ממש לא. ג'ונסון וסקרטל פצועים, לוקאס 50-50 לפתוח. יותר בסגנון של: ריינה אנריקה-אגר-קראגר-קלי דאונינג-אדם-ספירינג-קאוט סוארז-קארול או משהו כזה...
הלוואי, הלוואי שזה יהיה ככה. פלאנו היה יותר טוב מקלי בפרי-סיזן והוכיח שמגיע לו לפתוח כל עוד ג'ונסון פצוע. סוארז ולוקאס חוזרים להרכב מיד וזה מצוין, למען האמת קצת אין לי חשק להתחיל עונה עם ספירינג וקאוט בהרכב. :aaarse: רק אציין שמתוך עשרת שחקני השדה בהרכב הזה, שישה הבאנו בשתי חלונות ההעברות האחרונים. אפשר לקחת את העובדה הזאת כדי לומר עד כמה הסגל שלנו היה גרוע לפני חצי שנה, או עד כמה שעשינו רכש נבון בחצי שנה האחרונה, תלוי האם אתם פסימיים או אופטימיים. בכל מקרה אני כבר לא יכול לחכות.....
זה שהעתיד שלו כבלם עדיין לא הופך אותו לפחות טוב מפלאנגן כמגן. אני מסכים שלפי הפרי סיזן עדיף פלאנגן אבל זה בהחלט מדאיג מבחינת קלי אם לא יהיה לו מקום כמגן גם כשג'ונסון פצוע כי זה לא שאגר,קאררגר וסקרטל פורשים מחר.
Reina; Flanagan, Carragher, Agger, Enrique; Henderson, Lucas, Adam; Suarez, Carroll, Downing. זה באמת ההרכב. http://lfcglobe.com/enrique-and-suarez-sta...underland/5923/
אני מחכה בקוצר רוח לראות את ליברפול של העונה אחרי כל הרכש שביצעתם ואת סוארז וקארול סוף סוף משתפים בפעולה באופן קבוע יחד עם שאר שחקני הרכש. אני מאמין שאתם תהיו העונה בטופ4.
LFC Liverpool FC Suarez starts! Liverpool starting X1: Reina Flannagan Carra Agger Enrique Henderson Adam Lucas Downing Suarez Carroll
Subs: Doni, Meireles, Kuyt, Spearing, Ngog, Kelly, Robinson. הספסל עדיין לא מרשים אותי בכלל. אבל לא נורא.
טוב מאוד שפאולסן, קירגיאקוס וקול לא בסגל. כולם צריכים לעזוב עד ספטמבר. קלי בעצם הבלם היחיד על הספסל. אולי עוד סימן שבונים עליו כבלם.
אז כנראה שבונים על קלי כבלם? אני מקווה שההימור הזה על סוארז לא יעלה לנו. אני שמח לראות את הנדרסון דאונינג ואדם משחקים. הם באמת ייתנו לנו משחק התקפה שוטף.