ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנקודה שלפיה דאונינג הוא הכרחי כדי להוציא את המיטב מקארול. גם אם הוא יודע לתת קרוסים מימין, זה יהיה או קרוס "עקום" עם הרגל ההפוכה או כזה עם הרגל החלשה. ברור שהוא הרבה יותר אפקטיבי בהרמות שלו מצד שמאל.

2. Strawberry Fields Member

טוב, נכנעתי. נדבר על זה שוב בכריסטמס.

3. Ori8 Member

תקרא את זה שוב, אתה מדבר כאילו אתה 100% מהאוהדים, ולמרות שאתה חושב שכן, באמת שלא דיברתי עליך באופן ספציפי, ממש לא.
    אתה במקרה לא היית צולב את בניטז על דאונינג, הרוב העצום כן היה.
    Mellow29
    אני לא משחיז סכינים, ממש לא, אבל צריכים להבין שאלא אם יש פציעות סטייל סוארז/ג'רארד גומרים את העונה במחזור השני, אין תירוצים.
    זה הקיץ הראשון מזה שנים שכל האחריות מוטלת על המאמן בלבד, יש הרבה כסף ויש תמיכה עצומה מצד הבעלים להתחזק ולבנות פה קבוצה מרשימה.
    הוייה לא קיבל את זה, בניטז לא קיבל את זה והודג'סון לא קיבל את מה שקיבל הקיץ דלגליש.

4. ArsenalFan Member

http://www.guardian.co.uk/football/blog/20...-steve-mcclaren
    טור חזק על דאונינג (מלפני כשבוע). רחמו על הבחור.

לדעתי הוא החתמה נאה שתביא תפוקה, זה בסופו של דבר מה שמחפשים. האם הוא באמת שווה 20 מיליון פאונד, אין אחד בעולם שיגיד "כן!" נחרץ שהוא לא דאונינג, אמא שלו או קני דלגליש. אם דאונינג (או קארול, או הנדרסון) ייתן את הערך המוסף שבסופו של דבר יקפיץ את ליברפול בחזרה לטופ-4, אף אחד אפילו לא ימצמץ במחשבה לאחור האם המחיר היה גבוה או נמוך. המחשבה בסופו של דבר היא איך הוא יוכל להשתלב בקבוצה. עם סוארס, קאוט וקארול אני דווקא חושב שיש לליברפול גיוון לא רע, הנקודה היא שאחרי השלישייה הזו, פלוס דאונינג, הספסל נראה בין שומם לדל... אני מרשה לעצמי להניח לאור ה-FFP וכד', שכל רכישה מכאן ואילך תהיה תלויה קודם כל בעזיבות שחקנים. קצת מזל בסחיטת כספים מכל מיני פראייריות בשוק - ואפשר גם להתחזק שם.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר מ20 מיליון, גם אחרי העונה האחרונה הרעה שלו. הוא הגיע בקצת פחות מזה.

6. Mellow29 Kopite

אני יכול גם לבנות לך תרחיש שלפיו הליגה מאוד צמודה ואנחנו רצים בתחרות אדירה עם ארסנל, סיטי וצ'לסי (כולן קבוצות איכותיות לפחות כמונו - אם לא יותר), ואז שתי טעויות שופטים רצופות מפילות אותנו בשני המחזורים האחרונים.
    כן, תרחיש הזוי - והמטרה היא שתפסיק להסתכל על זה בכל כך פסימיות מהרגע שבו קני הפך למאמן.
    אף אחד לא אומר שהוא לא האחראי על השחקנים שהוא רצה לקנות בהרבה מאוד כסף, אבל אני לא מבין מה אתה רוצה עם כל ההשוואות האלה להודג'סון או בניטז או הוייה. כל אחד בדרכו הרוויח ביושר את הזעם של חלק כלשהו מהאוהדים (אולי למעט הראשון).

RyanBabel Ryan Babel
    Downing with my number? #smh
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

לפי מה שאני רואה באינטרנט, מנז הגיע לרומא תמורת 12 מיליון יורו (10.5 מיליון פאונד) כולל add-ons.
    לשלם עליו 20 מ' פאונד זה לא 'קצת פחות', זה פי שתיים ממה שהוא עלה לרומא. אני לא יודע אם יש לה סיבה לוותר עליו, אבל לא מופרך שתמורת הצעה כזאת הם היו שוקלים את העניין.

ArsenalFan - עזוב שטויות, הפיסקה הזאת כ"כ נכונה :aaarofl:
    "Despite this Downing is still seen as a peculiarly depressing figure. Why is this? Undoubtedly he has a terrible name. Stewart Downing. Downing. Down. Ing. If only he could have been called Stewart Davis or Steve Dawning or Stanley Devastating he might have sounded more like a compelling athletic force and less like a travelling paperclip salesman or the pale boy at school who used to be sick a lot and cry in PE."

