ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק, גם מבחינתי זה שטויות, בגלל זה לא הגבתי על זה אפילו.
    12 מ' יורו על קול, מי שעושה דבר כזה צריך אשפוז, יכול להיות ששכחו את הנקודה בין ה1 ל2 וזה יצא 12 במקום 1.2, נשמע הגיוני הרבה יותר. גם אם שמים בצד לרגע את איך שקול נראה כשהוא כן היה כשיר, לשלם כזה סכום על שחקן ששיחק את כמות הדקות שהוא שיחק בשנתיים האחרונות? אין מצב.

2. Strawberry Fields Member

תן לי את דאונינג ופארק ואני מחנאי שמח.

3. StevieG Member

אתה חייב להפסיק לתרגם ביטויים באנגלית לעברית. זה הורס לי את השפה האנגלית.

אני לא חושב שאנחנו נביא עוד ווינגר מלבד דאונינג. יש לנו גם את קאוט, הנדרסון, מקסי וג'ו קול שיכולים לשחק באגף, ואולי אף סוארז אם נשחק ב4-3-3.

צריך לזכור שיש עוד עמדות לחזק: מגן שמאלי, בלם, חלוץ.

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/11
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם הרשימה המחרידה הזאת כשאתה מדבר על טופ 4 תדבר בלחש, שלא ישמעו אותך.

5. Mellow29 Kopite

אפשר לחשוב שמצבה של ארסנל פה עדיף עלינו בהרבה. גם אני לא חושב שיבוא שחקן לאגפים, וגם סבירות מסוימת שלא יבוא חלוץ.
    בסה"כ מהרשימה שצוינה קאוט ומקסי קנו את מקומם בזכות לעונה הבאה (לא שלגבי קאוט היה ספק), והנדרסון גם ראוי להזדמנות מסוימת, למרות שהוא לא ווינגר בכלל...

יש לי תחושה שדוני, דאונינג וסיסוקו זה מה שנקבל הקיץ ותו לא, אלא אם כן איכשהו באמת נצליח להיפטר מקול תמורת סכום רציני שיתן כסף וסיבה להביא עוד שחקן התקפי.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מי נרכוש בסוף, אני אחכה ואראה, רק אל תשווה אותנו לארסנל כל עוד נאסרי ופברגאס נשארים שם. הם קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו עם כל המינוסים שלהם.
    אם יעזוב ססק ואם יעזוב נאסרי ואם באמת נביא מגן שמאלי ואם ואם ואם אז נדבר.

7. StevieG Member

אנשים פה עשו מדאונינג טרגדיה. קצת הגזימו פה. הוא שחקן נהדר. העונה כולם שיבחו את היכולת שלו במדי אסטון וילה, והוא אף הגיע לנבחרת ונתן כמה משחקים לא רעים. נגד גאנה הוא היה מצויין, ואף בישל לקארול את השער שלו.

אנחנו לא משחקים במליון מסגרות, ואני חושב שזה יספיק לנו. הנדרסון יכול לשחק על אגף ימין, ואני מאמין שהוא ישחק. היום נזכרתי שריינה עבר ניתוח בקע בקיץ, והוא בספק לפתיחת העונה. לכן חשוב שנביא שוער מנוסה שייתן לנו כיסוי בעמדה הזאת לקראת פתיחת העונה.

8. Mellow29 Kopite

זה התנאי היחיד. משם כבר קשה לדעת, הם עוד יכולים להביא את מאטה, סאמבה וסטקלנבורג והכל יכול להשתנות. מצד שני יש לי הרגשה שאנחנו לא נופלים מהם בהרבה, ומנטלית הקבוצה שלנו הרבה יותר בריאה, שלא נדבר על זה שאין עומס של המסגרות באירופה.

StevieG - הוא שחקן נהדר, אבל כמו שאמרו פה, הוא מתאים בול לקבוצה שבה הוא משחק. יותר גבוה מזה יכול להיות גדול עליו...

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דלגליש אמר שריינה יהיה כשיר לסנדרלנד.
    מי הגזים לגבי דאונינג? אולי בר, אני בטח שלא. שחקן סביר ויציב. אני אמשיך לטעון שההתקפה שלנו פחות מממוצעת בליגה ואנחנו זקוקים בדחיפות גם למהירות וגם לטכניקה גבוהה. דאונינג? שחקן שיכול לעזור להשלים התקפה שחסר לה מעט, לנו חסר כל כך הרבה שקודם כל תטפל בבסיס ואז תלך על הפרימיום.

