אז איך תחזיר את קארול לעניינים אם כל שבוע תמצא סיבה לא לתת לו לפתוח. תראה איך הוא נראה, זה נראה לך המקסימום שהוא יכול לתת? הוא צריך לקבל רצף של 5-10 משחקים בהרכב כמו שקיבלו קאוט ודאונינג ואז אם הוא חלש תחזיר אותו לספסל לתקופה ארוכה. יש משמעות מסויימת למה שקורה באימונים, אני חושב שאתה מגזים עם המשמעות הזאת. תאמין לי שאין לי שום בBIAS לטובת קארול, זאת ההחתמה הגרועה בהיסטוריה של המועדון לדעתי. אבל מי שהחתים אותו אמור להאמין בו, דלגליש לא נתן לקארול את התמיכה להצליח במועדון, הכישלון של קארול אצלנו הוא במידה רבה בגלל דלגליש.
"אז איך תחזיר את קארול לעניינים אם כל שבוע תמצא סיבה לא לתת לו לפתוח." - סיים פור קאוט. לא חושב שקארול נותן את המקסימום, כמו שאני לא חושב שדאונינג נותן את המקסימום וכמו שאני לא חושב שקאוט, שבעבר היה תמיד שם את הרגל במקום הנכון, פספס איזה חמישה כדורים כאלה במילימטרים. יותר מדי שחקנים אצלנו נראים פחות טוב ממה שהם באמת, אין לנו מספיק עמדות כדי לתת לכולם את הריצה בהרכב והבטחון. לכן עוד מפעל די חסר לי. יכול להיות שאני מגזים. אבל בסה"כ - דלגליש ספסל את קראגר. הוא ספסל את דאונינג. בתחילת העונה הוא לא ממש ספר את קאוט למרות התרומה האדירה שלו. אני לא חושב שהוא עושה סנטימנטים וטובות למישהו. זאת גישה סבירה, בסה"כ. הדיון הזה די מיצה את עצמו. מי יתן וננצח היום 9:0 משלושער של דאונינג, שלושער של קאוט ושלושער של בלאמי שיעלה כמחליף.... או שננצח 1:0 משער עצמי. גם טוב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
קאוט בן 31-32, המקסימום שלו כבר לא יותר מדי גבוה. דאונינג שחקן מוגבל, צריך להוציא ממנו יותר ממה שהוא נתן עד עכשיו אבל אם כבר הסכמנו שיש עוד משבצת אחת להרכיב אז אין בכלל ספק שהשחקן שיכול לתרום לנו הכי הרבה אם יממש את הפוטנציאל שבו זה קארול. אני אקצין ואומר שהעתיד הקרוב של קאוט ודאונינג הוא לא בליברפול, את הקריירה של קארול עוד ניתן להציל אבל זה לא יילך עם ON AND OFF כל 2-3 משחקים. אין לו סיכוי ככה.
קאוט משחק לא מעט,הרבה יותר מקארול, והוא נראה זוועה כל העונה. לא יכול להבין את ההתעקשות עליו.גם אם הוא מלך באימונים (מה שברור לי שהוא לא) אני לא מעלה אותו לשחק. המשחק רק התחיל והוא כבר עם איזה 4 איבודי כדור.. בקשר לסוארז לא סקורר: ראיתי אותו לא מעט בנבחרת,הוא נראה שם סקורר רציני.הוא גם שחקן הרבה יותר קבוצתי בנבחרת.אולי זה הכל עניין של מי משחק לידו,בנחרת זה קבאני ופורלאן,אצלנו זה קאוט ומקסי..
יחס ניצול מצבים של 4% (25 מצבים...), פעמיים הכדור בעמוד. מה חדש? אדם, סוארז וסקרטל המצטיינים שלי, למרות שהאחרון היה קרוב לחרבן את הכל עם כמה עבירות טיפשיות שלו לקראת הסוף. ובאייאקס מי שיחק לידו?
אמנם 3 נק' אבל יצאתי מתוסכל מעוד משחק מאוד נרפה בחלק ההתקפי. בתחילת העונה הייתה לנו עוד איזושהי התלהבות מסוימת שגרמה לנו לשטוף את המגרש לפרקים, היום גם זה כבר לא קיים ורואים בבירור את האפרוריות שלנו למעלה. סוארז למרות השער לא בתקופה טובה, יותר מדי בוכה צולל ולא מאופס. דאונינג אפס, קאוט הולך ומדרדר, ויש את השלושה שלא מצליחים ליצור פורם חיובי למרות שמגיע להם כי המנג'ר מספסל אותם ואלו כמובן מקסי, בלאמי ומעל הכל קארול שבעיניי ה35 מיליון ליס"ט האלה נמצאים בדרך מהירה לאבדון. קשה לי להאמין שיצא משהו שקרוב למה שקיווינו מהקדנציה שלו כאן.
