ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Strawberry Fields Member

2. Strawberry Fields Member

לכל מי שיש לו תהיות לגבי קויט בנב' הולנד...

jeremy_LFC Srijandeep Das
    Dirk Kuyt, tonight, has surpassed Dennis Bergkamp with 80caps for the Netherlands, and is just two goals shy of trumping Marco van Basten.

http://i51.tinypic.com/vdpy8n.Xxx

3. Mellow29 Kopite

הוא עולה למקום העשירי בטבלת ההופעות בכל הזמנים (עד כמה היה מקום 12-10) עם 80 הופעות, וצריך עוד 6 הופעות כדי להגיע למקום השביעי.
    גם בטבלת השערים הוא רחוק רק שלושה שערים כדי להיכנס לעשרת הגדולים של נבחרת הולנד.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

כל הכבוד לבחור. הוא אולי לא הכי מבריק, אבל בטח שאחד (אם לא הכי) השחקנים המסורים בנבחרת, משחק עם הרבה הקרבה ומוסר עובד, ונותן תפוקה יציבה וסולידית למשך הרבה זמן. שחקן כמוהו זה באמת נכס לכל מועדון ונבחרת.

4. StevieG Member

אנשים כל הזמן מדברים על הכושר הגופני, אבל האינטליגנציית משחק שלו היא לא פחות ממדהימה. התנועה שלו ללא כדור היא גאונית והוא מבין את המשחק לא פחות טוב מכל אחד אחר בעולם. התכונה הזאת היא גם מה שהקנתה לו מקום בטוח בליברפול ובנבחרת הולנד(שלהתקפה שלו לא קל להכנס, בטח שלא להיות באנקר במשך כל כך הרבה שנים).

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx לשניכם. המקק האהוב עליי בכל הזמנים. מרתיח אותי אוהבי הרונאלדוים והפדלדות שלא מסוגלים להעריך את השחקן העצום הזה.

6. Mellow29 Kopite

ואם כבר כדורגל נבחרות, יש לנו נציג בהפתעה הכי גדולה של המחזור (ואולי של כל המוקדמות?), ארמניה שמנצחת 4:0 את סלובקיה עם סקרטל....
    גם אגר (90 דקות בנצחון של דנמרק 2:0 על נורבגיה), קאוט (90 דקות, 2:0 על פינלנד), דאונינג וקארול (79 וחצי דקה, בהתאמה.... בנצחון 1:0 על ויילס) שותפו היום.

נקווה שיחזרו בריאים ושלמים לקראת שבת.

7. TheLane Member

אני מניח שלברגקאמפ היה מספר נמוך של הופעות יחסית בגלל פחד הטיסות שלו? ו-ואן באסטן פרש בגיל 27... שיחק הרבה פחות מקאוט בנבחרת.
    ונתון שלישי ואחרון, ל-VDV למשל עם כל הפציעות שלו והעובדה שהוא צעיר ב 3 שנים מקאוט, יש 10 הופעות יותר ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/11
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קויט שחקן שטוב שיהיה בסגל, לא צריך לעשות ממנו יותר מזה. שחקן חכם... בסדר. הוא מקצוען למופת, עובד קשה ולמרות שהוא אף פעם לא באמת נראה כמו איום על היריב, הוא תמיד מסיים עונות עם תפוקה יפה של שערים ובישולים.
    לא הייתי מתאר שום דבר אצלו כ'גאוני'.

הוא נכס אמיתי במשחקים גדולים, פחות במשחקים נוחים יותר, ההגעה של בלאמי תתן לו עוד יותר תחרות על מקום בהרכב, אם זה מרחיק אותו מהאגף ורוב הזמן הוא ישחק כחלוץ, מצוין.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי קויט הוא חלוץ מצוין אבל משום מה החליטו לתקוע אותו באגף (איך שחקן עם טכניקה בינונית, שהוא גם פינישר מעולה וחיית רחבה, מוצא את עצמו באגף?) ולדעתי זה מזיק לליברפול כבר שנים.

10. StevieG Member

הwork rate וחוסר האגו שלו, גרמו לכך. כל חלוץ ששיחק לידו בהתקפה פרח, וזה לא צירוף מקרים. אמנם טורס וסאערז חלוצים גדולים בפני עצמם, אבל פינוי השטחים של קאוט עזרו מאוד לשניהם. תראו את טורס היום בצ'לסי למשל. לא מגיע לאחוז מכמות המצבים של אחד על אחד מול מגן או בלם. כשהוא משחק באגף הוא נכנס פנימה הרבה ויוצר בלאגן באגף, וזו גם סיבה שדחפו אותו לשם. אבל למען האמת אני מעדיף אותו כחלוץ מרכזי, ליד חלוץ קטלני אחר. הוא מבין וקורא את המשחק ברמה הגבוהה ביותר. המיקום שלו פנטסטי, והוא ווינר ענק. חולה על השחקן הזה.

