ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. Ori8 Member

היה כל כך נפלא כשלא היית פה, אולי תחזור לחור שלך ותעזוב את כולם בשקט?

2. itay2789 Member

טוב נעבור לענייני ליברפול: קלי לפי הערכות דומה לפציעה של לוקאס וגארי גארדנר מוילה שנפצע בתחילת העונה. זה בערך 8 חודש מה שאומר שהוא יהיה מוכן רק לעונה הבאה. הבן אדם פצוע כל עונה ויש להדגיש שהפציעות שלו הן תמיד קשות. הוא לא מסוגל לרוץ בהרכב יותר מחודשיים בלי פציעה משמעותית. זה קרה גם בתקופה של קני פעמיים אני חושב. לאגר אין שבר ולפי הסוכן הוא יחזור לאימונים אחרי שהנפיחות תעבור, אבל בוא נניח שגם אגר בחוץ לחודש לפחות (בטוח מחמיץ את נוריץ וסטוק וכנראה גם המשחק נגד רדינג אחרי הפגרה. נקווה שיהיה בסדר לדרבי בגודיסון). בוריני ההערכות זה שבועיים וחצי גג אבל זה עדיין אומר שהוא בחוץ לנוריץ וכנראה סטוק. זה ייתן לסוסו,אסאעידי הזדמנויות לשחק עם סוארס וסטרלינג. בכל מקרה זה מביא את הסגל שלנו TO HIS KNEES עם העובדה שיש גם קארלינג קאפ או קפיטל וואן קאפ מה שזה לא יהיה חח, וגם ליגה אירופית, וזה אומר שייתכן ושחקנים ישחקו גם בחמישי וגם בראשון (שלבי בחוץ ל 3 משחקים בליגה וכיוון שגם לוקאס בחוץ זה אומר ששאהין אלן וגאררד ישחקו הרבה ברצף בהנחה שהם לא ייפצעו. מזל שיש גם הנדרסון שייקל על אחד מהשלושה. )לגבי ההגנה: בצד ימין גונסון יתחיל לרוץ שם קבוע אלא אם כן ייפצע. בצד שמאל אנריקה יקבל צאנס ואןם ימשיך ביכולת הרעה, אז רודגרס יעבור לדאונינג או רובינסון. בכל מקרה בצד ימין יקבלו צעירים הזדמנות כמחליפים לגונסון

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/12
  3. oranfu Member

השחקנים היצירתיים של יונייטד נגעו בכדור?
    כנראה ראינו משחק שונה.

4. מזגן Member

אחחח מה היינו עושים בלעדייך תאמין לי! הספאם בוט עם האלגוריתם המשובח ביותר שאפילו גוגל לא הצליחה להמציא! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. Mellow29 Kopite

בואו נסכים לרגע שכל מי שכותב פה הוא בן אדם שראה כדורגל ומסוגל להבין דברים באופן בוגר. אפשר להתווכח ולהתדיין אבל הרמה של הדיון לא צריכה לרדת לכינויים מעליבים והתנצחויות לגופו של אדם.
    [/rant]

איכשהו ביומיים האחרונים קצת פספסתי, אז קלי בחוץ עד ינואר 2013 או שממש גמר את העונה? וזה כבר מאומת ע"י המועדון או גורמים רציניים? ואיפה אגר עומד בכל הנושא?
    באמת חבל על קלי, פציעה כ"כ מיותרת בדקה מיותרת במשחק שאין בו שום דבר טוב לקחת אחרי שנגמרו 90 הדקות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

כרגע נכנסתי וראיתי את ההודעה הרשמית: פפ סגורה ודארן בארגס עוזבים את המועדון. פפ היה המנהל הטכני של האקדמיה ודארן היה Head of fitness and conditioning. מעניין מי יבוא במקומם (אנשים שעבדו עם רודג'רס בעבר?) ואיך ישפיעו.
    http://www.liverpoolfc.com/news/latest-new..._medium=twitter
    הנה מה שיש להם לומר כפרידה.

הפרק השני של being Liverpool לצפייה ישירה כאן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/9/12
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסוגל להסכים על הפסקה הראשונה שלך ואני בטוח שאחרים גם כן לא. כולם בני אדם, לא כולם מסוגלים להבין דברים באופן בוגר ובטח שלא כולם מסוגלים לשמור על רמת דיון כדיון ולא להפוך אותו להתנגחות. ואגב אם כבר אתה מעלה את זה לדיון פומבי אז זה שההנהלה לא נוקטת פה צעדים נגד כאלה שכן מורידים את הדיון ונכנסים באנשים באופן אישי רק מגדילה את מספר המקרים האלה. אולי אם הדברים האלה היו מקבלים טיפול כמו שצריך, הם לא היו כל כך נפוצים בדיון שלנו.