שוב, SAME OLD STORY, משחקים לא רע, מחמיצים בכמויות, אבל עם דגש על הלא רע, משחק הגנה כמעט ומושלם חיפויים מדהימים של אנריקה ושקרטל שממש בלטו, גם ג'ונסון היה מצוין לשם שינוי, אבל משחק ההתקפה שבראשו אדון לואיס סוארז פשוט לא דופק, סתם למען ההשוואה, בולטון שנמצאת במקום ה-20(!) כבשה יותר שערים מאיתנו. קארול, עם כל הכבוד הוא לא הפתרון לחלק הזה, קאוט גמר את הסוס, לואיס מחמיצן כרוני למרות שעם שחקנים מתאימים הוא ייתן את החמישה עשר שערים שלו בעונה, דאונינג דיי פרווה למרות שעושה רושם שהוא מתחיל להיכנס לקצב, על קרייג אי אפשר לסמוך הוא מבוגר. בכ"מ, כמו שאני מסכם כמעט כל פוסט שלי, הנקודות לינואר מתבהרות עם כל משחק שעובר: -גרזן. -חלוץ ברמה. -ווינגר.
ליברפול רוצים לבחון את השחקן Stefan Frei שוער בקבוצת טורנטו. http://www.givemefootball.com/premier-league/?id=162585
לא "רוצים", הוא באמת יגיע לתקופת מבחנים. עושה רושם שנוצרת מגמה של מבחנים לשחקני MLS. מעניין אם זה כי באמת מאמינים שיש להם סיכוי להרשים או סה"כ תרגיל יחצני. מצאתי ביוטוב הצלה ובישול של סטפן פריי: http://www.youtube.com/watch?v=MRYgVb51BSQ...tailpage#t=214s
אתמול במשחק החוזר בסיבוב ה-2 בגביע ה-FA, אולדהם (מקום 16 בליג 1 כרגע) ניצחה את סאות'אנד 1:0 והיא תהיה היריבה שלנו בסיבוב השלישי. התאריכים יקבעו בקרוב.
קני על דאונינג והסיומת הפאתטית שלנו העונה: "Stewart has made plenty of chances for us. He has had a few opportunities himself he has been unfortunate with. If you took a percentage of the chances where the woodwork was more kind to us then everybody's stats would look better. Our goals for and points total would be better, individual stats would be better. Stewart has made a huge contribution to the fact we have hit the post 16 times and created so many chances and shots at goal. When they start going in everyone's stats will improve. It's been down to bad luck and inspired goalkeeping." אני יודע שהוא לא יכול להגיד יותר מדי אבל אני פשוט שונא ראיונות כאלה. פשוט ערימה של שקרים.
אתה בעצמך רשמת את זה - אני גם לא מצפה מהמאמן לומר כמה שבועות לפני חלון ההעברות (ובתקופה הקריטית של העונה) שיש לנו מחסור רציני בשחקן עם סיומת גבוהה ושילוב טוב עם שאר השחקנים. מה עוד הוא יכול להגיד חוץ מזה? לדבר על המזל ועל הימים הגדולים ששוערים תופסים נגדנו באנפילד - העונה הדברים הללו קרו במינון גבוה מדי יחסית לסתם 'מזל רע' רגיל. באמת נדמה לי שמדובר במשהו כמו 16 קורות בכל המסגרות, אם חצי נכנסים אז קארול ודאונינג משפרים קצת את הסטטיסטיקה. ההתמודדות של קני עם החסרון שלנו בפינישר ברמה גבוהה תימדד לא לפי הדיבורים שלו בתקשורת אלא לפי המעשים שלו בחלון ההעברות. אם נסיים את ינואר בלי חלוץ או קיצוני ימני, או, גרוע מכך, נסיים את העונה לפני שנספיק להביא רכש איכותי, יהיה מה לבוא בתלונות. שיגיד לתקשורת מה שהוא רוצה, העיקר שיעשה משהו כשנצטרך...
השאלה הזאת בראיון לא שווה כלום, אם דלגליש חושב שדאונינג לא מספק את מה שציפה ממנו - הוא יענה כמו שענה, אם דלגליש חושב שדאנינג כן מספק את מה שציפה ממנו (והוא מסוגל, הרי מדובר במאמן שאשכרה שם את המחיר האסטרונומי על השחקן המוגבל המדובר) - הוא יענה כמו שענה. אז מה זה משנה מה הוא ענה? את מה שהוא חושב נראה ב-2 החלונות הקרובים, רק שם מגלים את האמת. המזל הולך עם הטובים, בגלל זה אנחנו מתבכיינים כשמנ יו מנצלת את המצבים - כי היא ווינרית וקלינית וקבוצה ברמה טובה, ומתבכיינים כשאנחנו צריכים 10 מצבים כדי לשים שער - כי אנחנו לוזרים, חסרי מחץ וקבוצה מוגבלת. המציאות מרה, הגיע הזמן להכיר בה. החוסר מזל היחיד שלנו נובע מכמה טעויות שיפוט שהלכו נגדנו, אני מעריך שצריכות להיות לנו טיפה יותר נקודות כרגע, על ניצול המצבים הגרוע שלנו אנחנו יכולים להאשים רק את....עצמנו. דלגליש זורק רמז עבה מאוד לגבי רכש בינואר: "We have the option to add if we want to, but we also have another option that we don't have to."