11. Strawberry Fields Member

קלי:

Training is enjoyable. Most days now training finishes and we're asking to stay out a bit more to do shooting. We don't want to go home. Sometimes the manager has to settle us down a little bit because we're enjoying it that much out there.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...-s-going-on-ear

איזה כיף לקרוא, אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. StevieG Member

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הסקירה ההיסטורית נחמדה אבל נצמדת לסטיגמות לדעתי וקלישאתית, אבל זה לא באמת מה שמעניין אתכם נראה לי.

ליברפול מגלה את מה שהאיטלקים גילו לפני כמה שנים כבר, השוק האורוגוואי. השוק האורוגוואי קשור חזק מאוד לאיטלקי כשהרבה שחקנים צעירים עוזבים למגף עוד לפני שרשמו הופעת בכורה בליגה המקומית, או עם מספר זעום של הופעות. למרות שכניסה של האנגליות תעלה טיפה את המחירים, מדובר בשוק מאוד זול, קואטס מקרה קיצון במחיר, בו השחקנים שייכים במקרים רבים לאנשי עסקים ולא לקבוצות, מה שמקל לרוב על המו"מ.

מהשחקנים הצעירים שצוינו את אלבאראסין אני לא מכיר בכלל. על ניקו לופס מדברים גדולות אחרי הבכורה שלו בליגה, אבל כמו שהכתב מציין בעצמו המצב שלו עכשיו בעייתי. הוא נסע ללא אישור לחתום באיטליה והקריירה שלו מנוהלת כרגע על ידי איש עסקים מהנוכלים שיש שהסתכסך עם נאסיונאל, שמצידה תעשה הכל שהוא לא יראה אגורה. מתיאס וסינו שחקן מצוין לגילו, קשר התקפי יצירתי ומאוד מגוון במשחק שלו, שהרשים אותי מאוד בנחרת הצעירה ולפי התקשורת מרשים גם בליגה. הוא גם היה כבר עם רגל וחצי באיטליה בתקופה שחתם בנאסיונאל, ויכול להיות שיש לו כבר סיכום שם שלא פורסם. אם לא, על בסיס מה שראיתי, הוא הכי מרשים מהשמות הנ"ל. פרייטו דווקא לא הרשים אותי, לא ראיתי שום ערך מוסף במשחק שלו.

בכל מקרה, למרות הדיבורים של הכתב על השינוי לכדורגל טכני יותר, הוא כנראה לא צופה כמעט בליגה המקומית או בקבוצות האורוגוואיות בגביעים השונים (למרות שהוא מציין הצלחות אחרונות). המגרשים בליגה לא טובים, השופטים נותנים חופש לקצבים, והאתוס של הגארה צ'ארואה שולט ללא עוררין למרות טענת הכתב. מספיק לראות את המשחקים של פניארול בדרך לגמר הליברטאדורס, שהכתב מציין, כדי להיווכח בכך. לשחקנים קשה להתפתח שם מבחינה טכנית, לכן זה דווקא שוק ממנו הייתי מנסה להביא בגיל כמה שיותר צעיר, בעיקר שחקני קישור והתקפה, כי הנסיון בליגה המקומית לא יתרום הרבה מלבד אולי קשיחות ופציעות לרזומה.

14. city Member

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14823977.stm
    מיירלש מספר למה הוא עזב.

לטענתו הוא רצה להישאר בליברפול, אבל ההזדמנות לעבוד עם וילש בואש הייתה טובה מדי בשביל לסרב לה. שום מילה על כסף כמובן...

חבל שגרנט לא נשאר בצ'לסי עוד קצת. עכשיו אני לא אזכה לשמוע שחקן אומר שהוא רצה לעבור לצ'לסי כדי לעבוד עם גרנט ואקבל תשובה לתהייה "לאיזה רמה שחקנים ירדו בשביל כסף".

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/11
  15. StevieG Member

פחחחחחחח אם ההזדמנות לעבוד עם וילאש בואש היתה גדולה מדי הוא היה נשאר בפורטו בעונה שעברה. שלא יבלבל תביצים.