ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי ספק שבלאמי חייב להתחיל לפתוח בהרכב לצד סוארז ואולי גם קויט שהבנתי שנתן משחק טוב. בנוסף קרא חייב לעוף כבר לספסל ומהר... הוא וסקרטל מבחינתי גמרו אצלנו, במיוחד השני, שכבר איבדתי כל תקווה לגביו.

מול וולבס הייתי עולה ככה:
    ריינה
    אנריקה קואטס קלי פלאנגן
    דאונינג אדם לוקאס קויט
    בלאמי סוארז

כשכמובן שסטיבי על הספסל רק כי לדעתי זה עוד מוקדם בשביל להתחיל לפתוח איתו בהרכב...

2. Strawberry Fields Member

מסכים עם ההרכב שלך רק שהסיכוי שבאמת נראה אותו שואף לאפס.

3. Mellow29 Kopite

אני מקווה לראות:

ריינה
    אנריקה קואטס קלי פלאנגן
    לוקאס אדם
    דאונינג קאוט
    סוארז קארול

כן, קארול נראה כמו זבל אבל אני עדיין משוכנע שבלי לתת לו דקות משחק בהרכב הראשון (ולא בגארבג' טיים) אין לו סיכוי להתחבר לקבוצה. משחק בית נגד וולבס זה הזדמנות די נוחה לתת לו דקות, אין מה לעשות. בלאמי ישאר בלאמי גם אם לא יפתח, אנחנו יודעים מה נקבל ממנו וכרגע הרבה יותר הכרחי לגרום לקארול לשפר את המשחק שלו עם הקבוצה.

בפועל אני מאמין שנראה את קלי מגן ימני ואת קראגר בהרכב. את בלאמי בכל זאת הייתי שומר בספסל אם נצטרך שיביא את השינוי (למרות שהפעם יש לנו את ג'רארד שיכנס במחצית השנייה).

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריינה
    אנריקה קלי קואטס ג'ונסון
    לוקאס אדם
    דאונינג ג'ררארד בלאמי
    סוארז

רק חזרתי ממילואים, לא הספקתי להתרשם ממש מקואטס אבל את קאררגר אני כבר מכיר טוב מאוד ושנתיים אני מחכה שיירד לספסל.
    לא הופתעתי לראות את ספרס דורכים עלינו, קבוצה חזקה מאוד בהתקפה וכשמודריץ' נשאר אני סימנתי אותם כפייבוריטים לסיים במקום ה-4, יש לנו עוד הרבה עבודה לתת כדי לגנוב להם את המקום הזה.

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב9 שחקנים גם פולהאם דרכה עלינו לפני שנתיים.
    לא רוצה לקחת שום דבר מההופעה של טוטנהאם אבל 3 מהשערים שלהם באו אחרי ההרחקה של סקרטל, האשמים בתוצאה המבזה הזו הם סקרטל ואדם שהיו פשוט טפשים. לא חושב שהיינו מנצחים גם ב11 שחקנים אבל מי יודע.

ג'ונסון עדיין פצוע (רק חזר לאימונים קלים אתמול), כך שקלי יפתח כמגן ימני. לצערי אני צופה שקראגר וסקרטל יפתחו במרכז, מה שאומר שאפשר לשכוח מרשת נקייה מחר. השאלה היא כמה נכבוש, זה תלוי הרבה באיפה יהיה קארול, על המגרש או על הספסל.

6. original Gal Member

איך קני מעדיף את סקרטל על קואטס?

7. StevieG Member

D'oh!

סטוק בחוץ בשלב הבא בקארלינג קאפ.

מה אמרנו על להגיע לוומבלי?

8. Strawberry Fields Member

משחק החוץ האחרון בגביע הליגה נגד סטוק נגמר ב 0-8 לליברפול. :aaarse:

9. Mellow29 Kopite

מה אמרנו על להגיע לבריטניה סטאדיום? כנראה שהשמחה שנפטרנו מהם מוקדם הייתה מוקדמת. איזה גועל נפש.

העיקר שהאף יוצא למשחק חוץ קטלני באלדרשות. אין לי מושג איפה זה על המפה.
    -----------------------------------------

לפי djphal ההרכב הוא:
    Reina kelly carra skrtel enrique henderson adam lucas downing carroll suarez
    sub Doni coates flannigan speo gerrard kuyt bellamy

סביר בהחלט. הייתי שמח לראות את קואטס במקום סקרטל (אין לי מושג למה לעזאזל זה לא כך) אבל לגבי כל השאר אין לי תלונות. גם אם המשחק לא ילך חלק יש לנו כוח משמעותי מהספסל.

