ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. mr. bobby pires Member

הרבה זמן לא כאב לי הקבוצה כמו שכאב לי על ליברפול היום. כמה עם כמה תשוקה הם שיחקו, כמה הם רצו, כמה הגיע להם, ואם לא השיפוט ההזוי הזה, זה גם היה קורה.
    זה לא נראה טוב 2 נקודות בלבד. אבל גם היום וגם מול סנדרלנד הקבוצה שלכם הייתה שווה יותר. ליברפול חייבת עוד שחקן התקפה שיוסיף מחץ. פשוט חייבת. היה טעות למכור את קארול בלי להביא מחליף. מעניין אם יהיה להם את הכוח המנטלי לצאת מזה, כי פוטנציאל יש שם. לדעתי עוד שחקן ליד סוארז וסטרלינג יכול לעשות הבדל.

2. Strawberry Fields Member

9 שחקנים מסרו את הכדור באחוזי דיוק גבוהים יותר ממנו.
    הוא הצליח לעבור בדריבל רק פעמיים, איבד את הכדור 7 פעמים.
    בעט לשער 7 פעמים, למסגרת רק 3. להיות פעיל ונמרץ זה לא תחליף ללהיות טוב, אחרת קויט היה world-beater.

אם מה שהוא הציג היום נחשב מבחינתך למשחק טוב... אני לא רוצה לראות אותו נותן משחק שאתה מגדיר רע.
    שחקן "גדול" שפשוט מיותר ולא מתאים לאתוס של רודג'רס שמתבסס על החזקת כדור, משחק פשוט וחכם.
    יש גבול כמה פעמים אפשר להיתקע בקיר, לקום, להתפלא, להתבכיין ולעשות הכל שוב מהתחלה.

זה מה שהופך את כל העניין רק לעוד יותר עצוב.

3. Mellow29 Kopite

מה היו אחוזי הדיוק של ניית'ן דאייר וסקוט סינקליר בשנה שעברה בסוונזי?
    אני חושב שעצם השמירה על פוזשן קריטית עבור שחקני השלישיה המרכזית, ולכן אחוזי דיוק נמוכים כמו של ג'רארד נגד סנדרלנד הם קריטיים לישום השיטה של רודג'רס. אבל בשלישיה הקדמית אתה לא יכול להיות כ"כ בררן, השחקנים שם חייבים לנסות לעבור ולקחת מסירות קשות/בנגיעה/דרך שחקני ההגנה אחרת אנחנו נתמסר מסביב לרחבת ה-16 עם 95% השלמת מסירות ו-0 בעיטות לשער.

סוארז היה היום יחסית מסוכן והוציא 2-3 עצירות טובות מלינדנגארד, לא קיבל שריקה לפנדל אחרי פאול של אוואנס רק בגלל תיאטרליות. קצת חבל לי שהוא לא בועט טוב יותר מתוך הרחבה אלא מנסה לעבור לפעמים יותר מדי, וקשה להתעלם מכך שהנגיעה הראשונה שלו העונה פחות טובה מבשנה וחצי הראשונות, אבל בלעדיו ממש אין לנו מה למכור. אולי ההתקפה צריכה להבנות אחרת, כשסוארז הוא שחקן שמתווסף לעוד סופרסטאר משמעותי ולא משחק ככוכב הגדול בעצמו, אבל כרגע אין לנו מה לדבר על ההתקפה בלעדיו. זה אכן עצוב.

4. oranfu Member

אין לך מושג בכדורגל צר לי.
    סוארז מסר באחוזים פחות טוב מהאחרים.. אתה מבין שסוארז משחק בחוד,תחת הרבה יותר לחץ מאשר שאר הקבוצה והוא אמור לעשות כל הזמן דברים לא צפויים ולייצר מצבים כן?
    סוארז שחקן ענק ונתן היום משחק טוב, אבל לא יודע למה אני מצפה ממישהו שרצה את דאונינג ב20 מיליון ועדיין מחזיק ממנו. כל פעם שילד אחר עולה לשחק,גם אם זה הופעת בכורה בנחיתות מספרית נגד קבוצת השטן עם כל הלחץ, כולם תמיד יותר מרשימים ממנו.בהרבה. הרבה הרבה. סוסו עשה היום במחצית מה שדאונינג לא עשה עונה שלמה. על סטרלינג אין מה לדבר בכלל. אבל אתה עדיין מחזיק מדאונינג. ואת סוארז צריך למכור..

