זה היה דמפסי, והתגובה שלו לעבירה של בלאמי גם כן שווה חקירה של ה-FA אם הם כבר נכנסו למוד של שמירה על החוקים. בלאמי לא נגרר אחרי הדביל הזה ובעייני לפחות התגובה שלו הייתה מלאת קלאס (צחק לדמפסי בפנים). אפשר לומר שקווין פרינד לא היה במיטבו גם בהחלטה הזאת, על מה צהוב לבלאמי? זה הרבה יותר קרוב לאדום לדמפסי מאשר לצהוב לשניהם, אם כבר. http://h6.abload.de/img/scousemidget3c76v.Xxx בחיים לא אדום. מחמת הספק אפשר לומר שהיה פה משחק מסוכן.
אה נכון. עכשיו נזכרתי האיך שהם רבו אחד עם השני. אבל מה שהצחיק אותי היה שאחרי שדמפסי קיבל צהוב, בלאמי חייך והסתכל אחורה ליציע, ואז הוא הסתובב וקיבל את הצהוב. :aaatv: ריי וילקינס אמר כשבלאמי הוחלף שקני הוציא אותו כי הוא פחד שיקבל אדום. זה כנראה נכון. בכל מקרה, לפי דעתי פרינד היה צריך להוציא צהוב לדמפסי וזהו.
Rushie אתה לא יכול לצפות ששחקן שקופץ עם שתי הרגליים ישרות דרך שחקן אחר יצא מזה בלי כלום. פשוט לא קורה. זה המינימום של המינימום צהוב ובמקסימום אדום. תשים לב גם לרגל שמאל של שחקן פולהאם מזל ענק שהוא בדיוק הרים אותה מהדשא, אם משקל הגוף שלו היה על הרגל זה היה יכול להגמר במקרה אדוארדו2 קריעה טוטאלית של כל הקרסול וכל מה שייש שם.
הוא הולך אל הכדור (שלא היה בשליטה של דמבלה אלא סתם dead ball) במטרה להרחיק אותו. בשום אופן אין פה נסיון לפגוע בו, ואין מה לעשות - כשרגל ימין של ספירינג פוגשת את הכדור בעוצמה אז היא גם תמשיך קדימה. נכון שעם קצת חוסר מזל זה יכל להיגמר לא טוב עבור דמבלה, אבל מעכשיו נתחיל לשפוט תיקולים (וזה אפילו לא היה תיקול) לפי 'מה היה אילו'? זה יכל להיגמר לא טוב עבור דמבלה, אבל ספירינג ממש לא אשם פה כי הוא לא התכוון לפגוע בו. אם מישהו מתעקש להחמיר ולשרוק על זה משחק מסוכן (בספק) וצהוב, מילא. אדום, בחיים לא.
זה גם לא צהוב. אם זה צהוב אז איפה הצהוב לרוני על הניסיון האגרסיבי להוציא את הכדור מקולוצ'יני? בואו לא נתחיל לפזר צהובים על מהלכים שהם אפילו לא פאול. יש לי רשימה ארוכה של שחקנים שלא היו מקבלים על התאקל הזה אפילו שריקה, בטח שלא אדום, ספירינג פשוט לא ברשימה הזאת. תאקל מסוכן? וואלה, כדורגל משחק מסוכן. ספירינג לוקח פה את הכדור באופן מלא, בתזמון טוב, אין עבירה.
לא, אתה... כשבנאדם מזהם את הדיון בדברי הבל, אני מרשה לעצמי להחזיר באותו מטבע. אין לי בעיה עם ביקורות על מה ששחקנים עושים ב90 דק', בטח לא סוארז שהוא צוללן גדול. מה שהוא עושה אחרי זה ולהפוך את זה לדיון זה מגוחך. בטח כשאתמול היה משחק נפלא ויש הרבה על מה לדבר חוץ מזה.
האדום של ספירו אפילו לא היה צריך להחשב כעבירה, סוף דיון. בקשר למשחק, היינו יכולים וצריכים לנצח את המשחק הזה עם או בלי האדום הזה, עם או בלי הפנדל, עם או בלי הגול של לואיס, היו ם לנו מספיק מצבים כדי לנצח את המשחק הזה גם בלי הטובות של השופט. מה שהדאיג אותי במיוחד והוכיח לי סופית שהמקום שלנו אינו בטופ פור הוא הקישר האנמי שלנו, ללא לוקאס פשוט אין לנו גרזן, ועכשיו בלי ספירינג לשלושה משחקים, אין לנו קשר דיפנסיבי אחד בסגל, גם אם ג'רארד יחזור (מה שלא יקרה) הוא לא גרזן, וקשה לי מאוד לסמוך עליו שלא ייפצע שוב. על ההתקפה אני אפילו לא אתחיל לדבר, בלאמי אחלה שחקן אבל זה לא שחקן שאפשר לצפות ממנו לכבוש ולבשל בכל שבוע, סוארז לא פוגע (פוגע אבל לא עושה את התפקיד המקורי של חלוץ והוא כיבוש שערים!) מקארול התייאשתי סופית, כל כך הרבה הזדמנויות שהוא מקבל והוא פשוט לא פוגע, באמת שאני לא רואה איזו תועלת אנחנו יכולים להפיק ממנו. ג'ונסון, הוכיח כמה שהוא עלוב, אגר ושקרטל היו מעולה, אנריקה מצוין הגנתית אבל התקפית נחלש וקבלת ההחלטות שלו לא הכי טובה (להרים לסוארז כדור לרחבה כשהאנגלנד שגבוה מלואיס לפחות בשני ראשים שומר עליו), ריינה, SAME OLD STORY, שוער ענק אבל כל עונה עושה את הטעות הדבילית הזאת שעולה לנו באיבוד נקודות. לסיכום כמה נקודות לינואר: -גרזן ברמה חייב להגיע, קשה לי להאמין שנוכל להביא גרזן ברמה בהשאלה. (להביא גרזן ברמה ב-20+ מיליון פאונד פשוטו כמשמעו יראה ללוקאס את דרכו החוצה) -חלוץ שכובש שערים, ולא, לא אכפת לי כמה הוא טוב, העיקר שיתרגם את המצבים שלנו לשערים. -ווינגר ברמה, אין מה להוסיף, עם כל הכבוד לקני ול-20 מיליון פאונד שהוא שילם על דאונינג הוא פשוט אחד הרכישות היותר גרועות שאני זוכר בליברפול. -קלי להרכב.
