ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה'ספירה' מתחילה לפי הכושר הנוכחי של השחקנים ומה שהם עשו בעבר הקרוב, כן, לא אי שם לפני 3 שנים במשחק חוץ נגד בורו. חשבתי שזה מובן מאליו, אני לא מבין איך אפשר להשתמש בדברים שעשה סקרטל לפני 2-3 שנים תחת בניטז כטיעון לא להעלות אותו בהרכב היום.

יש לי דאגות יותר גדולות מבייל למשחק הזה, עם עזרה מהקישור אפשר לסגור אותו ולמנוע ממנו לעשות שמות באגף.
    טוטנהאם עשתה עלינו דאבל בעונה שעברה ובאף אחד מהמשחקים בייל לא היה בולט במיוחד, אני דואג יותר לגבי מרכז ההגנה והקישור שלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/11
  2. Strawberry Fields Member

מצד אחד, הוא שיחק רק פעם אחת כמגן תחת בניטז - בהפסד למידלסברו ודאונינג הוא זה שפירפר אותו.
    מצד שני, הנקודה הכללית שלך לגבי סקרטל בכל זאת תקפה. לא עשה טעויות נגד סטוק? זה שלא נענשנו עליהן לא אומר שהוא לא טעה.
    למשחק חוץ קשה וגדול כמו זה לא הייתי פותח עם פלאנגן. גם ככה זה לא משנה מי משחק שם, כשמרטין קלי בחוץ אין לנו שחקן אחר שאני סומך עליו בעמדה הזאת.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן, אם זה לא משנה, אז אני מחזיר אותך למשפט שכתבתי קודם...

ומשום מה יש לי זכרון שסקרטל משחק כמגן ימני בעוד משחקים, אני אבדוק את זה.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שונא מאמנים פחדנים. בגלל זה לא סבלתי את בניטז, בגלל זה תיעבתי את הודג'סון. מאוד מאוד מדאיג אותי שקני מתחיל להראות סימנים כאלה. ללכת עם הזנב בין הרגליים.

סקרטל לא צריך לראות יותר מגרש בליברפול. לא עליו, לא מהספסל, לא מהיציע וגם לא בטלוויזיה. תצוגת ההגנה הכי גרועה שראיתי בחיים. אני לא מגזים. הכי גרועה.

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קני עשה שאפשר להגדיר אותו כפחדני?

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

להעלות את סקרטל לפני פלאנגן, לתת לבלאמי וקויט לשבת על הספסל עד שהמשחק גמור (הוא הרי נגמר אחרי השני של טוטנהאם, כך שבאותה מידה הוא יכל להשאיר את בלאמי על הספסל), להעביר את קארול שמאלה לאגף במקום להטיס אותו החוצה, להשאיר את הנדרסון על המגרש למרות שהוא היה זוועה, לא להושיב את שלבי על הספסל אלא את מקסי.

הכל נובע מפחד. פחד לתת לשחקנים חדשים לשחק, פחד להוריד לשחקן X את הבטחון למרות שזה בא על חשבון הקבוצה, פחד לשתף צעירים. מה שבכלל הזוי זה שבעונה שעברה הוא היה בדיוק הפוך.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא נובע מפחד, למען השם, להעלות שחקן בכיר שנתן 2 הופעות יציבות כמגן לפני כן במקום ילד בן 18 שכבר עלה לנו בשער העונה זה מבחינתך פחדנות? זאת החלטה לגיטימית לגמרי, זה שהיא לא הוכיחה את עצמה זה משהו אחר. אם סקרטל היה מראה ב2 המשחקים האחרונים את האפסיות שלו כמגן, הוא לא היה פותח היום. אבל הוא היה בסדר והמשיך לקבל את הקרדיט.

בלאמי וקויט היו צריכים להכנס, מסכים. לא מבין מה מקסי קשור לשלבי, אחד קיצוני והשני קשר מרכזי, כנראה שדלגליש רצה עוד אופציה התקפית על הספסל ולא קשר.

שום פחד, החלטות לגיטימיות לחלוטין שהתבררו כלא נכונות. על זה יש מקום לביקורת, אבל אין לי שום כוונה לקטול כרגע אף אחד. אני לא ציפיתי שנובס 4-0, זאת תוצאה של הטפשות של אדם (שעוד אמרו לי עליו שאני ממציא את זה שהוא מתקל פשוט נוראי...) ושל סקרטל, ב11 שחקנים זה לא היה נגמר במבוכה כזאת. אבל גם לא חשבתי שננצח כאן, והעונה הזאת נפתחה בערך כמו שחשבתי שתפתח, כי פשוט עשינו רכש רע, שלא באמת שדרג אותנו משמעותית.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סלח לי, לי זה מצטייר כפחדנות. שחקן "בכיר"? GIVE ME A FUCKING BREAK! שלוש שנים של אפסיות מוחלטת, בעיקר במרכז ההגנה, גם מעט כמגן ימני, זה שמול סטוק שתקפה בדיוק פעמיים ומול בולטון כשכבר שלטנו לגמרי הוא נראה טוב זה לא אמר שום דבר. החלטה רעה, בדיוק כמו שאמרתי לפני המשחק, אם אני בתור צופה ואוהד צפיתי את זה בעיקר מהיכרותי עם השחקן הזה, אז על אחת כמה וכמה קני היה צריך לראות את הדבר הזה.

