ליברפול 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Strawberry Fields, ‏6/7/11.

1. Mellow29 Kopite

ביינתים זה סתם דיבורים באוויר, הוא מן הסתם קושר לכל הקבוצות הגדולות/אלה שיש להן המון כסף להוציא אבל אנחנו לא באמת יודעים האם אצלנו נורא רוצים אותו. מבחינת התפקיד שהוא ממלא על המגרש הוא יכול מאוד להתאים לנו, אבל אני קצת סקפטי לגביו. בסה"כ יפה שהוא הצליח בליגה הצרפתית, אבל הוא לא העמיד שורה סטטיסטית מרשימה (כן, אני יודע, הוא לא שחקן של סטטיסטיקה. מה זה אומר בכלל?) גם שם - ובליגת האלופות או בנבחרת הוא גם לא ממש בלט.

שחקן טוב, כנראה. 40 מיליון פאונד או סכומים מגוכחים באזור הזה? רק שלא נקבל איזה ג'רביניו משופר עם קבלת החלטות שמתאימה בדיוק לליגה בה הוא שיחק.

וכמובן צריך להזכיר שליל עדיין רוצה להצליח בליגה כדי להגיע לליגת האלופות בשנה הבאה. לשחרר את האזאר בינואר יכול לעלות להם בהרבה כסף בהמשך.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שסגרנו את הבאסטה סופית. לצערי נכנסנו לחודש הכי קריטי בצורה הכי גרועה, אבל לא הכל אבוד. חובה להוציא לפחות 13 נק' מחמשת המשחקים הקרובים, זה יהיה מאוד קשה בלי לוקאס-ג'רארד-סוארז (בחלקם) אבל זה אפשרי. אם נעשה את זה, לדעתי אנחנו נהיה יכולים לתקן את המצב בינואר, אם קני וקומולי ישכילו להביא את השחקנים הנכונים לעמדות הנכונות - משמע חלוץ שפיץ סקורר, קשר אחורי וקיצוני איכותי.

לא יודע מה איתכם אבל אני חשבתי לא מעט על סוגיית קשר אחורי חדש כן או לא, והגעתי למסקנה שדעתי היא שאין מנוס מלהביא קשר אחורי ברמה גבוהה עכשיו. אני מאוד מעריך את מה שלוקאס עבר אצלנו את המחויבות שלו, ואין ספק שזה "לא הוגן", אבל לך תבנה עכשיו על שחקן שעובר פציעה כזאת ואפילו לא בטוח שיפתח את העונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/11
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד גם לא מבטיח לנו שאחרי כל הכסף שהושקע בקיץ, הנרי ו-וורנר יסכימו לשים סכום משמעותי בינואר.

תומר, לצערי אנחנו בחיים לא עומדים בכל חישובי ה 13/15 9/9 16/18 האלה, זה תמיד יוצא נמוך יותר.
    לא חושב שאנחנו מסוגלים לנצח 4 משחקים מה-5 הקרובים, זה יותר מדי בשבילנו.
    לגבי קשר אחורי כבר רשמתי, זה צריך להיות השאלה לחצי עונה או מישהו צעיר שיוכל להיכנס לרוטצייה עם לוקאס בעונה הבאה. זה יהיה לא חכם לשים מחיר משמעותי על העמדה הזאת כשיש כל כך הרבה חורים אחרים למלא.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשפט הראשון מדויק, צריך רק לקוות שהם יתמכו בהנהלה וישימו כסף על השולחן - על אף שאני אישית ולדעתי רוב אוהדי ליברפול לא יופתעו או יתאכזבו אם הם יסרבו לתת את הסכומים הנדרשים (בחישוב מאוד ספוראדי - 60 מיליון פאונד נראה כמו מחיר הגיוני).

בנוגע לקשר האחורי, שוב, אני לא אתאכזב אם לא נוציא על העמדה הזאת כסף גדול ואין ספק שהיא בעדיפות אחרונה - אבל אם תהיה תמיכה מהנרי, אני כן חושב שצריך להוציא סכום על העמדה הזאת אחרי ש"נסגור" את הבעיות בהתקפה.

אגב, אנקדוטה קטנה - אולי דווקא לא צריך לשים סכום משמעותי... אחרי הכל, הרכש שהכי מצליח מהקיץ הם בדיוק שני השחקנים הכי זולים שרכשנו, אנריקה ואדם. אחריהם הנדרסון נראה בכיוון הנכון. דווקא דאונינג שהוא הרכש הכי יקר נראה הכי גרוע. כנ"ל בינואר עם סוארז-קארול.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Mellow29 Kopite

ברגע שמכוונים ל16/18 יש פוטנציאל די גבוה לחרבן את המשחק הראשון ברצף, ולעשות חישובים כאלה אחרי כל איבוד נקודות עשוי להיות די מתסכל. צריך להסתכל משחק משחק, לראות מה הסיכויים שלנו להוציא משם משהו באופן ריאלי ולקוות שנוכל לחבר רצף של נצחונות ושערים. בינואר אפשר יהיה להעריך את המצב מחדש, כרגע הוא ממש לא מזהיר.

