ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Rushie Member

סטיבי חזר להתאמן אימונים קלים, יתחיל בסוף השבוע הבא להתאמן עם הקבוצה. הצפי לחזרה הוא המשחק בווייט הארט ליין ב18 לחודש. חדשות נהדרות, נקווה שהפעם זה באמת יקרה בלי הפתעות.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...itter-than-ever

2. ARSI Member

מעניין לראות איזה ג'רארד נראה אחרי הפציעה הארוכה והגיל המתקדם.
    ואם יהיה חלש, האם קני דאלגליש יעז לספסל את יקיר האוהדים וסמל ענק של הקבוצה?

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין שיהיה חלש אבל גם אם כן ההנחה תהיה תמיד שהוא יחזור לעצמו בכל רגע נתון ולכן הוא יישאר בהרכב, ע"ע לאמפרד.
    הוא טוען שהוא כרגע במצב הפיזי הכי טוב אי פעם, אף אחד לא מכיר אותו טוב כמו שהוא מכיר את עצמו אז בוא נחכה ונראה איך זה יוצא על המגרש.
    אני לא אוהב להיכנס לחישובי הרכב ואת מי הוא מחליף כי פציעות קורות ממילא כל הזמן, אבל בהרכב הנוכחי ובהנחה שאף אחד לא מתמוטט לנו בפגרת הנבחרות ונגד סטוק, זה יגיע מהכיוון של הנדרסון/קאוט.

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/11
  4. Mellow29 Kopite

מה שאני אומר מתייחס כרגע בעיקר לקראגר שכבר נמצא ברמה בה אסור לנו לבנות עליו כבלם פותח אם יש לנו שאיפות גבוהות יותר מאלה עכשיו, אבל עלול להיות גם רלוונטי לג'רארד ביום מן הימים (שביינתים אני מקווה שהוא רחוק מאוד) - אם יש אדם בעולם שיכול לספסל סמלים כמו ג'רארד וקראגר זה סמל גדול מאוד (הכי גדול?) בפני עצמו כמו קני. כך שאני לא מודאג מהבחינה הזאת, זה לא אדם שיושפע משטויות ויעשה מה שנכון מקצועית לקבוצה.

5. StevieG Member

יש חשיבות יוצאת דופן לניסיון. אל תמהרו לזרוק אותם לספסל.

6. Ori8 Member

אני מתפלל לאלוהים שהוא צודק, אבל זו לא הפעם הראשונה שאני שומע את ג'רארד אומר על עצמו שהוא "במצב פיזי טוב מאי פעם" וכו'...
    נראה ובעיקר נקווה שהוא יצליח לשמור על עצמו כשיר לאורך זמן, רצף רציני של משחקים לא ראינו ממנו כבר הרבה מאוד זמן.

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/11
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמנם באיחור (מה לעשות, צבא) אבל אני חושב שחלון ההעברות הזה הוא בוודאי הכי טוב שהיה לנו מאז אותו קיץ עם טורס, בניון וכו', ואף יותר טוב ממנו. להביא 3 באנקרים בהרכב (אנריקה, אדם ודאונינג), עוד 3 שחקנים שבוודאי יילחמו על מקום בהרכב (הנדרסון, בלאמי וקוטס), ושוער מחליף שאמור להיות ברמה מספקת - זה מדהים. בוודאי כשמסתכלים על המכירות וההשאלות ורואים שם אשכרה את כל הבררה חוץ ממקסי (וגם הוא יעזוב בינואר לדעתי) ומכירה משמעותית אחת בלבד שגם היא לא כל כך קריטית.

רציתי להתייחס לשתי העברות במיוחד, הראשונה של בלאמי. איזו החתמה נהדרת וחכמה. הבאנו קיצוני (כי אל תתבלבלו, את רוב הזמן שלו הוא יבלה באגף שמאל - ובצדק) מהיר, חכם, שעולה בטירוף ומשנה משחקים ובעיקר מאיים על השער ומבשל לא מעט - בדיוק מה שהיה חסר לנו על הספסל, והאמת היא שאני לא אתפלא אם הוא ישתלט על מקום בהרכב לצד או במקום קארול (לצידו יכול להיות ב4-4-2 כשסוארז וקארול בחוד, בלאמי ודאונינג באגפים). אני אוהב אותו, אני חושב שהוא מתאים, ומעבר לזה, בהחתמה הזאת יש מחשבה לעתיד. זה מצחיק להגיד את זה כשהוא בן 32, אבל זה בדיוק העניין - בלאמי הוא שחקן שבא לסתום חור לעונה-שתיים ואז לתת לסטרלינג את הבמה לפרוח. מעבר לזה, אני אשליך את העניין גם על רכישת דאונינג (ופה אני הולך קצת רחוק יותר, זהירות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx). בהתחלה מאוד לא הייתי מרוצה מהרכש הזה, שחקן בן 27, שאף פעם לא הדהים אלא תמיד הרשים ובמחיר לא קטן. אבל, בראייה קדימה אם אני מנסה להיכנס לראש של קני וקומולי, הוא מספיק בשביל הפעלה לליגת האלופות, ואז נוכל למשוך שחקן טוב ממנו ובגיל צעיר יותר שיחזיק לנו את האגף שנים קדימה. אך כאן זאת באמת תיאוריה דיי מטורפת שגיבשתי לעצמי, מודה. עם בלאמי אני רואה את זה ככמעט עובדה.