5. מזגן Member

האמת גם אני חושב שזה לא הוגן להשוות את אחוזי המסירה של החלוץ חוד ושאר הקבוצה. הלחץ על הכדור שבו הוא נתון הוא הרבה הרבה יותר גבוהה מאשר שחקנים במקומות אחרים במגרש. גם לטעמי לסוארז היה חסר היום לא הרבה כדי לעלות על לוח התוצאות.

אני אישית התרשמתי היום אולי זה ישמע מוזר אבל מאלן. זה לא השחקן הבריטי הטיפוסי. הרבה בטחון יש לו.

6. Big Virgil Member

לא נשמע מוזר בכלל, אלן משחק מצוין מתחילת העונה ומחזיק לנו את הקישור.
    למרות שדווקא היום, אם הייתי צריך להגדיר "אשם" בשער הראשון, זה היה הוא.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/12
  7. itay2789 Member

אלן נראה טוב ובכלל מרכז הקישור שלנו מצליח לשלוט במשחקים העונה.
    הבעיה היא שרודרגס צריך לעבוד עם חלק התקפי מאוד מאוד מוגבל עד ינואר.
    סוארס למרות שהוא מאבד כדורים/הולך עם ראש בקיר שזה הכל נכון, עדיין היחיד שבאמת מנסה לעשות משהו.כרגע החלק ההתקפי תלוי לחלוטין בשחקן הזה. סטרלינג, בוריני,אסעידי וסוסו זה טוב ויפה, אבל כולנו יודעים שבלי סוארס יהיה התצוגה שלנו בחלק הקדמי תהיה אפילו יותר מביכה ממה שרואים עכשיו.
    פציעה של סוארס ואנחנו באמת מדשדשים מעל הקו האדום.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/12
  8. Strawberry Fields Member

נכון הוא משחק כחלוץ. העמדה כנראה היחידה שבה אתה יכול להסריח כל המשחק, לתת פעולה אחת או שתיים טובות וכמעט כולם ישתחוו לרגלייך.

אני אפילו לא מדבר על רגעים בהם הוא נמצא תחת לחץ. אפילו מסירות פשוטות הוא מסבך. סיומות
    שצריכות להיות קלילות הוא מנסה להקפיץ מעל השוער. קבלת ההחלטות שלו לוקה בחסר.

ויפה מצידך להתעלם מכמות הפעמים שהוא איבד את הכדור, יותר מכל שחקן אחר. גם מהשחקנים היצירתיים של יונייטד.

מדהים איך אתה יוצר מציאות משלך כשאין לך טיעונים טובים.
    גם אני, כמו כולם, חשבתי שהסכום ששולם עליו גבוה יותר מהערך שלו אבל לרכישה שלו היו merits.
    אם הוא היה נותן בעונה שעברה את המספרים שנתן באסטון וילה אז כל העליהום עליו לא היה מתקיים.
    בקיץ עוד קוויתי שנוכל לראות העונה את השחקן שהיינו אמורים לקבל כשרכשנו אותו אבל זה לא קרה.
    זאת לא אשמתו של אף אחד (לא של קני, לא של קומולי, לא שלי) מלבד של דאונינג עצמו שהוא התברר כאחד שאין לו bottle.
    פעם היו כאן כאלה שחלמו על דייויד בנטלי. גם להם אין מושג בכדורגל? חבל שאתה נכשל לשכלל את
    האלמנט האנושי/פסיכולוגי שמגדיל את הסיכוי של כל תחזית של יום שטוף שמש להיגמר בסופות גשמים ולהפך.

9. Ori8 Member

אה זו לא אשמתם של דלגליש וקומולי? איזה כיף לדעת. בוא רק תסביר בקצרה למה רובי קין, ג'ונסון, אקווילאני ושות' הם אשמת בניטז. עליו מילאת דפי פורום שלמים עם טענות על הרכש הכושל שלו. לא יכול להיות שאתה מטיח באנשים שהם מתארים מציאות מדומה כשאין להם טיעונים כשאתה בעצמך יוצר מציאות חדשה בכל פעם כך שיתאימו בדיוק לתיאוריות ההזויות שאתה מציג פה. ותכלס הפעם שברת שיאים חדשים. הרי גם וורונין וקירגיאקוס הוכיחו שאין להם bottle, מה רפא אשם? לפי התיאוריה שלך אף מאמן לא אשם והאחריות היא נטו על השחקן. או שזה רק במקרה ודלגליש הוא זה שמחתים אותו?

