אני לא אתפלא אם נביא גם מגן שמאלי וגם בלם קרוב לסיום החלון כשקבוצות יהיו לחוצות יותר למכור (אנריקה-ניוקאסל, קייהיל-בולטון).
אני לא חושב שנרכוש את קייהיל. גם החוזה של סקוט דן צפוי להסתיים בתום העונה והמחיר שלו יהיה יותר אטרקטיבי לנו.
אני לא יודע את מי נביא מן הסתם, אני רק קראתי שבולטון רוצים להכניס כסף על קייהיל והיו מעוניינים למכור אותו, ככל שעובר הזמן ואין עליו הצעות עם לחוצים יותר ויותר. יכול להיות שהסיפור דומה מאוד עם ברמינגהאם ודאן.
קייהיל גם שחקן טוב יותר מדאן, ככה שאני מקווה שלא נחסוך. דאן בלם לא רע, אבל אני לא רואה אותו משדרג את מרכז ההגנה שלנו בצורה משמעותית. לגבי ג'רארד, חבל, אבל למדנו בעונה שעברה להסתדר בלעדיו, עם תוספות לקישור כמו אדם והנדרסון התלות שלנו בו תהיה אפילו נמוכה יותר, העומק שלנו בקישור אומר שלא נפתח נגד סנדרלנד עם ספירינג או פאולסן, כך שאני די רגוע. שינוח ויחזור כמו שצריך.
לפי הסגל שטס לנורבגיה פוטנציאלית אנחנו נראה כך: ריינה ג'ונסון אגר קראגר קלי אדם ספירינג הנדרסון דאונינג קארול קויט ספסל: דוני, סאמה, פלאנגן, אקווילאני, שלבי, סטרלינג, אנגוג. כיף לראות את סוטו, פולסן וקול לא בסגל. מעניין מה קרה למקסי ומיירלש. פצועים?
מילאן היא אולי האופציה הבאה עבור אקווילאני. http://www.clickliverpool.com/sport/liverp...o-aquilani.html
הרכב רשמי ריינה רובינסון קארגר אגר ג'ונסון אדם ספירינג הנדרסון דאונינג קארול קאוט ספסל: דוני, סאמה, קלי, פלנגן, שלבי, אקווילאני, סטרלינג, אנגוג.
איזו זוועה. המשחק הכי גרוע של ג'ונסון אצלנו. בכלל ההגנה היתה מזעזעת. כל כדור רוחב עבר בקלות את מרכז ההגנה. לפחות אפשר להתנחם בכך ששיתוף הפעולה בין דאונינג לקארול מתחיל לפרוח. אני מצפה לשיפור במחצית השנייה.
ההגנה הזאת... שאלוהים יעזור. באופן לא מפתיע, מתוך הגנה של רובינסון, קרא, אגר וג'ונסון, רובינסון הכי מרשים. שוב. בלם ומגן שמאלי חובה, אני מבין את הרעיון של לחכות קצת יותר קרוב לסיום החלון אם מדובר בשחקנים שנשארה להם שנה אחת לחוזה, אבל זה חייב לקרות בשבוע-שבוע וחצי הקרוב, צריכים להגיע בלם ומגן שמאלי, והם צריכים לפתוח נגד סנדרלנד.
אני לוקח משהו אחד מהמשחק הזה (מעבר לדברים שהיו ברורים כבר לפניו) - מי שחשב שאפשר לבנות על קראגר כבאנקר לעונה הבאה קיבל היום סטירה מצלצלת. 2 שערים עליו, כשגם בפנדל המיקום שלו מפוקפק מאוד. לא יכול להיות שנבנה מגדלים על שחקן שעובר סדנת עינויים כל פעם שהוא נאלץ להתמודד עם שחקן זריז. אני מאוד מקווה שזה מובן בצוות המקצועי, שיגיע בלם והבלם הזה מגיע להיות באנקר ליד אגר כשהוא כשיר ולא ליד קראגר. אידיאלית צריך 2 בלמים בגלל הפציעות של אגר, אבל זה לא ריאלי. ספגנו 3 שערים בכל אחד ממשחקי הפרי סיזן שלנו עד עכשיו... וכולם מתרעמים על הבעיות של ארסנל בהגנה ואיך זה יעזור לליברפול לחדור לטופ 4. מישהו צריך להתעורר.
לא קשור לקארול, מרכז הקישור היה חלש מאוד ולמעשה לא היה קיים, שחקנים של ולרנגה שוטטו שם ללא בעיות. ברגע ששחקן עבר את המרכז הוא הגיע להגנה החלשה שלכם וככה ולרנגה נראו כמו מינימום צ'לסי.. כשקארול יצא נכנס גם מס' 7 ואקוולאני והחזיקו את הקישור יפה. גם 2 הקרנות שהובילו לגולים היו אחרי בעיטות מצויינות של אקוואלני.