Mellow29
    הנקודה הייתה שאין לי מושג מי יעזוב אותם, מי הם יביאו ומי אנחנו נביא ומי יעזוב אותנו. לכן, נכון לכרגע אני לא מרגיש שאני יכול לדבר עליהם בכלל כי הם הרבה יותר טובים מאיתנו. נראה איך המצב ייראה ב13.8. מנטליות זה יפה, אבל בסופו של דבר הם סיימו מעלינו בחתיכת פער בשנתיים האחרונות עם כל הבעיות שלהם, הלוואי עלינו להיות במצב שאנחנו קרובים כמוהם להיות הקבוצה מספר 1 באנגליה.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לקרות הרבה מאוד כדי שנהיה בעמדה טובה יותר מארסנל בעונה הבאה, לטעמי עזיבות של פברגאס ונאסרי זה לא מספיק, חייב להעשות משהו מהצד שלנו.
    ציפיתי בקיץ הזה לשינוי אמיתי בקישור ההתקפי, אם זה לא יגיע אלא יסתכם בדאונינג, אין מה לדבר על טופ 4 אלא אם אתה אופטימיסט עיוור.

קשה לדעת איך זה ייגמר, בינתיים קארול, הנדרסון, אדם ודאונינג ב76 מ' פאונד נראה כמו שימוש פשוט פושע בכסף שהיה זמין. בינתיים. אני עדיין לא נחרץ לגבי זה, למרות שזה דורש הרבה מאוד אופטימיות...

לא חושב שהגזמתי לגבי דאונינג, הוא יכול להיות אחלה שחקן בקונסטלציה מסוימת, כשחקן משלים ב8-10 מ' פאונד שנותן לך את האופציה בסגל להעלות שחקן קו אמיתי שירווח את המשחק ויכול לספק קרוסים לקארול. ריירה עשה את זה טוב ב09\08 למרות שכשחקן אינדיבידואלי הוא היה די בינוני. אח"כ הוא החליט להרביץ לפאצ'קו וזה כבר סיפור אחר.
    כשמדברים על דאונינג במונחים של 20 מ' ושחקן נהדר שהוא בדיוק מה שאנחנו צריכים זה כבר נהיה מגוחך לדעתי. הוא לא יענה על הציפיות האלה.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד שלם עם הרכישה של אדם, אני חושב שהוא ייתן לנו איכות שלא הייתה לנו בקישור.
    הנדרסון זאת רכישה לטווח ארוך, אני לא יודע אם הוא כבר היום ישדרג אותנו, אני תופס ממיירלאש שחקן פרווה אז אני מניח שיש סיכוי טוב שכן נשתדרג עם הנדרסון, אולי גם לאקווילאני תהיה תרומה מסויימת. בכל מקרה לדעתי אחד מהם יעזוב לפני ספטמבר, לפחות אחד מהם.
    דאונינג עוד לא חתם, אבל ברור לרוב האוהדים שלנו שיש לנו בעייה קשה בקישור ההתקפי וזה לא יהיה הוגן להפיל את זה עליו, הוא לא מסוגל, זה דורש קודם כל שחקן קישור התקפי מהיר+טכני שיידע לקחת מגנים ולנצח אותם כי פשוט לא ייתכן שיש לנו שחקן אחד כזה בכל הסגל.

12. StevieG Member

אני מעדיף לא להגיע למצב שנהיה עם שני שחקנים דומים מאוד כמו מאטה וסוארז שישחקו ביחד. זה ייתר את קארול, זה ייגרום למשחק ההתקפה שלנו להתקע. דאוניג יוסיף לנו יותר אופציות להתקיף. יכול להיות שמאטה שחקן טוב יותר מאשר דאונינג, אבל דאונינג הוא שחקן שאנחנו צריכים יותר מאשר מאטה.

