לדעתי הוא התכוון למסירה של קואטס שהוא בקושי הגיע אליה. מלבד זה גם אני לא הבחנתי במשהו חריג,והריצה מול לוקאקו היא בהחלט נקודת זכות.
המסירה החזקה מדי של קואטס נזקפת לחובתו של קראגר? אני לתומי חשבתי שאם מישהו מוסר מסירה לא טובה זה האחריות שלו, לפי מה שאני זוכר מהסיטואציה קראגר עשה את מה שיכל והגיע לכדור. זה שהוא לא מהיר כמו *הכנס כאן שם אקראי* זה ידוע, אבל זה מצב נתון אז מה יש לקטר עליו?
אני לא מדבר רק על המסירה של קואטס. וזה לא שקראגר גרוע במיוחד היום. לא לזה התכוונתי. אבל הוא לא טוב. אין לי שום ביטחון כשהוא משחק.
אני הגבתי על מה שStevieG כתב. את ההודעה שלך לא הספקתי לראות כשכתבתי את שלי. ואני מסכים שהוא לא משרה הרבה ביטחון. אבל הוא גם לא איום ונורא כמו שעושים אותו. ובקשר להנעת הכדור שלו, אני לא חושב שאם הוא היה בן 26 הוא כן היה מניע,הוא מוגבל בתחום בלי קשר לגילו.
פאצ'קו נמנם כל המחצית הראשונה, במחצית השנייה התעורר ונראה טוב. אסיידי מצוין. קראגר לא משרה בטחון? כל ההרכב שלנו, כל ה-11 ללא יוצא מן הכלל, לא משרים עלי בטחון. במקרה של וויזדום, שמשרה עלי פחות בטחון מג'ונסון, וקואטס, שמשרה עלי פחות בטחון מאגר, אני יודע שהחשש הזה והסיכוי הגדול יותר שיעשו טעויות בהווה ישתלם לנו בעתיד. במקרה של קראגר, שמשרה עלי פחות בטחון מסקרטל, אני יודע שהחשש הזה והסיכוי הגדול יותר שיעשה טעות מתקזז עם כמה יתרונות שהוא מספק לנו גם היום. לדעתי היום הוא משחק טוב מאוד, וגם קואטס. מקווה לא לנחס, אבל הלוואי שבכל משחק ישחק כמו היום. יסיל ודאונינג צריכים לצאת, סינקלר וסוסו פנימה. השניים הראשונים במקרה הטוב לא מועילים, במקרה הרע מזיקים... ג'רום סינקלר עולה לשחק. בגיל 16 ו-6 ימים, השחקן הצעיר ביותר אי פעם שמשחק בליברפול.
לקראגר היתה מחצית שניה טובה. עדיין יש לי אפס ביטחון בכל מה שקשור אליו. מצטער. סוסו ממשיך להראות מה שהוא יודע. פאצ'קו עם מחצית ראשונה סבירה ומחצית שניה טובה. אסעידי נראה טוב מאוד לדעתי. קואטס במשחק טוב. וויזדום ורובינסון עם משחק לא רע. הנדרסון לא עשה יותר מדי לטעמי. אולי בגלל התפקיד שלו. דאונינג כרגיל, שום פעולה חיובית במשך כל המשחק. נורי איש המשחק מבחינתי. היה טוב מאוד. ניהל את המשחק, יצא קדימה, חטף כדורים. הבקיע צמד כמובן.
זה היה מקרה של הרכב שני שמשחק הרבה יותר טוב מהראשון? אולי כדאי להמשיך בליגה עם חלק מהם. אחרי התחלה כזאת לא יקרה כלום אם חלק מהבכירים ינוחו קצת. - Huge upset at Hawthorns. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx Liverpool win. מזל''ט על הניצחון הראשון במסגרת אנגלית רשמית עם רוג'רס.