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/11
  10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריינה
    אנריקה סקרטל קראגר קלי
    דאונינג לוקאס אדם הנדרסון
    קארול סוארז

הרכב סופר-מאכזב וסופר-צפוי. מאוד לא אופטימי עכשיו, ההתקפה הזאת תתקשה מאוד ואני צופה משחק של הרמות סתמיות לראש של רוג'ר ג'ונסון.

מעניין מתי אזכה לראות בחירת שחקנים שלפיה שחקנים שלא משחקים טוב לא עולים בהרכב שבוע אחרי שבוע ויש התחשבות בכושר של שחקנים, אז בעונות קודמות אלו היו קויט, לוקאס וכו' והיום יש למאמן פייבוריטים חדשים כמו קארול, אדם והנדרסון שלא משחקים כי מגיע להם.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב הזה מגעיל אותי. אם עד היום שיבחנו את קני מפה ועד אלוהים יותר איפה, העונה צריך להגיד שהוא מתחיל לאכזב מאוד עם הרכבים צפויים, לא הוגנים ולא מחוברים למציאות. פנדל/טעות קריטית אחרת של סקרטל ו/או קראגר? ברור. תקיעת כל המשחק ע"י הרמות חסרות תכלית לקארול? ככל הנראה. מרגיז, נקווה שזה לא יעלה לנו בנקודות.

12. Mellow29 Kopite

סיכמתם את המשחק עוד לפני שהוא התחיל. עכשיו בואו נחכה ונראה האם לפעמים יש מקום לתת לשחקנים לשחק גם אם הם לא נתנו משחק מדהים קודם לכן.
    נראה לי צבוע לקטר קיץ שלם על כמה שקאוט באנקר ועל כמה שמקסי שחקן מיותר שצריך להעיף, ואז להתאכזב שהם לא שיחקו על חשבון שחקנים צעירים - שכן צריכים לשחק כי הם הולכים להישאר איתנו לפחות עוד שנה-שנתיים יותר ממקסי.

אם מישהו מוצא סופקאסט עובד אני אשמח לקבל בפרטי. תודה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה עיוות, דאמט. מקסי קודם כל לא צריך להיות בכלל בסגל, כמו שצריך. קויט לא צריך להיות באנקר אבל כשהוא משחק טוב יותר מהמחליפים שלו? בוודאי שהוא צריך לשחק.

14. Mellow29 Kopite

אני קורא גם בפורום של חוג האוהדים, שם יש לפחות כמה משתמשים שכותבים פה שבטוחים שלמקסי מגיע לשחק על פני הנדרסון. אני לא חושב שזה חכם - למקסי אין עתיד אצלנו, הנדרסון זה סימן שאלה אבל חייבים לנסות הכל לפני שנרים ממנו ידיים. אני לא חושב שזה שהוא משחק על חשבון מקסי מקטין משמעותית את הסיכויים שלנו לנצח.

אותו דבר כשמדובר על קאוט לעומת קארול. ההולנדי לא ילד, הוא יתן את התפוקה שלו תמיד ואני מעריך את זה. הוא גם בטח מבין שכרגע יותר חשוב לנו להבין האם אנחנו מצליחים להפיק את המיטב מקארול. אנחנו יכולים להגיד עד מחר "שיוכיח את עצמו קודם כל באימונים" - אבל איך נדע אם הוא כבר מוכן אם כל פעם שהוא עומד לפתוח בהרכב נתקוף את ההחלטה? אולי הוא באמת התאמן קשה ועבד על הליקויים ועכשיו צריך להוכיח את עצמו על הדשא, היום?
    גם במקרה הזה - אני לא בטוח שהסיכויים שלנו קטנים משמעותית לנצח. אולי עם מקסי וקאוט זה היה 70%, עכשיו זה 65%. מספיק טוב לי, על אחת כמה וכמה כשהספסל שלנו אשכרה יכול לשנות את המשחק.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקסי לא צריך להיות בסגל?
    ראית את המשחק ברביעי תומר? הוא היה גורם משמעותי בכדורגל הנהדר ששיחקנו במחצית הראשונה.
    הוא סתם שחקן אבל הוא יודע לשחק עם סוארז, מה לעזאזל הנדרסון עשה שמגיע לו לשחק לפניו? מילא אם הנדרסון היה משחק במרכז הקישור ולא מרשים, היה שווה להמשיך איתו כי יש לו פוטנציאל. אבל אנחנו דובקים בו בעמדה שלטעמי אין לו בה שום עתיד.