ליברפול 2012/2013

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏18/7/12.

1. itay2789 Member

להזכיר לך מה קרה שאוהדי ליברפול צחקו על יונייטד "תחכו עד שתגיעו ל 18".....לא כדאי לצחוק כי גלגלי היסטוריה מסתובבים.....מי יודע מה ייקרה שאלכס יעזוב...ממממ

2. South Boy Member

בנתיים הכי קרוב לקבוצת צ'מפיונשיפ שביקרה באנפילד הייתה מנצ'סטר יונייטד מודל 2012\2013.
    אם אני אוהד יונייטד אני שמח על 3 נק' ולא על יותר מזה, בטח שלא כותב כאן שטויות כאלה כאילו רמסתם אותנו.
    ואיתי כולנו יודעים מה יהיה אחרי שוויסקי נוז יפרוש, פשוט נחכה עד שהזקן ישבור את האגן או יפרוש כבר.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/12
  3. Strawberry Fields Member

על כל פעולה טובה של סוארז יש 4-5 פעמים שהוא מאבד כדור שלא לצורך. יש מקום ללהטוטנים במגרש כדורגל אבל לכאלה שעושים ג'אגלינג וכמעט כל הזמן שומטים את הכדור לרצפה אפילו בקרקס אין מקום.
    בקיץ אמרתי שמכירה אפשרית שלו תתקבל בברכה וציינתי בדיוק את כל החסרונות שמונעים ממנו באמת לממש את הפוטנציאל שלו. לצערי שום דבר לא השתנה ועם ההצבה שלו במרכז הבעיות רק מחריפות. היום הוא קיבל שיעור מסטרלינג ופרננדז שהגאונות היא בפשטות.

ג'ונסון, ג'ונסון, ג'ונסון... נכון שהוא נתן משחק די טוב היום ונכון שלא היה פנדל אבל תוך מספר שניות הוא בפזיזות ובטיפשות גרם לפציעה של אגר ולפנדל. אמנם לא הייתה צריכה לבוא שריקה אבל למה לתת לשופט חומר למחשבה ע"י גלישה נמהרת שכזו כשיש עוד שחקני הגנה אחרים בדרך לשער? עד ששני המגנים רפי השכל (ג'ונסון את אנריקה) לא יעזבו קו ההגנה שלנו לא יהיה שקט.

[/rant]

--------------
    ליברפול עם 2 נק' מ-15 אפשריות ומתחת לקו האדום. הפתיחה הכי גרועה מאז אלוהים יודע מתי (משהו כמו מאה שנה).
    בקצב צבירת הנקודות הזה הדרבי של מרסיסייד בעונה הבאה יהיה ליברפול נגד טרנמיר רוברס.
    יש לנו משחק על 6 נק' נגד נוריץ' במחזור הבא (משחק הגביע נגד ווסט ברום כרגע לא מעניין). אם לא ננצח גם שם... אני לא רוצה לחשוב על זה בכלל.

4. Mellow29 Kopite

אגר בחוץ להרבה מאוד זמן לפי הדיווחים הראשוניים. כמו הפציעה בברך אצל לוקאס. אז מה, חמישה מחזורים מאז שסירבנו למכור אותו לסיטי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

5. itay2789 Member

יש לזכור שיש גם את ינואר ואין לי ספק שהבעלים יגבו את ברנדן שם. הם יהיו חייבים לעשות זאת אם הם לא רוצים להמשיך לדשדש בחלק התחתון עד סיום העונה.

6. Mellow29 Kopite

Jonjo Shelvey ‏@shelveyJ
    I apologise to the fans for getting sent off but no way was I pulling out of that tackle in a game of that importance. Im sorry.
    I have also apologised to sir Alex, just where I come from people don't grass people up to get someone sent off.

7. Strawberry Fields Member

מלו, זאת לא פציעה חווזרת שאפשר להאשים את הגוף של אגר בה. אילו זה היה סקרטל שהיה הולך כך לכדור
    ומקבל את "הטיפול" מג'ונסון גם הוא היה בחוץ להרבה זמן. מקווה שקוטס יקבל את ההזדמנות ולא קראגר.

איתי, הבעלים יהיו חייבים לגבות את רודג'רס בינואר? קודם נראה אם הוא ישרוד עד ינואר.
    זה לא באשמתו, הוא לא קיבל גיבוי הולם בקיץ, אבל אם נמשיך לפלרטט עם הירידה בדצמבר הוא ילך כמו הודג'סון.
    יותר מתחושת מחויבות לרודג'רס יש להם תחושת מחויבות לערך הפיננסי של המועדון.

8. South Boy Member

רודג'רס יקבל גיבוי מלא ובצדק.
    מאז שהגיע הכדורגל נראה שמח וחיובי יותר, כשלשופטים יש חלק גדול מאוד במיקום שלנו.
    אני בטוח במאת האחוזים שאם הבעלים היו יוצאים מה"יציבות הכלכלית" ומביאים חלוץ לפני שהם משחררים את קארול הכול היה נראה טוב יותר, אני מקווה שה-5 משחקים האחרונים היוו שכר לימוד עבורם ושבינואר הם יפיקו לקחים, העיקר שרודג'רס ישאר כי לגבי היכולת אמנם טעונת שיפור אבל אם נסתכל אחורה לכדורגל שהצגנו תחת קני ו-woy יש שיפור עצום.

