.

4. itay2789 Member

הציטוט הכי חשוב של רודגרס
    בעצם אנחנו מחכים עד ינואר. עד ינואר אנחנו נמשיך לדשדש בעשירייה התחתונה. זה מה שאפשר לצפות מההתקפה שלנו וידענו זאת אחרי ה 31 באוגוסט והבלאגן שעשו שם.

5. Mellow29 Kopite

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שיצרנו מספיק מצבים, היו פה ושם אבל לא ראיתי את בגוביץ' מזנק יותר מפעם אחת וזה בעצם מסכם את הכל.
    בMOTD לורנסון דיבר בזמן שהראו קליפ של מה שאני מנסה להסביר על המועדון הזה כבר 3 שנים, איך שבזמן הגבהות וכדורי רוחב יש לנו שחקן בודד ברחבה ו0 שתוקפים את הכדור ברחבת החמש. הראו את זה יפה מאוד בקליפ ואני לא מבין איך אני רואה את אותו דבר ב95% מהמשחקים שלנו כבר שנים. אם זאת הגישה לגבי המספרים שצריכים להיות ברחבה, פשוט אל תעבירו כדורי רוחב, לא יכול לצאת מזה שום דבר.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי הרבה מה להגיד על המשחק, רק נקודה אחת (בעצם, 2 נקודות עם קשר חזק) שדיברתי עליה בעבר:
    הראשונה היא שאתמול ג'רארד ממש חיבל לנו במשחק. בניגוד למשחקים אחרים, בהם הוא לא התעלה מעל השאר אבל גם לא היה גרוע, אתמול הוא בהחלט התבלט לרעה. עד לרמה שבדקה ה-60 הייתי מכניס את אסאידי במקומו ונותן לסוסו לשחק קצת מאחורי סוארז, אולי ההגנה המסריחה של סטוק הייתה נפתחת.
    והשנייה, היא ששאהין צריך לשחק במרכז השדה וג'רארד קדימה. זה כל כך זועק, שאהין הוא פליימייקר בכל רמ"ח איבריו, ג'רארד פשוט לא, וגם ה-3 גולים שהטורקי כבש לא משנים את זה שהוא צריך לשחק לצד ג'ו אלן. הוא לא מספיק התקפי ואין לו דריבל או סטייט אוף מיינד שמתאים לקשר מאחורי חלוץ. וגם יש את הנקודה הפעוטה הזאת שג'רארד פשוט גרוע במרכז השדה ברוב המשחקים. אני מאוד מקווה שרוג'רס רואה את זה כמוני, אלן ושאהין חייבים לשחק אחד עם השני והם יכולים ליצור הנעת כדור מצוינת, למרות שלג'רארד יתרון בכל מה שקשור להגנה על פני שאהין.

זהו, דברים אחרים כבר נאמרו פה, וויזדום וסוסו בלטו מאוד לטובה, האגף השמאלי שלנו היה רע (סטרלינג היה טוב כשעבר ימינה), לא מספיק שחקנים בהתקפות ולא מספיק קילריות מול השער. אני מאוד מאוכזב מההתנהלות של רוג'רס אתמול, ג'ו קול? באמת? שחקן גמור, שהוא ודאונינג יעזבו אותנו כבר, עול מקצועי כזה שנים לא ראיתי.

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/12
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין ג'ררארד נתן פס אדיר לגול שהוא בין הבודדים שיכולים לתת פס כזה וכמובן שג'ונסון מעיף את זה עד לישראל, השחקן הכי אובר רייטד שיש בחיי. אחרי דאונינג.

יש למישהו לינקים להורדה של BEING LIVERPOOL מהפרק ה-1? הלינקים שיש לצפייה ישירה לא מסונכרנים מבחינת וידאו/אודיו והלינקים להורדה שאני מצאתי מתים.

9. oranfu Member

אין בכלל מה להגביה נגד סטוק. הם עם כל השחקנים ברחבה ולנו גם אם כולם ייכנסו פנימה אין ממש אף אחד (למעט הבלמים שלנו) שיכול אולי לנצח אותם במאבקים האלה.
    אני גם לא חושב שזו היתה תוכנית המשחק. זה היה בעיקר ג'רארד (שעושה רושם שהוא לחלוטין לא מתאים לשיטה החדשה, או מתעקש לא להתאים) שניסה כל הזמן להגביה לרחבה, לא משנה איפה הוא על המגרש ומי ברחבה.
    הוא חייב לרדת לספסל לדעתי במשחק הבא.

10. oranfu Member

תנסה להוריד את מה שיש בלינק שפורסם בעמוד הקודם (עם דאונלואד מנג'ר) ולראות במחשב. בערך 200 מגה ויורד מהר.

11. skyday20 Member

being liverpool. part 1.

זה בHD. הסרבר הזה לא מהיר.

http://ul.to/yn8s5050
    http://ul.to/bq67ra4r

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה לשניכם.

ג'ררארד לספסל אני מסכים וחשבתי ככה גם לפני מנ יו אבל אז הוא נתן משחק גדול אז זה דחה קצת את ההחלטה. עכשיו הגיע הזמן, הוא גם יחזור עייף אחרי שנתן 180 דקות של הקרבה ונחישות עבור הנבחרת שהוא כל כך אוהב.

13. oranfu Member

שלבי זומן לנבחרת אנגליה.

14. Mellow29 Kopite

הוא קיבל אדום במשחק האחרון כך שהוא לא יהיה עייף במיוחד, לצערי אני לא בטוח שהבעיה שלו עד עכשיו הייתה עייפות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

15. skyday20 Member

לא ברור לי מארק לורנסון, הוא יוצא נגד Wait for it....

.Being: Liverpool.

מארק אומר: ''this show comes across as American schmalz.''

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...ocumentary.html
    בינתיים ראיתי את חלק 1 ו3. לדעתי זה מציג את הקבוצה בצורה מכובדת, ובאור חיובי.
    הוא מוסיף שהאגדות של ליברפול כמו שאנקלי היו מתביישות בזה.
    בתור תוכנית אמריקאית, זה בטח מוסיף למודעות של המועדון שם, משהוא שהבעלים כנראה מעוניינים לקדם.
    ברשת האוהדים מעריכים את היוזמה, זה זוכה לתשומת לב גם מאוהדים ניטרליים,
    ובת'רד הזה היה אפשר לקרוא דעות חיוביות.

אז מאיפה הוא הגיע עם היציאה הזאת, שזה לא דבר שמתאים למועדון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
    אוהדי ליברפול פה מסכימים עם לורנסון?
    ------------
    ----------