ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Mellow29 Kopite

אקווילאני היום נגד כוכבי מלזיה:

אנגוג הזה חתיכת שלומפר, איזה החמצה נוראית ב-1:10.

2. Gnus Avenue Member

מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור של ראול מיירלש? הוא נתן עונת בכורה יוצאת מין הכלל, למה לוותר עליו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/7/11
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי הוא לא נתן עונת בכורה יוצאת מהכלל אלא היה לו חודש בו הוא כבש הרבה וביתר החודשים הוא היה סתמי. הוא שחקן פחות טוב מג'ררארד,אדם ואקווילאני, אני לא אשווה אותו להנדרסון כי אני לא מכיר אותו מי יודע מה אבל סביר לחשוב שהוא גם פחות טוב ממנו. אז למה שיישאר? שיילך כל עוד יש לו ערך שוק כי משום מה הרבה חושבים כמוך, שהייתה לו עונה טובה ושהוא שחקן טוב מאוד. אם רוצים להשאיר אותו בשביל עומק סגל, אז לא ממש מפריע לי, רק שזה לא יהיה על חשבון אקווילאני.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ותודה רבה לארגנטינה הלוזרית שעכשיו גורמת לכך שסוארז יישאר שבוע נוסף בטורניר, יחזור לאנגליה רק ב24.7, יקבל מנוחה עד ה7.8 ואז כבר יגידו שלא שווה לסכן אותו מול סנדרלנד והוא יעלה מהספסל נגדם.

5. Strawberry Fields Member

לא נורא. גם כך ננצח אותם 4-7. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. Strawberry Fields Member

קוד:
    Adam: "I came to Liverpool to win titles and I would trade in anything for that, even if it meant not scoring at all next season. It's going to be tough, but with our latest signings I'm confident enough to say that we will pose a genuine assault for not only the Premier League, but for the cups as well."
    http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news...e-to-win-titles?

That's the spirit! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    אני משוכנע שזה משהו שמגיע מקני ועובר באוזניהם של כל השחקנים. אמונה זה מצרך חשוב בכדורגל.

באותה כתבה סטיב קלארק אמר על אקווילאני:

קוד:
    We have always known how good a player he is. He has the quality to stay on and fight for his place in the first team.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/11
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה מאוד שזה שם סוף לספקולציות, מבחינתי לשחרר אותו לפיורנטינה בהשאלה יהיה כמעט פשע.
    כשפתאום פורסם שאנחנו נותנים אותו ליובה בהשאלה בקיץ שעבר אני הופתעתי מאוד, סגל עם כל כך מעט יצירתיות מוותר על שחקן יצירתי ובלי תמורה כספית הולמת. או שיילך במחיר שקרוב לזה ששילמנו עליו או שיישאר ויילחם על המקום בהרכב, יש לו סיכוי לא רע.

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אז באיחור אופייני עקב סגירת שבת, יש לי כמה השגות לגבי דאונינג. נתחיל מהטוב, כשאתייחס לשחקן עצמו בראש ובראשונה. לדעתי לדאונינג יש המון מה לתרום בליברפול, אין לי ספק שהוא יספק את הסחורה והוא שחקן שאני כן מאוד מחבב. בכל סיטואציה אחרת כנראה שהייתי מאושר מהחתמה שלו. הוא ישפר את הנעת הכדור, יספק קרוסים מצוינים לקארול, ולדעתי גם יצליח לפתח הבנה עם סוארז. אבל - והנה מגיעה רשימת הדברים הרעים בהחתמה הזאת:
    18,19,20 מיליון פאונד - זה פשוט מביך לשלם על שחקן בן 27 שהוא לא וורלד קלאס רציני. ודאונינג הוא לא עונה להגדרה הזאת מבחינתי. מילא אם הוא היה מגיע בנוסף לעוד שחקן התקפה יצירתי, צעיר ולא צפוי, ומשחק איתו בהרכב לרוב (לדוגמא, כמו ששיחק עם יאנג באגף המקביל באסטון וילה), אז היה לי פחות אכפת מהמחיר. אך כמו שאני רואה את זה, הוא הבשורה שמגיעה להתקפה. קשה לי מאוד להאמין שיגיע עוד קיצוני או קשר התקפי יצירתי שהוא באמת הבטחה לעתיד ושיתרום גם בהווה ולא איזה שחקן סטייל מארבו (אם בכלל), ובצדק מבחינת קני. הוא השיג את השחקן שהוא רצה להתקפה ויש עמדות דחופות יותר. רק חבל שלדעתי השחקן שהוא בחר הוא פשוט לא מה שאנחנו זקוקים לו בהתקפה שלנו כיום.

