ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. לייזר Member

אני חושב שלמרות העובדה שקארול נראה בינתיים רע, ליברפול הרוויחה מאוד מינואר בסה?כ. טורס נראה גרוע לא פחות ממנו והמועדון היה זקוק להתחלה חדשה והsulking של טורס לא היה עוזר לכך. ליברפול עברה מהפך עצום ב8 החודשים האחרונים ובסה?כ ההעברות הן טובות - בראש ובראשונה כי הן בעמדות הנכונות. סוארז, אנריקה ואדם הם מציאות, הנדרסון ודאונינג יקרים וקארול מאכזב בינתיים. זה לא יבול לא רע בכלל והתוצאות בינתיים חיוביות. מה שחשוב כשיש שינויים קיצוניים זה תוצאות ובינתיים ליברפול נמצאת בעמדה מצוינת להשיג את המטרה שלה לעונה זו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/11
  2. Ori8 Member

זו בדיוק הנקודה, טענת פה קיץ שלם והתווכחת איתי שאין שום סיבה בעולם שהוא לא ישתלב נהדר בשיטת הפאס אנד מוב, והסברת כמה שאין לי מושג בכדורגל ושאין לי שום בסיס לקביעה ההזויה הזו, וכמה קארול הוא לא גמלוני וכמה הוא פה וכמה הוא שם..זה הכל.

3. -sAndmAn- Member

סוף סוף הנדרסון פתח באמצע ולא באגף... כנראה למה הוא גם תפקד סוף סוף כמו שצריך
    ואדם... פשוט מבריק, להוציא את ההחתמה של סוארז שבא על תקן כוכב - מדובר בהחתמה הכי טובה של דלגליש בכהונתו
    נהנה מכל משחק שלו

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה זה עכשיו, ה'אמרתי לכם'?
    אתה מעל זה...

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאמרתי שאין לך מושג בכדורגל זה לא היה על זה, זה היה בעיקר על כך שהעדפת לשים את אנ'גוג בחוד עיל פני קארול, ועל האמירות שלך על הסגל שלנו מול זה של טוטנהאם בפורום של ליברפול... מאחורי האמירות האלה אני עדיין עומד.

ומעבר לזה, מבחינת היכולת של קארול - אני עדיין חושב שהוא כשחקן יכול להשתלב בפאס אנד מוב. לא כי הוא מוסר גדול, אלא כי הוא בדר"כ חכם מספיק בשביל לתת נגיעה ולעשות תנועה לכיוון הרחבה ובזה לסיים עם זה. מה שכן, היום הבנתי שההשתלבות שלו בפאס אנד מוב כנראה לא תקרה, כי שכשיש לך תורן כמוהו כנראה שקשה מאוד לשחקנים מסביב להשתחרר מזה. ובנוסף, התחלתי קצת להתייאש מהחוסר חשק שהוא מראה מאז שהגיע אלינו, דבר שלא היה בניוקאסל.

6. Ori8 Member

מניח שהחוסר חשק נובע מכך שהוא מלכתחילה לא רוצה לעזוב את ניוקאסל, גם הוא מבין שקשה לו עם המשקל הזה על הגב, סה"כ המעבר הזה פגע בו כשחקן ועצר לו את כל ההתקדמות הנהדרת שהוא עשה. הוא היה בעמדה מאוד נוחה בניוקאסל, ובלילה הפך לחלוץ האנגלי היקר בכל הזמנים במועדון גדול ולחוץ שנמצא במשבר רציני.
    ואני עדיין מעדיף את אנגוג עליו, אין ספק, לא שהוא חלילה טוב יותר, הוא פשוט פחות גרוע.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ופה בדיוק הגבול שאתה כמעט תמיד עובר - מביקורת שאפשר לדון עליה כמו בני אדם להזיות מטורפות... אני אפילו לא אכנס לזה. אתה כנראה היחיד בעולם שמעדיף את הצרפתי על פני קארול, תהנה עם זה, אני סיימתי להתווכח על העניין...

8. Ori8 Member

תתפלא יש עוד כמה..
    אתה מדבר כאילו אני מעדיף את אורן ניסים על מסי, אפשר לחשוב מה קארול עושה ועשה שאני אמור להעדיף אותו על פני אנגוג.
    הצרפתי לפחות לא הורס לקבוצה ומאפשר לה לשחק כדו-רגל, עם קארול זה נראה פשוט בלתי אפשרי לצערי, מילא היה מראה ניצוצות..כלום.
    הבנאדם שחקן ליברפול מינואר, וכל רגע שהוא היה על המגרש מאז לא הצלחנו לתת 5 דק' של כדורגל טוב למעט מחצית מדהימה מול הסיטי בה הוא הצליח לכבוש פעמיים ומאז נעלם.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך לקחת נקודה צודקת וללכת איתה יותר רחוק רק כדי לזעזע. אנגוג זה לא שחקן שקרוב לרמות האלה, הוא יעזוב אותנו עוד בחלון הזה ואין טעם בכלל לדבר עליו.
    קארול לא בינוני ולא אפס, הוא שחקן טוב שנשאלת השאלה איך מנצלים אותו עד כמה שאפשר מבלי לפגוע בסגנון המשחק של הקבוצה, הסגנון אותו היא צריכה לשחק במרבית המשחקים בליגה. שאלה מורכבת אבל אין ספק לגבי איכויות השחקן, הוא החלוץ האנגלי מספר 1 היום אחרי רוני, לא צריך לעשות ממנו איזה אפס חסר מושג.

10. JohnTerry26 Member

משחק באמת מעולה שלכם היום, אולי רק אני רואה את זה ככה אבל החזרה של ג'רארד תיצור בעיות לא כאלו פשוטות לקני לגבי ההרכב. איך זה יעבוד?

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יחליף את קאוט/הנדרסון. לא רואה פה בעייה. חוץ מזה שעוד יהיו פציעות של אחרים, כמה כבר קורה שמגיעים למשחק עם סגל מלא?

12. Ori8 Member

לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה, לי זה נשמע על גבול הדמיוני.
    בכל אופן זה בעיקר מצביע על המצב העגום של האנגלים ולא על השחקן עצמו.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Kenny - on Coates: 'When theres something to be said everybody will be told - I just hope he's paid for his ticket'

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/notworthy.Xxx

15. -sAndmAn- Member

כמו שפרגוסון אומר מדובר בבעיות טובות בהחלטה לגבי ההרכב הפותח