ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Ori8 Member

זה מה שעולה כי זה מה שאתם רגילים להבין, תוכן ההודעות כבר מזמן לא רלוונטי, "פסימי" "פסימי" תיהיה תגובה לכל הודעה (אני מדבר על עצמי ולא על בר כמובן).
    סה"כ מדובר עדיין בארסנל וזה עדיין משחק חוץ באיצטדיון שמעולם לא ניצחנו בו קיבינימאט, זה באמת כל כך פסימי להגיד שתיקו תיהיה תוצאה טובה וניצחון יהיה הישג גדול? לדעתי לא.
    אם כבר מדברים על מה "עולה מבין השורות שלכם" זה שניתן לחשוב שאנחנו כבר חודש-חודשיים דורסים את הליגה עם תצוגות ענק של אנדי קארול וארסנל ממשיכה להתרסק בטבלה ואין שום סיבה שלא נצא משם עם ניצחון.
    המציאות היא שעשינו תיקו עלוב עם סנדרלנד בבית כששיחקנו כדורגל טוב ב- 10 דק' מתוך 90, ואם ניהיה מדוייקים - גם ב- 10 דק' הטובות בפתיחה לא הגענו פעם אחת לשער.
    אם יש סיבה לאופטימיות זהירה זה כי ארסנל נראית לא טוב, לא כי אנחנו נראים טוב.

2. Mellow29 Kopite

בוא נחשוב באמת למה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

למען האמת אני כמעט ולא מזכיר את היכולת שלנו. ברור שהיכולת שלנו טעונת שיפור ולאנדי קארול יש עוד הרבה מה להוכיח בליברפול, אבל כשאני אומר שצריך לנצח באמירייטס זה אך ורק בגלל ארסנל והמצב העגום שהם נמצאים בו כרגע. לצורך העניין גם אנחנו לא מבריקים, אבל כן יותר מבריקים מארסנל. במצב בו היא תחסר כ"כ הרבה שחקני הרכב, ובעיקר ווילשר וג'רביניו, פשוט חובה לנצל את זה אם אנחנו רוצים לרוץ חזק מהפתיחה לכרטיס לצ'מפיונס ליג.

האמת ששיחקנו כדורגל די טוב לאורך כל המחצית הראשונה. ואם אנחנו עשינו, להגדרתך, תיקו עלוב, איך היית קורא לתיקו של ארסנל נגד ניוקאסל?

לא טענתי אחרת. ארסנל נראת לא טוב וחובה לנצל את זה.

אגב, היום בבוקר סקיי ספורטס השעו את ההימורים על מעבר של קיהייל לליברפול, מה שאומר שכנראה הוא יחתום מחר בארסנל... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בן סמית' וגם כתב מהBBC אומרים שאין שום עניין בקייהיל. אני עדיין חושב שהוא יגמור בארסנל ואנחנו נחתים את דאן, שלא יהווה שום שדרוג למרכז ההגנה שלנו לדעתי.

איך היית קורא לתיקו של ארסנל? תיקו פחות עלוב, מאחר והם לפחות שיחקו בחוץ?

4. Mellow29 Kopite

אני מסכים בנוגע לדאן. אני לא בטוח שגירסא אנגלית של סקרטל זה מה שאנחנו צריכים. עדיף כבר לסחוב עד ינואר ואז לבדוק עוד פעם את האופציות בשוק.
    מצד שני, קשה לי להאמין שאנחנו לא מתעניינים אפילו קצת בקיהייל. אם אנחנו עושים עם בולטון עסקים (אנגוג), קיהייל בשנה אחרונה לחוזה, ובערך כל העולם יודע שבלם זה בראש סדר העדיפויות שלנו - אני מתאר לעצמי שהיו גישושים בנושא.

bensmith_Times Ben Smith
    JZrenz There is nothing in this Gary Cahill to #LFC story. Amazed if it happens this window@
    בנוגע לציוץ הזה: המשפט האחרון שלו די תמוה. אם זה לא יקרה בחלון הזה, זה לא יקרה בכלל. או שבולטון בונים שבינואר אנחנו/ארסנל/קבוצה אחרת תצטרך בלם ותעדיף לשלם להם דמי העברה ולקבל אותו בינואר מאשר לחכות עד הקיץ?

תיקו פחות עלוב זו דרך מעניינת (ודי פסימית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx) להציג את זה. אני יכול לומר שאנחנו הבקענו שער (וליתר דיוק, שניים), סחטנו פנדל, בעטנו למשקוף והגענו במחצית הראשונה ליותר מצבים ממה שארסנל הגיעה בארבע המחציות שלה העונה, אז אולי אנחנו פחות עלובים?

על החתום, אופטימיסט זהיר שעשוי לאכול את הכובע בשבת.

