ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Richard__Buxton Richard Buxton
    Jose Enrique's move to #LFC done & dusted. Defender will wear no.3 shirt vacated by Paul Konchesky & is in contention for tomorrow's match.

אנריקה וגם סוארז מוכנים לשחק מחר.

3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב מאוד, ברור לכולם מה החשיבות של סוארז עבורנו, אני מאוד מקווה שהוא יפתח. יש שמועות שזה יקרה.

לגבי אנריקה אני מאוד מרוצה מההחתמה שלו, מעבר ליכולות שלו כמגן הוא נוח מאוד עם הכדור (יש לו הכי הרבה דריבלים מוצלחים מבין המגינים השמאליים בפרמיירליג אם אני זוכר את הסטט' נכון) וכל שחקן הגנה כזה שיביא עוד שקט וטכניקה הוא מצוין עבורנו, גם קייהיל (ואפילו דאן) הוא כזה ואני שמח שקני הולך בכיוון הזה עם שחקני ההגנה.
    במקרה של אנריקה זה פחות ריאלי שנראה אותו פותח מחר, מקווה לראות את אורליו.

4. Ian Wright Member

המגן השמאלי הכי טוב שיכלתם להביא לטעמי. החתמה מבורכת. אני חושב שהוא הרבה יותר מתאים למה שאתם צריכים מאשר לייטון ביינס למשל(יש לכם כבר פנטזיסט בצד ימין, לא צריך אחד כזה גם בצד שמאל), שלא נדבר על ההבדל הכלכלי שיכל להיות בהחתמת האנגלי על פני הספרדי.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/11
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו לב שברשימת הסגל שבאתר הרשמי אקווילאני קיבל את מספר 15 אחרי שהיה רשום לכל אורך הקיץ כמספר 97.
    http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team
    אולי זה סימן שהוא נשאר סופית.

6. Strawberry Fields Member

אקווילאני היה רשום כ-97 רק זמן קצר, לרוב הוא היה בלי מספר. זה גם יכול להיות סימן שג'רארד ומיירלש פצועים וצריך לתת לו מס' במידה והוא יאלץ לשחק.

7. city Member

או, שהגיע השלב לפני המחזור הראשון שבו הקבוצות צריכות לדווח לליגה על המספרים של כל השחקנים בסגל, וניתלו את ההזדמנות כדי לעדכן גם את האתר...
    לא צריך לחפש משמעות נסתרת בכל פיפס.

8. Strawberry Fields Member

http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/enrique1.Xxx
    אימון ראשון.

http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/enrique6.Xxx
    שני המגנים שלנו נגד סנדרלנד רצים יחד כדי להשיג תיאום. אנגוג ודוני רצים יחד כדי להשיג תיאום על הספסל? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/enrique8.Xxx
    וואוו, שיערות לבנות. סבא קראגר!

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...one-of-the-best

מסכים לחלוטין עם קומולי שאנריקה הוא מהטובים בליגה. אפילו הייתי אומר השלישי הכי טוב בליגה אחרי קול ואברה. שחקן אדיר שגם הופך את השחקן שלפניו בהתקפה להרבה יותר טוב, לראות את השילוב שלו עם גוטיירז היה תאווה לעיניים בעונה שעברה ואני סמוך ובטוח שהוא ייתן לדאונינג/סוארז דברים דומים.

החתמה אדירה במחיר מעולה, לא פחות ולא יותר. מקווה מאוד שיגיע גם בלם או קשר התקפי גיבוי ונוכל לסמן וי על הקיץ הזה מבחינתי.
    אז על קארול הפרזנו במחיר, אבל באופן כללי אם אני לוקח את כל ההחתמות תחת דלגליש - היו לנו כמה קניות שהן גניבות אמיתיות, וכמה מופרזות. זה מתאזן בסופו של דבר... אם הייתי צריך להעריך את כל השחקנים שהחתמנו עד כה -
    סוארז 30, קארול 20, אדם 13, דאונינג 13, אנריקה 12, הנדרסון 12. בסביבות ה100 מיליון פאונד. כמה הוצאנו בפועל? בסביבות ה104. וואלה לא נורא.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/11
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

קשר התקפי גיבוי למה?
    יש לנו את ג'רארד, אקווילני ושלבי. אם צריך את האחרון אז נשאיר אותו ולא נשאיל, אבל להביא עוד אחד למה?
    ויש עוד אופציות לגביעים כמו סוסו...

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

העקב אכילס שלנו זה במרכז ההגנה זה ברור מאוד כרגע. האקו טוען שלא רוצים את דאן, קומולי אומר שLIKELY שאנריקה היה הרכש האחרון. אני מקווה מאוד שפשוט לא אומרים לנו אבל מתכוונים להביא בלם, אני לא הייתי בונה על קאררגר-אגר-סקרטל-קיריאקוס-קלי, זה לא רק בעייתי מבחינת כשירות, זה גם בעייתי מבחינת איכות עוד שאין פציעות.
    בעיות החוסר במהירות ויצירתיות שלנו בהתקפה כבר נטחנו פה בלי סוף, אני לא אחזור על הכל, זה משהו שנצטרך לטפל בו בקיץ הבא בשאיפה שאז נחשוב על מאבק אליפות ולא רק על מקום 4.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכוונה הייתה קיצוני גיבוי, טעות שלי. אבל אני מסכים עם ערן שכרגע הרבה יותר דחוף בלם. מי ייתן וננחית את גארי קייהיל עד סוף הקיץ...

13. Cup of Tea Liverpool, UK

גארי קייהיל, סקוט דאן... אצלי התקווה לבלם היא דיאן לוברן הקרואטי.
    הוא קושר אלינו רק בעקיפין עוד כשהיינו בעניין של פיל ג'ונס לפני שהחלאות פיתו אותו. כנראה שאני אצטרך לחכות איתו, בכל זאת הוא לא אנגלי ולא מכיר כבר את הפרמיירליג.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוברן בן 21, הוא צעיר מאוד והאמת היא שאני לא מכיר אותו - אבל אם אנחנו מביאים בלם זה לכאן ועכשיו שייפתח כבר במשחק הקרוב אחרי החתמתו, לא לעוד שנתיים. אתה באמת מאמין ששחקן בן 21 שבילה רוב חייו בליגה הקרואטית ושיחק בשנתיים האחרונות בליון החלשה (וגם, עונה ראשונה בקבוצה עם בקושי 10 הופעות ובעונה שעברה הבנתי שהוא גם לא שיחק בכל המשחקים) יכול להיכנס אצלנו ישר להרכב במקום קרא?

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הוא מספיק טוב אז כן.
    אני לא ממש מכיר את לוברן אז אני לא יכול להגיב עליו לעומק, אני רק מקווה מאוד שבאמת יגיע בלם, ועדיף לפני ארסנל. אני לא ממש מחכה בקוצר רוח לראות את קראגר נגד ואן פרסי וג'רביניו.

לא הייתי מתייחס יותר מדי לדברים של קומולי כי גם אחרי שהחתמנו את דאונינג הוא אמר שכנראה סיימנו. הוא לא יכריז לעולם שאנחנו מחפשים בלם.