ליברפול 2011/12

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Strawberry Fields, Jul 6, 2011.

1. StevieG Member

הוא טיפש, הוא חסר תכלית, וההרמות שלו הן לא כאלה מדהימות. ג'רמיין פנאנט משופר.

2. oranfu Member

יש לנו את ההתקפה אולי הכי איטית באנגליה.יש לנו רק שחקן אחד בהתקפה שמסוגל לעבור שחקן.איך אנשים מגיעים למסקנה שמה שהכי חסר לנו זה שחקן שיכול להגביה טוב אין לי מושג.
    אם דאונינג היה בא ב10-12 מיליון,כאופציה למשחקים מסויימים,אז סבבה.אבל להביא אותו ב20,אולי יותר, מיליון אומר שהוא כנראה השחקן המרכזי שמביאים להתקפה.אם אני גם מסתכל על כמות השחקנים הנוספים שיש לנו כמו קאוט,קול ומקסי ואולי גם הנדרסון שיכולים לשחק באגפים,אז לחלוטין לא נראה לי שנביא עוד שחקן התקפה.וכל השחקנים האלו,למעט קול אם יחזור לכושר סביר,לא שחקנים יצירתיים,לא שחקנים שעושים דברים לא צפויים ולעבור שחקנים בדריבל או להוביל כדור במהירות רחוק מהשחקנים האלה מרחק שנת אור.
    אם דאונינג יהיה הרכש המשמעותי שלנו הקיץ,וזה עושה רושם כזה,זה יהיה מאוד מאוד מאכזב.ורק הרבה מזל מבחינתנו מנקודת מבט של חוסר פציעות לשחקנים,וקריסה של ארסנל ישאיר לנו סיכוי לסיים בטופ4.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה עם דאונינג היא שהוא העיקר. אם הוא היה מגיע ב10 מיליון פאונד ובנוסף אליו היה מגיע קשר מסוגו של לנון, אז אני מניח שכולם אצלכם היו מרוצים כי היו לליברפול מכל העולמות. אבל ברגע שמביאים שחקן כמו דאונינג שמעבר לעובדה שאני חושב שהוא לא מספיק טוב גם אין לו משחק רב גוני, אני לא מבין איזה שינוי באמת יהיה לליברפול. כן, יהיה לליברפול עכשיו שחקן שיוכל להרים לקארול וזה יסדר לליברפול עוד כמה גולים, אבל זה עדיין לא מספיק, זה עדיין לא השידרוג שיקח את ליברפול מדרגה אחת קדימה, בטח כשמדובר כולה בדאונינג.

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קויט ומקסי מצוינים על הקרקע? עוד כמה שחקנים "מצוינים" כמו קויט ומקסי על הקרקע ואבדנו.

שוב, לשחק על היתרונות שלך זה לגיטימי לגמרי. אני לא אומר שצריך להזניח לחלוטין את האספקט הזה במשחק שלנו ולהתעלם מהיכולות האוויריות של קארול.
    מכאן ועד שחקן כמו דאונינג ב20 מ' שמסוגל לשחק רק בצורה הזאת יש דרך ארוכה מאוד.

אני בעד שהרמות לקארול יהיו אופציה, אתה בעד שסביב זה ייבנה רוב המשחק שלנו כשסוארז חי על שאריות ועושה מה שהוא יכול כשמסביבו שחקנים מוגבלים שלא יודעים לשחק איתו, אין לי ממש משהו אחר להסיק מההודעות שלך.

כן, צריך את דאונינג לפני שמביאים שחקן זריז רגליים כמו באבל... איזו דמגוגיה בחיי.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

היחידים שחושבים שדאונינג זה מה שיספיק כדי לשדרג את ההתקפה שלנו הם אוהדים בודדים, לרוב כאלה שכרגע רואים את דלגליש כמישהו שבקושי מסוגל לטעות, ועוד פרשנים פלצנים בולטים כגון פול טומקינס שמבלבלים לנו את המוח עם נתונים סטטיסטיים חסרי תועלת כמו "דאונינג השלים הכי הרבה קרוסים בליגה בשנה שעברה", "דאונינג השלים קרוסים ב5% יותר ממה שקאוט השלים" וכו'. בחיי שזה נראה אחד לאחד כמו הדיון מלפני 5 שנים כשהבאנו את פנאנט (עזבו שנייה בצד השוואה בין פנאנט לדאונינג), אני:"זה לא מספיק, ההתקפה שלנו בינונית, צריך יותר מזה" אותם אוהדים בודדים שהשתנו מאז:"הוא קרוסר מעולה, זה מה שהיה חסר לנו, סוף סוף משחק אגפים". בול אותו דבר, וזה לא שאני איזה חכם גדול, רחוק מזה, זה שם בשביל שכל אחד יוכל לראות את זה שהקבוצה שלנו בינונית מבחינת טכניקה וכישרון כבר 15 שנה, והשנה כמעט יותר מתמיד. מאז שמקמנמן הלך זה עבר דרך תומפסון,שמיצר,קיוול,גארסייה,בניון,ג'ו קול, הגיע הזמן פעם אחת לטפל בזה כבר וללכת בגדול. מועדון שמשחקים נגדו בסגנון הגנתי ב30 מחזורים מתוך 38 חייב יותר מאצ' ווינרים, אני פשוט רואה איך אנחנו הולכים לדפוק את הראש בקיר כשיעשו נגדנו בונקר ושוב פעם נצטרך לבנות על גול מאוחר שבא יותר מהתלהבות מאשר ממשחק מתוכנן ושוב התקפי לב, זה הרי ברור שנגביה ונגביה כרגיל והם ינגחו את זה כדי להרחיק כל פעם, אני יכול כבר לראות איך חלק מהמשחקים האלה יתנהלו ואז נשבור ת'ראש למה זרקנו כל כך הרבה נקודות נגד קבוצות התחתית.

