ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. genadi23 Member

שמעו בוריני לא מתפקד ולא מספק שום דבר ממה שציפו ממנו צריך להוריד אותו לספסל ולשחק עם חולית התקפה של סטרלינג סוארז וסוסו ועם ועם קישור של ג'ררד שהין ואלן והם חטרפו על הגנה בליגה וגם באירופה חבל שליברפול מזלזלת בליגה האירופית זה המפעל שיכול להכניס כסף חשוב למועדון לעתיד בשביך להביא חלוץ בינואר אבל בגדול כיף לראות כל משחק את ליברפול שולטת אומנם חבל שבלי יותר מדי גולים אבל אני מקווה שזה יגיעה

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורי, אני לא יודע מה להגיד כבר, צריך להקדים טיסה למכה, אני אקריב את עצמי רק שלא נרד ליגה.
    למה כל מצב של אודינזה נכנס אני לא מבין? לא כל כך ראיתי מי אשם בגולים שלהם כי הוא היה בצד של אנפילד רואד ואני הייתי בקופ אבל מרושם ראשוני נדמה היה שג'ונסון וקאררגר פישלו. חבל שאנחנו לא מסוגלים להיות סולידיים בהגנה העונה, אין לנו 1-0ים, נצחונות יבואו רק אם נכבוש יותר משער וזאת בעייה כי זה לא שאין כשלים בהתקפה...
    שלבי כבש שער מצויין אבל היה מאוד מאוד רשלן עם הכדור היום, יותר מדי איבודים הוא פשוט החריב לנו התקפות.
    זהו מה אני אגיד, ראשון נגד סטוק אולי אני אכנס דקה 10-15 למגרש כשנוביל 2-0 ואז יהיה קשה להם לחזור מזה למרות שאני בפנים כבר.

אגב, מילה טובה לאוהדי אודינזה, השתגעו שם ביציע שלהם איזה אלפיים בערך, שרו וקפצו 90 דקות, גם בפיגור.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/12
  3. Big Virgil Member

אורי, בגדול אני מסכים. קראגר לא ברמה זה ברור, אבל רק בשביל הרקורד גם בלי קראגר אנחנו סופגים שני שערים למשחק לכל הפחות (חוץ מנגד סנדרלנד). זה מראה על בעיה יותר עמוקה מקראגר, משהו בהגנה שלנו פשוט לא דופק, או לחלופין, דופק לנו כל משחק.
    באמת שרציתי לכתוב שקואטס היה נהדר היום אבל הגול העצמי הזה פשוט חירב הכל.

בנוגע לבוריני, הוא שחקן שרודג?רס הביא ורודג?רס מאמין בו. לכן למרות שכרגע הוא בהחלט לא משכנע אני חושב שרודג?רס ימשיך לתת לו קרדיט, ראה ערך דאונינג בעונה שעברה(למרות שבשום צורה אני לא משווה בין השניים). אפשר רק לקוות שישתפר

בנוגע לרודג?רס, הוא דיבר כשהגיע על המודל של ?אנפילד כמבצר? זה הדבר הראשון שהוא חייב לשפר. כולנו נשבנו בקסמיו ואף מרוצים מאיך שהקבוצה נראית ומשחקת, ואני לא לוקח את המשחק הזה כדוגמה למרות שזה בהחלט היה הפסד מתסכל. הדבר השני שהוא חייב לשפר זה את ההגנה, כמו שכבר ציינתי מקודם.

אלן עם משחק פושר, לא מדוייק וחד כמו שהתרגלנו, ובכלל כל הקבוצה הייתה נקצת כבויה ולא מתלהבת, עד לכניסתם של סוארז וג?רארד.

כמה נקודות אור:
    סוארז אולי סוף סוף הופך להיות הסקורר שכולנו חלמנו ויודענו שהוא יכול להיות.
    ריינה היה יותר טוב וסוף סוף לא עלה לנו בגול.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק היום, כמה דקות בוריני שיחק? אם הוא שיחק את כל המשחק סיכוי נמוך שהוא יפתח נגד סטוק. בכל מקרה, אני חושב שאם הוא ימשיך לפשל עוד משחק-שניים, זה יהיה המבחן האמיתי של רוג'רס - האם הוא יעשה את הדבר הנכון ויוציא אותו מההרכב, בהנחה שסוסו ימשיך להבריק. אני חושב שהספרדי ממש עושה הבדל, אפילו יותר מטרלינג, הוא יודע לפתוח הגנות כמו שאף שחקן שלנו לא יודע... נראה מה יהיה ביום ראשון מבחינת השיתוף שלו.

5. skyday20 Member

https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/Football%20premier%20League/o2-40x40%20-%20Copy.Xxx

6. oranfu Member

למרות ההפסד המעצבן והמתסכל, אני דווקא ראיתי דברים טובים היום.
    אם מסתכלים על הסטטיסטיקה, היינו בשליטה כמעט מוחלט במשחק וזה לא היה בדיוק ההרכב החזק שלנו ואודינזה היא קבוצה לגמרי לא רעה. (כשאני אומר סטטיסטיקה אני מדבר גם על איומים על השער).
    יש כמובן בעיות, אבל ממשחק למשחק אני יותר מתרשם מרודג'רס.
    תזכרו שלפני תחילת העונה לכולנו היה ברור שהסגל קצר מאוד וגם חסר איכות, אבל אנחנו רואים משחקים טובים. הנעת כדור, יצירת מצבים..
    חסר כמובן חלוץ,חסר עוד שחקן ברמה בקישור ההתקפי (אני מדבר על שחקנים להרכב ולא בסגל בכלל) אבל רואים התקדמות ברמת המשחק. שנים לא ראינו את הקבוצה כאילו היא יודעת מה היא רוצה לעשות על המגרש.
    ההגנה עם זאת היא כבר בעיה גדולה. כמות הטעויות שאנחנו עושים העונה היא גדולה מאוד.
    היום קיבלנו שוב 2 גולים מטעויות של ההגנה ועוד גול עצמי. אנחנו רואים שקבוצות מתקשות לייצר מולנו מצבים, אלא אם הם נובעים מטעויות שלנו.