מה קשור מקסי לשלבי? אולי פחות מקסי, אבל יותר שלבי, שמתחילת העונה בקושי רואה ספסל ולא רואה מגרש למרות שאני לא זוכר משחק אחד מאז שהוא הגיע שהוא איכזב.

אגב, פחדנות זה גם להסתכל רק בתוך אנגליה ולא לרכוש אף שחקן מבחוץ (חוץ מקואטס), אמנם אני מודה שבזמן ביצוע הרכש לא התלוננתי ואני לא אוהב לצאת חכם בדיעבד, אך גם זה מבחינתי נופל תחת אותה הגדרה.

ואני, אגב, עדיין חושב שאדם שחקן טוב ממיירלש לליברפול.

9. Rushie Member

שים לב תומר שרק אתה חושב שהיה עדיף פלאנגן על סקרטל היום. בייל היה עושה עליו חיים משוגעים כמו שמשתמע שהוא עשה על סקרטל היום (לא ראיתי את המשחק בגלל לימודים) והיה משאיר לו סיוטים להרבה זמן. אני בניגוד אליך חושב שעדיף שאת החצץ הזה יאכל שחקן כבר די מנוסה ו/או שחקן בלי עתיד משמעותי במועדון על פני ילד צעיר.

אני אחכה לMOTD, אבל אפשר לומר בינתיים שהכאפה שקיבלנו בהחלט כואבת. 7 נקודות מתוך 15 זה עוד ניחא, לוח המשחקים שלנו ב5 מחזורים האלה לא היה פשוט בכלל, אבל הכדורגל והרושם הראשוני שהשחקנים החדשים השאירו אולי למעט אנריקה הוא פשוט רע. הקבוצה די חדשה וצריכה להתחבר ואנחנו סובלים קצת מפציעות אבל עדיין אני מרגיש מאוכזב ממה שראיתי עד כה. מקווה שנצא לדרך חדשה כמה שיותר מהר, ניצחון על ברייטון עם הילדים והמחליפים יכול להיות התחלה נחמדה.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת חושב שגם אם יואב זיו היה משחק היום כמגן ימני הוא היה מקבל בראש פחות מסקרטל, אז בוודאי שפלאנגן היה משחק יותר טוב. הוא כבר עמד בעונה שעברה מול שחקנים טובים מבייל ונראה מצוין.

ואני ממש לא היחיד שחושב ככה...

אגב,
    אני לא מסכים שהרושם שהשאירו שחקני הרכש הוא רע. רק היום אולי. אדם נתן 4 משחקים לא רעים בכלל, דאונינג הרשים, אנריקה היה פנטסטי והנדרסון הבליח מול בולטון. קואטס דווקא הראה היום מעט פוטנציאל כשהיו לו הזדמנויות לכך, בלאמי לדעתי ייתן עונה מצוינת (אם קני ייתן לו לשחק כבר, סעמק).
    אכלנו כאפה רצינית, אבל זה לא אומר שהעונה גמורה. אם אגר נפצע פציעה ארוכת טווח (וזה נראה כאילו נשברה לו צלע, אז המצב לא משהו) גם אני אהיה מאוד פסימי. בכל מקרה אני כבר בחרתי לעצמי את ההרכב להמשך העונה... לא ממש משנה לי מי ישחק, אלא יותר מי לא: סקרטל, קראגר וקארול.

11. Fowler Member

אני חייב להגיד שמתחיל להתפתח אצלי חשש, שהתחיל בחלון ההעברות הזה.
    אני ממש לא בטוח לגבי הרכש שעשינו בקיץ, הוצאנו כאלה סכומים מטורפים ועדיין אין לך אף שחקן התקפה יצרתי, בעל ברק, חוץ מסוארז.
    אחרי שרכשנו את קארול, אני הייתי מצפה כדי לחפות על המהירות שאנחנו מאבדים בהתקפה כשהוא משחק, שיבואו קשרים ושחקני אגף מהירים ויצרתיים, אבל הגיע בדיוק ההפך.

דאונינג יסלח לי אבל הוא באמת פרווה רציני, לא מהיר לא יצירתי, לא מטריד את ההגנה.
    אדם, בלי קשר לשתי המשחקים האחרונים, הוא לא שחקן מסוכן התקפית, הוא איטי מידי כדי להצטרף, יכול לתת לך 2-3 כדורי עומק טובים במשחק אבל לא על זה בונים קבוצה.
    אני הייתי רוצה לראות כאן, אחרי שהבאת שחקן כמו קארול, מאחוריו חבורה של שחקנים מהירים שישתפו את המגרש, במקום זה אני רואה יותר מידי לחימה ופחות מידי כדורגל.