ההעברה השנייה שלדעתי שווה התייחסות 'מיוחדת' בעיקר בגלל התגובות מצד אוהדי ליברפול היא מכירת מיירלש. בואו נלך רגע חודשיים אחורה. הנדרסון ואדם חותמים, המון דיווחים שקני לא רוצה את מיירלש בקבוצה בכלל. מישהו פצה פה? אולי, אבל מה שלא אהבתי בביקורת שקראתי פה ושם על המכירה הזאת, היא שאנשים חושבים שהתרפסנו בפני צ'לסי או שמיירלש הפעיל לחץ לעבור ואנחנו נכנענו. אז יש לי חדשות בשבילכם - לא. אם היינו נשארים איתו זה לא היה אסון כמו להישאר עם פולסן, כי בסה"כ כגיבוי הוא נותן אחלה אפקט, אבל מראש המטרה הייתה למכור אותו, אחרת בשביל מה הבאנו שחקן הרכב לעמדה הטבעית שלו ושחקן לרוטציה שמשחק בדיוק על שתי המשבצות שלו (ואני כולל בפנים קשר ימני כי גם תחת קני הוא שיחק שם לא מעט). מיירלש שחקן טוב בסה"כ, אבל הוא ממש לא איזה סופרסטאר כמו שעשו ממנו פה, היה פה רצון הדדי שלו ושל הקבוצה למכור אותו לצ'לסי ואני רואה בזה צעד חיובי. אמנם הספסל שלנו נחלש מעט בטווח זמן המיידי, אבל לשלבי יש יותר כשרון משאי פעם היה ויהיה למיירלש, ואנחנו נרוויח מהמכירה הזאת המון בעתיד. ועוד לא דיברתי על כך שאדם שתופס את מקומו בהרכב הוא שחקן איכותי ממנו כמעט בכל אספקט של המשחק.

בסופו של דבר, סיימנו קיץ כמעט מושלם למטרות שלנו העונה, עם שחקנים שמתאימים למערכים שונים ומגוונים, הצערת הסגל בכמה שנים טובות, ורכישות בדיוק לעמדות הנכונות. שאפו לכל ההנהלה על הקיץ הזה ונקווה שהתנהלות החיובית הזאת תתבטא על המגרש כמו שהיא התבטאה מול בולטון.

נערך לאחרונה ב: ‏4/9/11
  8. Mellow29 Kopite

thefadotcom TheFA.com
    And Jordan Henderson has been rested and has gone back to Liverpool #EnglandU21s

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. StevieG Member

צ'ארלי אדם ייעדר מהמשחק של סקוטלנד נגד ליטא עקב פציעה בירך. :\

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נעים להגיד אבל שוב... כ"כ מיותר היה מיירלש לא?
    אם אדם לא כשיר לסטוק, ספירינג בהרכב.

11. StevieG Member

או שלבי? או שנשחק 4-4-2? חלאס. יש מיליון אופציות אחרות. חוץ מזה, מיירלש הגיש בקשת העברה. הוא לא השאיר לנו הרבה ברירות.

12. לייזר Member

זה לא שמיירלש היה סיפור פשוט: הוא היה על חוזה צנוע מאוד ודרש - כפי שהובטח לו - שיפור משמעותי בתנאים. אם קני גם ככה לא רוצה אותו, הדבר הנכון נעשה.

13. Mellow29 Kopite

29 במרץ 2011 - פאביו קאפלו אומר שאנדי קארול צריך להוריד במינון צריכת האלכוהול, כי הדבר פוגע ביכולתו.
    5 לספטמבר 2011 - Same old story?
    אותי אישית זה מרתיח. שילמו עליך הרבה כסף, תולים בך הרבה תקוות, תתנהג כמו פאקינג מקצוען. קאפלו אולי טמבל בהרבה מאוד מקרים, אבל אם דיבורים כאלה חוזרים על עצמם כמה פעמיים בפרק זמן כ"כ קצר, כנראה שיש דברים בגו.

זה אמנם לא חדש, אבל אני חושב שאני מאוהב...
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏5/9/11
  14. StevieG Member

היא תפסה לעצמה אוהד יונייטד. אין לה בושה.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה