יש לי הרגשה מוזרה, ותגידו לי מה דעתכם עליה. הליגה האירופית במידה מסוימת חסרה לנו, למרות שזה מפעל מיותר נורא מבחינת הערך הספורטיבי שלו. המצב כרגע שבסגל יש לנו משהו כמו עשרה שחקנים שלא עולים בהרכב אבל רוצים להוכיח את עצמם - קואטס, קלי, שלבי בגזרת הצעירים ; דאונינג, קארול, הנדרסון בגזרת הרכש החדש שצריך להתאקלם אבל גם להביא תוצאות כאן ועכשיו ; מקסי, קאוט, בלאמי בגזרת החבר'ה הותיקים ששווה לבדוק האם הם יכולים לתרום. לצורך העניין פה אפשר להוסיף גם את קראגר למרות שהוא יכול לנוח על הספסל מבחינתי. בהנחה שמסכימים שכל השחקנים הנ"ל הם ראויים להיות בסגל של ליברפול ובקונסטלציה מסוימת ללבוש את חולצת ההרכב, משחק אחד בשבוע - ועבורינו אין אף משחק קל ביינתים - פשוט לא מאפשר לנסות את כולם. קארול חייב לרוץ קצת בהרכב בלי שירגיש שכל רגע מחליפים אותו, ובלאמי צריך לשחק כי הוא מאוד מהיר ומסוכן, ודאונינג צריך לשחק כי הוא שווה הרבה יותר מהשורה הסטטיסטית העלובה שהוא מציג, ומקסי כובש בכל משחק שהוא פותח וקאוט היה הכובש המצטיין שלנו.... אז הצוות המקצועי מקבל את ההחלטות לפי האימונים, אנחנו לא רואים אותם ובאמת שאין לי דרך לדעת האם דאונינג נמצא בתקופה טובה יותר ומגיע לו לפתוח, או שמקסי נראה חד באימונים או שקארול נראה כבוי או משהו רנדומלי אחר. אם היה עוד איזה מפעל מיותר ולא חשוב שבו אפשר לתת לכולם הזדמנות, הייתי כאוהד יכול פחות או יותר להעריך מי נמצא בכושר טוב ומי לא, לפני שאני רושם את ההרכב שלי בדיון באייסוקר. ברגע ש-11 מסויימים משחקים ואולי עוד שלושה נכנסים בדקות האחרונות, על סמך מה אני יכול לשנות את דעתי בנוגע ל'האם מקסי צריך לפתוח?'. בעונה שבה יש מפעל אחד (ולא כולל כמה משחקים ספורים בגביע הליגה ובגביע האנגלי) באמת שקשה לאוהדים לשפוט מי בכושר טוב. נותר רק לקוות שהצוות המקצועי נותן למי שטוב באימונים לשחק.
וואו, זה חייב להיות התירוץ הכי מטופש ששמעתי אי פעם. דלגליש יוותר על שחקן לשלושה משחקים, כי זה יהיה קל יותר מאשר לומר לו שהוא מוריד אותו לספסל... אולי זו פשוט הדרך של ליברפול לומר שהיא מבינה שבכדורגל של היום, אדום על דבר כזה הוא לא מופרך? לא שאני אומר שאני רוצה לראות שחקנים מקבלים אדום על דבר כזה. כמו שכבר אמרתי, אני חושב שהמשחק הפך סטרילי מדי. לבקש מהשחקן המתקל להניח ששחקן שמתכוון להיכנס אתו למאבק על הכדור יגיע בצורה מסוימת אחרי שכבר העיף את הכדור זה מופרז. אבל זה הכדורגל היום. ואנגליה עוד קשוחה יחסית לאירופה.
עם ג'רארד ולוקאס פצועים זה תמוה להחליט לא לערער על האדום של ספירינג, גם אם כל מה שיעשה ב-3 המשחקים הקרובים זה לשבת על הספסל. תמיד אפשר לנסות, מקסימום יגידו לא אבל מראש להחליט שלא כדאי לנסות? אתה חושב שלא היינו מנסים אם במקום ספירינג זה היה שחקן חשוב יותר? לא נראה לי.