9. Mellow29 Kopite

אני יודע, זו סתם מרירות על הקארמה המחורבנת. למרות שלמען האמת, יש לי הרגשה שאם סקרטל היה שם במקום אגר, הוא היה שובר לג'ונסון את הרגל במקום ואז היינו ניצלים מהפנדל של ולנסיה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני לא חושב שרודג'רס ילך בקרוב, אנחנו בתור אוהדים בכלל לא צריכים לדבר על זה כשרואים כ"כ הרבה סימנים טובים גם מבחינתו וגם מבחינת השחקנים שנמצאים בקבוצה. אנשים חסרי מושג מבחוץ ימשיכו לדבר, התקשורת תמשיך לטעון שמעמדו מתערער וכו', אבל אני לא חושב שיש כאן איזשהו בסיס. עד ינואר הם בכל מקרה צריכים לגבות אותו אחרי הפארסה בדד-ליין דיי, אני לא יודע כמה כסף הם יתנו לו לרכש אבל בכל מקרה הם גם מבינים שלהחליף צוות מקצועי כל שנה זה בלתי אפשרי, לא כלכלית ולא מקצועית.

10. Strawberry Fields Member

בוא נראה איך יראו 5 המחזורים הבאים (נוריץ', סטוק, רדינג, אברטון וניוקאסל) לפני שנדבר על גיבוי בינואר.

11. itay2789 Member

אני מסכים שהמצב שאליו נכנס רודגרס לא מזהיר ואני לא אופתע אם נדשדש במקומות 13 עד 17 עד ינואר אבל הבעלים יצטרכו בכל מקרה לגבות אותו או מאמן חדש בינואר, כי כמו שאמרת חשוב להם הערך הפיננסי של המועדון והם לא יירצו להגיע למאבק הישרדות.....אז בכל מקרה הם יצטרכו להוציא כסף בינואר. אני יוצא מנקודת הנחה שהם יבינו שהמיקום בליגה הוא צירוף של הרבה גורמים שלא קשורים למאמן וימישכו עם רודגרס בכל מקרה. מבין 5 משחקים, הפסדנו 2 בגלל שופט, אחד סיימנו בתיקו בגלל טעות שמוליאלית של סקרטל, ועוד תיקו מטעות של ריינה וגונסון. בכל המשחקים הללו(4) רודגרס היה בסדר גמור. המשחק היחיד הנוראי היה נגד ארסנל.........רודגרס משתף הרבה צעירים, עולה עם קואטס במקום קארא נגד סיטי, דוחף את דאונינג ליציע. החלטות מאוד יפות וגם הכדורגל שלנו לא נראה רע בכלל. יש פה הרבה דברים טובים, אבל כדורגל זה משחק של תוצאה ולכן רודגרס ירגיש מאוד לחוץ כרגע. מאכזב שגם אחרי שמצאנו מאמן טוב, יש הרבה דברים אחרים שמונעים מאיתנו להתקדם.

12. oranfu Member

תחזור לחור שלך.

13. oranfu Member

על מה אתה מדבר תגיד לי?
    סוארז היה טוב מאוד היום.

אני גם לא מבין מה אתה בא בטענות לג'ונסון. איזה שחקן היה בדרך של ולנסיה לשער? הוא מול ריינה.
    לא רק זה, גם היה תיקול נקי לחלוטין.

14. Big Virgil Member

ההאשמות שלך כלפי ג'ונסון פשוט מגמתיות ולא מוצדקות במקרה הזה.
    הוא שיחק טוב, והשער השני והפציעה של אגר לא באשמתו. אם תראה את הקטע שוב תשים לב שמי שמבצע את הטעות הוא אגר עצמו, והוא גם זה שגולש כלפי הכדור ההאשמה היחידה של ג'ונסון היא שהוא היה שם. אחר כך הוא קם ורדף אחרי ולנסיה עד השער (שחקן פחות מחויב לא היה עושה את זה), ושוב אני לא מדבר על מה שקורה בדרך כלל אלה על היום. חבל לזרוק את ההאשמה עליו גם כשהוא משחק טוב, זה פשוט לא הוגן כלפיו בתור שחקן של המועדון שאתה אוהד.

לגבי סוארז, גם אותי הוא מרגיז לפעמים עם קבלת ההחלטות במהלך המשחק, אבל לא משנה איך תהפוך את זה הוא שחקן ההתקפה הטוב ביותר שלנו וכרגע גם בערך היחיד שכובש.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המשחק שלנו, אני לא חושב שהתיקול של שלבי היה שווה אדום, אבל זה גבולי ושלבי המון משחקים נכנס לתיקולים חריפים ככה שהרבה אנשים ראו את זה הולך לקרות, חבל שזה קרה בטיימינג הכי גרוע שיש. הוא חייב ללמוד פחות לקפוץ לתיקולים, זה משהו שהוא חייב לעבוד עליו, היום לא היה וואן אוף, הוא תמיד עושה את זה ועד היום הוא יצא מזה בלי אדומים. סוסו בבכורה ישר למים העמוקים וכמה ביטחון הוא הראה עם הכדור, לא מפחד למסור קדימה, להחזיק בו מול שומרים צמודים, ממש ההופכי של אוסף הבריטים המוגבלים והפחדנים שראינו משחקים אצלנו בשנים האחרונות. סטרלינג עם עוד משחק לא רע, חבל לי שהוא יצא כי מאותו רגע ההתקפה שלנו חדלה מלתפקד. באופן כללי המשחק שלנו היה טוב אבל כמובן שהמצב בטבלה קשה ונצטרך להתחיל לאסוף נקודות בקרוב ולא רק לשחק טוב.

למכור את סוארז? יש מקום בסאנדיי ליג של הפאבים?