רורי סמית' ועוד מישהו כבר אומרים שאתלטיקו מדריד מנסה לגנוב לנו אותו, הציעה 8-9 מ' פאונד. לא מאמין שיקרה משהו אבל לכו תדעו. הודג'סון, בדיחה עצובה, בנאדם מסכן שרק תקשורת אינפנטילית כמו זאת המלוקקת של אנגליה יכולה לאהוב.
רק לחדד, הוא זוכה בהכי הרבה כדורים בליגה האנגלית יותר מכל שחקן אחר, גם כל שנה שעברה ובנתיים גם השנה ב-2 מחזורים ששוחקו.
http://yfrog.com/gy1bvpbvj אינסואה בספורטינג. רק צריך להעיף עוד את דגן, קול, פאולסן, אנגוג וג'ונס. העפנו את יובאנוביץ'(ולמי שמתעניין - מפציץ באנדרלכט), קונצ'סקי, אקווילאני, אינסואה וקיריאקוס.
אנגוג כבר בדרך החוצה ורק מחכים לבלאמי, אחריו בתור צריך להיות פאולסן. נפטרים מהם אחד אחד. הרגע הכי זכור שלו אצלנו - ביי.
זה אולי הרגע הכי זכור, אבל מה שבאמת כולנו נזכור לו זה את חצי העונה המצוינת ב08/09. חבל שהוא לא מינף את זה אלא רק דעך... שיהיה לו בהצלחה.
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...at-Anfield.html ראיון נהדר עם ג'ון הנרי. הוא לא מחדש הרבה, אבל הוא בהחלט מראה את השינוי ואת הרעיונות שהם הביאו לליברפול מאז שהם הגיעו. שמח לראות שהוא משתף את האוהדים בהחלטות שלו לגבי המשך דרכו של המועדון ומסביר את השיקולים, וגם מתחשב באוהדים ובדעותיהם. אני מאוהב.
דלגליש נותן רמז?... :S "I don't think he is jaded," said Dalglish. "He had a break before they met up for the tournament and another break before he came back here. We would love him to play in every game, although that might not be practical.
זאת החלטה נכונה, יש לי סימפטיה לקארול אבל כרגע לטובת הקבוצה הוא צריך לשבת בחוץ וקויט צריך לפתוח במקומו. צריך לשלב אותו בהדרגתיות, לתת לו לצבור כושר ובטחון וזה מה שקני עושה, החלטה מבורכת.
זה ההרכב הרשמי... קצת מעצבן אותי שהנדרסון עדיין מקבל קרדיט. הייתי רוצה מאוד לראות את שלבי היום, אחלה הזדמנות בשבילו כשג'רארד ומיירלש פצועים.
אין תלונות עם ההרכב, כמו שצריך. אגב, מה נסגר עם קואטס? הבנתי שיש דיווחים בטוויטר שהוא עבר מדיקל ומחכים כעת לקבלת אישור עבודה.
אתם נראים כ"כ יותר טוב בלי קארול שזה מדהים. קבוצה שונה לגמרי. הדינאמיות, התזוזה בלי כדור וחילופי המקום, השטחים שנפתחים, הלחץ על היריב.. זו הקבוצה של החצי השני של שנה שעברה.
מחצית מתסכלת. מתסכלת כי אנחנו משחקים כ"כ טוב, שוטפים את המגרש ומובילים רק 1:0. עכשיו רק שלא יגמר כמו נגד סנדרלנד... ויופי של שער של הנדרסון! אמור לתת לו את הבטחון להמשך, רואים שהרבה מאוד לחץ השתחרר אצלו עם השער הזה.