ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Ori8 Member

אני חושב שקואטס העונה כמעט ולא יראה דשא בליגה (בהנחה שהשאר כשירים)
    בעונה הבאה יקרה מה שכולנו היינו שמחים אם היה קורה כבר העונה, הוא יתחיל לקבל לאט לאט את המקום של קאראגר שיצטרך להכיר סוף סוף את הספסל.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר אורי, אתה תמיד מניח את הגרוע ביותר ואחוזי הפגיעה שלך בהנחות האלה עד עכשיו נמוכים מאוד.

לא יראה דשא העונה בליגה... נו באמת.

3. שלו Member

אני מסכים עם אורי. אם קראגר ואגר כשירים, מאיזו סיבה קוטס ישחק בליגה? קראגר לא ירד לספסל העונה לדעתי. בגביעים לחילופין אני מניח שתהיה רוטציה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/9/11
  4. Mellow29 Kopite

אני חושב שזו קביעה נחרצת מדי לפני שראינו את הבחור משחק. אני מאמין שקני יתן הזדמנות לקואטס להראות מה הוא יודע, בין אם זה בליגה או בגביעים. אם יצא שהוא יותר טוב מקראגר אז קני יתן לו את הבמה לשחק במקומו - חד וחלק.

5. Strawberry Fields Member

רק בבקשה - קוטס ולא קואטס. אבא של סבסטיאן הוא אנגלי.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעתי ששלבי שיחק טוב היום, לא מפתיע אותי, שחקן עם המון פוטנציאל.
    אני מעריך אותו יותר ממיירלאש והפינוי הזה של אקווילאני ושל ראול יכול להרוויח לנו מחדש את שלבי, מקווה שהוא יקבל יותר קרדיט.

7. Mellow29 Kopite

קצת נתונים נחמדים על הסגלים של הקבוצות השונות:
    http://astonvillacentral.com/2011/09/premi...n-all-20-teams/

אנחנו מקום רביעי מבחינת כמות האנגלים בסגל (16 מתוך 33, 48%) ומקום שישי מבחינת כמות הבריטים בסגל (19, 58%). שאר קבוצות הצמרת נמצאות די למטה בקטגוריות הנ"ל, ובמיוחד ארסנל וצ'לסי.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו הקבוצה הכי אנגלית\בריטית מהטופ 6, זה לא מקרה, לפני שנתיים בטח היינו ליד תחתית הטבלה הזאת, אסט' הרכש ברורה ונראה בסוף העונה אם זה השתלם.

9. StevieG Member

זה לא רק הרכש, אלא גם השיתוף של השחקנים האנגליים הצעירים בוגרי האקדמיה, או שהגיעו אלינו מבחוץ. נהדר. זה גם התבטא היום במשחק של אנגליה הצעירה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/11
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר אמרתי שהעונות בהן הכי נהנתי היו אלה שהיו לנו בהן הרבה אנגלים ושחקני בית למרות שהן היו פחות הישגיות מעונה מצויינת כמו 08-09 למשל.
    התקפה של פאולר וקולימור, קישור עם רדנאפ ומקמנמן. זה היה ממש כיף.
    אני אמנם לא נולדתי באנגליה אבל זה פשוט ככה באופן בלתי מוסבר, אולי כי הקבוצות הראשונות שראיתי מליברפול היו כמעט נטולות זרים לחלוטין, משהו שהייתי רגיל אליו בהתחלה.

11. Andrei Kanchelskis Member

שי ליברפול נמצאת כרגע בתהליך בנייה וזה מחזה מאוד שכיח במועדון ב-21 השנים האחרונות.
    האם הבנייה הזו בניגוד לכל הבניות שעברה ליברפול היא אולי הבריאה הראוייה והמעוררת תקווה הגדולה ביותר? ומה בעצם צריכה ליברפול כדי להפוך להיות קבוצה חזקה שתתמודד על האליפות? ברור שחזרה לליגת האלופות היא כרגע המטרה העיקרית אבל השאלה מה הלאה? מה צריך לקרות כדי שליברפול תגיע ליותר מיזה?
    האם אפשר להגיע רחוק גם בלי כמויות מטורפות של כסף כמו בשיטי וצ'לסי?