Last edited: Jul 12, 2011
  6. Mellow29 Kopite

http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_7012886,00.html
    גם בטוויטר זה הולך בגרסאות שונות, לפיהם אנחנו מכוונים על מבאייה ניאנג בן ה-16 מקאן, שכבש בשנה שעברה 3 שערים ב-7 הופעות בליגה הצרפתית. טוטנהאם גם מעוניינים.

7. Strawberry Fields Member

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצוין. הבאים בתור חייבים להיות פאולסן, קירגיאקוס ואנגוג.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי משחרר את אנגוג לפני שיש לנו חלוץ מחליף בסגל הבוגרים.
    הבנתי שהניאנג הזה עוד לא מוכן לכדורגל בוגרים, אנגוג הראה סימני שיפור מעלוב לכמעט עלוב בשנה האחרונה אז אולי בשנה הבאה הוא כבר יהיה סתם חלוץ רע.
    חשוב שיהיה חלוץ נוסף בסגל, אם זה לא אנגוג אז מישהו אחר שאפשר לסמוך עליו כאופצייה מהספסל ובהרכב כשיש פציעות.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אידיאלית חלוץ מחליף זה לא רעיון רע אבל זה לא משהו שהיה גורם לי להשאיר את אנגוג, כלומר אם אין תכניות לחלוץ מחליף אז הוא צריך להשאר. לגמרי לא, הוא צריך ללכת, עדיף כבר להעלות את מורגן או איזה ילד אחר כמו ניאנג הזה במקרה ממש חמור של פציעות. צריך לזכור שיש את קויט. קארול, קויט וסוארז מספיק בהחלט ל4-3-3 שמסתמן.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מכיר את ניאנג, ממה שאמר העיתונאי בטוויטר הוא עוד לא מוכן לכדורגל בוגרים, צריך עוד שנה-שנתיים. אתה סופר את קאוט וסוארז ואנחנו הרי יודעים ששניהם גם נספרים כאופציות בכירות מאוד לשחקני הקישור ההתקפי. תסריט בו קארול פצוע הוא מאוד ממשי, ואז מה אתה עושה? זה מכניס את המחליף הראשון שלך לקישור כבר להרכב, עוד השעייה או פציעה נוספת וכבר מקסי בפנים וכו'. וכל זה כשהחלוץ הבודד שלך זה קאוט או סוארז ששניהם לא ממש מתאימים לתפקיד.
    כמה כסף כבר נקבל על אנגוג? אם ה2-5 מ' האלה קריטיים לרכש, אז שיהיה, אם הם לא משנים יותר מדי אז אני משאיר אותו עד שקונים חלוץ אחר שיכול לתרום כשנצטרך.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שקויט מאוד מתאים לתפקיד, הוא לא סקורר גדול אבל הוא ייתן הרבה מהאיכויות של קארול, משחק טוב עם הגב לשער, מערב אחרים במשחק, עושה תנועה מצוינת. התקווה שלי היא שמהעונה הבאה נגמר הסיפור של קויט באגף ורואים בו רק כחלוץ, ואז מבחינתי הבעיה נפתרת.

אגב שכחתי כמובן את יובאנוביץ', קול, ג'ונס... לפחות עוד 6 שחקנים חוץ מקונצ'סקי שצריכים לעוף.

13. StevieG Member

אם קארול נפצע, אני לא רואה סיבה למה שלא נשחק עם קאוט וסוארז ביחד בחוד. הם שיתפו פעולה בצורה פנטסטית העונה. הם מתאימים אחד לשני כמו כפפה ליד. בכל מקרה, חלוץ מחליף זה משהו שדרוש.

14. oginath Member

יובאנוביץ' כבר בחוץ לפי מה שהבנתי. הוא לא נסע לאסיה (או התאמן בכלל עם הקבוצה מאז שחזרו לאימונים), הנדרסון קיבל את המספר 14, והסוכן שלו אמר שהוא 99% באנדרלכט.
    אני מניח שגם לג'ונס לא יהיה מה לחפש אצלנו ברגע שדוני יחתום.

רץ עכשיו בטוויטר ציטוט של מיירלש שאומר שהוא נשאר בטוח העונה.

Last edited: Jul 12, 2011
  15. Strawberry Fields Member