אם הוא יכול לתת רק 45 דקות מישהו במועדון אשם בזה, אם הוא לא כשיר לגמרי הוא לא היה צריך לפתוח בשבוע שעבר, איפה סדרי העדיפויות שלנו בדיוק? זאת טעות אומללה של קני, אלא אם כן הצוות הרפואי העריך לא נכון את המצב של סוארז ואז זאת טעות אומללה שלהם. אבל סוארז היה צריך לפתוח ולהשלים 90 דקות היום.
מתי משחררים את אורליו ונותנים את המספר 6 לקלי? אני רוצה חולצה כבר! הייתי רוצה לראות את הנדרסון מועבר לימין, לפחות משם הוא יכול לגביהה במקום רק לרדוף אחרי הכדור, ואת מיירלש במקום אדם.
אז סוארז על הספסל...יותר מפריע לי שאנדי קארול לא יודע לשחק כדורגל, הבנאדם מוגבל ברמות כל כך גבוהות שזה קשה לתאר, קויט נראה לידו כמו רונאלדיניו, זה מביך. אבל אני לא דואג, יבוא חלוץ חדש, או במקום אנגוג בקרוב או בינואר, ותוך משחק הוא מעיף את הגמל מההרכב, הבלוף העצום הזה לאט לאט נחשף. הנדרסון - תעלומה, מה התפקיד שלו במערך? מה התפקיד שלו במועדון? ולמה לעזעזל הוא משחק על חשבון מיירלש/שלבי/אקווילאני שכולם טובים ממנו בהרבה
איזה כיף שלא צריך לאכול את הכובע בסוף המשחק. לא היינו טובים במיוחד ועל תכליתיות בכלל אין על מה לדבר בלי סוארז (וג'רארד) על המגרש, ההרגשה הייתה שבין הדקות 50-70 יכלנו לספוג שער ואז היינו מצטערים על כך שהוא לא ביצע את החילוף המתבקש קודם לכן. אבל מרגע שפרימפונג יצא וארסנל התחילה להתפרק ניצלנו כמו שצריך את ההזדמנות. אני עדיין טוען שסוארז היה צריך להכנס קודם, אבל גיל זאת דוגמא למצב בו עדיף אותו רענן ל-20 דקות (כשארסנל עייפה, מבולבלת וב-10 שחקנים) מאשר ב-70 הדקות הראשונות בהם היה משחק די שקול ואפילו תקוע כשקארול על הדשא. מיירלש לדעתי מרוויח את מקומו במקום הנדרסון ביושר, עד שנבין מה הנדרסון יודע בכלל לעשות טוב. התיאום של מיירלש עם החלק ההתקפי יותר טוב בזכות העונה שעברה, ואין לנו את הפריווילגיה לוותר עליו. במילא מסתמן שאקווילאני הוא זה שילך כי הוא בכלל לא בסגל. במשחק הבא הייתי מוותר על קארול+הנדרסון לטובת סוארז+מיירלש ובודק איך זה עובד. שילמנו 35 מיליון פאונד אבל אולי צריך לנסות לקחת הפסקה עם הקונספט הזה של קארול. אם אנחנו מצליחים להיות יותר דורסניים בלעדיו אז שישב בחוץ קצת.
להנדרסון יש הרבה כדורגל, אבל הוא קשר אמצע. לצערי מסתמן שהוא נרכש לגמרי כקיצוני, לא ראינו אותו עוד באמצע, הוא משחק על הקו ועובר משמאל לימין במהלך המשחק, אין לו מושג מה לעשות שם. אנחנו כ"כ סתמיים בהתקפה בלי סוארז וג'רארד, אבל עדיין, ניצחנו. אני רק מקווה שבאמת נראה את קארול מקבל מנוחה קלה על הספסל נגד בולטון, זה לא עובד, אני לא יודע אם הוא כשיר או לא כשיר, זה לא משנה, כרגע הוא נראה רע, הוא כבד ואיטי, הוא מתקשה להשתלט על כדורים, בלתי אפשרי להריץ אותו לכדורי עומק, זה לא רציני להמשיך עם זה, צריך לשכוח לרגע מהמחיר שלו ולשלב אותו לאט לאט בקבוצה כמו ששחקן צעיר ולא בשל היה משולב בנסיבות רגילות. הציוות של קויט-סוארז עבד בעונה שעברה, הם משחקים טוב ביחד וצריך לתת לזה עוד צ'אנס למרות שאידיאלית צריך להגיע חלוץ כמו פארק או מישהו זריז אחר שלפחות ייתן לנו את האופציה הזאת. אני מאמין שזה יקרה ברגע שאנגוג יימכר.