12. Mellow29 Kopite

מן הסתם כדי להגיע רחוק צריך להשקיע הרבה מאוד כסף, כמו שמשקיעות צ'לסי, מנצ'סטר סיטי ומנצ'סטר יונייטד. ביינתים זה עוד רחוק מאיתנו, כשנגיע לגשר נעבור אותו (no pun intended).

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...es-is-ready-now
    ראיון מעודד עם סטיב קלארק בנוגע לקוטס. הוא אומר שהוא "מוכן לשחק אם ידרש", ולפחות אישית אותי זה מעודד. אולי אפילו יעלה בסטוק כמחליף אם המשחק יהיה גמור? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/11
  13. Andrei Kanchelskis Member

אומנם מדובר עכשיו בבעלים ראויים אבל השאלה היא האם מספיק טובים בשביל קבוצה בעלת יומרות כמו ליברפול?... אני לא בעד שטף של אולגירכים וטייקונים בכדורגל האנגלי ולא בעד התפרעויות בנושא של רכש ושפיכת כסף כמו שיש בשיטי וצ'לסי ובכל זאת אני סקרן לדעת אם גם אוהדי ליברפול שכבר לא מסוגלים לסבול את האי ההצלחה המתמשכת היו רוצים אצלם איזשהו אוליגרך שישפוך כספים וככה הקבוצה תזנק במהירות כלפי מעלה ותעשה סוף להתליכי הבנייה הארוכים והדי לא מועילים שהיא עברה ב-21 השנים האחרונות,
    איו לי ספק שיש מצד אחד הרבה בעד אבל מצד שני הרבה נגד ויש הרבה יתרונות לצד הרבה חסרונות.

14. Cup of Tea Liverpool, UK

אני אענה לך. ממה שראינו מהבעלים החדשים עד עכשיו, הם עומדים במילה שלהם. הם שפכו כסף ובעזרת קני וקומולי גם הוציאו את הזבל מכל הסגל והוציאו את הקבוצה לדרך חדשה. הם כמו 'האוליגרכים' שלנו רק שהם בנוסף גם פועלים עם שכל ומחשבים מהלכים נכונים ולא כל דבר שנראה נוצץ (כמו לשלם על טורס 50M פאונד.. ושוב תודה רומן). בקיצור, עד עכשיו הם עשו אחלה עבודה. הקבוצה אמנם עדיין רחוקה ממצב שבו היא תחרותית מספיק להתחרות לאורך כל העונה על האליפות, אבל בקצב הזה אנחנו נגיע לשם בקרוב מאוד, מאוד.

15. Andrei Kanchelskis Member

אם מסתכלים על זה לעומק יש לליברפול את כל התנאים האופטימליים להצלחה העונה שמשמעותה בינתיים היא רק חזרה לליגת האלופות:
    הסגל חוזק היטב ובזמן הנכון(ולא ברגע האחרון ובחוסר סדר כמו בארסנל) וכל ערימת הזבל שהייתה בו נזרקה, המנג'ר הוא אדם שמכיר היטב את הקבוצה ומזוהה עימה בערך כמו עם משפחתו הקרובה, מהקבוצה נחסכו שני משחקים מעיקים בשבוע שהיו כתוצאה מהשתתפות בליגה האירופית הזניחה וכל ראשה יוכל להתמקד אך ורק בליגה, ויותר מיזה יריבותיה האפשריות בצמרת למאבק על המקום הרביעי ארסנל וטוטנהאם התחילו רע מאוד את העונה ויתכן שבשלב מוקדם תוכל ליברפול לפתוח מהן פער שיהיה קשה למחיקה, בקיצור יש לאוהדי ליברפול סיבה להיות אופטימיים.