נצחון נהדר, הראשון שלנו מול יריבת פרמייר-ליג העונה, וכשזה מגיע עם יכולת נהדרת במשחק חוץ בהרכב כ"כ צעיר, זה משמח כפליים. לא יודע מאיפה להתחיל את המחמאות. ג'ונס עלה לנו בשער מוקדם מאוד אבל אח"כ נתן משחק טוב מאוד, שני הבלמים בהופעה ברמה גבוהה מאוד ואמנם זה משחק גביע אבל הם התמודדו מצוין מול לוקאקו ושאר ההרכב הראשון של WBA. האגף השמאלי היה יותר דומיננטי (בעיקר בזכות מי שהיה למעלה), רובינסון טוב מאוד אבל גם וויזדום נתן משחק סולידי. דאונינג הסריח את המגרש 90 דקות וצריך להשאר בבית לפני הנסיעה לנוריץ', אסאיידי בהופעה נהדרת עשה צחוק מהצד הימני של ווסט ברום והוא יכול להיות שחקן פרמיירליג טוב מאוד. היה ראוי לתואר ה-MOTM אבל שאהין עם שני שערים מצויינים, היה ממש בכל מקום על המגרש, מתיקולים על קצה הרחבה שלנו ועד לטאפ-אין בסיומו של מהלך כדורגל פנטסטי. סוסו נגע בכדור פעמיים מאז שנכנס, וחתיכת נגיעה הוא נתן. :aaa8: פאצ'קו עם חצי שני טוב מאוד, הנדרסון היה דומיננטי בעיקר במחצית הראשונה אבל נלחם חזק וזכה בהרבה כדורים. יסיל הלך לא מעט עם הראש בקיר ובטחון עצמי מופרז אבל שאפו שיהיה. סינקליר נכנס לספרי ההיסטוריה ועשה תנועה יפה בשער השני, חשבתי לרגע שהוא זה שכבש וזה יכל להיות מדהים בתוך דקה מהחילוף, אבל שיסתפק בזה ביינתים. יאללה, הפנים לסיבוב הרביעי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx Nuri Sahin is from Turkey, Nuri Sahin is a red, Nuri Sahin makes a boss kebab wrapped in pitta bread http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
כמה כשרונות יש לנו. זה הולך לחסוך לנו כל כך הרבה הוצאות על שחקנים בעתיד הקרוב והרחוק. יש לנו משחק ביום שבת בנוריץ', לפי איך שכמה שחקנים צעירים שיחקו היום יהיה לא פשוט לרודג'רס לבחור את ההרכב. אני הייתי הולך על: ריינה ג'ונסון, קואטס, סקרטל, וויסדום שאהין, אלן, ג'רארד אסיידי, סוארז, סטרלינג סוסו, רובינסון, קראגר (פחות התקפי לב היום ובכללי משחק קצת יותר טוב ממה שהתרגלנו), ג'ונס, הנדרסון ועוד שניים על הספסל.
איזה כיף זה מנג'ר עם אומץ לשם שינוי. אני אישית לא זכיתי לראות אחד כזה אצלנו חוץ מדלגליש בחצי עונה הראשונה שלו, וזה פשוט הנאה צרופה. אחרי השוק הרציני של ה15 דקות הראשונות שלטנו רוב הזמן במשחק, שאהין כמובן גם בלי השערים היה מעל כולם, ניהל את המשחק ביד רמה וכמו שמצופה ממנו. הנדו לצידו נתן עבודה טובה מאוד, כשפאצ'קו השלים את שלישיית הקישור בצורה מצוינת, לצד היעלמויות בחלק מהמקרים כשהוא כן היה מעורב הוא היה פנטסטי בעמדה הטבעית שלו. נמשיך קדימה, אסאידי עשה גיהנום למגן שלו, וכמובן בישל את השני לשאהין, נראה לא רע בכלל היום ואם הוא ימשיך להתקדם ככה הוא ירוויח את מקומו בהרכב. דאונינג היה דאונינג. יסיל היה סביר לדעתי ולא יותר, נתן כמה מהלכים בסדר אבל רוב הזמן היה נעלם מבחינת איום על השער, מבחינת הנעת הכדור היה טוב מאוד והשתלב עם פאצ'קו יפה מספר פעמים. בהגנה שלנו קואטס בהופעה נפלאה, הרוויח את מקומו לצד סקרטל לגמרי. מבחינת המגנים, רובינסון פתח שייקי אבל המשיך מעולה, צריך לפתוח אם אנריקה פצוע ואולי גם אם לא. וויזדום מאוד יציב, נראה בחור חזק ונוח עם הכדור, אחלה משחק. לקראגר היו את הפשלות שלו אבל רוב המשחק גם היה טוב. סוסו מהספסל פשוט במהלך אחד הראה בדיוק למה הוא שחקן שתפור על השיטה של רוג'רס, ובעיקר כמה ראיית המשחק שלו מצוינת: רוב השחקנים כמעט ללא יוצא מן הכלל היו בועטים במצב הזה. סוסו הרים את הראש, ראה את האופציות מימין ומשמאל, שיתק 3 מגנים ושיחרר את הכדור לאסאידי שכל מה שהיה צריך לעשות זה לספק כדור מדויק מספיק לשאהין. כמה כשרון יש לילד. ההרכב שלי לנוריץ': ריינה אנריקה/רובו קואטס סקרטל ג'ונסון שאהין אלן סטרלינג ג'רארד סוסו סוארז כשאסאידי בהחלט מאיים על מקום בהרכב אם הוא כשיר לשחק.
עם כל ההתלהבות, לא נראה לי שאנחנו ברמה של לתת פור שחקן לנוריץ'. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx יש לי קצת בעיה עם ההרכב הזה (כמובן עם סטיבי שברח לך), סטרלינג כן שחקן אגף אבל סוסו לא ולדעתי הוא צריך להיות בעמדת הקשר הקדמי שממנה גם יצר את השער היום ובכלל יכול לסכן את השער. באגף הוא קצת מתבזבז. הייתי שמח אם רודג'רס באמת היה שוקל לשחק עם ג'רארד כ"חלוץ" במרכז, סוסו קצת מעליו, וסוארז וסטרלינג באגפים. זה קצת בעייתי מבחינת רוחב כי סוארז לרוב נכנס למרכז ויכולה להיות צפיפות רצינית, אבל חוץ מאסיידי וסטרלינג אין לנו ממש שחקני קו טבעיים. אנחנו נגד סוונזי בבית בסיבוב הבא. המשחק ב-29 באוקטובר.