קלי גמר את העונה, יש אישור בסקיי שהוא קרע את הACL שזאת פציעה מאוד נפוצה בNFL ובד"כ מלווה ב8-12 חודשים בחוץ. אגר ובוריני יעברו בדיקות נוספות לפני שנדע בדיוק.

נערך לאחרונה ב: ‏25/9/12
  7. Big Virgil Member

עידכון פציעות מהאתר של ליברפול:
    Martin Kelly is likely to be out of action for a significant period of time after scans revealed he suffered an ACL rupture of his right knee during the match against Manchester United on Sunday.

The England international will now require ACL reconstruction.

Meanwhile, fellow defender Daniel Agger, who was stretchered off the pitch 13 minutes before Kelly limped out of action, has suffered a significant bone bruise to the left knee.

No ligament damage was sustained but further tests will be carried out before it can be established when he will be able to return to training.

To add to Brendan Rodgers' woes, Fabio Borini has considerable swelling to the inner aspect of his right ankle though no fracture was detected on the X-ray.

The club's medical staff will wait for the swelling to reduce before an MRI scan can take place tomorrow to assess any soft tissue damage and determine when he may be able to return to playing.

קלי על פי כל הדיווחים לא גמר את העונה אלה את השנה, זאת אומרת שב2013 הוא יחזור.זו עדיין פציעה ארוכה של לפחות 3-4 חודשים, אבל כרגע גם לפי מה שהוא כותב וגם לפי סקיי הוא יחזור עוד העונה כנראה בתחילת 2013.

בנוגע לדארן בארגס- לפי מה שהוא אומר שינו לו את התפקיד (רודג'רס רצה להביא מישהו משלו) ולכן זה כבר לא שווה את החיים באנגליה (הוא אוסטרלי) והריחוק מהמשפחה.

בנוגע לפרק השני - כבר דובר על כך שהסדרה באמת עשויה טוב וכיף לראות את המועדון שאנחנו כל-כך אוהבים בחיי היום יום שלו. הפרק באופן כללי לא חידש הרבה.
    דווקא הפרק הבא שיעסוק ככל הנראה באייר ובמאחורי הקלעים של ההחתמות בחלון ההעברות אולי יכול לחדש לנו כמה דברים על ההתנהלות בפגרה בכל נושא הרכש.
    נ.ב יכלו לחסוך מאיתנו את הסצנה עם הבובה המביכה הזאת.

8. Mellow29 Kopite

אני מאוד פסימי בנוגע לסיכויים שלנו לעבור, וחבל לי כי לעוף בהזדמנות הראשונה מהמפעל שבו זכינו בשנה שעברה רק יגדיל את הלחץ על רודג'רס אבל אני לא רואה יותר מדי ברירה במצבנו. כשלעצמו המפעל הזה הוא לא אבדה גדולה ואנחנו ראינו אתמול את אברטון, מנ' סיטי כבר הולכות הביתה והיום גם ניוקאסל/מנ' יונייטד יפרדו מהמפעל. ועדיין, פחות משחקים לחבר'ה הצעירים וכו'.

לפי הליברפול אקו, סגל סופר צעיר יצא למשחק.
    מחוץ לסגל כדי לנוח: ג'רארד, אלן, סוארז, ג'ונסון, ריינה, סקרטל.
    מחוץ לסגל עקב פציעה: אנריקה, פלאנגן, לוקאס, בוריני, אגר וקלי. שלבי מורחק.
    ההרכב הצפוי:

ג'ונס
    רובינסון קראגר(ק) קואטס וויזדום
    הנדרסון שאהין סוסו
    דאונינג יסיל/מורגן אסיידי

מי שצפויים לשבת על הספסל הם הבלם סטפן סאמה (19) וג'רום סינקליר שחגג 16 לפני פחות משבוע, חלוץ שהגיע אלינו מווסט ברום לפני שנתיים. אם ישחק יהפוך לשחקן הכי צעיר אי פעם שמשחק במדי ליברפול בגיל 16 ו-6 ימים. השיא הנוכחי שייך לרובינסון בגיל 16 ו-250 ימים (נגד האל ב2010).

