ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Luis Suárez Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

2. Strawberry Fields Member

ווסט ברומיץ' הגיעה לסיכום עם דאנדי יונייטד על סכום העברה ע"ס 400 אלף פאונד תמורת הקשר המרכזי הסקוטי בן ה-20, סקוט אלן, שמסיים חוזה בקיץ. לפי הדיילי מייל: סלטיק, ריינג'רס וליברפול נכנסו גם למרוץ וכל אחת תקבל הזדמנות לנסות לשכנע אותו לעבור אליה.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...cott-Allen.html

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היה לי פני כל פעם שהיו זורקים את השם שלנו סתם בהקשר של שחקן שכבר חתם בקבוצה אחרת או שעומד לחתום בקבוצה שלא ניראת מספיק גדולה לסוכן שלו אז הייתי יכול לקנות את סקוט אלן בעצמי.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

התיקו הזה של צ'לסי צריך להכניס אותנו לדרייב רציני למחר, אפשר להגיע עד ל3 הפרש מצ'לסי (שלא נשכח שהם עוד צריכים להגיע לאנפילד) ולהיצמד לארסנל שיוצאת למנ סיטי. חשוב מאוד לנצח.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל כך מתאים לנו לחרבן את המשחק הזה... יהיה מעניין, כרגיל אפשר להגיד, לראות את ההרכב של קני. אני הייתי הולך על:

ריינה
    אנריקה אגר סקרטל קלי
    אדם הנדרסון שלבי
    מקסי סוארז בלאמי

רביעיית ההגנה הכי חזקה שלנו, מרכז שדה "מעובה" לעומת QPR מהסיבה הפשוטה שלדעתי זה האיזור שבו וילה הכי חלשה, ועם שלישייה כמו שאנחנו מסוגלים להציב אנחנו יכולים לנהל את המשחק בקלות. השלישייה ההתקפית פשוט מאוד השלושה שהכי מגיע להם לפתוח ונמצאים בפורם הכי טוב.

6. Mellow29 Kopite

האם גם לצ'לסי היה כ"כ מתאים לחרבן את המשחק אתמול? זה פאשלות שקורות לכל קבוצה, עלולות לקרות גם לנו בעוד כמה שעות. ובסופו של דבר כמות הפאשלות היא שתקבע...

אני הייתי הולך על:

ריינה
    אנריקה אגר סקרטל ג'ונסון/קלי
    בלאמי אדם הנדרסון מקסי
    סוארז קארול

אני מתחיל להפנים שככל שנפתור את עניין קארול מהר יותר, יהיה טוב יותר לכולם. חובה לתת מספיק הזדמנויות, ברצף, אם טוב להשאיר ואם לא טוב אז להרים ידיים ולראות איך ממזערים נזקים, אבל אסור להגיע לפתיחת העונה הבאה עם סימן שאלה מעל ראשו של קארול. להגיע לליגת האלופות כשמולנו מתחרות שלושת הלונדוניות זה ממש לא מובן מאליו, אבל זה שעברה שנה וסימן השאלה מעל קארול גדול וברור מתמיד זו נקודה בעייתית.

כדאי לנצל עיתונות איכותית בחינם כל עוד זה אפשרי. ראיון מרתק עם אנריקה.
    http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/sport/...ticle843788.ece

עכשיו זה כבר נחסם. בעיקרון, הוא סיפר על זה שבליברפול יותר קל כי יש מסביבו שחקנים טובים יותר, הוא נהנה לשחק עם מקסי וסוארז בצד שמאל, משתמש בקרם שיזוף כי באנגליה אין שמש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx. הוא נשמע נורא מתוסכל מזה שלא קיבל הזדמנות בנב' ספרד. הוא אמר שהוא לא יודע אם יש מישהו טוב יותר ממנו, ושלפני כמה שנים הוא ממש קיווה לקבל הזדמנות אבל היום הוא בכלל לא בודק את הסגל כשמתפרסם - ההורים שלו ואח שלו מודיעים לו מי בפנים. הוא אמר שהוא רוצה לקבל הזדמנות אחת, ואם אח"כ לא מתאים להם אז שלא יתקשרו יותר. כמו כן, הוא גם אמר שהוא לא מאמין שיש סיכוי שיזומן לקראת יורו 2012.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/11
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יהיה בזיון אם הוא לא יזומן לנבחרת ספרד, שמציגה כבר שנים מגנים שמאליים בינוניים מאוד. אנריקה בוודאי הטוב ביותר שיש להם להציע.

8. StevieG Member

#LFC Reina/Johnson Agger Skrtel Enrique/Downing Adam Henderson Shelvey/Bellamy Suarez

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפחות תסדר את זה כמו שצריך... ע"פ סטן קולימור זה ההרכב להיום:

ריינה
    אנריקה אגר סקרטל ג'ונסון
    דאונינג אדם הנדרסון שלבי
    בלאמי סוארז

יהיה מעניין מאוד לראות את המערך, אני הייתי הולך על 4-3-3 עם שלבי מאחורי סוארז, בלאמי בשמאל ודאונינג בימין.

