ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Mellow29 Kopite

SkySportsMobile Sky Sports Mobile
    Roma goalkeeper Alexander Doni's transfer to Liverpool will be completed tomorrow, according to the player's agent. #LFC #REDS

Doni's agent: "The deal will be finally completed tomorrow and Doni will be back at Liverpool on Sunday to be available for Dalglish"
    ---------------

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_7036511,00.html
    הסוכן של פולסן מתעקש שהוא לא יעבור לקופנהאגן וישאר אצלנו גם בעונה הבאה.....

---------------

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_7036180,00.html
    הסוכן של אקווליאני אומר שרוב הסיכויים שהוא ישאר בעונה הבאה בליברפול. כרגע אין עליו שום הצעה מאיטליה.

---------------

OPTA:
    Last season Alberto Aquilani featured in the starting lineup for more than 20 Serie A games for the first time in his career. Recovered
    :aaarofl:

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/11
  2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שיצא משהו מהתקוות האלה. כולנו יודעים מה הוא שווה, מדובר בשחקן שמשחק בפרמיירליג כבר 7-8 שנים. להפוך משחקן בינוני-סביר לשחקן מצוין הוא לא יהפוך, צריך לקוות שהוא ייתן לקבוצה את התרומה שהיא צריכה ושזה יספיק בשביל המטרות שלנו, לי נראה שלא, הלוואי שהוא יוכיח אחרת. זה בעצם מה שאפשר להגיד על כל הרכישות שלנו תחת דלגליש להוציא את סוארז - צריך לקוות שהם ישתלבו בצורה טובה ויעזרו ליצור קבוצה שהוא יותר מסך חלקיה הלא ממש מרשימים. רק חבל שזה לא משהו שבד"כ אומרים על קבוצת שחקנים שהשקעת בה כמעט 80 מ' פאונד...

3. Ori8 Member

Walkon
    אתה מודע לזה שאם בניטז היה מבצע את הרכישות האלו היו צולבים אותו פה, כן?

4. Strawberry Fields Member

תמשיכו להגיד 'אגף שמאל' כאילו זה מובן מאליו. את מרבית העונה שעברה הוא העביר באגף ימין. לא מופרך כ"כ שסוארז ישאר מצד שמאל של קארול ודאונינג יהיה לימינו.

5. Strawberry Fields Member

תהיה ספציפי. אתה מתכוון אליי? גיל? בר?

6. Ori8 Member

לא, ממש לא התכוונתי לאחד מכם באופן ספציפי, באמת.
    אבל אם תשים לב לאורך כל הקיץ 99 אחוז מהאוהדים פה וברשמי נמנעים מלהעביר ביקורת על הבחירות של דלגליש באופן ישיר, אולי כי כולם כל כך רצו שהוא יהיה המאמן, אולי כי באמת מאמינים שלא משנה מה הוא יעשה, בסופו של דבר יהיה טוב, אני פשוט אומר שאם מישהו אחר היה כרגע עומד על הקווים ובוחר באותם שחקנים להחתים, היו צולבים לו את הצורה והביקורת הייתה הרבה הרבה יותר ממוקדת וקשה.
    לא חושב שיש הרבה אוהדים שפינטזו על דאונינג והנדרסון כחלק המרכזי ביותר ב'מהפכה' הזו שדלגליש אמור לעשות הקיץ, ועדיין, כמעט ולא מדברים עליו באופן ספציפי.

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט לא חושב שזה יקרה, כמו שאמרתי זה מביס את כל הנקודה של הרכישה שלו שזה כביכול לרחב את המשחק ולתת קו אספקה אווירי לקארול. לפחות זה מה שאומרים לנו.
    לא התרשמתי בכלל מדאונינג באגף ימין. יהיה מצחיק מאוד אם זה יקרה, צריך להודות, מעניין מה יגיד על זה סטיבי ג'י ואחרים עם דעות כמו שלו שדאונינג לא רק החתמה טובה אלא גם האופציה הכי טובה בשוק (יותר מכל מני מאטה ומארין) בגלל הקרוסים שלו והיותו ווינגר אמיתי שמרחב את המשחק ולא חותך לאמצע...

אורי, קודם כל לא מבין למה אתה אומר לי את זה, איך זה קשור למשהוא שאמרתי בכלל?
    ולנקודה עצמה, אני חושב שיש קצת יותר מדי אמון עיוור בקני כרגע, כאילו שהאיש לא מסוגל לטעות, ואישית שחקנים כמו דאונינג וקארול הם בדיוק סוג השחקנים שחששתי שהודג'סון ירכוש אם יתנו לו תקציב רכש משמעותי, אין לי בעיה להודות בזה. אבל צריך גם לזכור שזה הקיץ הראשון של קני, זה לא כמו עם בניטז שבמשך השנים נתן לי מספיק סיבות להטיל ספק בהחלטות שלו בשוק ההעברות. קני כרגע זוכה מחמת הספק, לגיטימי.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי עבד עליך?

