ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

המקרה של יובאנוביץ' לא שונה, זה לא שהוא דיבר דוגרי והיתר לא. הוא ניגש אלינו ואמרנו לו שהוא יכול ללכת בחינם גם.
    מי שחושב שלא ניסינו להעביר הקיץ את פולסן,ג'ו קול,דגן פשוט טועה. יש נסיונות להיפטר משחקנים בשביל חשבון השכר, כרגע זה הצליח רק עם קונצ'סקי ויובאנוביץ', אני לא אתפלא אם זה יצליח גם עם כריסטיאן "לא אמרו לי שאני עוזב!" פולסן.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה נאמר בין יובאנוביץ'\פאולסן למועדון, אני דיברתי על מה שהשחקנים אומרים לתקשורת. יובאנוביץ' אמר בצורה הכי בוטה שיש שהוא לא מוכן לעבור אלא אם כן ליברפול תשלים לו את הפרשי השכר. אני לא חושב שפאולסן הוא שונה בעניין הזה, הוא פשוט מחנטרש את האוהדים עם קלישאות על להלחם על מקום בהרכב.

3. Mellow29 Kopite

עם איזה אוהדים הוא בדיוק יצא טוב? כולם יודעים מה הוא שווה על הדשא, ואף אחד לא יתחיל לחבב אותו בגלל זה. הוא לא יצטייר באור רע אם הוא יבקש לעזוב. לפחות האוהדים המפוכחים יבינו שהם לא חייבים לנו כלום, ושלו וליובאנוביץ' מגיע לקבל את כל הכסף שהסכמנו להביא להם כשהחתמנו אותם. אתה חושב שמישהו מאוהדים פתאום כועס על יובאנוביץ' כאשר לפני הדרישה של יובאנוביץ' הוא חיבב אותו?

ובכן, לדעתי הוא כן שונה. החוזה שלו נמוך מזה של יובאנוביץ' (כמעט בוודאות) והבאנו אותו בלא מעט כסף (בניגוד ליובאנוביץ'). לכן אני מאמין שאנחנו לא מוכנים לשחרר אותו בחינם, וכנראה שאין קופצים על השחקן+כאלה שרוצות לשלם לנו דמי העברה.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי, יכול להיות שאנחנו באמת דורשים עבורו מ' פאונד או משהו בסגנון הזה. בסופו של דבר הבעלים והצוות המקצועי עושים את החישוב הכלכלי שלהם ואם הם מעדיפים להחזיק בשחקן (למקרה של פציעות של לוקאס וספירינג...) על פני להיפטר רק מאחוז מסויים מהחוזה שלהם זה בסדר גמור בעיני. שיעשו את החישובים שלהם, אנחנו נשפוט את הצעדים שלהם במאי. אני לא הולך לנסות ולהיכנס פה לשיקולים הכלכליים שלהם, אני רק אומר באופן כללי שהרוב (הכמעט מוחלט) של עסקאות המכירה בקבוצות כדורגל לא מתחילות בהודעה של המועדון לשחקן שהוא יכול ללכת, אז גם אם לא אמרו לפולסן שהוא יכול ללכת, זה לא אומר שלא רוצים שיילך.

5. Mellow29 Kopite

אני מסכים איתך. הנקודה הייתה שבמקרה יובאנוביץ' ככל הנראה לא הייתה לנו בעיה להיפטר ממנו בחינם ולכן נתנו לו אור ירוק לחפש לעצמו קבוצה, ואילו לגבי פולסן יש לנו כמה דרישות מהצד הקונה ולכן לא אמרו לו שהוא יכול להתחיל לחפש קבוצה. זאת השערה, אבל אחת די הגיונית.

די ברור שרוב די גדול מהעיסקאות במועדונים הגדולים לא מתחילות בהודעה של המועדון לשחקן שהוא לא בתוכניות גם כשהוא תחת חוזה, אבל מצד שני גם רוב העיסקאות שמתבצעות הן לא כאלה שבהן אנחנו מוכנים לשחרר בחינם את השחקן, רק שילך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

stephen1martin Stephen Martin
    #lfc set to offer Enrique new terms of contract and hopeful a deal can be done Thursday if everything is agreed this time.

טוב מאוד.

7. Lazarobbie Member

יש גם דיווחים באתר של ליברפול על זה שסקוט דאן מתקרב אלינו.