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/11
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה להבהיר שוב את העמדה שלי לגבי דאונינג, אני אפילו לא נכנס למחיר אתם יודעים מה? אם זה המנג'ר רוצה אז זה טוב שהוא מקבל את מי שהוא רוצה ואני שמח שהגענו לנקודה הזאת שאפשר לספק למנג'ר את הקבוצה בה הוא מעוניין, כיף לחזור לעמדה הזאת אחרי 3-4 שנים של חרא שמהן סבל בעיקר בניטז. אם בניטז היה מקבל את הגב שמקבל דלגליש הקיץ, הוא עדיין היה במועדון.

דאונינג, אני אגיד את זה באנגלית כי אין לזה מקביל בעברית, decent and consistent, אני יודע מה נקבל, וזה בכלל לא רע מה שנקבל וזה שדרוג למה שיש לנו. אני לא אמרתי פעם אחת שהחתמנו אפס או שחקן רע, החתמנו שחקן שמביא מימד נוסף להתקפה שאין לנו. השאלה היא באיזה איכות ההתקפה אליה הוא מגיע, אם הוא מגיע לתת מימד נוסף להתקפה של ארסנל או מנ יו, ניחא, הוא מגיע להתקפה שהיא חלשה הרבה יותר ממה שרוב האנשים חושבים, ההתקפה שלנו חסרת רעיונות, חסרת יצירתיות, חסרת מהירות, חסרת טכניקה, היא נשענית כמעט באופן מוחלט על הברקות של סוארז. במשחק עומד נגד קבוצות מצופפות אנחנו יורקים דם עד שאנחנו שמים גול וזה ככה כבר שנים, הפעם זה סוארז, קודם זה היה טורס ובניון, קודם זה היה גארסייה ובארוש וקודם זה היה אואן. מאז שהייתה לנו התקפה יצירתית עם מקמנמן קולימור פאולר ועוד מערך התקפי, ככה זה נראה. אז אנחנו צריכים יותר מדאונינג, אנחנו צריכים מישהו שיקל את העומס על סוארז, דאונינג היה יכול להיות רכש משני יעיל. הוא לא יכול להיות הרכש הראשי להתקפה וחוסר היצירתיות שלנו יעלה לנו ביוקר נגד קבוצות תחתית שהיריבות שלנו לצמרת ינצחו.
    הרעיון של בניטז בסגנון המשחק היה חילוץ כדורים במרכז הקישור ולשם כך הוא הביא את סיסוקו ואז את מאסצ'ראנו ויציאה מהירה להתקפות עם יתרון מספרי, כשזה עבד זה היה מצויין, השנה גם את זה אין לנו, אין לנו קשר אחורי ברמות האלה והיציאה שלנו להתקפה איטית מאוד.

8. Strawberry Fields Member

9. Strawberry Fields Member

עם זאת, לליברפול הייתה את ההתקפה הכי פורייה בליגה (בצוותא עם צ'לסי) מאז שקני חזר.

אני זוכר איך בעונת 2008-9 זה (יריקת דם מול קבוצות שבונות חניון מול השער) היה בולט בצורה מתסכלת. זוכר מה אמרו אז? כמה חסר לנו קראוץ' כדי שנוכל להגביה אליו כדורים כשלא הולך וגמרו הרעיונות. עכשיו המשחק שלנו יהיה מגוון (סוארז יביא משהו מצד אחד, דאונינג משהו אחר מצד שני) בכל דקות המשחק ולא רק בסיום.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה תעשה שסוארז יחמיץ כמה משחקים או שסתם תפס משחק רע? נהיה יותר אפורים מאפור. הפיתרון שלי ממש לא בשמיים, תרכוש גם את אנזוגביה ותעשה את השילובים איך שמתאים לך. הוא גם שחקן שיכול להביא שינוי אמיתי מהספסל בניגוד למקסי שייכנס והמשחק ייראה בדיוק כמו שנראה לפני כניסתו. אם רוצים מקום 4, זה המהלך הנכון. אם לא אנזוגביה, אז שיזהו פרופיל דומה של שחקן אחר שהם כן רוצים, אני רחוק מלהיות מקובע על מאטה שאני אפילו לא בטוח שהוא טוב מאנזוגביה.

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים, אבל לא מפתיע אותי לנוכח מימדי ההערצה כלפיכם במזרח אסיה. גם אותי זה הדהים לראות שגם היום אתם הקבוצה הכי פופולארית בתאילנד, ושרואים מקומיים עם חולצות שלכם וסטיקרים ומרצ'נדייז שלכם על מכוניות של מקומיים, מוניות וכו'. כנראה שהפרמיירליג חדרה לאסיה בשנות ה-80, אחרת אין לי הסבר לאיך אתם פופולאריים לפחות כמו יונייטד בחלק מהמדינות שם.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

שיווק מצוין. מהדברים הטובים הבודדים שעשו היקס וג'ילט, לפני שהם הגיעו לא הייתה לנו כזאת חשיפה באסיה.

13. yakov_y YNWA

ז'רמי מנז נכנס לשנה אחרונה בחוזה ברומא, איך שיערת תג מחיר כל כך גבוה וזה אחרי עונה בינונית מינוס של השחקו?

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע על מה אתה מדבר, הקבוצה הייתה שם בערך ב2002 או משהו כזה והיה טירוף דומה מאוד.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אומר שלא היה קיים, אבל ממה שקראתי איאן אייר שדרג את זה מאוד.