בתגובה לדיון בקשר להיה לא היה פאול. אני שמתי לב שספירינג בכלל נכנס לזה כדי לבעוט בכדור וככה גם הוא עשה בצורה גמלונית משהו אבל עדיין. מצד שני הוא קפץ עם שתי רגליים ישרות וגם פגע בשחקן פולהאם מעל לקרסול. איך אז אפשר להתייחס אל זה אם לא כאל משחק מסוכן. ממה שאתה אומר כל עוד הוא פגע בכדור זה לא משנה שהוא שבר למישהו את הרגל. ועוד שאלה. קלי יכול לשחק בעמדת הקשר האחורי? או שאני כבר הולך רחוק מדי? כי ראיתי שפיל ג'ונס של יונייטד עשה את זה לפי מה שהבנתי בהצלחה שבוע שעבר.
על פי מיטב ידיעתי לא, יש לנו את שלבי אבל הוא הוכיח שהוא טוב מאחורי החלוץ, קואדי צעיר מידי, "הקשר האחורי" היחיד שיש לנו בסגל הוא פלאנגן שגם לו רק משחק אחד במילואים בתור קשר אחורי, פשוט מדהים שאחרי כל הקשרים שהיו פה לקראת סוף אוגוסט פציעה אחת של קשר אחורי מותירה אותנו מחוסרי ברירה.
היו לנו בדיוק שני קשרים אחוריים (או שלושה, אם להחשיב את אדם לכזה), כשאחד גומר את העונה והשני מורחק אז מן הסתם אין קשרים אחוריים. זה לא מדהים, זה די הגיוני, זה לא שאצל שאר הקבוצות יש חמישה שחקנים בכל עמדה. בכל מקרה אנחנו ממש לא 'מחוסרי ברירה', אין סיכוי שהערעור בנוגע להרחקה של ספירינג לא יתקבל, בדיוק כמו שהאדום של רודוול נגדנו בדרבי בוטל. גם אדם הוא סוג של קשר אחורי אם כי לא מומלץ להעמיס עליו את התפקיד של לוקאס. אם נאלצים לאלתר אז כבר הייתי מעדיף את אגר כקשר אחורי. עבר המון זמן מאז השער האחרון שלו עבורינו בליגה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
בטוויטר רושמים שב-SSN אמרו שלא נגיש ערעור על ההרחקה. לא מצאתי כלום באתר שלהם. שלושה(?) משחקים בחוץ על כלום ואנחנו לא מערערים? מוזר מאוד, במיוחד כשההשעייה של גארי קיהייל בוטלה. תגובה עם הרבה קלאס של ריסה.
כנראה שאנחנו מחפשים תירוץ לא לשים את ספירינג על המגרש. אין לי בעיה עם זה כי אני במילא לא חושב שאנחנו צריכים אותו במשחקים הבאים. ההרכב שלי ל-QPR: ריינה אנריקה אגר סקרטל קלי אדם הנדרסון שלבי סוארז קויט דאונינג ספסל: דוני, קוטס, קראגר/ג'ונסון, פרננדז, מקסי, בלאמי, קארול.
אני לא חושב שהוא צריך לפתוח אבל גם לא חושב שקני צריך תירוצים, הוא הושיב את קראגר הכשיר ב-100% על הספסל, אחרי זה ספירינג קטן עליו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אם המועדון חושב שהכרטיס לא מוצדק, אני מצפה ממנו לערער. עדיף שהשחקן יהיה זמין מאשר מושעה, בכל אופן. לגבי ההרכב לא הייתי ממהר לרשום, קשה לי להאמין שסוארז לא יקבל השעיה על אחד משני המקרים לפחות. יש שבעה באנקרים בהרכב בעייני, ריינה + רביעיית ההגנה עם קלי במקום ג'ונסון + הנדרסון המשתפר ואדם. כל השאר כדאי לראות יותר קרוב, אבל בהנחה וסוארז בחוץ הייתי רוצה לראות את דאונינג, בלאמי ומקסי בפנים.
בנוגע להרכב, לדעתי יש לזה תשובה פשוטה מאוד: 5-3-2. יש לנו שני מגנים שגם ככה עושים יותר מכל הווינגרים שלנו ביחד, ואת קלי על הספסל. להכנס אותו להרכב במקום ספירו ויש לך 3 בלמים שיכסו את מרכז השדה ההתקפי ובמקביל טובים מאוד בלהתחיל התקפות מאחורה. בקישור אדם-הנדו-שלבי, ובחוד בלאמי וסוארז. לדעת זה ההרכב האופטימלי במצב הנתון.