באמת שקשה לי להבין איך יש כאלה שבאמת מאמינים שהוא מסוגל להשתלב בשיטת משחק שבנויה על מסירות והנעת כדור, לא אכפת לי שהבנאדם לא מגיע לשער, מה שמפריע זה שהוא לא מסוגל לעצור כדור על הרגל, הוא בקושי מסוגל לתת פס, אולי הוא טוב ברחבת ה-5, מחוץ לשם זה אבוד. לפחות שירוץ בטירוף על המגינים ויעשה לחץ אמיתי, במקום זה הוא נופל עם כל כדור שמגיע אליו. אין לי ספק שקני מאוכזב ממנו מאוד וכולי תקווה שבמקום להמשיך לתת לו לרוץ בהרכב הוא יבין את הטעות ויושב אותו על הספסל, אולי באימונים זה לאט לאט יתחבר, כרגע זה נראה כמו אסון, הקבוצה פשוט לא מצליחה לשחק כדורגל כשהוא על המגרש וזה ככה מינואר.
מאמין שיגיע חלוץ. ואם לא, יש את קויט ואולי יגיע עוד שחקן התקפה כמו בודבוז שייתן עומק ויפנה את קויט לשחק יותר בחוד. אני מחכה מאוד לחזרה של ג'רארד, אנשים כבר שכחו ממנו ולא לוקחים אותו בחשבון, הוא היה ונשאר שחקן פנטסטי ברמה עולמית והוא יישאר מאוד חשוב עבורינו לא משנה כמה כסף נבזבז על הקישור.
יש! לכולם לדעתי היה ברור שסוארז ומיירלש חייבים לעלות בהרכב במקום הנדרסון וקויט... לדעתי כל המשחק הזה היה נראה אחרת אם הם היו עולים. כיף עצום לנצח בתוצאה כזאת את ארסנל! ריינה 6 - יציב, נתן הצלה מצוינת מהבעיטה של פרימפונג. קלי 6 - יופי של משחק, היה שקט מאוד ונתן אפילו בומבה לקורה במחצית השנייה... קראגר 6.5 - מצוין! שוב קרא מופיע למשחקים הגדולים. אגר 6 - היו לו שני פספוסים מול נאסרי, חוץ מזה משחק מעולה. אנריקה 7 - עוד פעם הופעה גדולה שלו, איזה מגן שמאלי מצוין... מישהו מהמר נגד הגעה שלו לנבחרת ספרד בקרוב (וכשנה-שנתיים לאחר מכן לברצלונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )? לוקאס 5.5 - איטי כל כך... אפשר למות מזה לפעמים. סה"כ סביר. אדם 6.5 - מחצית ראשונה סביר ולא יותר, במחצית השנייה השתפר מאוד ונתן כמה כדורים אדירים לדאונינג ומיירלש, אפילו היה טוב הגנתית, אני מרוצה. הנדרסון 5 - ההבדל בין הנדרסון של סנדרלנד להנדרסון של ליברפול עד כה - פשוט עצום. הוא נראה כזה אנמי וחסר אנרגיות... מרגיז. קויט 4.5 - גרוע מאוד. צריך להיות קלף מהספסל. קארול 4.5 - רע היום, למרות שהוא היה מבודד מדי ולא קיבל תמיכה בשיט. סוארז - מלך! מיירלש - מוכיח שוב שאנחנו זקוקים לתנועה שלו ללא כדור, ולדעתי מרוויח את מקומו בהרכב בהתחשב באיך שהנדרסון נראה כרגע. קני - בקלות המשחק הזה היה יכול להיגמר אחרת בגלל התנהלות רעה ולוזרית שלו. להכניס את סוארז רק בדקה 70... לא יודע אם היה לזה את אותו אפקט אם לא ההרחקה של פרימפונג. סה"כ ניצחנו 2:0 את ארסנל אז אין תלונות, אבל לא חושב שקני התנהל במשחק הזה נכון.
למה במקום קויט? במקום קארול. חד וחלק. אני לא רוצה לקבור אותו או לזרוק הצהרות שהוא הפלופ הכי גדול בהסטוריה שלנו, לא יודע מה יהיה איתו בעתיד אבל כרגע זה לא עובד וכשזה לא עובד זה צריך להשתנות, לא יכול להיות שכל פעם שקארול יוצא אנחנו משחקים טוב יותר ועדיין הוא עולה בהרכב במשחק הבא. זאת עונה קריטית, אין לנו את הלוקסוס של לתת לו להשתפשף ולהמשיך לשחק איתו ופשוט לקוות שהוא ישתפר. אנריקה החתמה מצוינת.