8. StevieG Member

TonyEvansTimes Tony Evans
    Enrique close

הטוויטר מתפוצץ. זה נראה סגור. עוד עסקה שנסגרת אל תוך הלילה. כנראה שעמדת המגן השמאלי נסגרה, וכל מה שנשאר זה להביא בלם. מרוצה מאוד מהקיץ עד עכשיו.

9. Mellow29 Kopite

איזה דרמטי אתה עושה את זה... ברקע מפגנים מנפצים זכוכיות, האש בוערת, הטוויטר גועש, ועמוק במרתפי המשרדים של ליברפול נסגרת העיסקה של הקיץ. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

בסה"כ אם זה אכן נסגר (עוד לא בטוח בכלל), החתמה טובה. גם אני בסה"כ מרוצה בקיץ, אם כי הפנטזיה בתחילתו הייתה איזה אגוארו במקום דאונינג+הנדרסון.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/11
  10. ARSI Member

לא ייאמן איך ליברפול שופכת כספים הקיץ הזה, וגם בחורף עם אנדי קארול. קשה לי להאמין שהבעלים שם יעברו על סדר היום עונה בלי הישגים. "הישגים" במקרה המדובר זה לדעתי סיום בטופ 4 ואולי גם תואר.
    למרות משחקי ההכנה הלא טובים הקבוצה הזאת תתחבר (שוב,לדעתי) ותדבר חזק בצמרת עם כדורגל אטרקטיבי, מאמן טוב וקהל איכותי.

11. StevieG Member

אני מעדיף שלושה או ארבעה שחקנים טובים מאוד על פני סופרסטאר אחד ענק. שבעתי כבר מההסתמכות שלנו על טורס.

כנראה שלליברפול, בניגוד ל, נגיד, ארסנל, יש אמביציה ושאיפות להתקדם. וכדי להתקדם, במיוחד ממצב הביש בו אנחנו נמצאים, אנחנו צריכים לשפוך כספים.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ARSI
    ג'ון הנרי כבר אמר בראיון שאם נסיים מחוץ לטופ 4 זאת תהיה אכזבה עצומה.
    אני חושב שנהיה קבוצה אטרקטיבית במשחקי הבית, יש לנו הרבה דרכים לשבור הגנות וכשהכדור יהיה אצלנו אנחנו נהיה יעילים. במשחקי החוץ אני לא צופה שיפור, תהיה לנו בעייה לשלוט בקצב ולהפתיע במתפרצות בגלל חוסר מהירות כרגיל. אם מסתכלים על היריבות האמיתיות שלנו, ארסנל וספרס, אז אם ארסנל באמת תאבד את ססק ונאסרי וספרס את מודריץ', אפשר לחשוב על מקום 4.

13. Strawberry Fields Member

40 מ' פאונד נטו מאז שהבעלים וקני הגיעו. זה אפילו קצת פחות ממנ' יונייטד בשני החלונות האחרונים, בטח שפחות ממנ' סיטי וצ'לסי.

14. StevieG Member

שמע, אני לא אשכח את המשחק ששיחקנו בפולהאם מכמה סיבות:א. הייתי שם. ב. שיחקנו בצורה מושלמת ושטפנו את המגרש לאורך כל המשחק, ודווקא במגרש שמסורתית קשה לנו בו.

אז נכון, דברים התחברו לנו טוב במיוחד באותו משחק(שלושער ברבע שעה? באמת? מתי עשינו את זהף שלא לדבר על משחק חוץ?), אבל הוכחנו שאנחנו יכולים לשחק בצורה שוטפת ואטרקטיבית גם מחוץ לבית, דווקא באותם מגרשים בעייתיים. חוץ מזה, גם לא נצטרך לשחק בבירמינגהאם העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx. תודה לאל.

תהיה לנו קבוצה מצויינת העונה, התקפית לפחות. המשחק מול ולנסיה נתן סימנים חיוביים גם לגבי ההגנה, אבל נצטרך לחיות ולראות אם זה משהו שישופר. לא יכול לחכות עד שבת.

עריכה:

Lord, make it happen. please.

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-n...icle783593.html

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פתחנו חזק מאוד, ומן הסתם המשחק הפך להיות גארבג' טיים. אל תבנה על זה יותר מדי. היו הרבה משחקי חוץ, גם תחת דלגליש, שנראנו מתחת לכל ביקורת.