התקווה היחידה שלי כרגע, בהנחה שלא יגיע עוד שחקן התקפה בולט, היא שאת היצירתיות יספק מרכז השדה. אדם, ג'רארד, אקווילאני אם יישאר - ביחד עם סוארז - יכולים, אולי, להעלים את הבעיה הזאת מבחינתנו. אבל אין לי ספק שאני לפחות הייתי מרגיש יותר בטוח עם הקבוצה אם היה מגיע קיצוני יותר מהיר, יותר סוחף, יותר יצירתי והרבה פחות צפוי מדאונינג. אסיים בלאחל לו בהצלחה רבה.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכמת את זה טוב תומר, אני מחזיק מדאונינג קצת פחות ממך אבל אי אפשר להגיד שהוא שחקן רע, רק לטעמי מאוד צפוי וחד גוני, ולא הבשורה שההתקפה הייתה צריכה. מה שנעשה נעשה, הבחור שחקן ליברפול, אני מקווה שהוא יתרום לנו מספיק כדי להשיג את המטרות לעונה הבאה, אם נשיג את המטרות שלנו אף אחד לא ידבר על האם X או Y שווים את מה ששולם עליהם לפני שנה.

10. Eric Cantona Member

היה יכול להיות מעניין אצלכם העונה בפורמט הזה,

--------------Reina--------------
    Johnson--Cara---Agger--(Cissokho?)
    ----------------Lucas------------------
    --------Gerrard------Adam-----------
    Suarez--------------------Downing--
    ---------------Caroll------------------

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שככה זה ייראה, אם לא סיסוקו אז מישהו אחר. על הנייר זה לא רע, אבל אני לא יודע אם זה יספיק לטופ 4. אני חושב שזה ידרוש עונה רעה מאוד של אחת הקבוצות בטופ 4 הנוכחי, ולא יודע אם כדאי לבנות על זה. אני מקווה שקני יוציא מהקבוצה הזאת יותר מסך חלקיה.

12. skyday20 Member

אם לא היה לכם את רוי בתחילת השנה כבר עכשיו הייתם בליגת האלופות.
    אז עכשיו שקני מתחיל עונה חדשה ולא צריך להינכס באמצע ולהציל את הקבוצה.
    יש לכם סיכוי מצוין להכנס לTOP 4. אם תמשיכו את היכולת מסוף העונה שעברה.
    זה יספיק ולא תצטרכו טובות מהאחרים.

13. Eric Cantona Member

במסגרת מה שאפשר לעשות במשאבים שיש והאופציות בשוק זה בסדר גמור, אבל כל זה בתנאי שקני ידע להוציא את המסקימום מהמערך ומהשחקנים. אם הוא יעבוד טוב זה יהיה שווה טופ 3 אפילו, אך אם לא, אני לא מרחם עליכם.

14. Ian Wright Member

עשיתם מקני דלגליש קוסם. זו נאיביות לטעון שבגלל שהוא הוציא מהסגל הקודם בעונה שעברה הרבה יותר ממה שהוא מסוגל לו, אז בעונה הזאת ליברפול בכלל יהיו נהדרים. המקרים שונים לגמרי מכיוון שהפעם יש לחץ וציפיות ממנו ומהסגל. כאשר הוא הגיע במהלך העונה שעברה, הוא בא בעמדה הכי טובה שהוא יכול מבחינתו. ממש על תקן "המושיע". יותר גרוע מרוי הודג'סון לא יכל להיות ולכן כל מהלך שהוא עשה הוא יצא סוג של "גאון". עכשיו שהוא החתים את כל השחקנים שרצה, הלחץ הרבה יותר גדול עכשיו. עליו ועל השחקנים שהביא וצריכים להוכיח את עצמו. כמו כן, אני לא מאמין ששאר הקבוצות הגדולות יהיו חלשות כמו שהן היו בעונה שעברה. התחרות תהיה קשה יותר מאי פעם בעונה הקרובה.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט יש הפרזה במשמעות של דלגליש. שלא יהיה ספק - מנג'ר טוב שווה הרבה מאוד, ללא ספק, אבל לפעמים יש תחושה שבגלל סוף העונה של ליברפול (שהסתיימה, משום מה מרבים לשכוח את זה, בשני הפסדים דווקא במאני טיים כשהקבוצה התקרבה למשהו), אז אוטומטית זה יקרה גם עכשיו, ועם סגל משופר. לא תמיד דברים מתחברים, לא תמיד המנג'ר מצליח להוציא יותר ממה שהקבוצה שלו שווה, ובהתחשב ברכש עד כה, זה מה שליברפול צריכה כדי לסיים בין ארבע הראשונות (או התפוררות ונפילה של אחת מהארבע שסיימו שם בעונה האחרונה).