9. oranfu Member

באופן כללי אני רוצה לזכות בכל תואר אפשרי, אבל עם הסגל שיש לנו השנה זה פשוט מיותר לחלוטין מבחינתי הגביע הזה. שייתן לצעירים לשחק ולא יסכן אף שחקן משמעותי.
    ההרכב הצפוי גם מוצא חן בעיניי (חוץ מדאונינג) ואני מחכה לראות גם את סינקלייר, אבל זה נראה לי קצת מוזר שהוא מוזמן למשחק הזה ולא אנגו שלא קיבל עדיין שום הזדמנות ולא רק שמורגן ויסיל קפצו לפניו, עכשיו גם סינקלייר בן ה16.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו,
    אנדרו היטון צייץ אתמול שככל הנראה ווילסון, וויזדום, רובינסון, אסאידי, הנדרסון, פאצ'קו ויסיל יפתחו היום, ושסוסו וסטרלינג כנראה הרשימו מספיק בשביל לא 'להיבחן' במשחק הזה. ההרכב שלדעתי יפתח:

ג'ונס
    רובינסון ווילסון קראגר וויזדום
    שאהין הנדרסון
    אסאידי פאצ'קו דאונינג
    יסיל

יהיה מאוד, מאוד מעניין.

11. Mellow29 Kopite

ווילסון נראה לי כמו בזבוז, הייתי מעדיף לראות את קואטס מקבל דקות לקראת יום שבת. באופן כללי לא זכור לי שהסקוטי הרשים יותר מדי בפעם האחרונה שהושאל לבלקפול, אבל מצד שני זה לא שיש לנו יותר מדי שחקנים בסגל...
    לא מבין למה שסוסו לא ישחק 90 דק', במשחק מול נוריץ' הוא גם כך לא צריך להיות אופציה משמעותית מהספסל לדעתי, 30-40 דקות כמחליף לכל היותר ביום שבת זה מה שמחכה לו בסופ"ש. הוא צריך דקות משחק כדי להתפתח וחבל להחמיץ הזדמנות כזו.

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-f...00252-31910626/
    קלווין מקנזי איש הזוי. עכשיו הוא מאשים את משטרת דרום יורקשייר בכך שגרמה להכפשות כלפיו...הוא כמובן לא אשם בכלום ואין לו על מה להתנצל, אבל המשטרה אשמה בכך שהוא פרסם שקרים. לא מבין איך הוא בכלל מסתכל על עצמו במראה כל בוקר.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי רוג'רס רואה בווילסון משהו ורוצה לתת לו צ'אנס? אני זוכר שהוא בא עם המון ציפיות. בכל מקרה קואטס כנראה נח לקראת שבת, ואין לי מושג על סמך מה אתה אומר שסוסו לא צריך להיות אופציה משמעותית מהספסל. כשאין לך את שלבי ובוריני שמשחקים על העמדות שלו, כשלוקאס לא כשיר מה שמכריח את אלן לשחק קשר אחורי ואת ג'רארד לצידו, וכשאסאידי ושאהין כנראה עוד לא מספיק טובים לפתוח בהרכב - יש סיכוי לא קטן שהוא יהיה ב11 שלנו מול נוריץ', ועל אחת כמה וכמה האופציה המועדפת מהספסל.

13. Mellow29 Kopite

ניסחתי את עצמי קצת לא נכון. אוי ואבוי אם הוא יהיה ב-11 שלנו בשלב כזה, פשוט נורא אם בתוך חודש מקיץ שבו השקענו 20 מ' פאונד נטו אנחנו מגיעים למצב שאנחנו פותחים עם 2 ילדים בני 17-18...
    נראה לי שבשבת נפתח עם שאהין או אסיידי או דאונינג בנוסף להנדרסון שישחק ליד אלן וישחרר את ג'רארד קדימה.

אין לי שום בעיה שיהיה אופציה מהספסל אבל התפקיד שלו בסגל לא צריך להסתכם בכך, לזה התכוונתי. זה טוב שהוא עשה את הקפיצה הזו אבל הוא עדיין צריך לשחק בכל הזדמנות אפשרית, 90 דק' פה יהיו הרבה יותר מועילות עבורו מ-30 ביום שבת, ואני גם לא חושב שזה צריך לבוא אחד על חשבון השני.

נערך לאחרונה ב: ‏26/9/12
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי ואבוי לנו אם דאונינג יפתח במקומו. האידיאלי מבחינתי זה כמובן שאהין לצד אלן, ג'רארד מאחורי סוארז ואסאידי באגף ימין, אבל במידה וכמו שאמרתי אסאידי לא מספיק טוב בינתיים בשביל לפתוח, אני לוקח את סוסו לשם בעיניים עצומות לפני דאונינג. אבל גם אני בעד הנדרסון במרכז לפני שאני שם את סוסו מאחורי החלוץ, זה כן.

15. oranfu Member

סוסו כנראה פותח בשבת.
    וזה עדיף בהרבה הרבה הרבה על דאונינג.