ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,507
    לייקים שהתקבלו:
    7,858
    לפי מס' עיתונאים אורוגוואים מובילים קואטס יטוס מחר לאנגליה כדי לחתום על הניירת ולהשלים את המעבר.
     
  2. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0


    Co-A-Tes! Co-A-Tes! Co-A-Tes! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
     
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,034
    לייקים שהתקבלו:
    18,571
    מקווה שנקבל פה אגר 2, לא בסגנון אלא בבול פגיעה. אגב, מישהו יודע אם הוא ימני ברגל? יתאים לשחק עם אגר אם ככה.
     
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    ימני ברגליים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    לא ראיתי את כל הסרטון, אבל המשחקים שראיתי בו היו מלפני זמן מה כבר, כשהיה ממש ילד טרי, ומאז הספיק לצבור עוד ביטחון (בעיקר בקופה אמריקה האחרון) וקצת ניסיון.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  5. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  6. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    פשוט יופי של רכישה, כל הכבוד לכם ומזל טוב.

    לדעתי פוטנציאל הפיזיות והדומיננטיות שלו מתאימה בול לליגה האנגלית וזה משהו שמאוד ישתפר אצלו ברגע שיגיע לאנגליה ויהפוך אותו באמת לאחד הבלמים הטובים בעולם. סוארס מוכיח למה הוא רכישה ענקית גם כשזה לא קשור אליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    יהיו לו קשיי גדילה בהתחלה להסתגל טיפה למהירות ולאיכות השחקנים בליגה האנגלית והכל כמו לכל בלם שיגיע מדרום אמריקה או בכלל מליגה אחרת ואני צופה לא מעט כרטיסים מ-2 הצבעים תחילה דווקא בגלל שהוא קורא טוב את המהלכים וזז טוב במגרש כדי לחסל אותם לפני שהם מתחילים - מה שבטוח יגרום לאיזה חלוץ לתפוס אותו עם המכנסיים למטה פעם או פעמיים, אבל סה"כ הוא לא אחד שמנסה דברים שהוא לא יודע לעשות ודיי שומר על פשטות, והנתונים הפיזיים שלו נהדרים וביחס לגודל הוא גם אתלט טוב שיודע לזוז במגרש, הוא בטוח בעצמו ומגיע עם המון ניסיון ביחס לגיל שלו - וכמובן העובדה שסוארס שם תעזור המון.

    פשוט בול פגיעה של ליברפול לדעתי. אני מאוד מחזיק ממנו מאותה אליפות עולם ב-2009 והאמת הייתה לי ציפייה סמוייה שאינטר יקלטו אותו עוד לפני הקופה כי הייתה לי תחושה שהילד יעלה את המחיר שלו משמעותית ויסגרו לנו את הפינה של הבלמים לעתיד עם החבר'ה המזדקנים שלנו.

    בסאו פאולו בוכים עכשיו למה הקופה אמריקה התרחש הקיץ, הוא כמעט היה סגור שם לפני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    בכל מקרה עוד פעם מזל טוב חברים - רכישה מצויינת, הראשונה שלכם הקיץ שאני ממש מבסוט ממנה, אפילו בלי קשר למחיר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  7. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האתר הרשמי של ראיו ואייקאנו טוען שפאצ'קו הושאל אליה מאת' מדריד. אפשר להשאיל מושאל?!

    http://www.rayovallecano.es/noticia/pachec...dor-rayista/59/

    אוקיי, באתר הרשמי של את' מדריד רשום שפאצ'קו הושאל אליה לשנה עם אופציה לרכישה אבל ישחק העונה בראיו.

    http://www.clubatleticodemadrid.com/index.php

    בנושא אחר, רדנאפ מודה שהוא ישמח לעבוד שוב עם ג'ו קול. קדימה, תזדרז!

    http://www.guardian.co.uk/football/2011/au...nham?CMP=twt_gu

    לפי הטיימס, אנחנו מוכנים לשלם לג'ו קול כדי לבטל לו את החוזה. אני מקווה שלא מדובר בתשלום של כל החוזה כי זה יוצא +15 מ' פאונד.

    http://www.facebook.com/Jeremy.Lfc360/posts/225540827496086
     
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,034
    לייקים שהתקבלו:
    18,571
    אני עדיין מנסה להבין איך לשחקנים כמו ג'ו קול ואקווילאני אין יותר ביקוש. הם לא עד כדי כך גרועים, באמת. מקווה שנשלם כמה שפחות בשני המקרים.
    השאלה כפולה, חשבתי שכבר ראיתי הכל. לא יודע אם זה מוזר יותר או פחות מהעסקאות נוסח בוז'אן שראינו בספרד כבר.
    תודה על המידע על קואטס אליאס ומוראד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  9. -sAndmAn- Member

