ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Subs: Jones, Wisdom, Ayala, Spearing, Coady, Kuyt, Aquilani.

לא רוצה להישמע תבוסתן או משהו כזה, אבל גם לפי איך שהתחיל המשחק, אני ממש אופתע אם נבעט יותר מ1-2 פעמים במשחק הזה לשער שלהם.

2. Mellow29 Kopite

אם כבר לחטוף אז ממנו...

3. Strawberry Fields Member

לקלי יש את הסיומת של קראגר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Joe Cole is panting like a 15 year old asthmatic bulldog
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבורת הכלומניקים הזאת תסלח לי אני מקווה על כך שאני מפסיק לצפות. עדיף להתעלם מהמשחקים האלה, זה העומק שלנו בסגל, ערימה של שחקנים שלא היו מוצאים מקום בהרכב של קבוצת חלק עליון בצ'מפיונשיפ, במשחקים כאלה שההרכב הראשון לא עולה באמת אין טעם לטרוח לצפות, ידענו מה נקבל.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אפילו לא יודע אם זה העומק בסגל.
    ריינה,אגר,סקרטל,קאררגר,ספירינג,לוקאס,אדם,הנדרסון,ג'ררארד,מיירלאש,אקווילאני,דאונינג,מקסי,קאוט. יש פה 14 שמות שלא שיחקו במחצית ה-1 והם יותר טובים מאלה שעלו חוץ מקארול וקלי. אז מה אני אגיד לך, העומק אמור להתבטא בזה שנכנסים 2-3-4 שחקנים להרכב ואתה לא שם לב להבדלים בין ההרכב המלא לבין ה7+4 שלך, לא בזה שאתה מעלה את כל השחקנים מהמקום ה-16 והלאה בסגל שלך במשחק חוץ מול גאלאטסריי ומצפה מהם לנצח לך את המשחק, זה לבקש יותר מדי.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק, אני לא חושב בהגיון כרגע, לראות את קירגיאקוס במדים שלנו גורם לי לזה.
    הנקודה נשארת בכל מקרה, כשעולים הרכבים כאלה, באמת אין טעם לצפות. לא מרגיש רע עם זה שהפסקתי במחצית וגם לא מתעניין בתוצאה כרגע, אם עולה כזה הרכב ברור שהצוות המקצועי לא מתייחס בטיפת רצינות למשחק הזה (לא מאשים אותם בזה או משהו), אז אין סיבה שהאוהדים כן.

8. ArsenalFan Member

יכול להיות שזה מסוג המשחקים שפשוט נועדו שסקאוטים יראו אותם, במטרה לנסות ולחפש קבוצות שישאילו (או אפילו יקנו. בטח כשמדברים על פאולסן או ג'ו קול) את השחקנים השוליים... פשוט משחק ראווה. לפעמים גם צריך לעשות את זה. לא חושב שזה חסר משמעות או שמתייחסים למשחק בחוסר רצינות.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זאת הייתה המטרה, ירינו לעצמנו ברגל.
    לא חשבתי שזה אפשרי כי הערך של חלק מהשחקנים האלה שואף לאפס ואת רובם הייתי משחרר בחינם, אבל אני די בטוח שהצלחנו להוריד את הערך של חלקם בפרי סיזן הזה.

אם רוצים למכור שחקנים כמו קירגיאקוס, פאולסן וג'ו קול, צריך להחביא אותם משאר העולם, לא לתת להם לשחק, בתקווה שאיזה פראייר כמו הודג'סון בעונה שעברה יקנה אותם בגלל מוניטין עבר בלי לייחס מספיק חשיבות לשחקנים שהם היום.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/11
  10. Strawberry Fields Member

Fruits of the poisonous tree, כך בובי דונל היה אומר הרבה פעמים בפרקליטים.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא סתם ערכתי את זה, האמת שמובן לי לגמרי איך הגענו למצב הזה אבל אני לא רוצה להתחיל את הוויכוח הזה שוב.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם רוצים לשפר את מעמדם של מספר שחקנים בעיני השוק, משתפים אותם כשמסביבם יש שחקני כדורגל בכירים, כשהעלת את כולם ביחד אתה רק תקבל ירידה בערך שלהם. אם דלגליש באמת התעצבן ולא ציפה שזה ייראה כמו שזה נראה, זה ידאיג אותי הרבה יותר מהתוצאה.
    זה נראה רע, וזה לא יכול היה להראות אחרת. מן הסתם זה השתפר במחצית ה-2 כי נכנסו כמה שחקני כדורגל למגרש והתפקידים הסתדרו טיפה. אם כבר מתעקשים לתת לחצי סגל מנוחה לקראת נורבגיה, הייתי מעדיף לראות צעיר כמו סטרלינג מקבל צ'אנס ולא בכוח לדחוף 4 מגנים להרכב.
    באופן כללי, אני לא יכול להסיק מהפרי סיזן שלנו שום דבר, זה שאנחנו צריכים בלם ומגן שמאלי וגם גיבוי לחוד זה דברים שהיו ברורים לפני שהחל משחק האימון ה-1, זה לא משהו שצץ היום.

13. Strawberry Fields Member

הסוכן של אקווילאני מעדכן מהשטח:

After finding out that he’s not in favour with Liverpool, Alberto would prefer a permanent solution rather than just be part of a loan. We want to find a solution so that next year the current situation will not reoccur again. The player wants to come to Italy on a definite transfer. I met (Fiorentina sporting director) Pantaleo Corvino and the club must think about it. There is a 50% chance that my client will transfer to Florence. We’re still waiting to see what will happen.

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-f.../#ixzz1TUd2Dbnp

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/11
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כצפוי בהתאם לשמועות, ג'ררארד ייעדר לפחות מ3 המחזורים הראשונים נגד סנדרלנד,ארסנל,בולטון. נקווה להשיג גם בלעדיו 7-9 נקודות.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינפקציה בעקבות הניתוח... כמה חוסר מזל יכול להיות לו (ולנו)?
    יהיה מעניין מאוד לראות איך נתמודד עם ההיעדרות הזאת... יכולה להיות שהנדרסון יהפוך לשחקן הרכב מהר משחשבנו.
    שבוע וחצי לפני פתיחת העונה ואנחנו עדיין בלי מגן שמאלי. אם עם ההחתמה של דאונינג סגרנו את הקיץ זה יהיה מאוד, מאוד מאכזב.