לא יודע עד כמה דחוף העסק הזה של קשר אחורי. אנחנו ארבעה חודשים בתוך הליגה ואני חושב שהמבקיע המצטיין זה סוארז עם 4, וגם הוא בדרך לנוח קצת ביציע. כן, לוקאס זה חסרון מאסיבי אבל העובדה שאנחנו בממוצע של משהו כמו שער אחד למשחק היא בעיה גדולה הרבה יותר. אם אין ברירה, מצידי להישאר עם מצבת הקישור הנוכחית ולהביא קיצוני.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרתי קודם, אני מסכים שהעדיפות הראשונה היא שחקן התקפה (על אף שלדעתי חלוץ זה יותר קריטי עכשיו כי יש לנו לא מעט מצבים אבל יותר אחוז של מצבים לא מנוצלים) - אבל אני כן חושב שזה דחוף מאוד המשחק נגד פולהאם המחיש בדיוק למה זה כ"כ דחוף. להישאר ככה זה פשוט לחרבן לנו את כל תוכנית המשחק, להגביל את אדם והנדרסון ואז גם משחק ההתקפה סובל מזה. זה לא רק להביא קשר אחורי בשביל לתרום להגנה אלא גם בשביל להשאיר את ההתקפה עם החופש שהיה לה עד עכשיו.

8. Strawberry Fields Member

Liverpool Football Club have been charged by The FA with failing to ensure its players conducted themselves in an orderly fashion, following the dismissal of Jay Spearing. Luis Suarez has also been charged following an incident in the same game.

http://www.thefa.com/TheFA/Disciplinary/Ne...-suarez-charged

9. Mellow29 Kopite

מגוחך. אבל זה מנהג של ה-FA, לקחת שעיר לעזאזל ולנסות לדפוק אותו כדי להעביר איזו פואנטה. הפעם השעיר לעזאזל זה אנחנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

תמיד נחמד להיזכר בקורות שהביאו אותנו עד הלום...

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנתי שהולכת להיום היום מסיבת עיתונאים מיוחדת של דלגליש, משהו בסגנון ה FACTS של בניטז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

That's your season over then...

12. Mellow29 Kopite

קני מדבר:

על סוארז -
    He's been charged, it came in last night. I've not spoken to Luis. I've seen the picture and that's about it. We'll have a discussion with him first and decide what will happen. We'll take it from there.
    "There's nothing else we can say because if we do it will be prejudicial. There's been at least four incidents that we've picked out where nothing has happened - not even a charge. We'll wait and see."
    "Luis is a fantastic footballer. People find it difficult to play against him. If they cannot beat him on the pitch because of his ability, they will try to get into people's minds. And that's what they try to do.
    "The people that have any favour towards Liverpool Football Club will get right behind Luis Suarez and give him all of the support he deserves.
    "We are lucky that he is a fantastic footballer and he is playing for us. So we'll help him as much as he can."

על ההעמדה של המועדון לדין -
    "We just need to see what the rules and regulations are and if we've impinged any rules, then we've got to accept it. I don't know what the rule actually states - it's something about taking the referee's space - so if we've done anything wrong, then we've got to be punished and we wouldn't expect not to be punished if we've done something wrong."

על האדום לספירינג -
    "We accepted it, there was no point in appealing,"
    "If you appeal you are not allowed representation from the club and certainly not from the referees, so you can understand why we didn't appeal.
    "The only intention on Jay's mind was to win the ball. It wasn't as if he went through anyone to get to it. He won it cleanly but his follow through caught Dembele. When you see other incidents in the game, then if you are going to be consistent, be consistent for the whole game."
    If they are inconsistent (referees) with their interpretation, you can understand and put up an argument for every decision made, even if you don't agree with it. So a wee bit of clarity wouldn't go amiss.
    "I think enough has been said about the game the other night and we don't want to put extra pressure on referees. We just want to be dealt with like everyone else. If they've done that, then fine."

ועל קיצור ההשעיה של ויין רוני ל-2 משחקים -
    I don't think it sets a very good standard that they appeal against Wayne's three-match ban. I think it calls into question their own disciplinary system.
    "It's understandable because Wayne is a fantastic footballer, but it's not as if it was a 50/50 challenge he got sent off for, is it? If it's a straight red, it's three games (suspension), so I don't know how they justify diluting it.
    "If they can justify diluting Wayne's, then everybody else that appeals for a similar sending off in a Premier League game would expect to have their ban reduced. It's great news for England that their best player is going to be available for their last game, but I don't think it sets a very good precedent for everybody else."

13. StevieG Member

Responding to Dalglish's comments, the FA's director of communications Adrian Bevington tweeted that it was "important to clarify Uefa has completely different set of disciplinary regulations to the FA"

למי פה עוד יש רפלקס הקאה?

14. Cup of Tea Liverpool, UK

אני לא מבין מה אנחנו מחפשים צדק.. כולם אינטרסנטים מניאקים וימכרו את אחותם הכל כדי לצאת צדיקים,
    וככה גם אנחנו צריכים להיות, כדי שיפסיקו לדפוק אותנו. יאללה שחיתות!

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי אין רפלקס הקאה. מה העניין? אני מניח שהדברים נאמרו בתגובה לדברים על רוני. ובזמן שאני חושב שהמצב שנוצר - השעייה על בעיטה ביריב = קללה למצלמה, למשל - זה ידוע שמדובר בשני גופים שונים עם סטנדרטים שונים. אצל אופ"א, אדום ישיר בגלל עבירת אלימות זה לא שלושה משחקים אוטומטית.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/11