והדבר אולי הכי מעצבן הוא, שזה לא יאומן כמה חדה כל קבוצה נראית נגדינו, זה נמשך כבר הרבה זמן. כמעט כל בעיטה נגדינו היא גול, וחלק לא מבוטל מהם הם גולים שאם נותנים לשחקן 10 מצבים כאלה הוא מכניס אולי אחד. זה היה עם הוולה של ווסט ברום, הגול של רפאל, היום המגן השמאלי שלהם שבנגיעה כובש מ20 מטר אלכסונית כדור מדויק לפינה הרחוקה, וכל זה בזמן שאנחנו לא מצליחים לכבוש במצבים הרבה יותר נוחים.

7. StevieG Member

מה שחסר לנו, ושלבי לא עשה את זה מספיק, הוא ההצטרפות של הקשר ההתקפי לתוך הרחבה. כשהוא עשה את זה, זה נגמר בגול. להערכתי, אנחנו נראה את זה קורה הרבה יותר כששאהין ישחק. הוא שחקן כ"כ חכם וכבר כ"כ חשוב לאיך שאנחנו משחקים.

סוארז מתחיל להראות כמו הפרי קיק ספשאליסט שקיוויתי לראות בקבוצה כבר הרבה זמן. יש לו בעיטות חופשיות מדהימות לאחרונה.

לגבי ההגנה, אין לי מה להוסיף. אולי כדאי שנשחק עם רביעייה אחורית של המילואים, כי הבוגרים נראים הרבה פחות טוב מהם.

8. Ori8 Member

אני חושב שקו ההגנה הגבוה יחסית של רודג'רס עולה לו בשערים אומללים ועולה לו בהפסדים. בואש כשל עם זה כישלון טוטאלי בצ'לסי ולמרות שלא מדובר באותו קו כי הפורטוגלי רצה שטרי ולואיז/קייהיל ישחקו חלוצים ורודג'רס פחות כזה, מדובר בעניין דומה. זה מתכון לאסון וזה לא מקרי שאנחנו לא מצליחים לשמור על שער נקי מול אף יריבה. גם בניטז ניסה לרוץ עם זה וחזר למקורות כשהבין שזה מתכון לאסון.

השחקנים שלנו מאבדים לפרקים מאוד גדולים במשחק את הריכוז, הקבוצה מפסיקה לשמור, מפסיקה ללחוץ ובגדול מפסיקה לשחק ואז המשחק הולך לאיבוד ונותנים לנו בראש. לא חושב שזה בגלל שאגר&סקרטל בכושר פחות טוב מבעונה שעברה אם כי גם בגלל זה..

מסכים עם תומר לגבי בוריני/סוסו. יהיה מעניין לראות עד לאן ימתח רודג'רס את הגבול כשהאיטלקי נראה כמו שהוא נראה (על הפנים למען הסר ספק). הספרדי חייב לשחק, בטח ובטח מול סטוק, כשהוא וסטרלינג היחידים אולי שמסוגלים לפרוץ את הבונקר הקשה הזה. הולך להיות סופר קשה להגנה מול קראוץ' (אואן?) ובגדול אני מתכונן ל-90 דקות מאוד מאוד לא נעימות, ש-3 הנקודות בהן הוא לא פחות מגורלי.
    כנראה המשחק הכי חשוב שלנו עד כה העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/12
  9. oranfu Member

אני לא חושב שקו ההגנה הגבוה הוא הבעיה. זה לא שעוקצים אותנו כל הזמן במתפרצות..

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

11. oranfu Member

דניאל אגר חתם על חוזה חדש במועדון.

"I feel I belong here and as long as the manager and the owners want me, I'll be here."

12. Mellow29 Kopite

חדשות נהדרות לגבי אגר. לא ראיתי, יש מקור כלשהו שמפרסם מהו אורכו של החוזה החדש?

13. oranfu Member

הדיבורים אמרו עד 2016, אבל לא ראיתי משהו רשמי.

14. Mellow29 Kopite

מעניין. ג'ו קול היום חוזר לשבת על הספסל אחרי שהחלים מפציעה, דאונינג שוב ביציע.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...rs-methods.html
    במקרה או לא, היום התפרסמה כתבה עליו והוא "נעלב" מהיחס של רודג'רס כלפיו. אני חושב שהוא נתן משחק טוב נגד אודינזה ובטח שיכול לעזור לנו מהספסל יותר מג'ו קול, אבל אם זה המחיר והכיוון הוא מכירה בחודש ינואר, אז שיהיה כך.

15. Ori8 Member

פשוט נפלא שמשחק אחד סביר נגד אודינזה לא עושה על רודג'רס רושם. מעדיף את קול עם הידיים על המותניים בכל רגע על המגרש. עד ינואר הדשא היחיד שדאונינג צריך לראות זה בליגה האירופית.
    אני מסתכל על השלישיה הקדמית בהרכב ולא מאמין. סוסו, סטרלינג וסוארז. איזה כיף.
    בוריני יאלץ לשדרג את המשחק שלו בכמה רמות כדי לחזור להרכב ומאוד מרגיע לראות שלברנדן באמת אין באנקרים. מי שטוב - משחק. כמו במועדון כדורגל תקני.