ריירה הרביץ לפאצ'קו? באמת? לא שמעתי על זה בחיים.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, אני זוכר שאמרו את זה על מנ יו, טבז ורוני ביחד? הם דומים מדי. זה נגמר באליפות אירופה+אליפות אנגליה.
    חסר לנו קשר התקפי בכיר, מהיר, טכני, שיודע לקחת מגנים. אני לא אמרתי מאטה ואני בכלל חושב שהבועה הזאת סביב מאטה התנפחה מעבר לכל פרופורציה. עשו ממנו שחקן גדול.
    אני הולך הרבה יותר בסיסי וצנוע מזה, תקנה גם את דאונינג וגם את אנזוגביה ותתאים את ההרכב לפי מה שאתה צריך.
    לא רוצה אנזוגביה? שה200 סקאוטים שלנו ימצאו מישהו, אני לא צריך להציע שמות פה.
    אבל אם לא תביא שחקן שיכול לעבור מגנים, אתה תתחרט על זה כשסוארז יישב בחוץ או כשסוארז יתפוס יום חלש ואנחנו נעביר הגבהה אחרי הגבהה ישר לתוך הבונקרים שישחקו נגדנו, זה קורה כבר 15 שנה ואני לא מבין למה אני צריך להמשיך להסביר את זה. פעם אחרונה שהייתה לנו קבוצה יצירתית שהייתי בטוח שתשבור בונקרים זה היה ב97, מספיק עם זה.

14. Ori8 Member

גיל, אתה חייב להפסיק להסביר את זה למי שמסרב להבין, זה ברור לכל העולם ואשתו שאנחנו זקוקים ליצירתיות כמו למים, מי שלא מבין את זה, יבין את זה במוקדם או במאוחר יחד עם דלגליש במהלך העונה.

השאלה הגדולה לדעתי היא האם גם מיירלש וגם אקווה יימכרו או רק אחד מהם, אני בכל אופן עם תקווה עצומה שהאיטלקי יישאר, אולי השחקן היחיד בסגל שנולד מוכן בשביל הפאס אנד מוב של קני, יכול להיות נהדר בעונה הבאה, מקווה שהוא יראה מה הוא שווה בפרי סיזן ולא יוותרו עליו.

דלגליש דיבר על זה שאחרי אדם הרכישות יימשכו, אבל לדעתי זה כבר די סגור, דאונינג יהיה הרכש האחרון לקישור, אחריו יגיעו מגן שמאלי ובלם, ואולי חלוץ לספסל אם נצליחץ

רק אלוהים יודע איך הקישור שלנו הולך להיראות בעונה הבאה...

-----אדם-------לוקאס--------
    דאונינג----ג'רארד-------סוארז
    או
    ----אדם---לוקאס---ג'רארד----
    דאונינג-----קארול--------סוארז

זו האופציה הכי ריאלית לדעתי כרגע, אין סיכוי שלוקאס מאבד את המקום בהרכב, חייבים סוג של 'גרזן' ליד כל אחד משחקני הקישור האחורי בין אם זה אדם/אקווה/הנדרסון/מיירלש וכו'...

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטיבי, שוב פעם דאונינג זה מה שאנחנו צריכים יותר?
    שמת לב שאין לך בהתקפה שחקן אחד (אחד, בודד ויחיד) עם מהירות רצינית? אתה חושב שדאונינג יתקן את זה?
    שמת לב שיש לך בהתקפה שחקן אחד בלבד (סוארז) שבכלל מנסה, ויש לו את הכשרון והטכניקה, לקחת מגנים באחד על אחד? לעשות משהו בלתי צפוי?
    זה יהיה אותו סרט כמו בשנים קודמות, אני כבר רואה את זה. שחקן אחד מבריק בתוך חבורה של מוגבלים (תגיד מה שבא לך על דאונינג וקארול, הם יכולים גם להיות שחקנים נהדרים, הם עדיין מוגבלים במה שהם יודעים לעשות) שלא משדרים על אותו גל אפילו.

עם ההגעה של קארול אני מניח שהגיע גם רעיון חדש שהדבר שהכי חסר לנו בקבוצה זה קרוסים, כאילו כל הבעיות שהיו לנו בהתקפה כבר שנים על גבי שנים נעלמו כליל עם ההגעה של קארול. נמאס לי גם להתווכח על זה, אני רק חושב שאתה מתחיל לגלוש למחוזות של מה הכי טוב בשביל אנדי קארול אישית ולא מה הכי טוב בשביל ליברפול.