הוא לא היה מוותר עלינו אילו העסקה הייתה מתבצעת מהר יותר ולא מאפשרת זמן לוויסקי נוז לדחוף את האף שלו. רק מקודם ענית למישהו על זה בעצמך. הבאנו את סבסטיאן קוטס מנאסיונאל האורוגוואית.
אלא אם הדברים נעשים במחשכים, זה באמת לא ריאלי. אנחנו חיים בעידן של סוכנים שדואגים לפזר מסרים לכל העולם. ואז, כל מה שצריך זה טלפון אחד של פרגוסון לפיל ג'ונס, "אני רוצה אותך", ושלום על ישראל.
השמטת בנוחות את החלק בו הוא אומר "ואני אתן לך חוזה גדול יותר". אם קומולי הצליח להביא לטוטנהאם את מודריץ' מתחת לאף של חצי אירופה מבלי לעשות רעש אז הוא יכל להביא את ג'ונס מבלי שזה יצא החוצה. חבל שאליפות אירופה של U21 עיכבה עניינים והעניקה לכם זמן לחטוף לנו אותו מהידיים.
ואם הוא לא היה נותן לו חוזה גדול יותר אלא בדיוק אותו חוזה שאנחנו היינו נותנים לו, לאן הוא היה מעדיף ללכת לדעתך? אני מרגיש ממש בר מזל שלא יצא לי לראות את המשחק אתמול. נסתפק ב-MOTD...בכל מקרה העונה עוד צעירה, אמנם להפסיד פעמיים ברצף זה לא נעים אבל יש עוד המון זמן לתקן וכמובן שהתוצאה די משקרת. ההפסד הוא צודק מן הסתם אבל לא רביעיה.
עוד פעם אתה חולם בהקיץ שהסיבה היחידה שמישהו ירצה לעזוב/ לא ירצה לבוא לליברפול זה כסף.. אני מקווה שאתה כבר לא חושב שאתם קבוצה עדיפה על צ?לסי...
טה ליין, ליברפול עדיין מועדון מכובד שכמעט כל שחקן שואף לשחק בו. גם פיל ג'ונס. אפשר להתווכח על השאלה עם מנצ'סטר יונייטד עדיפה או לא, אבל אני בטוח שהרבה שחקנים גם שחקני צמרת חולמים לשחק עבור האדומים מאנפילד. אני אגב חושב שהבעיה טמונה במאמן שהוא לא רע, אבל הוא לא מספיק טוב ויצרתי בשביל להוביל את ליברפול קדימה.
אין ספק שליברפול מועדון גדול ומכובד, אבל אם תתן ל 99 אחוז מהשחקנים את הבחירה כרגע, הם יעדיפו לשחק ביונייטד. בלי קשר לכסף. גם פיל ג?ונס. עובדה.
כדי להעמיד דברים על דיוקם, הוא לא אמר שזאת הסיבה היחידה. מצד שני, זה עולם שסובב סביב כסף. השאלה היא לא האם הוא עבר ליונייטד בגלל שהם הציעו חוזה גדול יותר (ברור שלא), אלא מה היה קורה אם היינו מציעים לו חוזה אפילו גדול יותר משל יונייטד. שחקנים גדולים יותר מג'ונס עברו לקבוצות כמו סיטי (כשהיא לא הייתה באירופה אפילו), מלאגה ופ.ס.ז' בשביל החוזה. אין שום עוררין על כך שיונייטד זה יעד אטרקטיבי הרבה יותר. להגיד שלא זה אכן חלומות בהקיץ, כמעט כמו החלומות בהקיץ שלפיהם סוארז לא עבר לטוטנהאם בגלל שרדנאפ לא רצה אותו וזה פספוס גדול של שחקן שהיה קופץ על ההזדמנות להצטרף לאימפריה מצפון לונדון...
לפחות אתה מודה שליברפול הייתה צריכה לפתות את ג?ונס ביותר כסף, ולא להפך כפי שמשתמע מההודעה של התות. זו הפואנטה שלי. לגבי סוארז, אתה צודק. מה שכן, היינו צריכים לסגור איתו הרבה לפני שאתם נכנסתם לסיפור, שזה קרה יחסית מאוחר. אם זה מה שאתה מנסה לסחוט ממני אז אני בכיף אודה שסוארז העדיף להגיע אליכם ולא אלינו, זה כנראה נכון. אני מקווה שהוא מתחרט על זה אחרי אתמול (ובתקווה בסוף העונה)
ככל הזכור לי, היה ברור עוד לפני אליפות אירופה עד גיל 21 שפיל ג'ונס עובר ליונייטד. אמנם לא הגיע האישור הרשמי, אבל הבוקר ההוא בו התברר שהוא עובר בדיקה ביונייטד היה לפני הטורניר, כך שלא היתה לו השפעה. כל עסקה והאנשים המעורבים בה. זה שהלך לקומולי קלף עם מודריץ' (שאגב, אני לא יודע כמה קבוצות רצו בו בזמנו), לא אומר שאפשר היה לעשות את זה עם ג'ונס. זה שליברפול אצה רצה לסגור עסקה לא מונע מהסוכן שלו, למשל, לשלוח מסרים למועדונים נוספים שאם הם מעוניינים בו, זה הזמן. חוץ מזה שפרגי הביע עניין בו כבר כמה חודשים לפני כן והיה מעודכן במה שקורה.
בדיוק. סה"כ רמזתי שמאניו, במידה והיא צריכה ורוצה להיכנס ל-bidding war כשזה מגיע לחוזה, יכולה וכבר הציעה הרבה יותר ממה שאנחנו מסוגלים להציע. האישור הרשמי הגיע קצת אחרי שהתחיל הטורניר. בכל מקרה, העניין הוא שסיכמנו עניינים עם בלקבורן וקומולי כנראה חשב שזה מספיק, שאין מספיק זמן לסגור את העסקה הרמטית ושעדיף שג'ונס ילך לשחק עם אנגליה ויחזור למדיקל אח"כ. הוא לא העריך נכון את התחרות עליו ולכן פיספסנו אותו. אם לא הייתה התמהמהות הוא היה שחקן שלנו היום. לכל הסיפור הזה יש ריח של ריק פארי.
האישור הרשמי הגיע אחרי תחילת הטורניר, אבל עוד לפני הטורניר ג'ונס עבר את הבדיקה ביונייטד והיה ברור שהסיפור סגור (גם אם בלקבורן משכה עוד כמה ימים בניסיון המשעשע להוציא מאתנו עוד כסף). אולי סיכמתם עם בלקבורן (זה לא היה קשה, היה סעיף יציאה), אבל כנראה שעם ג'ונס לא ואני בספק אם חשבתם שאפשר לחכות עם זה. לבחור פשוט היו אופציות כי קבוצות אחרות רצו אותו, זה הכל.
JamieDalton82 Jamie Dalton Marca are reporting Jan Vertonghen will leave Ajax in January, with Liverpool, Lyon and Inter Milan interested. I see #FCB moving for him מעניין רק קצת אחרי שהעליתי את השם שלו. גם בטוקספורט זה דווח. המאמן של בולוניה אגב, אומר היום שאנחנו מעוניינים בגאסטון ראמירז, קשר התקפי אורוגוואי בן 20, אבל זה יחכה לינואר.
ראמירס היה בסכסוך עם המאמן אבל החזירו אותו לסגל עכשיו. שחקן טוב אבל צריך לעבור הרבה כדי להגיע לליברפול.