-------------
    rorysmith_tel Rory Smith
    Tremendous news: I *think* Nabil El Zhar has signed for Levante.

http://www.as.com/futbol/articulo/levante-...drid,+Barcelona

הוא כבר מזמן לא פגע בכלום, אבל אם זה נכון אז עוד ידיעה משמחת. להיפטר משחקנים כאלה זה כיף כמעט כמו רכש חדש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/11
  5. Strawberry Fields Member

רשמי: החוזה של נביל אל-זהאר בוטל והוא עבר ללבאנטה בהעברה חופשית.

http://es.levanteud.com/noticias/levante14286.html

6. StevieG Member

אגב רורי סמית', הטלגרף החליט להעביר אותו למידלאנדס, לאחר שכל המקורות שלו בתוך המועדון פוטרו/התפטרו/גורשו/ניתקו עימו קשר. הוא לא יעיל יותר. סתם שתדעו.

קונצ'סקי, יובאנוביץ', אל זאהר.

נשארו רק פאולסן, אנגוג, קול, אינסואה, דגן ועוד אלף שחקנים אחרים. לאט לאט נפתר מכולם.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובאנוביץ' כבש היום שער ניצחון לאנדרלכט.
    אני אמשיך להגיד שהבנאדם הזה חתם אצלנו ולא קיבל הזדמנות בכלל להראות מה הוא יודע. לא אומר שהוא היה מצליח, אבל אני כן אומר שהוא חתם ולא קיבל מספיק הזדמנויות. אבל ברור שנוח יותר לשחק עם מקסי ששומר על פוזשן ולא מתפרע, יובאנוביץ' שחקן שלוקח את הכדור קדימה ומנסה לעבור שחקנים, אוי ואבוי הוא עוד יאבד את הכדור.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם סוארז שחקן שלוקח את הכדור ומנסה לעבור שחקנים, זה לא שיש אצלנו איזה אנטי לשחקנים כאלה, יובאנוביץ' הוא headless chicken קלאסי, הבעיה שלו היא לא שהוא לוקח את הכדור ומנסה לעבור שחקנים אלא שהוא מסתכל על הכדור בזמן שהוא עושה את זה במקום להסתכל קדימה ולחשוב מה לעשות איתו.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברצינות סוארז זה הקאונטר להודעה שלי?
    סוארז הוא קונצנזוס, אין מאמן בעולם שלא היה מרכיב אותו אצלנו בהרכב.
    הקייס פה הוא לא יובאנוביץ' אלא למה יובאנוביץ' לא קיבל יותר הזדמנויות כשהאלטרנטיבות הבכירות במשך כל העונה לתפקידי האגפים היו מקסי,קאוט ומיירלאש. זאת השאלה.
    כשממשיכים לחקור את השאלה הזאת ורואים שבקבוצה יש שחקן אחד שאוהב לקחת מגנים ולנסות לעבור אותם אחרי 110 מ' פאונד של הוצאות, היא הופכת לעוד יותר רלוונטית.
    לפחות תחזיק שחקן כזה על הספסל, כזה שמסוגל לעשות שינוי במשחק שלא הולך כמו שציפית, להחזיק על הספסל את מיירלאש ומקסי לא יעזור לאף אחד.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עם גיל ואמרתי את זה גם כשהוא היה פה. רפא החתים אותו על חוזה במאי, הודג'סון קיבל אותו ביולי ולא נתן לו שום סיכוי.

11. Ori8 Member

האמת היא שאצל הודג'סון הוא עוד ישב על הספסל, שיחק פה ושם והיה לא טוב, דלגליש הגיע והוציא אותו לגמריי מהסגל עד סוף העונה.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיחק פה ושם בגביע הליגה. ואז כשקני הגיע והבאנו את סוארז, מקסי פתאום התעורר... וכן, גם קני לא נתן לו סיכוי ממשי להוכיח את עצמו. האמת היא שכרגע זה לא משנה. אני פשוט מקווה שעוד לא סיימנו עם הרכש למרות שזה ממש מרגיש ככה לפי השבוע האחרון.

13. Ori8 Member

יגיע בלם, אני רוצה להאמין שקני יודע שאגר עוד כמה דקות גומר את העונה, וקירגיאקוס לא כל כך טוב בכדורגל.
    אם אנגוג ילך לבולטון יגיע גם חלוץ, אין סיכוי שנשאר עם קארול כבאנקר וקויט כגיבוי למקרה הצורך.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

להגיד את האמת, אני מעדיף למכור את אנ'גוג ולהביא ווינגר יצירתי, ואז קויט גיבוי ראשון לחלוץ והווינגר החדש גיבוי ראשון לאגפים. אנחנו צריכים כרגע יצרתיות מהספסל, לא עוד חלוץ מסיים, כי קויט יכול להיות יופי של חלוץ גיבוי מהספסל. גם ווינר, גם פינישר טוב וגם אנרג'ייזר.

וחלאס עם הנאחס על אגר... תן להנות ממנו כל עוד אפשר. בלם גאון.

15. Rudess Member