עוד נקודה שאני מתחיל לחשוש לגביה,אף בלם שלך, עם כל הכבוד לקארגר לא ברמה מספקת לדעתי, וגם אם הוא אולי כן, הוא נפצע יותר מידי.

אני מודאג נטו בגלל חומר השחקנים,שלדעתי יקשה עלינו בהרבה מאוד סיטואציות העונה.
    אולי עם בלאמי וג'רארד כשיחזור, נשטוף את המגרש ונדרוס יותר, נראה אולי קצת יותר יצרתיים.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שאגר נפצע לתקופה ארוכה, בטח לא חושב שיש שם שבר, הוא שיחק איזה 20 דקות עם הפציעה עד שהוא ירד.

אדם לא מרשים אותי, פשוט לא. כ"כ לא אתלטי, כ"כ רע בתיקולים שלו וזה גם היה ברור ואמרתי את זה בלי סוף ומישהו (גיל נדמה לי) אמר לי שאני סתם ממציא את זה שהוא לא יודע לתקל. לא מספיק אלגנטי עם הכדור, טאץ' ראשון לא טוב, איפה הוא ואיפה מיירלש מבחינת טכניקה?

הנדרסון זאת רכישה שפשוט לא ברורה לי, דאונינג עדיין בסימן שאלה מבחינתי. 0 בישולים, 0 שערים בינתיים, נראה טוב לפרקים אבל לא נותן את התפוקה. הסבירו לנו את ההחתמה שלו בכך שהוא יעזור לקארול, מה שפועל קורה זה שקארול עדיין לא נראה כמו שחקן ודאונינג בכלל משחק בצד ימין וחותך למרכז כך שזה מחרב את כל הרעיון שהיינו צריכים את דאונינג לפני כל אחד אחר כי הוא ווינגר אמיתי שייתן רוחב. אם רצינו קיצוני כזה, באמת לא יכלו למצוא מישהו טוב יותר ב20 מ'?

אני מרוצה מהרכישות של בלאמי, קואטס ואנריקה. אבל בסה"כ, אני לא חושב שעשינו הרבה בקיץ הזה, אני חושב ששמנו דגש מיותר על להחזיר צביון בריטי\אנגלי לקבוצה וזה בא על חשבון חיזוק אמיתי לסגל איפה שהיינו צריכים.

בלאמי וג'רארד על חשבון הנדרסון וקארול בהרכב זה שדרוג אדיר ואולי זה יביא את השינוי, אני מחכה לזה כי נראה שזאת התקווה האחרונה שנשארה לנו לראות משהו שונה מהקבוצה הזאת.

13. h2z Member

דאוניגד לא כזה אפס כמו שאתם עושים אותו, לכל שחקן יש ימים רעים. היום הוא פשוט היה אנמי, אבל אין יותר מדיי מה לצפות כשאתה עולה גם קישור שמורכב מאדם, לוקאס והנדרסון. כדורים פשוט לא הגיעו אליו וגם כשהגיעו, קשה מאוד למסור כשהשחקן הכי קרוב אלייך נמצא 50 מטר ממך...

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

דאונינג לא אפס, הוא שחקן לא רע שהגיע בסכום שאפשר להביא בו שחקן שהוא הרבה יותר מ"לא רע". הוא לא היה גרוע היום, כל הקישור וההתקפה לא תפקדו.

15. Ori8 Member

Walkon
    אמרת הכל, אין מה להוסיף, צביון בריטי שבא על חשבון חיזוק אמיתי ושחקנים קצת יותר איכותיים, מסכים.
    אדם המאכזב העיקרי עד עכשיו כי ממנו באמת חשבתי שנקבל יותר, לגבי שאר השחקנים הכתובת הייתה על הקיר, להוציא את אנריקה מדובר בשחקנים נחמדים שצריכים יום מעולה כדי לתת תפוקה אמיתית, אחרת הם לא קיימים על המגרש.
    כשאתה רואה את מרכז המגרש שלך מתקשה להתמסר קשה שלא לשאול למה זרקנו כלכך מהר את אקווילאני ואת מיירלש, מטיפות הכישרון האחרונות שהיו לנו בסגל.
    שלבי? אר אלוהים יודע איך הוא לא מתלבש שבוע אחרי שבוע, שלא לדבר על להיכנס ישירות להרכב, כנראה אמונה עיוורת בהנדרסון.
    סוארז נכנס לנעלי טורס בתור המסכן שאין לו עם מי לשחק.
    בינואר צריך להגיע חלוץ, אי אפשר להמשיך לפנטז על הבלוף הכי גדול שחתם אצלנו בעשור האחרון, אם לא יותר.
    כרגע זה נראה מאוד מאוד רע.
    ג'רארד יצטרך להיכנס מהר מאוד לעיניינים ולהיות קרוב לשיא שלו כדי שיהיה לנו איזה שהו צ'אנס להילחם על המקום הרביעי.