קני פשוט לא הצליח לראות את מה שאלפי אוהדי ליברפול בכל העולם הצליחו לראות טרם רכישתו. עצם זה שהוא נקנה במחיר הזה הפך את הרכישה הזו ללא מוצדקת ולכן כל האחריות היא עליהם ודווקא לא על דאונינג,
    שהציפיות ממנו לעשות את קפיצת המדרגה משחקן סביר לשחקן טוב בגיל 27 היו לא מציאותיות.
    קני וקומולי חד משמעית אחראים למסע הרכש הכושל ביותר בהיסטוריה של המועדון הזה ואנחנו היום קבוצת תחתית באשמתם הבלעדית בלבד. הם קיבלו את כל הכלים כדי להצליח במועדון בו אין שייח ערבי וכשלו כישלון מטאורי, והביאו אותנו לשפל המדרגה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/12
  10. Strawberry Fields Member

הבנת הנקרא. מאחר וזה קשה לך אז אפשיט את הפיסקה.
    מבחינת כדורגל נטו, אם דאונינג היה מציע לנו את מה שנתן לאסטון וילה הוא לא היה נסקל באבנים. ההחלטה לרכוש אותו, במונחי כדורגל בלבד ולא במונחים פיננסיים, לא הייתה שגויה (לזה אני מתכוון כשאני אומר שזאת לא אשמתו של אף אחד). דאונינג נפל בחוסר היכולת שלו להתאים מנטלית למועדון גדול יותר וללחצים גדולים יותר. זה לא משהו שאפשר לחזות מראש אלא אם אימנת את השחקן בעבר או אם אתה הפסיכולוג שלו.

רובי קין נכשל אצלנו מאותה סיבה בדיוק. זה לא שהוא היה "אפס" בטוטנהאם, אה?
    טוני בארט כתב בזמנו באקו שאמנם בניטז רצה את קין אבל פארי הוא זה שדחף את העסקה במחיר שערורייתי כך שלמרות שאני רואה את קין כפלופ מתקופת בניטז אני לא רואה אותו כפלופ באשמתו של בניטז. בדיוק כמו עם דאונינג, שאגב, יכול היה להיות רכש כושל של קיץ 2008 אילו בניטז היה מקבל את מבוקשו.

11. Big Virgil Member

רכישות הופכות לבעייתיות רק כאשר הסכום עולה, אם קין/דאונינג היו מגיעים בסכומים הגיונים התואמים את יכולתם איש לא היה מגדיר את הרכישות כשערוריה.

הבעיה היא שכשאתה שם כל כך הרבה כסף על שחקן סימן שאתה תולה בו תקוות גדולות, וכשהוא מתברר כאכזבה זה ללא ספק אשמתו של הסגל המקצועי שלא ידע להעריך נכון את יכולתו של השחקן לעמוד בציפיות אלו.

אסעידי לדוגמא לא יחשב כפלופ או כמדיניות רכש כושלת גם אם יעמיד מיספרים מרשימים כמו של דאונינג בעונה הקודמת.

12. Big Virgil Member

עדכון פציעות:

קלי בחוץ לשלושה חודשים - Martin Kelly ‏@MartinKelly1990
    What I can say is its not the worst injury I've had, and for sure ill be fighting for my place next year when I'm back fitter and stronger!

לפי הטלגרף אגר יותר בכיוון של סיים את העונה :
    Telegraph Sport ‏@TelegraphSport
    Liverpool defender Martin Kelly ruled out until new year while Daniel Agger could miss rest of the season http://soc.li/CRYkwxF #lfc

בוריני - אין חדש ביינתים
    James Tyler ‏@JamesTylerESPN
    Daniel Agger possibly out for season, Martin Kelly out until at least January, no word yet on Fabio Borini's ankle. #lfc

13. South Boy Member

הבנתי דווקא ממנהל התוכן של ליברפול בטוויטר שקלי סיים את העונה וזה נראה רע ואגר לא חמור כמו שחושבים..
    בכל מקרה מבאס הפציעות האלו.

14. Big Virgil Member

תראה את המקור, מה שהבאתי זה מהשחקן ומדווח גם בטלגרף גם בBBC וגם בטוויטר של קלי.
    אתה בטוח שהבנת נכון?

15. skyday20 Member

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/12