ווילסון צריך ללכת להשאלה. הוא עוד לא מוכן. ואם אפשר, שיהיה באנגליה בפרמייר ליג או בצ'מפיונשיפ. לגבי אגר, הוא לא טס לטורקיה והוא לא היה בסגל נגד האל. האם הוא נפצע שוב?
זה לא יכול להיות טוב. או שהוא נפצע שוב, או שהוא אחד מאלה שצריכים לפנות את המקום שלהם בשביל שנביא מגן שמאלי ובלם.
קני רומז שנתחיל לראות "משחק רגיל" מבחינת חילופים. במקום 2 קבוצות שונות כל מחצית זה יתחלק בין הטורקים לנורבגים. We've another game in Norway on Monday, so most of the lads who don't play here will play then. http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...et-s-step-it-up
טוב מאוד, השחקנים כשירים יותר והגיע הזמן להתרכז יותר בלשחק טוב ולבנות כימיה ופחות בלהכנס לכושר משחק. מקווה שהשחקנים יקחו את המשחק הזה יותר ברצינות, עוד איזה הפסד מביך כבר נהיה בעייתי, אני כן מאמין שפרי סיזן בונה מומנטום לקראת העונה, עדיף שנגיע במומנטום טוב.
LFCTransferSpec LFC Transfer Specs Henderson Downing Adam havent traveled but Carroll Kuyt and Aquilani are there The_jamin Ben Mullane by LFCTransferSpec @ @LFCTransferSpec RT this please, downing, Adam and Henderson not in the squad for the match tonight, they will all play on Monday #lfcsquad LiverpoolPlus Liverpool Plus by JimBoardman @JimBoardman No Adam, Henderson or Downing tonight. They've remained at Melwood
Doni, Flanagan, Kelly, Soto ©, Robinson, Poulsen, Shelvey, Degen (!), Cole, Insua, Carroll. הרכב חזק מאוד אנחנו מעלים היום.
מצד אחד מרגש לראות את קלי במרכז ההגנה, מצד שני מדכא יהיה לראות אותו לצד קיריאקוס. מצד אחד, מרגש לראות את פלאנו ורובו פותחים באגפים ביחד, מצד שני מדכא לראות את אינסואה ודגן לפניהם. מצד אחד מרגש לראות את שלבי פותח במרכז השדה, מצד שני מדכא לראות אותו מאחורי קול ולפני פולסן... סעמק.
גיל, מקווה שהיית ציני. הרבה נקוודת תורפה בהרכב מן הסתם, היווני, פאולסן, דגן, אינסואה בקישור(?!) ואפילו קול. מצד שני הבשורה מתקרבת, קלי בלם! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
עושים צחוק, אני חושב שוויתרנו על המשחק מראש ומכינים את ההרכב הראשון למשחק נגד הנורבגים. עד עכשיו כל הרכב פותח שעלה בפרי סיזן הורכב ברובו משחקנים שלא צריכים להיות במועדון בכלל, זה מעיד משהו רע מאוד על העומק שיש לנו בסגל. קירגיאקוס קפטן. ברצינות?
ולא סתם סוטו, אלא סוטו©! קצת מתסכל שקארול לא ישחק בנורבגיה עם דאונינג ואדם, אבל אין מה לעשות. כמו שזה נראה אין מה לצפות לתוצאה גדולה היום. במשחק הזה אני רק מקווה שקלי ייראה טוב במרכז ההגנה ושג'ו קול ינסה לסחוב 90 דקות ביכולת טובה. כל השאר באמת זניח.
נראה לי שבגלל הטבח בנורבגיה יש פה רצון לעלות ב-11 הכי טובים (או קרוב לזה) נגד הנורבגים ביום שני ואז היום עולה כל הספסל. קארול צריך להיכנס לכושר משחק, אני לא אופתע אם הוא ישחק היום 60 דקות וגם בשני 60 דקות.