ליברפול 0-2 ארסנל. שברנו את הנאחס של האמירויות ושמרנו על שער נקי. דחיפה עצומה להמשך העונה. הבחורים יכולים להיות מרוצים, יאללה, יום שני אקסטר! ריינה 6.5 - משחק ללא רבב מאחד השוערים הטובים בעולם. מפתיע? לא אותי.קלי 6 - משחק סולידי, תורם התקפית בדרך שלו, היה לו מצב מצוין שהסתיים בקורה וחבל אבל כל הכבוד על האמביציה. הגנתית היה בסדר גמור אבל שוב רואים שהוא בלם.קראגר 6 - על אף המהירות של ארסנל בהתקפה הוא לא היה חיסרון בשבילנו ונתן משחק טוב ושמר על ההגנה כמו שצריך.אגר 6.5 - איזה ערך מוסף יש לשחקן הזה. באמת מהשחקנים המיוחדים, הגנתית היה טוב מאוד כרגיל ואני שמח על כל שניה שאני רואה אותו משחק והתקפית היה מעולה ותרם להנעת הכדור ועשה פעולות יפות. שחקן גדול!אנריקה 7 - איש המשחק. איזה מגן מדהים הבאנו, רק בן 25.5. שחקן מדהים. מהיר, חזק, טכני, לא נותן לאף אחד לעבור, דוהר באגף, חכם, מוסר מדויק, יעיל, העלים את וולקוט לגמרי, איזה כיף!לוקאס 5.5 - מחצית ראשונה מהוססת וחבל, אבל למחצית השנייה הוא כבר עלה מתודלק והיה ראשון לכל כדור באיזור שלו וחזר להיות הלוקאס האפקטיבי שאנחנו שמחים שיש לנו. אפילו תרם התקפית בדקות הסיום.אדם 6 - משחק סולידי, השיפור של לוקאס המחצית השנייה השפיע ישירות עליו כי זה נתן לו יותר חופש לנהל את המשחק. תצוגה טובה מהקשר הסקוטי. שימשיך ככה.הנדרסון 4.5 - טוב, אני ארחיב עליו בהמשך, אבל בינתיים, הוא פשוט צריך למצוא את מקומו בקבוצה. עד אז הוא יכול לנסות להשפיע כמחליף מהספסל.דאונינג 6.5 - פעיל מאוד, לא פראייר, עשה הרבה צרות להגנה ורץ בלי סוף. היו לו כמה כדורים טובים ומצב הבקעה נחמד, אבל התנועה של קאוט וקארול רק הקשתה עליו לתרגם את הפעולות לנתונים סטטיסטיים וכשסוארז ומיירלש נכנסו היה לו יותר נעים לשחק.קאוט 5 - משחק קצת מאכזב מהההולנדי, איבד הרבה כדורים ולא ראינו כמעט פעולות חיוביות ממנו, חייב להשתפר אנחנו צריכים אותו בדחיפות.קארול 5 - משחק בינוני, היו לו מצבים והוא כמעט הבקיע בנגיחה כשסצ'שני הדף בקושי לקרן במחצית הראשונה. מצד שני, יש לו הרבה עבודה כדי להשתלב בסגנון ואני עדיין מאמין שהוא יכול. הוא לא אגוארו, אבל גם לא חסרים חלוצים כמוהו שהבקיעו הרבה לאורך השנים. הוא יתרום את שלו.מיירלש 6.5 - שיתוף פעולה נפלא עם סוארז. העלו את הרמה בשנייה שנכנסו, רק שימשיכו ויפתחו בהרכב.סוארז 6.5 - ההשפעה שלו על המשחק מדהימה, קשה קצת להודות, אבל הקבוצה ממש צריכה אותו. לדעתי יוסיפו עוד כמה כוכבים כדי שהתלות תתחלק יותר בהמשך.קינג קני 6 - קצת מסתכל היה לחכות לחילוף, אבל בסוף ניצחנו וזה מה שמבקשים מהמאמן. הנדרסון*- שילמנו עליו כסף טוב וקיבלנו שחקן טוב מאוד שאנחנו פשוט לא מצליחים להוציא ממנו את המיטב. כדי שיכנס לתפקיד החדש שלו בליברפול ביתר קלות, הוא חייב לעבוד על כדורי העומק שלו באימונים. הוא חייב לדרוש יותר ולשחק ביותר אגרסיביות כדי להגיע ליותר מצבי בעיטה. אנרגטיות יש לו, אבל הוא נחמד מדי ולכן הוא נעלם. קני חייב לשים לו פלפל חריף בתחת שיתחיל לרדוף את השחקנים של היריבה ויתחיל להזיז את העניינים כדי לעזור לעצמו להתפתח כשחקן ולעזור לקבוצה להבקיע. הוא עוד ישתפר מאוד, אבל בינתיים הוא חייב לרדת לספסל. ניצחנו באמירויות, נותן לי תקווה שאולי נגיע לוומבלי! :aaa021: אין ספק שנגד אקסטר נצטרך לתת ללא מעט שחקנים מנוחה, בראשם אגר ודאונינג.
ניצחון טוב מאוד וחשוב מאוד. דלגליש כמעט עלה לנו בנקודות כשלא עלה עם סוארז בהרכב, אני עוד מחכה להסבר. קלי ולוקאס היו מצויינים, אנשי המשחק שלי, חוץ ממיירלאש וסוארז שב20 דקות גרמו ל2 השערים.
ציונים שלכם נמוכים מדי באשר להגנה. ריינה - 7.5 לא לשכוח את ההצלה מוואן פרסי. קלי - 7 קראגר - 7 אגר - 7 אנרקיה - 8
יש סיכוי לre-think אצל קני לגבי מיירלש? הוא שוב מצוין, כאשר הנדרסון למל?מ. הקבוצה עומדת טוב על המגרש ולמרות האפרוריות יש לקבוצה צורה כשסוארז על המגרש.