10. Ori8 Member

קשה לי להאמין ששלבי בצד ימין, הנדו יהיה שם.

שאפו לקני, הרבה זמן חיכיתי לראות את שלבי בהרכב, אני מחזיק אצבעות שהוא יוכיח את עצמו.
    גם דאונינג היום צריך לעלות רעב במיוחד, מקווה שהוא יעלה על הלוח, באיזו שהי צורה.

משחק שחייבים לקחת בו 3 נקודות, פשוט חייבים.
    בהצלחה.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דיי בטוח שהנדרסון יהיה עם אדם במרכז השדה לא משנה באיזה מערך נשחק, מהסיבה הפשוטה ששלבי לא יכול להשלים את אדם במרכז ב4-4-2 כי המשמעת ההגנתית שלו נמוכה מאוד. אם מישהו יהיה באגף זה יהיה שלבי לטעמי.

אגב,
    ההרכב מונה את ה-11 שחקנים שמניעים כדור הכי טוב בסגל שלנו, חוץ מסטיבי שפצוע כמובן. אני מצפה לשליטה מוחלטת במשחק. בנוגע לסיומת אני לא מצפה לכלום...

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד פעם תחושת החמצה, אבל אני מעדיף תחושת החמצה ו-3 נק' מאשר תחושת החמצה ותיקו כמו במקרים אחרים העונה. שיחקנו בדיוק 40 דקות (20 תחילת מחצית ראשונה ו-20 תחילת מחצית שנייה) של כדורגל בנסיון לכבוש ובתוך ה40 דקות האלה היינו צריכים לשים עוד 2-3 שערים. עוד שער נקי לאוסף, מדהים איך ההגנה שלנו הפכה מאוסף של חורים להגנה יציבה מאוד ע"י החלטה שהייתה צריכה לקרות לפני שנתיים (קראגר על הספסל). צריך לתת מחמאות לקני על המייקאובר הזה.

ריינה 6 - לא עמד בהרבה מבחנים אבל כשהיה צריך עשה את העבודה. כרגיל.
    ג'ונסון 7 - אחד המשחקים הטובים שלו העונה, הגנתית חד מאוד וחתך לפחות 4-5 מסירות של וילה שהפכו למתפרצות שלנו, התקפית עשה כמה מהלכים יפים. אהבתי.
    סקרטל 7 - מי היה מאמין... נגיחה מושלמת, משחק הגנתי יציב מאוד. יופי של משחק.
    אגר 7 - אחד הטובים בעולם. ושאף אחד לא ינסה לשכנע אותי אחרת.
    אנריקה 6.5 - סולידי, יכול היה לתרום יותר בהתקפה.
    אדם 5.5 - התקשה מאוד ללא גיבוי מאחוריו וכשהוא לצד הנדרסון הפכו לקו האחורי של הקישור. הרבה פאולים שטותיים, מסירות אחורה... קשה לו מאוד עם זה. החלטה שגויה מאוד במצב של 3 על 2 שהיה חייב לשחרר לאחד הצדדים.
    הנדרסון 5.5 - סולידי ולא יותר.
    שלבי 6.5 - משחק טוב שלו, נייד וביצע תנועה חכמה מאוד כל הזמן, חד במסירות. אפשר לצפות שבעתיד יהיה הרבה יותר יצירתי ודומיננטי אבל לבינתיים יופי של משחק.
    דאונינג 6 - משחק טוב של הבחור, ואפילו אותו הצליח לסיים ללא שער וללא בישול והאמת גם בלי איום ממשי על השער.
    בלאמי 7.5 - שחקן בלתי נגמר, מסוכן כל הזמן, חילק מסירות מעולות וכמובן אחראי על שער ובישול. 3 שערים ו-4 בישולים ב13 הופעות העונה, מתוכן 6 בהרכב. מלך.
    סוארז 6 - חלש מאוד אבל כרגיל, גם במשחק חלש מצליח לסכן את השער. מצב ראשון שבלאמי סידר לו ופשוט חירבן אותו עם בומבה למשקוף מ6-7 מטר, מצב שני סידר לעצמו עם צ'יפ גאוני. חבל שלא כבש.

והמבט לCOMS, מקווים לנצחון מוחץ של סיטי...

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד משחק רגיל שבו אנחנו מחמיצים המון מצבים מצויינים רק שהפעם זה לא עלה לנו בנקודות לשם שינוי.

14. Strawberry Fields Member

מ-OptaJoe...

ליברפול פגעה במסגרת השער 17 פעמים ב-2011/12, יותר מ-15 קבוצות פרמיירליג בכל העונה שעברה.

מאז 2008-09 ליברפול פגעה במסגרת השער 73 פעמים בפמריירליג (ארסנל במקום השני עם 62, צ'לסי שלישית עם 56).

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם נדאג להרחיב טיפה את השערים באנפילד גם אף אחד לא ישים לב וגם ניקח אליפות.