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המחיר או לגבי האיכות שלו?

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המחיר בעיקר. איזה אינטרס יש לנו למכור אותו במחיר יותר קטן מזה שהוא הגיע אלינו, בתקופה הכי שפויה כלכלית אצלנו בעשור האחרון? בלי קשר, לפני יומיים הסוכן שלו אמר בריאיון שהוא לא עוזב ולא חושב על זה מאז שמונטלה עזב.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע במדויק מה הולך שם, סתם זרקתי הערכה לפי כמה ידיעות ממזמן, גם אם הוא עולה 20 מ' פאונד, זה משנה? הנקודה נשארת זהה.

12. Ori8 Member

כי אתה, כמוני, מעביר ביקורת קשה על שחקני הרכש ונמנע כמעט באופן מוחלט מלהזכיר את מי שבוחר אותם.
    שורה תחתונה היא שאמרת את מה שגם אני מרגיש, אלו בדיוק השחקנים שחששנו שהודג'סון יביא, יזרוק ים של כסף על כל מיני שחקנים אנגלים סבירים.
    אני בטוח שהודג'סון לדוגמא כן היה מקבל ים של ביקורות קשות על החתמות כאלו אם היה מבצע בקיץ, לפני שעוד עמד משחק אחד על הקווים, פה הנקודה.
    זוכה מחמת הספק או לא, זה הקיץ הראשון בו הקבוצה מוציאה הרבה מאוד כסף מבלי להתחשבן עם ההכנסות ממכירת שחקנים וקני בחר להביא שחקנים עם סימן שאלה עצום.
    אם לא נשיג את המקום הרביעי, הוא יהיה האשם היחיד, לא בעלים לא כסף ולא נעליים, נטו דלגליש.

13. Mellow29 Kopite

זו קביעה אמיצה בשלב מוקדם מדי. הוא בחר את כל שחקני הרכש ובנושא הזה האחריות היא שלו, אין ספק. מצד שני בוא נתחיל את העונה ונראה לאן אנחנו הולכים לפני שאתה משחיז את החרב ומכין את חבל התלייה.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך, אין שום תירוצים ואני חושב שהוא יהיה הראשון שיודה בזה, אבל נראה לי מגוחך לדון עכשיו במי יהיה אשם אם לא נשיג מקום רביעי עוד שנה. צעד צעד.

לגיטימי שסומכים הרבה יותר על קני מאשר על הודג'סון, עוד לפני שהוא הרס את מעט המוניטין הטוב שהיה לו אצלנו אף אחד לא בדיוק התלהב ממנו ומקריירת האימון הלא מרשימה שלו. היה ברור שללא הבלאגן בבעלות לא היינו שוקלים אפילו למנות אותו.

לא חושב שאני נמנע מלבקר את דלגליש כשמגיע לו או להזכיר אותו ספציפית, לביקורת החריפה באמת אין מקום עדיין, תמיד יש את הסיכוי שהכל יסתדר, תצלוב אותו עכשיו ואתה מסתכן שסטרוברי יעלה באוב כמה הודעות שלך שבדיעבד ייראו מאוד מביכות שנה מעכשיו אחרי שנסיים מקום 3 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

15. Strawberry Fields Member

אורי, את דאונינג רציתי שבניטז יחתים לפני שלוש שנים כשהיה מקושר אלינו חזק. לצערי הוא בחר באופציה הזולה שעלתה לנו ביוקר. אי אפשר להגיד שהייתי צולב אותו על ההחתמות שקני עשה.
    חוסר הביקורת לא נובע מתוך אמונה עיוורת אלא בגלל שאני לא חושב שמגיע לו לחטוף ביקורת. אני מאוד מרוצה מהשחקנים שהגיעו עד כה. את המחירים לא הוא קובע אלא השוק ולא הוא מנהל את המו"מ אלא קומולי/נציגים אחרים. אני שמח שלשם שינוי יש בעלים שמוכנים להתאמץ כדי להשיג את המטרות הראשונות של המנג'ר.
    בלם, מגן שמאלי, שחקן התקפי לרוטציה (פארק!) ואני יוצא מהקיץ הזה בתחושה שטיפלנו בכל העמדות הבעייתיות שלנו למעט קשר אחורי אבל לאור השיפור הניכר בעונה שעברה הייתי נותן לו עונה נוספת להוכיח את עצמו.

בר, "מביס את הנקודה". איזו נקודה בדיוק? הנקודה שלפיה אתה לא מאמין שדאונינג מסוגל להגביה כדור מאגף ימין? עד כמה מוגבל אתה מוכן לצייר אותו?