    הצטרף ב:
    ‏9/7/11
    הודעות:
    361
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוטנהאם מעוניינים בקול לא? בכל מקרה לגביו אפשר להבין כי הוא די שחקן גמור
    לגבי אקווילני זה מאוד מפתיע כי הוא הראה עונה אחרונה ביובה שעדיין יש לו מה לתת והוא גם בן 27 מה שאומר שיש לו עוד איזה 4 שנים לפחות
    כנראה בגלל דרישות השכר...
     
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,034
    לייקים שהתקבלו:
    18,571
    הוא גמור לרמות הגבוהות ביותר, אוקיי. אבל אי אפשר לשרוף אותו עכשיו כאילו הוא לא ראוי לאף קבוצה. יש מספיק קבוצות שהיו רוצות לבנות על ג'ו קול שחוזר טיפה לכושר כי זה עדיף על כל סיכון אחר שייקחו.
     
  11. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כנראה שהן לא מאמינות שהוא יחזור לכושר ו/או לא שווה את ההוצאה הכספית האדירה שהיא השכר שלו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,507
    לייקים שהתקבלו:
    7,858
    JimBoardman Jim Boardman
    Spurs are interested in Cole but won't pay him £100k a week - for 3 years - so #LFC will have to pay the difference

    ובטיימס מדווח היום שהמועדון מוכן לשלם לקול פיצויים כדי להפטר ממנו. נראה שהוא בדרך לטוטנהאם.

    רדנאפ אידיוט, לכבות שרפות הוא יודע יותר טוב מכל אחד אחר באנגליה, ברגע שצריך לבנות משהו הוא מקובע על שחקנים שהוא מכיר. לא יביא את טוטנהאם לשום מקום בטווח הארוך לדעתי. אבל מי אני שאתלונן.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/11/02
    הודעות:
    25,034
    לייקים שהתקבלו:
    18,571
    אל תשכח שהוא לקח את ספרס למקום ה-4...אחרי שנים שהם רק דיברו על צ'מפיונס ליג ובסוף סיימו יותר קרוב למרכז מאשר לטופ. הוא עשה עבודה גדולה, הוא גם בנה סגל עם הרבה שחקנים מצויינים. זה שהוא אידיוט אני מסכים, מצחיק אותי גם שהוא מתלונן תמיד שמדברים על שחקנים שלו אבל זה לא מפריע לו לדבר על שחקנים של אחרים.

    מישהו כתב בטוויטר שבניטז חושב על בלאמי כשמישהו שיכול להביא שינוי מהספסל בחילוף, זה משהו שברור כמעט לכולם שאין לנו שחקן שבאמת משנה משחק. זה עוד יכול להיות רכש שיהיה שווה הרבה יותר מכמה שהוא יעלה לדעתי.
    אני עדיין מצפה לחלוץ בנוסף לזה, במידה ואנגוג הולך.
     
  14. Strawberry Fields Member

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    6,038
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוא קיבל עזרה מבניטז והנהלת ליברפול.

    קני surely?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11
  15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/5/10
    הודעות:
    8,507
    לייקים שהתקבלו:
    7,858
    זה בדיוק מה שאני אומר. הוא לקח אותם לשיא ולא יודע מה לעשות מפה. הצלחה קצרת טווח בלבד, עם מדיניות רכש של (שוב) ללכת עם הראש בקיר ולהביא רק שחקנים שאתה מכיר אישית גם כשמדובר בשחקן כמו קול, קשה לראות את זה ממשיך לאורך זמן תחת רדנאפ. למזלה\צערה של טוטנהאם, תלוי איפה אתה עומד, הוא גם ככה יתחפף משם בקיץ הבא לנבחרת אנגליה.

    לגבי בלאמי, אני מאמין שאם הוא יגיע זה יהיה הרכש האחרון, בהשאלה או בהעברה חופשית וחוזה קצר (שנתיים גג), הוא יכול להוית החתמה טובה, שחקן שיוסיף מימד של מהירות ויוכל לשנות את המשחק מהספסל. לא מאמין שיגיע גם חלוץ בנוסף אליו, הוא ישחק באגפים וישחרר את קויט לשחק בחוד יותר.

    אה ו.. בניטז?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/8/11