פשש איזה חלום. dalejohnsonESPN Dale Johnson by JanuszESPN I can confirm that Liverpool have offered £12m, plus David Ngog, for Bolton's Gary Cahill. Never interested in Dann. #lfc #bwfc גם להחתים את קייהיל וגם להפטר מאנגוג? גדול.
ועוד מישהו רשם את זה. נראה שיש דברים בגו. מקווה שבולטון תסכים. כל הכבוד להנרי ולחבר'ה שמוכנים לפתוח את הארנק עד כדי כך עוד לפני שבכלל נפתרנו משחקנים מעבר לבאבל,קונצ'סקי ויובאנוביץ'.
אני יודע שזה יכול להשמע מוזר, אבל חלמתי הלילה/בוקר(בין משמרת לילה למשמרת צהריים) על עסקה כזאת של 10 מיליון + אנגוג + קול בהשאלה על קייהיל. יש שמועות שזה מה שיקרה, עכשיו כשלי שבר את הרגל.
זאת עסקה שבכללי מעריכה את קייהיל בערך במה שבולטון מבקשת עליו, סביבות ה16 מ' פאונד. אני לא חושב שנלך גבוה יותר ומקווה מאוד שהם יסכימו, קייהיל יכול להשלים רביעייה אחורית טובה מאוד. dalejohnsonESPN Dale Johnson Arsenal were apparently outbid by Liverpool for Gary Cahill. Lesson learned taking too long on prime target. Why scout him in friendly? #lfc dalejohnsonESPN Dale Johnson Also, one of Liverpool's fringe players is likely to spend the season on loan at Bolton Wanderers. Joe Cole would fit with Lee out. #lfc קול לא בסגל למחר. הפאזל מתחבר :aaa031:
רייט-פיליפס אמור להחליף (זמנית) את לי. לגבי קייהיל, אני עדיין חושב שהוא אובררייטד. ההופעה נגד סטוק בחצי גמר ה-FA Cup עוד מהדהדת בראשי. למרות זאת, הוא עדיין נחשב שיפור (מאוד יקר) מסוטו שיפנה את מקומו, מסקרטל באוויר ומקראגר בגלל הגיל. ----------------------ריינה/דוני-------------------- אנריקה/אורליו--אגר/סקרטל--קייהיל/קראגר--קלי/ג'ונסון ---אדם/מיירלש---לוקאס/ספירינג---ג'רארד/הנדרסון--- -----סוארז/מקסי----קארול/חלוץ*----דאונינג/קויט----- אנגוג לבולטון, אקווילאני לאיטליה, פולסן וקול לאן שלא יהיה. השאלות לשלבי, ווילסון ופאצ'קו + פלאנו, רובו, וויזדום וקודי (לחודשיים-שלוש במהלך העונה). *העדפה ברורה לפארק צ'ו יאנג.
בפינת החלום ההזוי: דקה 7, 2-0 לנו, ג'ררארד מקבל צהוב שני ואדום על ויכוח עם השופט. דקה 20 מאטה מבשל לאואן במסובבת לפינה (כמו שתמיד היה עושה אצלנו) את ה3-1. במקביל במחזור ה-1 באנגליה, סיטי ב1-1 נגד יובנטוס. אל תשאלו למה ואיך, יאללה שיגיע כבר 5.
מה ככה? ההרכב? ממש לא, תכניס שם את דאונינג במקום קויט, את אנריקה במקום קלי/ג'ונסון ואת אגר במקום סקרטל. וגם אז לא בטוח שזה יהיה ההרכב הקבוע העונה... לך תדע מה יהיה עם ג'רארד והפציעות שלו.
כן, רק שגלן ג'ונסון, ג'רארד וסקרטל פצועים. קשה אבל להגיד מה יהיה ההרכב. פעם ראשונה שאני אומר את זה. סוף סוף יש ספסל עמוק(אמנם בעיקר באיזור הקישור), וקשה להגיד מה יהיה ההרכב הבכיר. מי שיהיה טוב, ישחק.