Mellow29 אני מסכים איתך וגם כתבתי את זה בסוף העונה שעברה, שזאת אחת הסיבות שבגללן אני רוצה שנסיים במקום שמוביל ליורופה ליג. חוץ מזה שזה מפעל בו אנחנו יכולים לזכות, מדובר בתואר שאנחנו ממש לא יכולים לזלזל בו בנקודת הזמן הנוכחית, לכו תדעו מתי נחזור בכלל לצ'מפיונס ליג, כרגע היורופה ליג היא רמתנו.
גיל, בעקרון אני לא מת על זה גם, אבל זה עבד בעבר תחת קני וכל קישור שנציב עכשיו יהיה מאוד נרפה. את אדם אנחנו חייבים בתנועה ומעורב בהתקפות, את הנדו אי אפשר להגביל בתנועה כי זה היתרון הכי גדול שלו, ושלבי ממש לא השחקן שיעשה הגנה. אני באמת לא רואה אופציה אחרת שהיא טובה יותר.
אני נזכר שאת נוריץ' וסוואנזי עם הרכב פחות או יותר מלא לא הצלחנו לנצח בבית. להוסיף עוד שחקן הגנתי להרכב יכול לעשות את זה אפילו יותר קשה. אני חושב שההחלטה לא לערער על העניין של ספירינג היא תמוהה. יש לנו סיבה מאוד טובה להאמין שהערעור יתקבל, אפילו אם לא נרצה לשתף אותו במשחק הבא, הוא שחקן די צעיר וחסר ניסיון וההרחקה הזאת בדיוק במשחק חשוב שבו הוא מקבל הזדמנות להוכיח את עצמו יכולה להוציא ממנו תגובות לא טובות. הוא הקשר האחורי היחיד בסגל שלנו כרגע, לא הייתי מזלזל בזה.
מסתבר שההתאחדות מחליטה להעמיד לדין את סוארז ואת המועדון(?) על המעשה של סוארז. אם כבר אנחנו בעניין של העמדה לדין על אחריות למעשים של פריטים בודדים, אני מציע שההתאחדות תעמיד לדין את עצמה על תצוגת השיפוט העלובה של השופט חסר המושג, ושתעמיד גם את מנצ'סטר יונייטד על הקללה שרוני פלט לעבר המצלחמה בעונה שעברה. נשבר הזין.
א-רוני נתפס כבר עושה תנועה מגונה ולא נענש. נויל עשה את אותה תנועה בחצי גמר נגד צ'לסי וקיבל קנס של 5 אלף. ב-הקבוצה מועמדת לדין על התגובה של השחקנים להרחקה של ספירינג. מעניין שמנצ'סטר וצ'לסי עושות את אותו הדבר כבר שנים ואף פעם לא הועמדו לדין. קשה שלא לחשוב שהאצבע על ההדק יותר קלה במקרה של הקבוצה שלנו.
היא העמידה לדין את רוני, לא את הקבוצה. שתעמיד לדין את סוארז, אין יל בעייה עם זה. הוא הרוויח את זה ביושר. אבל היחס של ההתאחדות למועדון הוא בושה וחרפה. לא פלא שליברפול לא מערערת על האדום של ספירינג, כי היא יודעת שאין סיכוי לעולם שהוא ייתקבל.
צודק, לא הבנתי את כוונתך. אבל כפי שהוסבר לך, ליברפול לא מועמדת לדין על סוארס, אלא על עניין אחר. קראת לא נכון, הבנת לא נכון. קורה, אני מבין. זה שהדבר הראשון שעלה לך לראש זה למה לא עושים משהו גרם למנצ'סטר יונייטד... זה... ובכן, מצביע על בעיה מסוימת, מצטער לומר. אני לא סבור שהעולם סובב סביב מנצ'סטר יונייטד. למה אתה כן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
זה לא מעניין אותי מה יעשו למנצ'סטר יונייטד. ממש לא. אני רק רוצה את אותו טיפול שקבוצות אחרות בליגה מקבלות. האם זה מוגזם לבקש? ושאלה נוספת, האם דמפסי יועמד לדין על התקרית שלו עם בלאמי? והאם קווין פרינד ימשיך לשפוט אחרי משחק כזה?
כמה פעמים מדיחים שופט אחרי משחק גרוע? ובעצם, כמה גרוע היה השופט, בהתחשב בכך שהשער הפסול היה טעות קוון בלבד, ושאתם לא מגישים ערעור על האדום? אתה רוצה יחס שווה למועדונים אחרים, יופי. שאתחיל לספר לך על רשימת העונשים שהמציאו במיוחד בשביל שחקנים של יונייטד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx